neita33 29.11.05, 19:39 Jakieś oznaki życia to w Tobie jeszcze są ,czy już nie? Morda,no!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Leziak! 29.11.05, 21:36 Sa oznaju zycia,zadnych oznak zuzycia.Jako ze jednak jestem w okresie trzepania grubej kasy,mam nieco mniej czasu,a co za tym idzie,pojawiam sie i znikam gdzieniegdzie.Pomimo to przesylam buziaki w miejsca dowolnie przez ciebie wybrane no i napisze chyba-do niedlugiego obaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Leziak! 30.11.05, 10:57 leziox napisał: > Jako ze jednak jestem w okresie trzepania > grubej kasy,mam nieco mniej czasu,a co za tym idzie,pojawiam sie i znikam > gdzieniegdzie. Trzep,trzep....poczekam aż skończysz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Leziak! 30.11.05, 12:02 neita33 napisała: > > Trzep,trzep....poczekam aż skończysz ;) to się nie doczekasz,bo lezio jeszcze długo będzie trzepał konia; Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Leziak! 30.11.05, 12:38 trzeba zawiadomić towarzystwo ochrony zwierząt, bo zamęczy źrebaka Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: Leziak! 30.11.05, 13:16 schizoo, swieta ida, porzadki trza robic i trzepac.... dywany hehehehhe schizoo napisał: > neita33 napisała: > > > > > Trzep,trzep....poczekam aż skończysz ;) > > to się nie doczekasz,bo lezio jeszcze długo będzie trzepał konia; > > Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Leziak! 30.11.05, 12:31 Jednym potrzeba mniej,drugim więcej,czasu na finalizację będąc wyrozumiałą-nie mogę go ponaglać :> Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Leziak! 30.11.05, 14:36 neita33 napisała: > Jednym potrzeba mniej,drugim więcej,czasu na finalizację > będąc wyrozumiałą-nie mogę go ponaglać :> żeby sfinalizować to trzeba wystartowac,a to przecież dużo gadający impotent;) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Leziak! 30.11.05, 15:27 schizoo napisał: > żeby sfinalizować to trzeba wystartowac,a to przecież dużo gadający impotent;) Mając na celu zbadanie prawdziwości Twoich słów,musiałabym dokonać osobistej-własnoręcznej analizy przedmiotu sprawy Sam rozumiesz,bez tego ani rusz Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: Leziak! 30.11.05, 15:35 neita, a moze shizoo chce to sprawdzic? :PPP :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: Leziak! 30.11.05, 15:59 hahahhaha :)))))) czyli nie bylo dobrze, ech zycie..... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Schizuś tez tylko jezorem mielic potrafi 30.11.05, 20:31 na nic innego sil mu nie wystarcza;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Schizuś tez tylko jezorem mielic potrafi 30.11.05, 23:23 Sa lepsze rzeczy w zyciu niz masturbacja,ale biedny schizol do tej pory o tym nie wie,wiec robi to,co mu wychodzi najlepiej i o czym wie... Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Schizuś tez tylko jezorem mielic potrafi 02.12.05, 23:16 saqqara napisała: > na nic innego sil mu nie wystarcza;) szakuś ja Ciebie też love;) lezio nie stękaj;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Schizuś tez tylko jezorem mielic potrafi 04.12.05, 18:27 Leziu, zrobienie sobie samemu dobrze to tez sztuka. trzeba docenic;) Schizus na pewno nie bardziej niz ja Ciebie;) btw, dzieje sie cos na tym Twoim forum? malo wpisow widze.. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Schizuś tez tylko jezorem mielic potrafi 05.12.05, 21:44 Taaaa...No jasne,gdybym mógl sam sie oralnie zaspokajac to zycie byloby niby piekniejsze czy jak?Tak to rozumiem,hehehe.Ale znacznie lepiej,jesli robi to ktos zainteresowany wakacjami we dwoje i to plci odmiennej znaczy sie... Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Schizuś tez tylko jezorem mielic potrafi 05.12.05, 21:53 saqqara napisała: > Leziu, zrobienie sobie samemu dobrze to tez sztuka. trzeba docenic;) > > Schizus > > na pewno nie bardziej niz ja Ciebie;) > btw, dzieje sie cos na tym Twoim forum? malo wpisow widze.. są dymy i wybuchy jak.....na koncercie andrzeja zauchy; Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Schizuś tez tylko jezorem mielic potrafi 05.12.05, 21:55 To chyba koncert na chmurkach bo inaczej nie da sie tego przeprowadzic... Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Alooooooohaaaaaaaaaaaa!!! 30.11.05, 18:17 A Ciebie,to osobiscie pozdrawiam,bo,kurcze! chyba nawet z forum juz tesknie... ALe nie mam czasu dzis,zeby choc dwa zdania zamienic:( 3m sie ciepluchno,bo u Was to zimniej jest niz w Moskwie:-) Paka! Odpowiedz Link Zgłoś