Dodaj do ulubionych

Nowy hicior Prosiaka!!!!

29.11.05, 12:38
"To sobie siknę tak przez ciekawość"

No. To kto ciekaw do kibelka :)))))
Obserwuj wątek
    • conejito13 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 12:43
      a co on swoich szczochow dawno nie widzial??? a moze ma prostate albo jest
      wielbicielem swojego penisa, co?
      no bo z ciekawosci sikac???...
      • chloe30 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 12:45
        No nie wiem czego on taki ciekaw.
        Do tej pory szedł se tylko siknąć, a teraz ciekawski się zrobił :DDDD
        • conejito13 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 12:47
          wlasnie ta jego ciekawosc mnie niepokoi. bo to chyba znaczy ze cos sie
          zmienilo, nie? ale rzeczywiscie kolezka wysokich lotow jest!;(
          • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 12:49
            Oj dawno mnie tu nie było ,bo nic nie kumam :-(
            • chloe30 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 12:50
              Ty nie czytałeś o Prosiaku moim szefie??????????
              Zaraz lecę szukać linka, nie wiesz co tracisz!
              • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 12:52
                Aaaaaaa ,więc to o tym zacnym człowieku piszecie :-)))
                • chloe30 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 12:53
                  To mam zapodawać linke, czy sobie przypomniałeś???
                  Zacnym człowieku..... kurka wodna....zacnym........Prosiaku!!!!!!!!!!!
                  • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 12:56
                    Ileż w Tobie nienawiści :-)))
                    • chloe30 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 12:58
                      djarnez napisał:

> Ileż w Tobie nienawiści :-)))

Hahaha!!!!!!!!!!!!!! Jakbyś w Wigilię zeszłego roku jechał 30 km (w jedną
                      stronę) na DWIE godziny do pracy tyko dlatego, że Prosię chciało Cię ujebać to
                      znienawidziłbyś go do końca życia.
                      Co wówczas uczyniłam.
                      • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 13:02
                        Tak trzymaj :-) Przynajmniej teraz możesz do pracy chodzić ,tylko po to, aby
                        się na nim wyżywać :-))) Mam nadzieję ,że w tym roku się poprawi :-)
                        • chloe30 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 13:05
                          HA!!!! W tym roku na cały tydzień przed świętami idę na urlop i może mnie
                          Prosiak w dupę pocałować...... a nie, to pewnie by chciał....... może opony w
                          mojej Fieścince wylizać!!!!!
                          • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 13:08
                            Ale mam rozumieć ,że masz założone już "zimówki",bo chyba do "letnich" byś mu
                            nie dała ust przyłożyć :-)))
                            • chloe30 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 13:12
                              Właściewie to się zastanawiam, opony jakieś takie sympatyczne są, Kleber w
                              końcu, może tylko rurę wydechową???
                              :DDD
                              • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 13:15
                                To uważaj ,żeby jej nie odgryzł :-))) Jak tak Cię nie lubi, to może chcieć
                                zniszczyć Twój środek transportu :-)
                                • chloe30 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 13:18
                                  djarnez napisał:

> To uważaj ,żeby jej nie odgryzł :-))) Jak tak Cię nie lubi, to może chcieć
                                  > zniszczyć Twój środek transportu :-)

To gnój. Masz rację.
                                  Może ja profilaktycznie dzisiaj rozwalę mu szybę w jego wylisingowanym gracie.
                                  • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 13:20
                                    Proponuję przednią ,albo cztery boczne :-))) Tylko uważaj na Siebie,działaj jak
                                    cichociemni :-)))
                                    • chloe30 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 13:24
                                      djarnez napisał:

> Proponuję przednią ,albo cztery boczne :-))) Tylko uważaj na Siebie,działaj
                                      jak
                                      >
                                      > cichociemni :-)))

Przyjechałbyś mi pomóc co????
                                      Ja z lewej Ty z prawej i spie...lamy :DDDDDDD
                                      • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 13:36
                                        Praca z Tobą to czysta przyjemność :-))) A ile przyjemności przy tym :-))))
                                        • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 13:38
                                          A wiesz jak Kraków daleko.....
                                          • chloe30 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 13:56
                                            djarnez napisał:

> A wiesz jak Kraków daleko.....

Pyta się mnie Djarnez, który się nie określił co do swojej szerokości i
                                            długości geograficznej...
                                            A może Ty za rogiem jesteś???
                                            • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 14:14
                                              Za rogiem nie stoję ,ale siedzę wygodnie na krzesełku :-)))
                                              Szerokość i długość geograficzna trochę się różni od Twojej,chociaż przebywałem
                                              trochę w Krakowie :-)))
                                              • chloe30 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 14:18
                                                O kurka, ziomal :))) Jak pojadę na święta do domu to moge do Ciebie na makówki
                                                przyskoczyć :))))
                                                Wizytokę Djarnez sobie zrobił, a zdjęcie gdzie????
                                                • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 14:19
                                                  Zdjęcie w dowodzie osobistym :-))) Mam takie okrągłe na koniu :-)
                                                  • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 14:20
                                                    Ziomal ???????? :-)))))
                                                  • chloe30 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 14:21
                                                    djarnez napisał:

> Zdjęcie w dowodzie osobistym :-))) Mam takie okrągłe na koniu :-)

Eeeee..... Józek?????
                                                  • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 14:23
                                                    Nie odpowiada :-((( Szkoda :-)
                                                  • chloe30 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 14:25
                                                    djarnez napisał:

> Nie odpowiada :-((( Szkoda :-)
                                                    Uwaga uwaga!!! Straciłam wątek!!! Kto albo co Ci nie odpowiada????
                                                  • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 14:28
                                                    Tobie nie odpowiada zdjęcie proponowane zdjęcie :-)))
                                                  • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 14:29
                                                    Mi już też się ręce plączą :-))) Zdjęcie-zdjęcie .
                                                  • chloe30 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 14:38
                                                    Dawaj to zdjęcie na koniu i nie marudź!!! Potem Ci powiem czy mi odpowiada :)
                                                  • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 14:40
                                                    Wstyd by mi było tego konia pokazywać.Strasznie wychudzony :-)))
                                                  • chloe30 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 14:43
                                                    djarnez napisał:

> Wstyd by mi było tego konia pokazywać.Strasznie wychudzony :-)))

Tak czułam, że z koniem będą problemy!!!
                                                  • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 14:46
                                                    Ale Ty też ,swego króliczka na rączkach nie trzymasz :-)))
                                                    To może ja też samego konia wstawię ,jak go trochę podkarmię :-)
                                                  • chloe30 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 14:49
                                                    A ja czekam aż schudnę wtedy się ujawnię :)))
                                                  • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 14:53
                                                    Wiedziałem ,że jakaś wymówka będzie :-))) Ale wtedy dowiedziała byś się,że
                                                    Twoje widzenie siebie jest mylne :-)))
                                                  • chloe30 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 14:54
                                                    A tam, pomijając zbędne kilogramy przy Leosiu nie mam szans :))))
                                                  • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 14:57
                                                    No ten problem chyba należało by roztrzygnąć w większym gronie :-))))
                                                    Ja głosuję na Ciebie :-)))
                                                  • chloe30 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 14:59
                                                    djarnez napisał:

>
                                                    > Ja głosuję na Ciebie :-)))
                                                    No mówiłam, że potrafisz się przymilać :)))

Maila Ci wysłałam, sprawdzisz??
                                                  • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 15:02
                                                    Jak najbardziej sprawdzę :-))) Przymilać ? Nie znam wogóle takiego słowa :-)))
                                                    Teraz już się zbieram do domu :-( Pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę miłej
                                                    zabawy dzisiaj :-)))
                                                  • chloe30 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 15:04
                                                    Ale najpierw mi odpisz kurde, bo mnie jutro nie ma!!!!
                                                  • djarnez Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 15:09
                                                    Odpisałem ,przecież nie zostawił bym Ciebie w takiej niepewnośći :-)))
                      • conejito13 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 13:07
                        chloe a co masz na mysli konkretnie poprzez wieloznaczne slowo ujebac? znaczy
                        ze dla funu zadzwonil do ciebie i gnal cie w wigilie czy chcial cie opierdolic
                        po prostu za jakas pierdolete?
                        • chloe30 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 13:12
                          Dla swojego chorego funu kazał mi przyjśc, chociaz wiadomo było (serio -
                          budowa, WSZYSCY pojechali do domu), no więc wiadomo było, że nie zdarzy się
                          nic - budowa stoi, w centrali mają wolne. ALe on mnie nie cierpi, Prosiak, no i
                          tak się skończyło. A o 10:00 puścił mnie (c)huj do domu. I po to wstałałam o 7,
                          po to darłam w zimie 30 kilosów.
                          Nigdy go nie przestanę nienawidzieć, serio.
                          • conejito13 Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 13:52
                            na rozno z nim i na kielbase krakowska lub kabanoski:)
                        • r.kruger Re: Nowy hicior Prosiaka!!!! 29.11.05, 13:13
                          jaki kurwa słodki Prosiaczek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka