mama_debiutantka 07.12.05, 14:30 a dlaczego mnie się swoim forumem nie pochwaliłaś? no, słucham uprzejmie... żebym się musiała przypadkiem dowiadywać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: reklamacja 07.12.05, 14:32 Eeeee..............ekhm...........kurcze...................... PRZEPRASZAM!!! I witamy :))) Mam nadzieję, że tu zagościsz na stałe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Re: reklamacja 07.12.05, 14:42 Ooooo, pijpulki zwalają sie do Chloe!!!! hihihiiii Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: reklamacja 07.12.05, 14:44 A Ty droga Natiz masz kurna naganę!!!! Za nieusprawiedliwone nieobecności. Aha, ja też mam naganę, bo tego maial do Ciebie trzeci dzień juz smaruję. Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Re: reklamacja 07.12.05, 14:56 Prosze mnie usprawiedliwic na najbliższy czas - jutro i pojutrze biorę , łykend przeznaczam na WIELKIE porządki świąteczne, a od 12 do 17 grudnia wyjeżdżam na Litwę,Łotwę i Estonię... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: reklamacja 07.12.05, 14:58 Matkoboskoczęstochowsko Natiz!!!!! Co my biedni uczynimy.... Lece maila szybko pisać przed Twoim urlopem, spóbuj odpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_debiutantka Re: reklamacja 07.12.05, 15:22 > Ooooo, pijpulki zwalają sie do Chloe!!!! hihihiiii o przepraszam, nie żebym pijpulków nie doceniała, ale my z chloe to jesteśmy kumpele jeszcze po nienormalności, o Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: reklamacja 07.12.05, 15:27 mama_debiutantka napisała: > > o przepraszam, nie żebym pijpulków nie doceniała, ale my z chloe to jesteśmy > kumpele jeszcze po nienormalności, o Dwie nienormalne kucharki zapiekanki :DDDD > Odpowiedz Link Zgłoś
mama_debiutantka Re: reklamacja 07.12.05, 15:23 > Eeeee..............ekhm...........kurcze...................... > PRZEPRASZAM!!! > I witamy :))) Mam nadzieję, że tu zagościsz na stałe :)) jasne - do ulubionych dodałam :) Odpowiedz Link Zgłoś