bettina75 Re: Mam troche czasu 09.12.05, 07:33 Czesc Fiona, dawno Cie nie widzialam! U mnie duzo pracy dzisiaj, wiec jestem tutaj tylko na pare minut, ale milo mi, ze sie odezwalas:) A co u Ciebie nowego? Odpowiedz Link Zgłoś
fiona_76 Re: Mam troche czasu 09.12.05, 07:37 Rzadko tu ostatnio bywam - porzadki przedswiateczne i taka tam krzatanina;-)) A u mnie poza tym nic nowego - jak to sie czasem mowi "stara bieda" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Mam troche czasu 09.12.05, 07:41 Wiesz, ta stara bieda wcale nie jest taka zla, narzekamy czasem bezpodstawnie na codziennosc. Ale kiedy sobie tak pomysle o tych tysiacach ludzi chorych, ktorzy przywiazani sa do swoich lozek..Gdyby oni wszyscy wyszli na ulice, to dopiero otworzylyby nam sie oczy!! Az strach pomyslec... Cieszmy sie wiec, ze nas jak narazie to nie spotkalo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fiona_76 Re: Mam troche czasu 09.12.05, 07:53 W zupelnosci sie zgadzam. Chcialam tylko powiedziec, ze nic ale to nic sie nie zmienilo:-))) Bartek rosnie, ja sie starzeje;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Mam troche czasu 09.12.05, 07:55 Ty sie nie starzejesz, tylko stajesz sie dojrzala kobieta:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fiona_76 Re: Mam troche czasu 09.12.05, 07:57 :-)) Nawet mi nic nie mow, za kilka dni skoncze 29 lat - stara jestem i tyle:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Mam troche czasu 09.12.05, 08:04 No to masz powod do imprezy!! Szkoda, ze nie mieszkam w poblizu, bo odwiedzilabym Cie:) Te urodziny powinnas szczegolnie swietowac!!! Ostatnia dwudziestka, i to niestety ostatni raz:(( Odpowiedz Link Zgłoś
fiona_76 Re: Mam troche czasu 09.12.05, 08:08 No wiem, wiem. Gdybys mieszkala w poblizu to napewno bym Cie zaprosila - Bartek zameczylby ciocie Betty:-)) a ja mialabym chwilke spokoju:-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Mam troche czasu 09.12.05, 08:12 Ja zaraz uczylabym go jezykow obcych:))) Teraz to podstawa w naszym globalnym swiecie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fiona_76 Re: Mam troche czasu 09.12.05, 08:14 Nooo to widze, ze nauke niemieckiego mamy juz zaplanowana;-)) Ale poki co on niewiele mowi po polsku - taki z niego leniuszek;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Mam troche czasu 09.12.05, 08:18 Ja tez bylam takim leniuszkiem, moja mama byla zatroskana, az w wieku 3 lat zaczelam mowic calymi zdaniami, i wszystkich zaskoczylam:). To sa podobno zadowolone z zycia dzieci, bo nie musza sie ani bronic, ani o cos walczyc... Moze ten Twoj Maliszek tez tak uzdolniony? Odpowiedz Link Zgłoś
fiona_76 Re: Mam troche czasu 09.12.05, 08:24 Byc moze, pediatra twierdzi, ze jest bardzo ruchowo rozwiniety - potrafi rzeczy ktorych dzieci w jego wieku jeszcze nie umieja. I jest swietnym obserwatorem:- )) A bac niczego sie nie musi i mam nadzieje, ze jest szczesliwym dzieckiem:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Mam troche czasu 09.12.05, 08:27 No widzisz, wszystko jest okay, nie musisz sie ani troche martwic:)) Fionka, przykro mi, ale musze Cie teraz juz opuscic, Pa i milego dnia:)) P.S. Moze od czasu do czasu zamiescisz aktualne zdjecie Bartka?? Odpowiedz Link Zgłoś
fiona_76 Re: Mam troche czasu 09.12.05, 08:32 Ja tez musze zmykac, maly domaga sie sniadanka. C do zdjecia to jasne, ze co jakis czas je zmienie ale poki co to bardzo mi sie podoba;-)) Odpowiedz Link Zgłoś