goraca_kicia 24.10.02, 15:51 a w miedzyczasie ulozy sie wygodnie, zawinie ogonek i sniac o swoim Kocurze bedzie rozkosznie mruczec..... mrrrruu, mrrruuuu, mrruuuuu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathildae Re: Kicia czeka na Kocurka...... 24.10.02, 15:59 kiedys zachadzal tutaj kocur1... zamiaucz glosniej, moze uslyszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Kicia czeka na Kocurka...... 24.10.02, 16:07 nie na tego Kocura czekam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Kicia czeka na Kocurka...... 24.10.02, 16:09 sorry Shaki, ktora godzina? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Kicia czeka na Kocurka...... 24.10.02, 16:15 wybacz, ale nie wiem o co chodzi! widzialam ze Cie Shaki odstawila bo sie nie sprawdzales, ale nie rozumiem jaki to ma zwiazek ze mna?ja jestem Kicia, goraca kicia. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Kicia czeka na Kocurka...... 24.10.02, 16:29 witaj Emperor :-))) ja znam Szaki, a co?? ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Kicia czeka na Kocurka...... 24.10.02, 16:32 ahoy, bo ja ja chcialem poznac, tylko wiesz..........tak bardziej blizej:))))) ulalka napisała: > witaj Emperor :-))) > ja znam Szaki, a co?? ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Kicia czeka na Kocurka...... 24.10.02, 16:44 Emperor :-))))) heh.. nio to na to nie licz... takich znajomosci to ja nie ulatwiam ;-)))))) ps. swoja droga, zastanawialam sie jaki poklon jest wystarczajacy dla Cie, o wladco ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Randia - goraca_kiciu:)))) 24.10.02, 16:31 przeloguj sie i pisz normalnie!!!:))) co to dzisiaj wigilia zebym ze zwierzatkami gadal? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Randia - goraca_kiciu:))))/Empek :)) 25.10.02, 13:50 To też nie ja.....................ale dla Ciebie mogę być gorąca :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor o fuck!!!!! 24.10.02, 16:29 Sorry, zapomnialem, przeciez ja mam zegarek!! :))) emperor napisał: > sorry Shaki, ktora godzina? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: o fuck!!!!! 24.10.02, 16:47 he he he... i co to kobiety potrafia z mezczyna zrobic... biedactwa zapominaja o Bozym swiecie ;-))))))))) hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 07:21 czy to na mnie czekasz tak słodko mrucząc maj darlin of pain as you are??? już jestem!! i juz pędze znów po światłowodach do Ciebie maj hot crazy kici babe!!!!! spragnion cie potężniej niz siła wybuchu bomby atomowej of kors!!! a w mej głowie tylko jedno pytanie tuła sie samotnie: "czy ma sweet kicia cudowna dalej tak gorąca jezd aby doprowadzić Tygrysa do wrzenia krwi w żyłach!!!???? tygrysek... PS..kisses for you na dzień dobry my angel of life and death, babe of day and night!!!!, only true sunshine for all world!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 07:56 >, only true sunshine for all world!!!!:)) > oj, dzieki dzieki......, moze sie najadlam czegos za bardzo promieniujacego i dlaetdo tak swiece..... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 07:57 miau, miauuuuuuuu, juz jestem! ktos mnie wolal? wlasnie wstalam, poczekaj tylko troszeczke, musze sie wyciagnac, hmmmmm, uwielbiam sie przeciagac:))) wielki cmok dla mojego Kocurka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 08:07 jest już maj kici sweet babe!!!!:)),..przeciągnęła sie już???:) żeby tylko bluzka znów nie pękła bo Tygrysek do końca dnia pracować już nie będzie mógł!!! achh!! my little babe!!! I want you so bad!!!!, spać w nocy nie mogłem!!! posłanie w mej Tygrysiej pieczarze zbyt parzyło od samego wspomnienia mojej crazy hot kici babe!!!,...moje genitalia płonęły nocą!!!, zrobiłaś ze mnie seksualnego drapieżce!!, rozgraałaś do białości bo czerwoność to nic przy tym co czuje na Twoj widok!!!! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 09:10 mraułłłł, bluzeczka nie peknie, wcale jej dzisiaj nie nakladalam:))) teskniles do kici? bo kicia tesknila strasznie do swojego Kocurka, az jej sie myszki snily i sie rzucala na poslaniu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 09:19 ależ maj kiciuniu ukochana only maj i tylko maj!!! jak możesz o to pytać w takiej chwili!!!, tęskniłem za moją kicią całym swym Tygrysim ogonem!!!, całym pregowanym ciałem!!, nie jadłem, nie spałem, co chwila do kibla w nocy latałem!! och!! a na dodatek my crazy babe bez bluzeczki dziś!!! trzymaj mnie panie przestworzy bo brama do nieba zaraz siem otworzy!!!!!!!, kiciuniu tyś najsłodsza i najbardziej warm babe na świecie, wokół swiata i we wszechświecie jezd!!! z Tobom i tylko z Tobom sex ma sens jakowyś!!!, chodźmy czym prędzej bom już znowu spragniony ciała Twego jedynego i na zawsze mojego!!!!:) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 09:27 teskniles zatem i spalales sie w ogniu pozadania! slusznie zatem zalozylam, ze nie powinnam niczego nakladac:))) nie mam bluzeczki, mam jedynie koszulke na cienkich ramiaczkach a do tego dzinsiki, hehehe:)) zapinanane na wiele malych guziczkow, bedziesz sie musial troche pomeczyc, ale pomysl, co bedzie potem... kicia czeka:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: o zesz!!!! jak goraco!!!! 25.10.02, 09:37 nalepcie im czerwone kwadraty na monitory, bo przeciez spokojnie tego czytac nie mozna!!!!!!!!!!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: o zesz!!!! jak goraco!!!! 25.10.02, 09:47 mrałłłł, ja proponuje na monitory kartony pozakladac albo lepiej wogole wylaczyc!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: o zesz!!!! jak goraco!!!! 25.10.02, 09:58 oj mathi, mathi.... : )))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 09:40 ach!!! kiciuniu heatr of stone for me!!! Ty jedna i jedyna my crazy kici babe wiesz co zrobić żeby Tygrysa rozgrzać do granic Kuwejtu i Azarbejdżanu!!!! ooo good of universe!!! Kiciuniu I'll rich for the stars dla ciebie!!!, juz wyciągam łapska moje do tej bluzeczki zwiewnej, na piersi bladej tak gładko leżące!!, już kłami zrywam te guziki co na drodze do paradise of your body mi stoją!!!! come closer my babe and I'll take you a little bit higher!!!!:) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 09:50 oooo, wasy Ci sie pala:)))) nie nie!! tylko nie zebami! to sa moje nowe wranglery! malo tego, ze mi guziki poodgryzasz to jeszcze mnie przypalisz tymi pochodniami, ktore masz w oczach! zrob to lapkami, prosze......!:)) cholera, uderzylam sie w lebek, to niebo jest wyjatkowo nisko, na poziomie sufitu, prych, prych....;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 09:56 jak sobie życzysz maj law!!! zrobie to łapkami!!, twoje życzenie jezd rozkazem 4 me!!, wybacz ten pośpiech alm już napalony na ciebie my kici babe tak okrutnie że ledwo sie powstrzymuje!!!!, te pochodnie w mych oczach to nic w porównaniu z tym co płonie in my soul!!! 1000 kisses 4 you my darlin of kors naturlich I love you and need you!!!! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 12:26 kiciuniu maj sweet darlin of mine!!! dlaczego cie tak długo nie ma!!!!! siedze tutaj wciąż gorący i spragniony ciebie jak arab wody na pustyni a mojej kiciuni, mego sweet kici crazy babe ani śladu!!!!!! gdzie jesteś my light of fire night and day!!!!???? tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 12:37 jestem, moj Kocurze, dla Ciebie zlalam z pobliskiego daszku, gdzie zawziecie polowalam na myszki i wrobelki... mniam mniam chodz do mnie, otrzep mi futerko, a ja Ci pokaze co znaczy trru low:)))) ps. mam nowe tipsy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 12:48 och!!!! przyszło do mnie moje ukochane sweet darlin babe love sugar for me!!!!! jak mi jezd cudownie and nice!!!, już Ci otrzepuje futerko pachnące i lśniące kiciuniu!! Ty jezdeś my good of power love!!!!, pokaż mi znowu hot crazy sex and power of passion my babe!!!!, weź mnie w łapki i baw sie do utraty tchu miłosci moja Ty nieskończona i niezgłębiona jeszcze przez nikogo tylko przezemnie!!!!:)),..moje Ty sweet sexi lover girl babe crazy woman from your body!!!! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 13:12 do Ciebie zawsze przyjde, serce moje, kochanku moj, Kocurze najukochanszy! Ty wiesz ze ja tylko dla Ciebie tu jestem, tu i teraz, tylko Ty i ja! o tak, trzep, trzep, tu wlasnie sie ubrudzilam najbardziej! trzep ile tylko wlezie:))) pocaluj me rozpalone wargi, niech milosc polaczy nas na zawsze!:)) znasz te saqqare? co ona ode mnie chce? ja jej jakos przeszkadzam, bo widze ze ma jakis problem ze mna? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 13:28 jestem przy Tobie moje babe gorące jak gwiazd miliony i słońc tysiące razem wzięte!!!!, nic nas nie rozdzieli!!! chyba że walec drogowy jakiś!!, nasza miłość po wsze czasy jezd!!!:)), przybywam do ciebie co dzień jak świetlista kometa pręgowana Tygrysia!!!pokonuje setki km aby znów cie ujrzeć i usta Twe ponętne ucałować moje Ty sweet sugar babe love of my mind!!!!:) tygrysek... PS..nie wiem czego Saqqara chce od Ciebie my babe 4 love ale zapewniam że jezd nieszkodliwa!!:)), może tylko zazdrosna o mnie troszeczke!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_lolek Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 13:33 oooooooo w końcu znalazłem mojego kiciora!! he he he he Ty sie tu nie łaś do kazdego, bo ci futro tak przetrzepie że zaczniesz lnieć juz na zime błehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 13:41 łapy precz od mojego sweet sugar babe love grubasie jeden!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_lolek Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 13:48 bejbe to ty se poszukaj w dowodzie a siugar w Łapach błehehehehehehe. Wczoraj kicio był chętny na me czyli pieknego lolka a pozadanie wzrasta w miare jedzenia...bek....bek...ups no! prawde mówie hehehehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 13:44 przybywasz kazdego dnia, a mmie jest ciagle malo, malo, malo Twego ciala, Twych pocalunkow, ramion Twoich, kocham Twoj zapach, Twe pregi. uwielbiam Twoj ogon, prezacy sie nade mna, gdy udowadniasz mi swa milosc! rob to ciagle, pozadaj mnie kazdego dnia i kazdej godziny, pokaz, ze swiat nie istnieje, tylko my, Ty i ja!!:)) ps. jest zazdrosna? czy mam rozumiec ze Was kiedys cos laczylo?;((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 14:03 ależ kiciuniu maj najsłodsze najukochańsze babe na świecie jedynym of kors i w kosmosie też!!! pożądam cie strasznie!!!! jak Judasz pożądał 40 srebrników sprzedając Jezusa, jak kobieta pożąda dziecka w pewnym wieku, jak kwiat pożąda słońca, jak pustynia wody, jak ciemność - światła, jak róża deszczu , jak pory roku - zmian....pożądam cie kiciuniu maj sweet jedyna ty moja only 4 me and I 4 you o każdej porze dnia i nocy, na grzybach, na rybach, na dachu, w stodole , na kole wszędzie!!!!!!!!!! ..naturlich my babe of love że tylko tyś moja a ja Twój jezdem!!! i nic poza nami ani obok nas!!!!!, Twe usta gorace spragnione love of mine są tak ponętne kiedy nachylasz siem nademną!!!!, tak gorace kiedy ich dotykam!!! master of the universe and reallity trzymaj mnie w wierze bo przez kiciunie tę gorącą trace wiare mą forever and ever from erernity!!!!!!!!! tygrysek... PS..nic mnie z Saqqarką nie łączyło,.. ale może ona chciała a Ty sprzątnęłaś jej Tygryska sprzed nosa!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Kiciuniu moja gorąca!!!!!!! 25.10.02, 14:55 caluje mocno, Kochanie moje, ocieram sie o Ciebie i mrucze Ci do uszka, Tys jedyny, Tys najmilszy, tylko Ty:)))) caluje mocno i milego weekendu zycze:)) ps. niech ta Sakukurka sie od Ciebie z daleka trzyma, nie oddam Ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara EMPEROR!!!!!!! 25.10.02, 11:57 czy Tys sie szaleju najadl? czy ja chociaz troche przypominam ta niewyzyta kicie? z ktorej strony ja sie pytam, co? z ktorej?!!!! to ze masz jakies koszmary nocne na moj temat, to nie znaczy ze ja sie w jakas przegrzana kotke zmienie! ja nie jestem taka przylepa co sie klei jak superglue do meskich raczek a to jakis bluszcz do potegi jest! opamietaj sie, serio mowie! no ja nie wiem, co ja mam z Toba zrobic! ja nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś