Dodaj do ulubionych

PLENEREK jakis sympatyczny

02.10.01, 14:09
chcialbym zaplanowac. Moze miejsce ktos podrzuci atrakcyjne jako propozycje.
Moze ktos jeszcze ochote mialby wyskoczyc?
Na poczatek nazwijmy go tworczym. Fotograficznym, malarskim, literackim...
taki tworczy artystyczny plenerek.
Czy cos mi o tym powiecie?
krm
Obserwuj wątek
    • ronja Re: PLENEREK jakis sympatyczny 02.10.01, 14:18
      Masz przeciez blisko w Jurę, a tam od "kiczów dla blondynek" aż się roi...

Sama niedawno na rowerkach podziwiałam te cuda...
    • hazir Re: PLENEREK jakis sympatyczny 02.10.01, 14:21
      Pomysł wart jest zastanowienia się, ale mogą być problemy z organizacją.

Raf
      • krzysztof.r.m Re: PLENEREK jakis sympatyczny 02.10.01, 14:30
        Co ty Ronja z tymi blondynkami?
        Pytam calkiem serio. Myslalem, ze mogloby sie udac skrzyknac pare
        zainteresowanych ludzikow. To nie az tak skomplikowane. Kiedys plenery
        organizowal Zwiazek taki czy inny, przeciez nic zlego chyba w tym , ze jacys
        ludzie chcieliby spotkac sie dla wlasnie tworczego celu gdzies?
        Nie ma w tym zadnego podtekstu, zadnego , jak piszesz kiczu. Bo niby czemu?
        Ronja cos nie w sosie chyba jestes, albo obce Ci to to tak bardzo...
        Jura , widoczki, pocztoweczki, to zupelnie nie o to chodzi.
        Milo Cie pozdrawiam
        krm
        • ronja Re: PLENEREK jakis sympatyczny 02.10.01, 15:19
          Krzysiu, w sosie jestem bardzo!
          Kicz dla blondynek bo sama jestem blondynką i kwiczę gdy ujrzę coś tak
          cudnego!!!
          To miał być entuzjazm!
          Jak dla amazonki zakochanej w Roztoczu coś takiego ma być obce???
          Chyba mnie nie dość poznałeś, Krzysiu...
    • Gość: ala Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.gammanet.pl 02.10.01, 14:47
      Ja umiem robic tworczy balagan , wiec nie wiem do konca czy sie kwalifikuje do
      takiego pleneru...?
      • Gość: krm Re: PLENEREK jakis sympatyczny Ali IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 02.10.01, 14:52
        Z samego oswiadczenia ja tez nie wiem. Ale przeciez sa tacy Twoi znajomi,
        ktorzy moga pomoc Ci w kwalifikacji Twojej tworczosci.
        Wiesz podobno nawet gdy Swiat mial zostac powolany do funkcjonowania tez przed
        nim byl chaos. Nie wiem czy tworczy ale byl. Z toba moze jest podobnie.
        Natomiast bez wzgledu na deklarowane umiejetnosci , pokazujesz zes sympatyczna,
        a to z plenerkiem koresponduje. Prawda?
        Pozdrawiam
        krm
    • Gość: Enancjo Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 14:48
      .. lepiej zaproponuj ze chcialbys pojechac TU i TU i czy ktos nie chce
      dolaczyc w celach hmm .. jak zaznaczyles ...
      pozdr / Enancjo
      • Gość: krm Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 02.10.01, 15:04
        Mam takich pare miejsc gdzie lubie jezdzic i czasem jezdze. Na ogol tez jakas
        grupa. Pare osob krocej , dluzej...to jasne.
        Chcialem byc moze spotkac w taki sposob jakies nowe miejsce. Moze ciekawe, moze
        fajne, moze czyms niezwykle...
        Wiesz albo sie taki zamysl powiedzie albo nie, czas nie goni.
        Oczywiscie jesli zakonczy sie taka proba niepowodzeniem, pewnie zaproponuje
        taki plenerek w okreslonym czasie w okreslonym miejscu...ktos zechce to w
        porzadku.
        Pozdrawiam bez rezygnacji i w jesiennie dobrym nastroju
        krm
        • Gość: fiona Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: 217.8.178.* 02.10.01, 15:14
          Najlepiej tam, gzie jest zielono-złoto-czerwono. Mogę twórczo cały dzień
          patrzeć na te cuda.
          • Gość: trapszo Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.access.nacamar.de 02.10.01, 16:25
            I mnie by sie przydal taki plenerek, tylko gdzie?

Pozdrawiam
          • woland? Re: PLENEREK jakis sympatyczny 02.10.01, 17:22
            pozdrowionka... ;)))
            Woland
            • samanta1 Re: PLENEREK jakis sympatyczny 02.10.01, 17:56
              ja bym tam chetnie gdzies wyskoczyla ale w trakcie roku szkolnego to nie jest
              takie proste a gory sa tak baaaardzo daleko!:(((
              • Gość: Lisbon Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.kap.citynet.pl 02.10.01, 18:28
                Oj w gory , w gory z chaszczamii ...........albo wyzej niz kosowka.
                • samanta1 Re: PLENEREK jakis sympatyczny 02.10.01, 18:35
                  A moze pojdziemy na kompromis i chaszcze bez gor? zawsze to blizej by bylo!:)
                  • Gość: Lisbon Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.kap.citynet.pl 02.10.01, 18:40
                    khe khe, no tak , w chaszczach na ogol bywa blizej :')))
                    wiec jestem za.
                    • Gość: samanta1 Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 19:02
                      Nic z tego !:) Wybralam chaszcze bo do gor daleko!:)) W centralnej Polsce chyba
                      tez sa jakies ciekawe miejsca?
                      • Gość: enancjo Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 19:11
                        .. pojechalbym np na Drawsko lub Bory Tucholskie lub Sowinski park nad morzem .
                        jakas fajna lesniczowka , kominek, cisza spokoj, wiatr .... fajni ludzie .. nie
                        za duzo.. itd / itp chaszcze ...
                        Enancjo
                        • Gość: samanta1 Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 19:15
                          Juz mi sie pomysl podoba!!! Nawet weekend by wystarczyl!:)
                          • Gość: enancjo Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 19:28
                            .. jeszcze mozna by zaaranzowac jakies ognisko i pieczenie czegos dobrego w /
                            na ognisku, moze byc nawet lekko zadaszone co by nie kapalo na glowe...,
                            chociaz lepiej gdyby bylo krystaliczne niebo z gwiazdkami .. moglbym siedziec
                            do rana lub oststaniego polana ...
                            Enancjo
                            • Gość: samanta1 Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 19:44
                              Gość portalu: enancjo napisał(a):

> .. jeszcze mozna by zaaranzowac jakies ognisko i pieczenie czegos dobrego w /
                              > na ognisku, moze byc nawet lekko zadaszone co by nie kapalo na glowe...,
                              > chociaz lepiej gdyby bylo krystaliczne niebo z gwiazdkami .. moglbym siedziec
                              > do rana lub oststaniego polana ...
                              > Enancjo
                              **Nie byloby ostatniego polana bo ja zaraz nastepnych bym narabala! uwieeelbiam
                              rabac drzewo chociaz robie to fatalnie!:) Znasz jakies fajne miejce ,tak zeby
                              mozna bylo ewentualnie przenocowac?

• Gość: enancjo Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 20:05
                                .. no no corko drwali !!!!
                                .. znam dwa jedno kolo Czaplinka, a drugie kolo Starego Drawska, ale pewnie juz
                                po sezonie, maja super miejsce na ognisko, blisko do wody / jezioro Drawskie,
                                lodki, kajaki, troche lasow i niezle miejsce do spacerow wokol jeziora
                                Srebrne .. taka wyprawa na 3 godziny przynajmniej. Ponadto kolo Wegorzyna znam
                                fajne gospodarstwo agro-turystyczne.
                                .. to co dziala calorocznie pewnie mozna namierzyc w sieci,
                                .. Bory Tucholskie - bardzo dawno nie bylem wiec nie znam,
                                .. Sowinski park ( nad morzem ) - tez slabo . bo kilka lat mnie nie bylo tam i
                                mieszkalismy po kwaterach .. natomiast wyjscie tam nad morze po przejsciu 2 km
                                przez wydmy .. na dzikie rozlegle plaze jest super .. cisza, wiatr, dzikosc,
                                fale itp/itd !!
                                .. ale wsi w sieci...
                                • Gość: samanta1 Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 20:21
                                  Co "wsi w sieci"??????????? ja znam niedrogi osrodek w Mrzezynie .Luzy ,super
                                  wlasciciel i baaardzo blisko morza .
                                  • Gość: enancjo Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 20:35
                                    Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Co "wsi w sieci"??????????? ja znam niedrogi osrodek w Mrzezynie .Luzy ,super
                                    > wlasciciel i baaardzo blisko morza .

.. mialo byc " WSIO w SIECI " .. ale nie wyszlo .. sry :))
                                    .. Mrzezyno .. fajne miejsce .. choc lubie Pobierowo / Pustkowo / Niechorze /
                                    Pogorzelice .. bo maja fajne lasy...
                                    Enancjo
                                    • Gość: samanta1 Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 20:38
                                      tez drwal???:)) Poczekajmy do jutra ,moze ktos rzuci jakims pomyslem?
                                      • Gość: enancjo Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 20:42
                                        hihi ... drewno rabac i do tego w lesie ... nono ... a mowisz ze kiepsko Ci
                                        idzie !!
                                        .. jasne ... poczekajmy do jutra ...
                                        .. a w Mrzezynie jest miejsce na ognisko i ile osob i czy caloroczne .. planuje
                                        wypad w ta sobote do niedzieli stad pytam ?
                                        Enancjo
                                        • Gość: samanta1 Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 21:02
                                          Caloroczne ,jak chcesz to jutro dam Ci nr.telefonu .(mam w notesie w pracy)
                                          Ps.Kiedys drwale w Bieszczadach dali mi w lape pile i mialam okazje sciac
                                          drzewo.To nie bylo mile:(
                                          • Gość: enancjo Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 21:37
                                            .. dzieki ...:))telefon sie przyda...
                                            .. scinanie drzew .. wierze ze nie moglo byc mile.
                                            .. znikam na dzis / milej nocy.
                                            Enancjo
                                            • Gość: krm Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 11:11
                                              Witam . Cos sie niesmialo pojawialo jakies Drawsko, pare malych miejscowosci
                                              nad morzem, jakies jezioro, ktos chcial w chaszcze, ktos w gory, ktos dalej...
                                              Jak wam pasuje.
                                              Moze wiec tak, poki ladnie, poki jesien deszczem nie daje ze hej, moze GORCE.
                                              Kto lubi? Male gorki, przyjemne, blisko, nisko, jesiennie. Nie upieram sie.
                                              Tak np. od jutra. Tez sie nie upieram.
                                              Czekam na slowo...jakies dobre slowo...
                                              krm
                                              • Gość: Ronja Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: 212.244.252.* 03.10.01, 11:13
                                                W Gorcach nie byłam, ale jeżeli pdobne do Beskidu Niskiego lub Śląsko-
                                                Żywieckiego, to jestem za!
                                                • Gość: megi Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 11:20
                                                  Ronja, zapewniam Cie ze sa piekne , te szalasy na polanie na Turbaczu... i
                                                  ognisko... a teraz tam musi byc bajecznie kolorowo od jesieni ;)
                                                  • Gość: krm Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 11:35
                                                    A jesli podejsc pod Turbacz od Ochotnicy np. przez Jamne albo Jaszcze...
                                                    I wcale nie trzeba az na samego Turbacza...
                                                    Ktos na tym Forum powiedzial kiedys ( juz wiem kto) , ze to takie gory dla
                                                    filozofow. Nie wiem czy dla filozofow, ale nastrajaja jakos tak...
                                                    krm
                                                  • Gość: megi Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 11:44
                                                    Gość portalu: krm napisał(a):

> A jesli podejsc pod Turbacz od Ochotnicy np. przez Jamne albo Jaszcze...
                                                    > I wcale nie trzeba az na samego Turbacza...
                                                    > Ktos na tym Forum powiedzial kiedys ( juz wiem kto) , ze to takie gory dla
                                                    > filozofow. Nie wiem czy dla filozofow, ale nastrajaja jakos tak...
                                                    > krm

No tak, gdy sie depcze tam sciezki mysli same cisna sie do glowy. /a tak
                                                    wlasciwie to kto to powiedzial?/ .Sam szczyt Turbacza juz troche zbyt
                                                    cywilizowany ;) , ale pamietam sprzed paru lat na pol spalone szalasy po drodze
                                                    na zboczu , z "plenerowym" widokiem ;))
                                                  • Gość: krm Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 11:51
                                                    aaaa, Droga Megi, powiedzial to wcale nie tak dawno, wlasnie w rozmowie na tym
                                                    Forum- Mackie. Pamietasz pojawil sie swego czasu i po jakichs utarczkach
                                                    slownych z Mario i jeszcze paroma osobami, przepadl. Nie sadze aby przepadl
                                                    zupelnie i jesli jest gdzies to serdecznie Go pozdrawiam...
                                                    krm
                                                  • Gość: megi Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 11:59

> aaaa, Droga Megi, powiedzial to wcale nie tak dawno, wlasnie w rozmowie na tym
                                                    > Forum- Mackie. Pamietasz pojawil sie swego czasu i po jakichs utarczkach
                                                    > slownych z Mario i jeszcze paroma osobami, przepadl. Nie sadze aby przepadl
                                                    > zupelnie i jesli jest gdzies to serdecznie Go pozdrawiam...
                                                    > krm

o? wstyd przyznac ale nie pamietam, chyba trybiki w mozgu mam faktycznie powaznie
                                                    ostatnio przeciazone... ,to Mackie to powiedzial?... ale ze bardzo go lubie to
                                                    tez pozdrawiam i mam nadzieje ze gdy bedzie mial wiecej czasu to da sie wyciagnac
                                                    w jakis plenerek ;)

• Gość: Lisbon Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.kap.citynet.pl 03.10.01, 17:10
                                                    No ale mialo byc gdzies gdzie wszyscy beda mieli blisko! Ktos zna takie
                                                    miejsce?:'))
                                                  • Gość: Bizon Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 17:18
                                                    Pieklo
                                                  • Gość: Lisbon Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.kap.citynet.pl 03.10.01, 17:38
                                                    Gość portalu: Bizon napisał(a):

> Pieklo

No ale jeszcze trzeba by sie umowic na jakis konkretny termin , bo zanim wszyscy
                                                    tam dotra ........

• Gość: enancjo Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 17:46
                                                    Gość portalu: Bizon napisał(a):

> Pieklo

... zaraz zaraz .. to chyba gdzies w gdańskim ... aaaaa .... ladnie tam ?
                                                    Enancjo
                                                  • Gość: krm Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 18:09
                                                    Moze byc Pieklo, albo RAJ.
                                                    Tez przyjemnie i niezobowiazujacy przodziewek...
                                                    krm
                                                  • Gość: enancjo Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 18:22

> Moze byc Pieklo, albo RAJ.
                                                    > Tez przyjemnie i niezobowiazujacy przodziewek...
                                                    > krm

.. miejscowosc Pieklo w jest w Gdańskim a Raj to w Olsztynskim !!!
                                                    .. pytam .. ladnie tam ????
                                                    Enancjo
                                                  • Gość: krm Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 18:25
                                                    No oczywiscie, ze musi byc pieknie. Inaczej by tak nie tesknili ludzie za tym i
                                                    tak by ich nie ciagnelo...
                                                  • Gość: enancjo Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 18:35
                                                    krm .. z tego co wiem to do piekla biora wszystkich a do raju co niektorych ..
                                                    ciekawe gdzie lepiej ... chyba ze sie myle i jest odwrotnie tylko tam tak w
                                                    glowach mieszaja .. badz co nie badz sa religie ktore mowia odwrotnie...
                                                    pozdrawiam / Enancjo
                                                  • Gość: samanta1 Re: PLENEREK jakis sympatyczny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 19:17
                                                    To w koncu dokad ten bilet mam kupic do Piekla czy do Raju?
                                                  • Gość: krm Re: PLENEREK jakis sympatyczny Enancjo IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 19:35
                                                    Wiec masz jakby gwarancje gdzie znajomych spotkasz wszystkich.
                                                    Niby PIEKLO. Ale czy aby tak trudno z RAJU go uczynic, albo RAJ w PIEKLO
                                                    obrocic?
                                                    Do spotkania !!! A gdzie to mniej wazne. A kiedy to dopiero niezbadane...
                                                    krm
                                                  • Gość: trapszo Re: PLENEREK jakis sympatyczny Enancjo IP: *.access.nacamar.de 04.10.01, 19:46
                                                    Mowi sie tak, ze dobrzy ludzie ida do nieba a zli tam gdzie chca.
                                                    Pozatym pomysl jest niezly, jezeli nie macie jeszcze kompletu to chcilbym sie
                                                    tez z wami wybrac. I zeby wzsystkim bylo blisko to najlepiej po srodku.

Pozdrawiam
                                                  • Gość: krm Re: PLENEREK ... i po , a tu wojowanie IP: *.olsza.krakow.pl 08.10.01, 07:41
                                                    I to wojowanie nie jedynie na Forum, ale taka Azja klapsy zbiera i to pewnie
                                                    pokazne. Ze slusznie to watpliwosci nie mam, ale czy jest potrzeba podgryzac
                                                    sie na Forum? Tu watpliwosci mam.
                                                    Witajcie drodzy wspolgadacze , bo od tego powinienem zaczac. Dzien dobry wiec
                                                    wszystkim. Plenerek krotki, a czy tresciwy? Zalezy jak nan spojrzec.
                                                    Niewykluczone, ze znow sie trzeba bedzie zebrac i wypasc na troche. To
                                                    znakomicie robi na dusze...
                                                    Pozdrawiam i jak ktos z Was ma ochote to pogadajmy...
                                                    krm
                                                  • Gość: samanta1 Re: Krzysztof IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 16:08
                                                    Krzysiu ,goralu slodki!:) Wiem ze czesto w gorach bywasz dlatego prosbe mam
                                                    ogromna! podpowiedz mi gdzie moge spedzic w gorach Sylwestra .Nie chce zadnego
                                                    kurortu ,przepychu! Moze byc walaca sie lepianka byle jakis kominek byl ,gory i
                                                    mozliwie brak ludzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka