shanthi 07.12.05, 22:02 Zapraszam wszystkim ktorzy zmagaja sie z nadwaga i tych, ktorym udalo sie juz zrzucic co nieco. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34636 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
proces7 Re: Odchudzanie? 08.12.05, 03:22 > Zapraszam wszystkim ktorzy zmagaja sie z nadwaga Ile ważysz i przy jakim wzroście? Masz chociaż ładne dłonie i stopy? W ogóle to Ty jesteś ta "grubaska", czy ten "grubasek"? Odpowiedz Link Zgłoś
shanthi Re: Odchudzanie? 08.12.05, 17:02 proces7 napisał: > > Zapraszam wszystkim ktorzy zmagaja sie z nadwaga > > Ile ważysz i przy jakim wzroście? Masz chociaż ładne dłonie i stopy? W ogóle to > Ty jesteś ta "grubaska", czy ten "grubasek"? Nadwaga nie oznacza od razu, ze jestm grubaska :P Mam po prostu kilka kilo do zrzucenia. na szczescie juz nie kilkanascie hehe. A stopy i dlonie? Wiesz to kwestia gustu. tak w ogole to niebrzydka babka jestem i..... bardzo skromna :) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Odchudzanie? 08.12.05, 17:12 Ładne stopy i dłonie to przede wszystkim zadbane. Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Odchudzanie? 08.12.05, 17:17 ... oraz... długie palce u rąk i wąskie stopy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Odchudzanie? 09.12.05, 05:03 shanthi napisała: > tak w ogole to niebrzydka babka jestem i..... bardzo skromna :) Grubaski są sympatyczne. Próbują odwrócić uwagę od tłustych tyłeczków tym, że grają wesołe kokietki. Facet myśli sobie: no cóż gruba jest z niej baba, ale chętna. Słyszałem, że otyłe kobiety lubią mocne pieszczoty, w przeciwieństwie do szczupłych, które wolą lekkie muśnięcia, miast solidnego klapsa w dupę;-). Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Odchudzanie? 27.12.05, 11:40 A co z grubaskami? Nie przychodzą już do nas? To była tylko reklama? Może odchudzają się po Świętach, by zmieścić się w kreacje karnawałowe...? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Odchudzanie? 27.12.05, 15:48 Proces, może już zrzuciły te parę kilo nadwagi i nie mają potrzeby zaglądać tutaj, albo pogodziły się ze swoim wyglądem i żyją pełnią zycia,nie przejmując się tym czy mają ładne dłonie i stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Odchudzanie? 04.01.06, 00:12 wanda_rybka napisała: > pogodziły się ze swoim wyglądem i żyją pełnią zycia,nie przejmując > się tym czy mają ładne dłonie i stopy. Nie da się żyć pełnią życia, mając nadwagę albo brzydkie dłonie lub stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Odchudzanie? 04.01.06, 00:34 proces7 napisał: > Nie da się żyć pełnią życia, mając nadwagę albo brzydkie dłonie lub stopy. > dureń i marny prowokator. według twoich zasad jak powinno wyglądać twoje życie? masz nadwagę i brzydkie kończyny....to ja ci współczuję naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Odchudzanie? 04.01.06, 00:35 proces7 napisał: > > Nie da się żyć pełnią życia, mając nadwagę albo brzydkie dłonie lub stopy. > No to jestem szczęściara, nie mam nadwadi, dłonie i stopy też w granicach przyzwoitości, a na dotatek mam parę innych ładnych rzeczy.;) Odpowiedz Link Zgłoś