Dodaj do ulubionych

moj biust , mimo ze klopotliwy

17.12.05, 00:15
(ale to chyba zakrawa na narcyzm)
Obserwuj wątek
    • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 18.12.05, 14:49
      na lubienie siebie po prostu zakrawa, a to dobra rzecz :)
      • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 18.12.05, 18:10
        ja tam mojego nie rozpatruje w takich kategoriach,chetnie bym go troche
        oddala,ale czy to wazne?!
        • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 18.12.05, 18:14
          bardzo ;)
          • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 18.12.05, 18:16
            czemu Zet tego nie napisales?!co
            • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 18.12.05, 19:13
              Zetka nie chce nic oddawać ;)
              • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 18.12.05, 19:56
                ale skomplementowac Ja mogles!
                • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 18.12.05, 19:58
                  toć to uczyniłem przecież!
                  • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 18.12.05, 19:59
                    niewazne;)
                    • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 18.12.05, 20:00
                      ważne! ;)
                      • zettrzy Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 18.12.05, 23:03
                        przestancie sie klocic!
                        owszem, troche bym oddala, ale skoro juz taki jest jak jest to niech bedzie, da
                        sie lubic mimo wszystko
                        • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 09:10
                          zettrzy napisała:
                          > owszem, troche bym oddala,
                          A jednak!!
                          a ja sie z Matem nie kloce,tylko to jak z koronkami-lubi,a nie nosi
                          • lady Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 09:23
                            Masochista? :-P
                            • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 12:03
                              biust mam nosić? :)
                              • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 16:03
                                gdybys troche ponosil wiedzialbys czy go lubisz,czy nie;)
                                • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 16:34
                                  wolę go na właściwym dla niego miejscu ;)
                                  • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 16:35
                                    jako filozof powinienes dazyc do doglebnego poznania,a nie tak...
                                    • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 16:38
                                      toć dążę i na organoleptykę stawiam ;)
                                      • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 16:40
                                        to oczywiste,ale ale niezastapi obcowania 24h na dobe
                                        • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 16:48
                                          zastąpi ;)
                                          • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 16:49
                                            ignorant
                                            • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 17:02
                                              sugerujesz mi wpisanie siebie na wiadome forum?
                                              • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 17:14
                                                nie.ale to jest mysl!
                                                • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 17:20
                                                  bo z babami trzeba krótko i węzłowato! :)
                                                  • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 17:21
                                                    odpowiedzialam Ci na Liscie,co o Tobie mysle
                                                  • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 17:22
                                                    gdzie?
                                                  • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 17:23
                                                    po iskaniu
                                                  • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 17:34
                                                    zaraz, zaraz. BSE to przecież ,,gąbczaste zwyrodnienie mózgu" i o wściekłe
                                                    krowy mi szło. Nic nie rozumiem z tym Waldkiem
    • rzesa20 Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 18:25
      a mój nie jest kłopotliwy, trzymie się mocno :]
      • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 18:33
        wierzę na słowo ;)
        • rzesa20 Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 18:37
          wierzysz :o a już myślałam, że jakieś fotki będę musiała posyłać ;)
          • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 18:48
            no coś Ty, nie śmiałbym proponować :)
    • soul_to_squeeze Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 21:01
      ..a myslalam, ze zpelznawszy ostatecznie z tematu przewodniego tegoz watku,
      weszlismy juz na dobre na hipotetyczny biust Mateusza..
      • wieprzynia Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 21:03
        ha, trzeba wrócić
        • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 21:10
          dlaczego sie uparłyście, zebym miał biust?
          • soul_to_squeeze Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 21:13
            z kompatybilnym biustem kazdemu jest do twarzy !
            • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 21:15
              chcecie abym tozsamość swoją płciową zatracił? ;)
              • wieprzynia Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 21:34
                a ja mimo biustu nie zatracam
                • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 21:41
                  ja mimo czego innego też nie :)
                  • matka_dzieciom Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 22:24
                    mimo czego?
                    • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 19.12.05, 22:38
                      :)
                    • zettrzy Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 20.12.05, 04:56
                      bezbiuscia
                      • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 20.12.05, 15:20
                        o to, to! ;)
    • blue_strawberry Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 21.12.05, 22:42
      Swój biust też lubię, ale wg mnie mógłby być o jeden rozmiar mniejszy. Ale to
      tylko moje zdanie;)
      • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 21.12.05, 22:54
        nigdy nie jestesmy obiektywni w samoocenie ;)
        • blue_strawberry Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 21.12.05, 22:57
          Mężczyźni są bardziej obiektywni od kobiet. Zwłaszcza w kwestii biustu;)

• mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 21.12.05, 22:59
            czy ja wiem? przecież i w tej materii różne są gusta ;)
            • blue_strawberry Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 21.12.05, 23:00
              Mój mężczyzna ma w tej materii jeden gust;)
              • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 21.12.05, 23:13
                i to jest Błękitna Truskawko, ostateczne i nieodwołalne kryterium :)
                • blue_strawberry Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 22.12.05, 19:52
                  Troszkę się poświęcam, prawda?;)

• mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 22.12.05, 20:01
                    poświęcenie dla partnera winno cechować się umiarem ;)
                    • blue_strawberry Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 22.12.05, 20:03
                      zgadzam się, ale myślę, że w tym względzie mogę się poświęcić;) A co tam;)

• mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 22.12.05, 20:04
                        raz się żyje? ;)
                        • blue_strawberry Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 22.12.05, 20:24
                          tak:) a poza tym chłopina dobry i kochany to co mu żałować będę tego, co mam w
                          nadmiarze:)
                          • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 22.12.05, 20:27
                            ale Truskawko przyznaj ,jak fajnie byloby zasowac z takim malym sportowym
                            biuscikiem...
                            • blue_strawberry Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 22.12.05, 20:28
                              taki mały sportowy biuścik miałam 10 latek temu;)
                              • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 22.12.05, 20:40
                                moim skromnym zdaniem biusty niezależnie od rozmiarów są równie piękne :)
                                • blue_strawberry Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 22.12.05, 20:44
                                  Hmm, wierz mi, że są biusty, niezależnie od rozmiarów, nieładne. Ale panom i tak
                                  się podobają, bo takich nie mają;)

• mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 22.12.05, 20:45
                                    czyli zazdrościmy Wam? :)
                                    • blue_strawberry Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 22.12.05, 20:48
                                      Tego nie wiem, ale wiem, ze to Was pociąga:)
                                      A zazdrościcie?:)
                                      • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 22.12.05, 20:51
                                        ja nie :)
                                        • blue_strawberry Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 22.12.05, 20:53
                                          To zdrowy objaw:)
                                          • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 22.12.05, 21:02
                                            tez tak uważam :)
                                    • zettrzy Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 23.12.05, 00:00
                                      mnie sie zdaje ze zazdroszcza tylko nie chca sie przyznac
                                      • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 23.12.05, 08:45
                                        a nam wmawiaja,ze my im zazdroscimy tego,no
                                        • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 23.12.05, 12:30
                                          my nie wmawiamy, my wiemy ;)
                                          • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 23.12.05, 13:45
                                            masz kompleks Portnoya?
                                            • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 23.12.05, 18:44
                                              Małpka gdzieś grasuje? ;)
                                              • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 23.12.05, 19:05
                                                jaka znow malpka?nie pisz tylko ,ze sa google i moge SE sprawdzic;)
                                                • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 23.12.05, 19:15
                                                  1.Małpka=kobitka Portnoya z ,,Kompleksu Portnoya"
                                                  2.www.sws.org.pl
                                                  • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 23.12.05, 20:06
                                                    no brak slow!
                                                  • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 23.12.05, 20:09
                                                    :)
                                                  • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 23.12.05, 20:10
                                                    :)))
                                                  • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 23.12.05, 20:28
                                                    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    ))
                                                  • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 23.12.05, 20:29
                                                    i tak mam wiekszy...
                                                  • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 23.12.05, 20:30
                                                    zalezy co :)
                                                  • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 23.12.05, 20:32
                                                    a tu Cie mam;)
                                                  • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 23.12.05, 20:34
                                                    chciałbym ;)
                                                  • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 23.12.05, 20:35
                                                    to bylo nie fair!zaczerwienilam sie:(
                                                  • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 23.12.05, 20:46
                                                    nic co ludzkie, nie jest nam obce :)
                                                  • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 23.12.05, 20:47
                                                    no tak...
                                                  • zettrzy Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 24.12.05, 01:51
                                                    sie pogubilam...
                                                    to ciagle o biuscie?
                                                  • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 24.12.05, 13:13
                                                    niekoniecznie ;)
                                                  • black_magic_women Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 24.12.05, 14:18
                                                    )
                                                    ) jak to niekoniecznie?!,ech ,nie moge juz w kuchni...
                                                  • mateuszwierzbicki Re: moj biust , mimo ze klopotliwy 24.12.05, 14:55
                                                    współczuję kobietom w ten czas przedświateczny :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka