cover_wielki 02.12.05, 20:14 takiego jednego z brodą w czerwonej czapce ? Wór miał ze sobą i coś mamrotał pod nosem niewyrażnie. Gdzie on się szwenda ? Sprawę mam kurna do niego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cover_wielki Re: Widział kto .... 02.12.05, 21:03 No ładnie, ja tu szukam a oni na randke sie umawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Cover, 02.12.05, 21:36 Mnie nic ale mogłby się postarać bo rok taki jakis marny a nastepny lepiej sie nie zapowiada. Ale gatta jak go wypuści to chyba tylko w skarpetkach Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Cover, 02.12.05, 21:43 Dobre i skarpetki... zwłaszcza dla zmarzlaków;) O, przechodził jakiś taki z rysopisu podobny? Łapać za brodę? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki łapac go ! 02.12.05, 23:45 pewnie że łapac i niech oddaje co ma w worku ! Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Widział kto .... 03.12.05, 07:04 a mnie złoty ząb tylko najpierw ten rozbity muszę usunąć... no i kominek w domu zainstalować bo przez piec CO miałby kłopot... :0) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Widział kto .... 03.12.05, 07:38 A może staropolskim zwyczajem... drzwiami... z chlebem i solą? Gościa strudzonego... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Widział kto .... 03.12.05, 07:45 Zawsze można ciepłą strawę w piekarniku (szabaśnikiem zwanego) zostawić i nakrycie na stole :) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Widział kto .... 03.12.05, 12:13 Kurna, niech się wreszcie ujawni bo potrzebuje tą jego kapote !! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Widział kto .... 03.12.05, 12:39 Znaczy siwą brodę zdążyłeś już "wyhodować"? ;))) Jaki masz rozmiar... polarek "ex-firmowy" czerwony mam z niebieskim krzyżem- pasi?;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Widział kto .... 03.12.05, 20:41 cover_wielki napisał: >Sprawę mam kurna do niego. może napiszesz list?:) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35221 właściwie.. jak to teraz jest, z tym jednym takim.. ..w tradycjach naszych?:) www.mek.tele2.pl/obrzedy/okazjona.htm Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Widział kto .... 04.12.05, 02:05 Ha ha ha polarek pasi jak najbardziej... niebieski krzyż ? na czerwonym tle... ani Templariusze ani to Krzyżacy ;) he he he ...nie wiem tylko co dziecko na to ?! Brody tez nie mam, ale to sie jakoś da wytłumaczyć. Co do listu to ja bym wolał jednak osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Widział kto .... 04.12.05, 09:34 cover_wielki napisał: > Co do listu to ja bym wolał jednak osobiście. masz okazję, popatrz Mikołaj na chwilkę sobie przysiadł i... .. słucha jakie masz życzenia do spełnienia:) img202.imageshack.us/my.php?image=broda2kd.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Widział kto .... 04.12.05, 13:09 he he he no to już ja z nim pogadam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Widział kto .... 04.12.05, 21:24 Tak, tak.. już Mikołaj Cię przepyta czy przed snem paciorek mówiłeś.. i czy aby, cały rok grzeczny byłeś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Widział kto .... 06.12.05, 23:31 he he he no i po ambarasie, mnie to może pytać teraz mam za ścianą przygłuchawą zwolenniczke moherowych beretów z radiem o słusznej fali. wiecie że tam hymn o północy grają od a do z ! A 5:50 jest radiowa krucjata chórami !! P.S dziecko jakoś przeżyło Mikołaj też :) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Widział kto .... 07.12.05, 13:44 a nie było dokumentowane foto tylko kamerą ale nie jestem w posiadaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Widział kto .... 07.12.05, 15:29 Czy mogę prosić o autograf? <nieśmiałe dygnięcie> <łopot rzęsami> ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Widział kto .... 09.12.05, 08:24 cover_wielki napisał: > he he he no i po ambarasie, mnie to może pytać teraz mam za ścianą > przygłuchawą zwolenniczke moherowych beretów z radiem o słusznej fali. > wiecie że tam hymn o północy grają od a do z ! A 5:50 jest radiowa krucjata > chórami !! > > P.S dziecko jakoś przeżyło Mikołaj też :) znaczy pod ścisłą kontrolą biedaczysko to mikołajczysko?:) przyjemnie jest być Mikołajem ..nieprawdaż?:) "Spraw innym radość Spostrzeżesz wnet, że cudza radość Twoją jest też" Odpowiedz Link Zgłoś