tygrysek_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 25.10.02, 14:27 witaj Martusiu droga!:)) a gdzieś ty siem od rana podziewala??:)) a ulala????:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 25.10.02, 14:31 Ulala byla w autobusie, teraz na zajeciach Ja bylam na wycieczce z dzieciatkami w TELEWIZJI!!! ale fajnie bylo, pan pokazywal rozne fajowe rzeczy takie jak kamery!!! :))))))))) zaraz wybywam na uczelnie sie ksztalcic :( strasznie mi to nie na reke. Pozdrawiam, Cie, kochany futrzaku!!! cmoki Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 25.10.02, 14:37 do Poniedziałku Martusiu! pozdrów Ulalke!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 25.10.02, 14:38 ok, pozdrowie, w jej imieniu odwzajemniam i zycze milego weekendu :))) papatki! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-))) 25.10.02, 15:42 a ja juz po zajatkach, teraz ide do biblioteki, ale korzystam z okazji i Ciem pozdroovkuje tez bardzo bardzo serdecznie :-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 25.10.02, 14:33 Jestem już córuniu , jestem, co ten pan od historii tak długo Ciebie pytał, i widzę że pończochę masz podarte na lewej nodze, a z domu jak wychodziłaś to była podarta na prawej ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 25.10.02, 14:37 no, bo ten pan sie pytal o takie rozne dziwne rzeczy, a ja nie wiedzialam co mowic, bo sie nie nauczylam. ale zeby dostac te dwojke, to musialam cos poswiecic :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 25.10.02, 14:42 To ty w kościele święciłas te pończochy ? ;)))) Co to za program ze ścieżkami ewaulojącymi pończochy mają ?;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 25.10.02, 14:49 bo to teraz jest cos takiego co sie zwie sciezki miedzyprzedmiotowe. polaczenie np historii z religia ;))) no i jak miksowac, to na maksa. nastepnym razem wloze ponczoszki zamiast rajstop, dadza sie szybciej zdjac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 25.10.02, 14:57 Córciu tylko nie łącz innych przedmitów w bloki programowe z nauką o życiu w rodzinie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 25.10.02, 15:03 Córciu kładż sią wcześnie do łóżka, taot jedzie na delagację i przyjedzie w poniedziałek. Pa, śpij i za bardzo się nia odkrywaj ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 25.10.02, 15:07 Tatusiu, milej delegacji, tylo nie zapomnij zabrac ze soba tej fajnej sekretarki :))))) milych wrazen na konferencji ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 28.10.02, 12:00 Tato, co mi przywiozles w prezencie z delegacji?????? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 28.10.02, 12:29 Córuniu, znalazłem dla Ciebie wspaniała korepytatorkę, naprawdę wiele umie, w praktycznych przedmiotach jest niezrównana, tylko będę musiał jakoś ogrniczyć jej zakres korepetycji, zresztą cały czas będę trzymał rękę na .hm, tego, pulsie;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: proxy / *.chello.pl 28.10.02, 12:39 a ja wole korepetytora, co ja z pania bede robic? pani wszystkiego mi nie przekaze ;))))) hehe, pozdrawiam, Tatusiu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 28.10.02, 12:46 A broń Cię córuś przed wszystkim, to jest amatorka -profesjonalistka, tak o sobie mówi, będziesz mogła zasiegać opinii, oglądać przykłady, ale nie brać przykładu, skończ szkołę, to potem pogadamy ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 28.10.02, 12:53 heh, no trudno sie mowi, trzeba najpierw przedlozyc teorie nad praktyke :( wkoncu to ty placisz. a tak przy okazji, kiedy dostane kieszonkowe? musze kupic sobie podrecznik ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 28.10.02, 13:11 Dziecko Ty nie wiesz ile ta nowa zdir. ta korypyty.. aż mi sie z nerw pokręciło, ale Ci dam, dam, no moze książki nie kupisz ale marginesy do zeszytów napewno ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 28.10.02, 13:35 gdzie mam tate pocalowac w podziece? ksiazka by sie przydala, ale jak tylko na marginesy wystarczy, to bede na lekcji zagladala do podrecznika kolegi, wloze tylko te bluzeczke obcisla z dekolcikiem, wiesz, ktora, zeby chetniej pozwalal zerkac. moze tak byc? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 28.10.02, 13:56 to Ty córeczko zamów jemu od razu okuliste, jak będzie czerwieniał i siniał na przemian to każ mu się napić zimnej wody i niech sobie w nią też siądzie, Ty się ucz pilnie ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 28.10.02, 14:00 czytalam gdzies w twojej ksiazce, ktora znalazlam za twoim lozkiem, ze nietylko bedzie mial mokro od wody :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 28.10.02, 14:04 Córa a to z kim byłaś w moim łóżku? Co ? I co to takie mokre było ? No ale lepiej mokre jak PANIKA ! ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 28.10.02, 14:10 z kolega cwiczylismy do roli w "sztuce kochania" :))) a raczej lepko niz mokro bylo :))) nie wiem o co chodzi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 28.10.02, 14:17 To u was w szkole pani kazała napisać zdanie z wyrazem panika ? Nie? Jasiu przyniósł zeszyt z czrwoną kropką, pani pyta co to jest a on że siostra co nmiesiąc stawia taka kropkę w kalendarzu, w tym nie postawiła, ale była w domu panika ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 28.10.02, 14:25 kropki byly, ale nie czerwone, to ja juz nie wiem, myslalam, ze zaczelam rozumiec :( Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 28.10.02, 14:36 Córa tyle razy Cie prosiłem, zostaw te zajecia pozalekcyjne, toż to gimnazjum przed tobą, Ty z tego dorosłego zycia jeszcze wiele nie wynosisz, a może Ty.... mamcie w tym łóżku tłumaczysz, wine na siebie zbierasz ? Oj córcia,córcia ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 28.10.02, 14:40 oj tata, Ty za duzo wiesz, myslalam, ze sie nie wyda, a tu..... no dobra, to powiem prawde, to byla mama ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 28.10.02, 14:47 uf, kamień spadł mi z serca ;)))) ja coś tak miałem podejrzenie, gdybym był z taką dziewczynką jak Ty to w przescieradle i materacu był by dziura jak no, ta.. a to widzć było jskieś lenistwo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 28.10.02, 14:59 Tatusiu! o czym Ty mowisz? no, chyba, ze ja jestem przybrana i nic o tym nie wiem :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 28.10.02, 15:06 Ty dobrze popytaj mamusi jak to było ;))) Teraz już wiesz dlaczego tato nie bierze Cię teraz na kolana :))))) Bo co byś poczuła ? ;))))))) Pomyśl o tym i narazie pa, cmok po ojcowsku ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 29.10.02, 12:18 zeczywiscie nie bierzesz mnie na kolana, moglam sie zorientowac :))) i to dlatego jak jestem niegrzeczna, to lubisz mnie paskiem po pupci potraktowac! niedobry tatus ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 29.10.02, 12:36 aby pupcia była lepsza należy ją uformować, to wszystko dla twego dobra ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 29.10.02, 17:37 ale w taki sposob? znam delikatniejsze i skuteczniejsze metody :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 31.10.02, 12:46 taaaa by mi twoja mamcia rączki połomiła :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 31.10.02, 14:33 spoczko, mama o niczym sie nie dowie :))) juz moja w tym glowa :))) a moze sie wykrecasz? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 31.10.02, 14:51 ona chitra jak lis, no ale dla swojej przybranej córuni tatuś może znieść nawet odsunięcie do stołu ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 31.10.02, 15:07 i odstawienie od loza? :))) no, ale moze z tym odstawieniem to nie taki zly pomysl. szczegolnie na korzysc kogos mlodszego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 31.10.02, 15:11 z łoża to ona nie zrezygnuje, poznasz dla czego;))))) ale nia obawiaj sie, nic na tym nia stracisz :)))))) z ucałowaniem nie ojcowskim do poniedziałku:)))) :((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 31.10.02, 15:12 hmmmmm....... zawsze przerywasz w najciekawszym momencie, tatusiu, zupelnie jak z reklamami :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 31.10.02, 15:15 dla wzmocnienia apetytu ;)))))) teraz juz naprawdę pa i cMMMMMMMMMokkkkkkkkk :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 04.11.02, 12:23 Tatku, przytul zbolala core do piersi :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 04.11.02, 12:50 choć ma córo niech Cie utule, może Ci przejdzie, bo mnie na pewno przy tym przyjdzie;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 04.11.02, 13:54 byle mocno, bo mnie bardzo skrzywdzili :(( hlip, hlip, hlip :(( Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 04.11.02, 14:06 Córa ty tylko powiedz: kto, i obojetnie mocno czy nie, może być pewny że bedzie miał trudności z kupkaniem ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 04.11.02, 14:08 no! i to jest prawdziwy Tata! Moj bohater! Taki jeden jest beeeee..... moznaby go tak troche usunac z tego padolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 04.11.02, 14:13 powiedzmy, ze na tyle by zrozumial swoj blad i sie troche pokajac zdazyl! czy juz sie uzbroiles na walke z wrogiem? jak tak to zawiaze szarfe na Twym ramieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 04.11.02, 14:24 która część ciała ma zrozumieć błąd a która pokajać ? ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 04.11.02, 15:29 obie czesci moga zrozumiec blad, tylko jedna ma sie pokajac. a Ty nadal mozesz tulic, jeszcze troszke, choc pewnie jutro dopiero bedziesz kontynuowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 05.11.02, 12:16 Tato, zatlukles go na smierc? bo znaku zycia nie daje???? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 05.11.02, 12:22 ja nie, ja mam alibi, jak zawsze byłem na delegacji, a ty córuś już doszłaś do siebie bo jak Cię przytulałem to Ci jakoś oczka wylazły i języczek sięgał do pasa, kolorek miałaś taki jak by to filtrowanie przez chlebuś wiśniaku na kościach nie pomogło, nic tylko reanimacja, widać pomogło usta-uszko ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 05.11.02, 12:24 Ojczulku najdrozszy, wszystko chyba zmierza ku lepszemu, dziekuje za usciski i pocieszenie. jakby mama sie czepiala Ciebie, to wiedz, ze ja za Toba murem stane. reanimacja usteczka-uszko tez zrobila swoje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 05.11.02, 12:32 Mamy nie boję, kupię jej kilo mordoklejek to jak wiesz wsadzi połowę od razu i zamilknie na trochę, co do reszty to natychmiast zje, a nam pozostanie.......... to jest FT a nie FE, musimy sobie wyobrazić :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 05.11.02, 13:44 hehe, ale Ci sie zachciewa! ale ja nie mam zamiaru sie jeszcze stad nigdzie teleportowac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 05.11.02, 14:17 a skąd, tylko przypomnienie o mjejscu, a i tak Ci kupię lizaka, może być bananowy? ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 05.11.02, 17:51 trzymam Cie za slowo, nie pokazuj sie bez bananowego ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 05.11.02, 18:00 a ma być w czekoladzie czy innej polewie ?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 05.11.02, 21:05 co do polewy, zostawiam to pod Twoja rozwage. przeciez jako rodzic wiesz najlepiej co corcia lubi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 06.11.02, 06:45 to co córcia lubi naj naj na pewno nie nazywa się polewą;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 06.11.02, 07:20 heh, to teraz rodzinne brudy bedziesz wywlekal na swiatlo dzienne? :)))))))) myslalam, ze to zostanie miedzy nami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 06.11.02, 07:32 taa a tych 32 kolegów o których wiem hmm niby ze szkoły to też ma zostac między nami, trochę tłoczno ;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 06.11.02, 07:38 Tatku, to, ze orgia to moje drugie j (i tu sie zaczerwienilam niewinnie ze wstydu) a, to chyba juz od dawna wiesz, hehe. :))))) to jaka ta polewa bedzie? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 06.11.02, 07:50 ty mi córuś nie zbaczaj z tematu, ale mam wyrozumiałość dla córuni, dostaniesz polewę taką jak najbardziej lubisz, sama słodycz i zawrót głowy, zobaczysz siódme niebo ;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 06.11.02, 09:57 to ja sie juz nie moge doczekac! kiedy mam przyjsc po lizaczka? :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 06.11.02, 10:38 A coś ty tak napalona jak szczerbaty na suchary, pomalutku zacznij łykać slinkę, wystaw rączki po lizaka i ....... co nie podoba sie? Lizaczek dobry, polizaj to zobaczysz ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 06.11.02, 15:44 no to lize, mniam, mniam, ta polewa to jednak czekoladowa, ehhhh.... pycha!!!!!! to na jutro tez mi przyniesiesz takiego? bo tego juz w swej zachlannosci schrupalam, dobrze, ze paluszki w pore zabrales :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 07.11.02, 07:44 przniósł bym, ale ja muszę wydawać codziennie na nowe rajstopy dla Ciebie, czego one są stale podarte i to szczególnie do góry, instrukcji użytkowania nie czytasz czy co? przecież paznokcie masz bardzo zadbane i nie zadzierają ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 07.11.02, 07:46 no, nie zadzieraja, chcesz, zeby mam pytala skad masz takie czerwone slady na plecach? wiesz co by zrobila? :)))) rajstopy sie dra, niestety, szczegolnie jak ktos je w takim pospiechu sciaga :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 07.11.02, 07:55 dobra dobra dostaniesz tego lizaka, dziś jutro itd. a swoją drogą dobra Córcia z Ciebie:))))))))) Mawyr M.W. Sami o sobie nie wiemy tyle ile inni o nas wiedzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 07.11.02, 14:57 hehe, na twoje podobienstwo wszak wychowana. powinienes cos o tym wiedziec :)))) a z Ciebie tez jest ekstra ojczulek, tak o mnie dbasz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 07.11.02, 15:01 Córuniu gorąco Cię uściskam bo ziąb niemiłosierny, mamuska powybijała wszystki okna, dlaczego ? nie wiem ale chciała mi wymyc plecy, też cośśśśśś, musisz sie jednak bardziej pilnować :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 07.11.02, 15:08 no dobrze, dobrze, kapiel poprawi ci samopoczucie i rozgrzeje, ja juz Ci te plecki umyje, nie ma sprawy. wszak nikt nie chce, zeby mama zobaczyla te krechy po paznokietkach na tej czesci ciala, a moze na innej tez sa? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 07.11.02, 15:13 jesteś nie oceniona,lecę po szklarza, by się córuś w nocy nie zaziębiła jak będzie odkryta :))))))))) pa, gorący cmok :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 07.11.02, 15:16 fajnie, bede mogla sie w nocy czasami odkryc dla zlapania powietrza :))) Tobie rowniez cmoki, czyzby znow inwentaryzacja sie w biurze szykowala? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 08.11.02, 08:32 Tradycyjne juz podziekowania za lizaka, ale mam nadzieje, ze pzyniosles jeszcze ze soba dwa dodatkowe, bo zdaje sie za jakies 8 godzin znow lapiesz samolot i lecisz do Kuala Lumpur :)))))) ehhhh, Ty to masz dobrze, zabralbys kiedys core ze soba :))))))))) buziaczki :)*** Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 08.11.02, 09:01 już jastem bo musiałem posprzątać po inwentaryzacji :)), lizaczki jak zwykle są w kieszeni, nie tej, tam jast portfel, a wracając do inwentaryzacji to dowiedziałem się od komisji jednoosobowej o twoich postępach w nauce, cos niesamowitego, powinnaś się trochę inaczej ubierać bo nauczyciele to bledna to czerwienieją, nauczycielki dla odmiany zielanieją ;)))))))) ale niemartw się wynikami, jeszcze parę inwentaryzacji i gimnazjum Twoje ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 08.11.02, 10:28 hehe, dzialaj tak dalej, to wkrotce bede mogla zaintereswoac sie mlodszymi menciznami :)))) oczywiscie, Ty, Tatusiu, zawsze zostaniesz na pierwszym miejscu, jako moj idol :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 08.11.02, 11:11 czy aby lekka zazdrość o tatusia ? robić z niego idiote.. to je idola ? z młodszymi to Ty już masz do czyniena od przedszkola ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 08.11.02, 11:14 od przedszkola do Opola? hehe. Tatusiu, ja z Ciebie idiote??? skad, ja Cze kocha :))))))) bardzo. to zamiast idola moze byb moj bog? albo moje bostwo? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 08.11.02, 11:35 ty nie rób ze mnie jakiś tam, lepiej nie odkrywaj nas w nocy bo mamy katar ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 08.11.02, 11:41 no toprrra, ale dzieki, ze przynajmniej te szybke wstawiles, to nie zsiniejemy nawet pod kolderka ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 08.11.02, 11:50 ale popatrz jaka mamusia zsiniała, coś mi się zdaje że już nie pozwoli wziąść Ciebie do nas do łóżka ;(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 08.11.02, 12:29 buuuuuuu :(((((( odmawia mi przyjemnosci??? a moze, skoro juz taka sina sie zrobila, to zamkniemy ja na noc w lodowce? :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 08.11.02, 12:38 chcesz z lodówki zrobić zamrażarkę? czemu nie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 08.11.02, 12:44 hehe, to bedzie taka krotka hibernacja ;))))))) wkoncu Hana Solo z gwiezdych Wojen odmrozili po jakims czasie bez uszczerbku na zdrowiu ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 08.11.02, 12:49 oj niedobra mamusie chcesz solo, a tak to ty wybierasz sie na łyżwy ? cos sobie przypięłaś ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 08.11.02, 12:52 wiesz, jak bedziesz mnie uczyl jezdzic na rowerze na dwoch kolkach, to bedziesz mial za co trzymac ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 08.11.02, 14:30 naj bezpieczniej będzie jak bedę trzymał za siodełko, takie przyjemne ciepełko, jejku wierszem gadam a nie prozom :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 08.11.02, 14:32 bedzie przyjemne ciepelko, jak mama sie dowie, to w domu bedzie piekielko! ale nie musi sie dowiedziec, prawda? ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 08.11.02, 15:01 Jesteś kochaną Córunią, tato musi wyjechać na parę dni na ryby, jak wróci we wtorek to Ci zacznie uczyć na rowerku, zaczniemy od ciepełka :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 08.11.02, 15:05 hehe, i ja do szkolki leciec musze, na zajecia wyrownawcze. Wiec cmoki dla Ciebie, niekonieczne corusne :))*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 12.11.02, 07:27 Jest lizaczek? jest buziaczek? to dziendobry Tatusiu, jak sie udala delegacja? :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 12.11.02, 07:53 masz lizaczka do buziaczka ;))) jak by tak ryby brały jak te panie, a panie milczały jak ryby to by było świetnie ;(( w głowie huczy, w kieszeni pusto, nie ma to jak w domu, córuniu juz wyciągam rower, dawaj ogonek;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 12.11.02, 11:48 ogonek jest, ale lancuch mi spadl :(( i w ogole kiepsko trztmasz, bo caly czas laduje na pupci i posladki sobie obijam. bedziesz masowal za kare :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 12.11.02, 12:05 łańcuch spadł bo nie był napompowany, może jak ja Cię trzymam za siodełko to usiłuj jechać do przodu a za szyje będziesz mię trzymać jak bedziemy masować poobijaną pupcię :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 12.11.02, 12:08 dobrze, tylko wiesz, ze ja tak Cie za szyjke lapie ze strachu! wtedy spokojnie moge zamknac oczeta i pedalowac, bo wiem, ze w Twych ramionach mi nic nie grozi. tylko trzymaj siodelko, a nie gumke od gatek ;)))))))))) i nie zagladaj tam teraz. przyjemnosci zostaw na pozniej, lacznie z masowaniem ;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 12.11.02, 12:13 oprzeć sie nie moge, nie pedałuj tak mocno bo sama widzisz, jak tak można szybko biegać ;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 12.11.02, 12:15 no widze, ze Ci ciezko tak nadazyc za mna, ale ja mam poped....... ;)))))))))))) no dobrze, widze, zes do innych celow stworzony, to moze przerzucimy sie na...... deskorolke? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 12.11.02, 12:22 nawet i drzwi od garażu nie pomogą jak będziesz tak ubrana sie uczyła jazdy, całe szczęście że nie jestem szkotem, bo te szprychy w tym rowerze tak blisko, oj jak blisko ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 12.11.02, 13:33 a co wkrecila ci sie w szprychy jakas czesc twej ojcowskiej anatomii? :)))) przepraszam! mam ucalowac zranione miejsce? Ty zawsze tak robisz, oprocz rozmasowania :)))) a drzwi moga byc zamkniete, bo nie wiadomo co za nimi zajdzie, po co dostarczac tematow do plotek sasiedzkich ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 12.11.02, 13:42 Córuniu już wkręcam w te koła, tak to zachęcająco wygląda, tylko uważaj bo znowu pupą wylądujesz na bruku, widzisz to było własnie przyczyną twoich upadków ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 12.11.02, 13:46 hehe, to przynajmniej miekkie ladowanie bedzie, do czasu mam nadzieje ;))))))) i te drzwi do garazu naprawic, jednak, trzeba, tzn zamek przykrecic ;))))) z tymi szprychami to ostroznie, bo moze do wesela sie nie zagoic skutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 12.11.02, 13:55 a ty widzisz Córcia że masz po jednej szprysze w kołach? ;)))))))))))) drzwi od garażu już naprawione ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 12.11.02, 14:09 chyba sie na tym rowerku nigdy jezdzic nie naucze, moze sprobujemy zrobic cos z tandemem? :))))) nio, to zamykaj te drzwi na klucz i wchodz do srodka! tylko co my bedziemy robic? mam wyciagnac klocki? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 12.11.02, 14:16 a co układ hamulcowy Ci wysiada, możemy wymieniać klocki, może bez hamulców lepiej Ci się pojedzie ? ;))) zawsze jest jeszcze awaryjny ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 12.11.02, 14:26 no! awaryjny to jest u Ciebie!!!!!! trzeba tylko zlapac i pociagnac ;)))))) hehe, a moze z powodu chlodu lekcje jazdy odlozymy na pozniej, bo teraz umieram z zimna :)))))) i szczekam zebami tez ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 12.11.02, 14:36 Córuniu ja myślałem że to szczękanie z niecierpliwości a Ty mi o zimnie ;((( marsz do domu i ubrać przynajmniej ciepłe skarpetki ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 12.11.02, 14:46 z niecierpliwosci rowniez, ale moze dasz mi cos najpierw na rozgrzewke :))))) ewentualnie moge zaprosic Cie pod kolderke, zeby sie nie zaziebil ;)))))) wiesz, Ty mnie podrapiesz po plecach, ja Cie podrapie, trzeba sobie pomagac :)) a jezeli rowerek dalej bedzie wchodzil w gre, to tylko taki z ogrzewaniem ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 12.11.02, 14:53 propozycja nie do dyskusji, nalepiej bedzie jak tak sobie poćwiczymy suchą zaprawę pod kołderką, no to do roboty, rób rowerek nóżkami ;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 12.11.02, 14:56 hmmmmmm, to moze pokazesz mi jak mam pedalowac chwytajac moje nozki w Twoje lapki? ;)))))) trzeba najpierw technike opanowac ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 12.11.02, 15:02 Córrrrrrrrrrrrrrrrra jak to dobrze ześ zastępcza :)))))))))))))))))))) a wygodnie Ci na siodełku? ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 12.11.02, 15:04 to i siodelko jest z nami pod kolderka? ;))))))) a ja myslalam, ze to ......... , chwileczke, musze zanurkowac pod spod....... no nie, udajesz tylko ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 12.11.02, 15:10 OoooooooooO mama puka, a niech ją, też nie miała kiedy objad podać, łoj nie ustąpi, musi być zjedzony ciepły, Córus wstawamy i jutro jak bedzie gotować to my na rowrek ;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 12.11.02, 15:13 nio dobrze, wszystko dla Taty, niech bedzie jutro, tylko o lizaku nie zapomnij ;)))))))) a co na obiad? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 13.11.02, 07:28 Córuniu masz jutro lizaka ;)) a obiadek wspaniały po wczorajszym dniu, kwaśne mleko w lodówce i ziemniaki w piwnicy ;(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 13.11.02, 07:33 nie, no, Tatku, ta mama zwariowala zupelnie. teraz sie wpycha do wyrka ze sniadaniem ;)))))))) to jest az niemoralne, to co ona robi ;)))))) dziekuje za lizaczka, mniam, mniam, chrup, chrup :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 13.11.02, 07:39 ale sniadanka robi że paluszki lizać, daj coś Ci zostało na mordeczce to Ci wyliże ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 13.11.02, 07:43 hmmmm......, jeszcze z tej strony mi zostalo (wystawiam twarzyczke w odpowiednim kierunku) :)))))))))) jeszcze tylko taki szybki sus do lazienki na chwileczke, chodz, Tata. pomozesz dosiegnac recznika ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 13.11.02, 07:51 to może Cię podsadzić :)))) a to co za ślady na pośladkach ? to przecie nie z roweru ! od Ciebie to tylko oko odwrócić i masz , nowe ślady ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 13.11.02, 07:55 nie moja wina, ze tak sie rodzice postarali w robienu slicznej coreczki, na swe wlasne podobienstwo :))))) wszystkim sie podobam, bo odziedziczylam po Was wszystkie najlepsze cechy :))))))) Tatusiu, taki przyjemny dotyk tych Twoich raczek, az zal, ze do szkoly trzeba juz isc. nie chce sie spoznic ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 13.11.02, 10:00 no i co, na widok moijej puci ksztaltnej cie tak zamurowalo, ze nic nie mowisz? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 13.11.02, 10:09 gały mi wylazły i nie widze klawiszy tylko pupcię pogryzioną ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 13.11.02, 10:31 auc, auc, tatku, nie gryz tak mocno, delikatniej tu trzeba. daj, pokaze jak ja lubie ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 13.11.02, 10:37 po tych całkiem obcych śladach to moje wyglądają jak łagodne lizanie ;))))))) o w morde i tam też Cię ugryzł !!!;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 13.11.02, 10:39 tam nie ugryzl, tylko ukasil :)))))))) i nawet malinke zrobil :)))))) ladna? ;)))))))) on takie sztuki w szkolnej toalecie potrafi robic! tTy tez mozesz zrobic pare trikow, bedzie mial konkurencje ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 13.11.02, 10:46 Córa jak ja Ci zrobie hausentrik to te toalety bedziesz omijać z ......pogardą ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 13.11.02, 11:01 Cześć witam narazie jednoosobowo, Córcia musiała do szkoły bo sprawdzian do gimnazjum niedaleko ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 13.11.02, 11:06 jasna sprawa... przecie musi pomaltretować te biedne dzieciaki... ;))) wczoraj niestety musiałam zrobić "znik" wybaczysz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 13.11.02, 11:14 oczywiście :)) pani w szkole się skarżyła że nie uważa na lekcjach, jak nie poprawi stopni to może być źle ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 13.11.02, 11:21 a próbowałeś ustalć co jest przyczyną jej roztargnienia??? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 13.11.02, 11:32 Roztargnienia ? Rozpieszczenia to tak ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 13.11.02, 11:42 To co Ty z nią robisz, że taka rozpieszczona jest? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 13.11.02, 13:01 spytaj co wszyscy z nią chcą robić, tylu muszę odganiać ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 13.11.02, 13:04 Ty siem od odpowiedzi nie wymiguj... tak łatwo nie bendziem... ;))) ze innych odganiasz to rzecz oczywizda.... ale CO SAM robisz dla niej, ze taka rozpieszczona i roztargniona na zajeciach jest????? Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 13.11.02, 13:11 no super! dyplomacji Ci nie brakuje... ;)))) a na czym Twoje starania polegajom????? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 13.11.02, 13:32 1 primo odpędzaniu małolatów 2 primo załatwianiu dobrego nastroju 3 primo tłumaczeniu 4 primo odpędzxaniu wielolatów 5 primo pocieszaniu 6 primo kieszonkowe /mini bo mini ale jest/ 7 primo odpedzaniu nieodpędzonych 8 primo dyskrecji Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 13.11.02, 13:34 hmmm... ciężkom pracem masz.... głownie odpendzosz... ale nadal nie wiem, jak to wpływa na jej roztarnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 13.11.02, 13:44 a pomyśl jak to jest- już był w ogrodzie już wita sie z gaską -a tu paszoł won i musi ogon pod siebie a gaska co?......... roztargniona ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 13.11.02, 16:39 Tato (tupie wscielkle nozka)!!!!! Ty tu sobie konwersujesz z mila pania w najlepsze, a po coreczke do swietlicy nie ma komu przyjsc? :)))))))) pani swietliczanka juz dawno sobie do domu poszla, a ja tu czekam na Ciebie. ciemno tu jest, a ja sie boje tak sama ;)))))))) i nikt nie slyszy mojego pukania niesmialego w drzwi ;)))))))))))) odplacisz mi za to lizaczkami w hurtowych ilosciach ;)))))))) do emerytury sie nie wyplacisz!!! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 14.11.02, 07:15 bum bum lup lup lup, wale wsciekle w dzrzwi swietlicy. Tato, przynies lom!!! jak mozesz mnie tak traktowac i na noc z cieciem zostawiac pod jednym dachem????? ;)))))))))))))))))) przychodz szybko i ratuj mnie!!!!!!!! :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 08:41 już jestem Córuniu, mam te lizaki, nic nie mogłem poradzić że w najbliższej okolicy już są wyjedzone i wylizane, ja tu zaraz tym łomem tego ciecia, co ma być podjednym dachem, tylko mamuska bardzo się zmartwi jak już tego ciecia nie będzie ;)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 09:18 bo ciec chcial mi zrobic duza krzywde, ja sie go boje, i juz nie chce chodzic do swietlicy. bedziesz musial mnie odbierac ze szkoly zaraz po lekcjach ;))))))) ale fajnie, ze juz wrociles, i kieszen pelna nowych lizaczkow jest!! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 09:29 a mamuśka mówiła że on taki dobry ;)) uważaj Córuniu i nie gryź tego lizaka, ja wiem że czekałaś długo ale musisz lizać bo szkoda lizaka :)) o świetlicę się nie martw, kupiłem na szrocie kawałek Syrenki z drzwiami, postawie koło szkoły i będziesz tam mogła siedzieć ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 15.11.02, 09:50 jak to milo z Twojej strony, ze o tym pomuslales. dobrze, nie bede tak zachlannie jadla tego lizaczka ;))))) ale wiesz co, ja to wolalbym przychodzic po zajeciach do Cie bie do biura ;))))) bedzie mi o wiele milej, no i moze poznam nowych wujkow ;)))))))) co Ty na to??????? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 10:00 mie też by było miło ale po Twoich wizytach coraz wiecej kolegów i szefów zaczyna mi mówić tatusiu, o co chodzi ? ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 15.11.02, 10:06 ja nie wiem, ale powinienes sie moze z tego powdu cieszyc, bo Twoj szef obiecal dac Ci podwyzke ;))))) wtedy, moze, wkoncu, zabierzesz mnie ze soba w delegacje. ja Ci nie bede przeszkadzac, bo wiem, ze wtedy bedziesz chcial spedzac czas na plazy z takimi ladnymi paniami, ja sie pobawie widokiem panow, zeby nie zawracac Ci glowy. Tatusiu, fajnych masz kolegow ;))))) tak ladnie pachna i w ogole ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 10:19 obiecał , obiecał i mu przeszło, coś wspomina że ma już serce twarde, same zagadki ;)) z wyjazdu na delegację nici, nawet premię zabrał bo usłyszał tato od kolegów :)) ale najważniejsza jest moja Córeczka, tak wspaniale sie prezentuje, od wszystkich ma prezenty ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 10:26 juz teraz je dostaje?? to co bedzie na gwiazdke?? zasypia mnie podarunkami?? :)))))))) jak chcesz, to mozemy wspolnie teraz te paczuszki pootwierac, zobaczymy jaka maja zawartosc, chcesz? ;)))))) moze cos damy dla mamy, jak mi sie nie spodoba ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 10:29 Popatrz popatrz, sama Twoja garderoba, skąd oni ją wzięli ?;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 10:33 hmmmmmm, dziwne....... i moje majteczki!!!!! szukalam ich wszedzie! :)))))) a to co?????? takie dlugie i grube wyglada jak, bo ja wiem, gietki patyk. Tatku, co to jest? do czego sluzy? ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 10:43 a dlaczego otwierasz mamusi paczuszkę od pana ciecia ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 10:47 to od pana ciecia dla mamusi??? to czemu mi ja podsunales??? ;))))))))) a skad wiesz, ze to nie dla mnie, nie jest podpisana ;)))))))))), to co to jest w srodku? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 11:00 Córuniu w pewnym wieku kobiety gdy ich córki wiecej interesują przybranych tatusiów to sobie sprawiają takie pomiczki kopie na pamiątkę i to właśnie jest pamiątka ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 11:03 ahaaaaaaaaaaa, to czy ja moge to mamie zabrac i zrobic sobie z tego breloczek do kluczy? ;))))) wiesz, juz w moim wieku nie wypada nosic ich zawieszonych na szyi na sznurowce ;)))))) bede wygladal doroslej i wszystkie kolezanki mi beda zazdroscic :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 11:08 nie Córuniu bo wszystkie panie będą wiedziały kto jest Twoim tatusiem ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 11:14 buuu, jestes niedobry!!! ;))))) to co mi dasz w ramach rekompensaty? wiesz cos za cos ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 11:20 chyba Ci zrobię powtórkę z lekcji od początku roku ;)))))) albo z nuki jazdy na rowerze :))))))))) co wolisz :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 11:22 pod warunkiem, ze bedzie to tandem, ale najpierw zrobmy krotka rozgrzewke na sucho z tym rowerkie. no to wywijam nozkami ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 11:30 Córciu Ty jesteś pewna że tak się wywija nóżkami na rowerku ?;))) Coś ta teoria nie pokrywasię z praktyką albo Ci sie wywijania pomyliły :))))) to było po nauce jazdy :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 11:37 to pokaz mi jeszcze raz te prawidlkowa technike ;))))))) bo mi sie juz wszystko myli, no! dawaj, Tatusiu, mozesz zaczac od zdjecia skarpetek, bo w Twoich lapksch i tak nie zmarzna moje stopki ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 11:45 tylko sobie mundur przebiorę, gwiazdki na pagonach trochę przeszkadzają :))) o i teraz mogę te skarpeteczki :))))))))) czekaj czekaj, to trochę potrwa :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 15.11.02, 12:25 to dobry pomysl z odczepieniem gwiazdek, ale mialam nadzieje, ze Ty munduru sie pozbedziesz, a nie zmienisz ;)))) heh, ale cieplo w te stopki ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 12:33 nie podoba Ci się mundur rzymskiego legionisty bez zbroi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: proxy / *.chello.pl 15.11.02, 12:35 no, zbroja to powinna byc w innym miejscu, pozostawiam to w zawieszeniu, gdzie ;)))) a pod spodniczka materialowa lepiej by bylo gdybys mial wdzianko a la Szkot ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 12:40 jak sobie życzysz, potym mogę coś założyć :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: proxy / *.chello.pl 15.11.02, 13:23 mam nadzieje, ze w ciemnosci garazu co nieco zobacze ;)) to co teraz bedzie zdejmowane po skarpetkach?? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 14:14 hmm co by można było zdjąć aby mamuśka się nie ciskała, majteczki to przysłali w paczce, ale znowu nauka jazdy gdzieś na bok ucieka :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 15.11.02, 14:34 trzeba wybierac sobie priorytety, szczegolnie jak sie ma takiego fajnego Tate :))) to do dziela!.. Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 14:40 już mi się zdaje że wyjdzie pięcioksiąg Taty Martuchny :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 15.11.02, 14:47 a pod jakim tylutlem bedzie wydany??? :)))))))) wiesz, nie ma tego zlego :)))))))))) tymbardziej, ze w tmy garazu to z Corunia do konkretow jeszcze nie doszlo ;)))))))) ale jak pozalowales breloczka, to i tak muso byc cos w zamian ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 15.11.02, 14:54 tytuł będzie taki Konkret 1 tom I-VI Konkret 2 tom jw Konkret 3 " " Konkret 4 " " Konkret 5 " " a teraz daj niech ucałuje te pobijane nóżki, kolanka i tak pozostałe części obite lub nie :)))))))))))))))))) Pa :))) Mawyr M.W. Sami o sobie nie wiemy tyle ile inni o nas wiedzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 15.11.02, 14:56 Papatki, kochany tatusiu, do zobaczenia po powrocie z kolejneg owyjazdu ;))))))) ja tym czasem pobawie sie z wujkami z pracy :))))))))))))) buziaki :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 18.11.02, 09:20 Córciu ciumki, lizaczek i Ty posłuchaj, na wyjeżdzie spotkałem jakieś strasznie rozeźlone wujenki, coś mówiły o kwaśnych jabłkach, sadzeniu fiołków pod oczami, chyba jakieś ogrodniczki, ale chciały się zobaczyć z Tobą, miały poważne zdania o Twoim prowadzeniu, ja ich wyprowadziłem ale że to chyba kobiety to nawet nie używałem kaktusa, Ty wiesz że nawet wtedy jak masz dostać klapsa na goły tyłeczek to mię strasznie od razu na ten widok serce mięknie, no to sobie lizaj lizaczka ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 18.11.02, 12:00 Tatku, z tymi wujenkami to jakies gigantyczne nieporozuminie jest. do wujkow sie przyznaje, ale o wujenkach nic nie wiem ;))) dzieki za lizaczki, cium cium cium, pycha!!! i witaj, bom dopiero ze szkoly przyszla, buziaczki. a pupka do wysmagania juz nadstawiona, tylko delikatnie prosze ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 18.11.02, 12:12 żony wujków to wujenki a Ty sobie zaskarbiłaś ich wdzięczność;)) już Ty wiesz jak mie zamienić na miękkosercowego, ja już jak ten ruski co potym miał serce twarde, co sie nie robi dla Córuni, przywiozłem Ci łańcuch do rowera, to jak by wujanki cos miały do powiedzenia ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 18.11.02, 12:16 nio, to rozumiem! jaki fajny ten lancuch, ciezki ;))) akurat na wsciekle baby sie nada :))) choc ja nadal ich wscieklosci nie kapuje, jezeli wujkowie traktuja je w taki sposob w jaki mnie obskakuja, to nie maja prawa narzekac ;)))))) aaaaaaaa, wyslalam Ci, Tatku, @ z wypracowaniem szkolnym do sprawdzenia. popraw bledy ortograficzne :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 18.11.02, 13:09 i oto chodzi mówiły mi że obskakiwane to one były ;((((((((( ja muszę na jakiś czas sie oddalić bo praca jak praca, na ten czas masz jeszcze lizaczki bananowe, wypracowanie poprawine Ci odeślę, choć na pewno szumiały wierzby ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 18.11.02, 13:37 mniam mniam, tylko uwaznie czytaj, bo pani od polskiego, po Twoich ostatnich poprawkach, mowi cos o dysleksji mojej ;)))))))). to jak sie pisze zakil czy zonkil? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 18.11.02, 15:05 hehe, dzieki za odeslanie korekty ;) odp. juz poszla, do jutra, Tatusiu! cmokaski w policzki :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 19.11.02, 07:41 Witaj Tatusiu, zaraz ide do szkoly, dzis klasowka, wiec trzymaj za mnie kciuki :)))) jab bedzie zle, to znow z pania bedziesz musial rozmawiac, a ta pani, taka malo fajna jest ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 19.11.02, 07:49 ta klasówka już dziaj? troszkę za mało było czasu by Cię dokładnie sprawdzić ;)) delegacje itd. masz lizaka na drodgę, trzymam kciuki, buśka :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 19.11.02, 07:52 iwem, wiem, ale ja wole sobie pogladac MTV, a nie uczyc sie, zobaczymy co z tego wyjdzie. dzieki za kciuki, mam nadzieje, ze chociaz dwojeczka na szynach bedzie ;)))) dam znac jak wroce ze szkoly ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 19.11.02, 13:16 jak to długo te moje Córcie menczom w szkole, chiba pan od fizyki menczy fizycznie, a może pan od wychowania fizycznego każe robić mostek z klocków, wspinać sie na drabinke każe a tu w domu majteczki gimnastyczne zostały, Córciu som lizaki ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 19.11.02, 13:34 Tatku, takam zmeczona, klasowka mnie wykonczyla. pytania byly bardzo trudne, a ja myslalam, ze pani bedzie chodzilo o wczorajszy odcinek Klanu! no i nie wiedzialam, kto to jest Kopernik i jeszcze takie rzeczy. a na fizyce, to dzis o przyciaganiu bylo ;))))) cmoki dla Papy :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 19.11.02, 14:06 Córcia a skąd Ty masz wiedzieć że Kopernik to były taki piniążki kiedyś, teraz co wydajesz na prawo i lewo są inne, musze Ci zrobić masarzyk rozluźniający, tylko musisz uważać i za bardzo się nie rozluźnić, tylko troszeczkę, nooooo możesz więcej.;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 19.11.02, 14:17 no to sie rozluzniam, plecki juz nie som sztywne :))) a z tym Kopernikiem, to ja nie rozumiem, na banknotach sa przecie kwadraciki i trojkaciki i koleczka, jak na WC u nas w szkole ;)))))) hmmm....... masazyk czyni cuda, gdzie te majteczki na gimnastyke od wujka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 19.11.02, 14:37 Tobie to trójkąciki w toalecie spokoju nie dają, trójkącik to trójkącik i już, jak dorośniesz to wtedy, i znowu się spięłaś, rozepnij się, masz lizaka, kiedyś Cię wezmę do fabryki gdzie robią pieniążki, może mają stare zapasy i pokażą Kopernika, nie szukaj tatusiowi po kieszeniach bo to nadaremne, ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 19.11.02, 14:41 hihihi, ja szukam w tej kieszeni czegos fajnego, banknocikow Ci nie zabieram ;))) oj, znalazlam, hehe, no to juz sie znowu rozluzniam, bo widze, ze moje chwilowe spiecia nie daja Ci spokoju ;)))) to chyba ten pan na fizyce dobrze mowil o tym przyciaganiu ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 19.11.02, 14:51 jeeeeeeee co to będzie jak on zacznie o wpływie tarcia na potencjał, już miałas dobry przykład, ale to tylko teoria co się pokrywa z praktyką, banknociki powiadasz, oooooooo a ja myślałem że ta pani zabiera a tu tyle ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 19.11.02, 14:54 hehe, pewnie pani tez cos w udziale przypadnie, ale co tam pani ;)))))) wplyw tarcia na potencjal? nie slyszalam o takim. opowiesz cos wiecej, czy zademonstrujesz poki mama w pracy jeszcze siedzi? ;)))) nio, tak fajnie sie z Toba Tatusiu bawic w tym ciemnym garazu ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 19.11.02, 15:00 Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuu toż to kazirodztwo!!!!!! Natentychmiast wyłazić z garażu!!!! Bo pasa wezmę........... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 19.11.02, 15:04 Córunai wytłumacz cioci proszę że ja nie chcę niczego złego o mamusi ale to wcale nie jest kazirodstwo, po tylu latach z mamusię to jest kaziridztwo ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 19.11.02, 15:07 Ciocia, nie martw sie ;) to moj przybrany Tatus, niedawno sie o tym dowiedzialam. ja tam lubie jak mnie bierze na kolana i gladzi po glowce ;))))) tylko nie powtarzaj mamie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 19.11.02, 15:14 No widzisz Ciocia, po głowce głaskam, lizaka daje, tłumacze o życiu, oczy na świat otwieram, szkoda że muszę na drugą zminę bo bym Ciocię przekonał ;))) no to Córuć buziaczek i do jutra :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 19.11.02, 15:13 Cioci nic tłumaczyć nie trzeba, ciocia sama widzi co siem dzieje!!!!! A z mamusią to już 5 lat po ślubie było kazirodztwo, bo to w końcu najbliższ rodzina :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 19.11.02, 16:24 Tatusiu, do zobaczenia jutro, czekam z niecierpliwoscia na lizaczki i trojkaciki ;))))))))) buziaczki corusne slem. Ciocia, Tobie tyz sie cos od zycia nalezy, cmoki :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 20.11.02, 07:23 Tatusiu, ktos mi tu grozi wyrypanie dupy :(((( mam nadzieje, ze to nie Ty? ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 20.11.02, 07:32 Córuniu pranie to nie ja, w życie nic nie wyprałem, ale pogłaskać to i owszem :)))))))) Buziaczek ojcowski na dziendoberek, daj to Ci pupcie osłonie przed Pociągiem pod specjalnym nadzoerm ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 20.11.02, 07:36 to oslaniaj, bo pedzi szybko i moge sobie jeszcze od tego nerki przeziebic, taki ostry wiuw czuc ;))))) czesc Tatulku, cmoki w policzki na powitanko, dzis czeka mnie duzo zajec. ide do szkoly, pozniej na zbiorke harcerska, a potem jeszcze na zajecia wyrownawcze z tej fizyki ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 20.11.02, 07:44 to uważaj Córuniu w szkole na te ścieżki edukacyjne by Ci się nie pomyliły, masz lizaczki na drogę, ciumasek ojcowski ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 20.11.02, 07:47 qrcze, musialam sie wrocic, bo lizaczka wzielam, ale zapomnialam zabrac drugiego sniadania ;))))))))))) dzieki, Tatusiu, za kanapki ;)))))))) i juz mnie chyba nie ma, papatki :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 21.11.02, 07:30 Czesc, Tatku, juz przyszedles do roboty??? lizaki zostawione na stole juz sobie wzielam ;))))) wlasnie sie nimi zajadam. dzis ide na druga lekcje do szkoly, bo pani zachorowala na syfilis czy jakos tak i na badania poszla ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 21.11.02, 07:51 Witaj Córciu, daj oblizać buśkę z tego lizaka, a o tej pani to pan Wasserman tak dodatnio się wyrażał, jak to można na człowieku się zawieść, dzisiaj mogę być troszkę zgryźliwy bo miałem bardzo smutną widomość, ale co tam ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 21.11.02, 08:09 to przytule i pociesze Tatusia, jak przystalo na najfajniejsza coreczke na swiecie. cio siem stalo Tatusiowi, komu mam opluc samochod i porysowac karoserie samochodu. albo wybic szybkie??? cmokaski lepkie od lizaczka na pocieszenie :)))))))))))))) wysylam promyczki na pocieszenie tez :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 21.11.02, 09:24 Dzięki Córcia za pocieszenie, cmokaski fajaste, bez lepkości też, muszę dzisiaj mózg wyzerować, ściąć białko jak na laborce z chemii :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 21.11.02, 11:51 tylko nie przesadz z tym scinaniem, chociaz bialka maja wlasciwosci koloidalne i z latwoscia przechodza z zolu w żel :)))))) ale ja jeszcze chce sie moim Tatusiem pocieszyc troche :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 21.11.02, 14:11 wszystkie moje koloidy będą przchodziły tam i z powrotem , szarość dnia musi się rozjaśnić, chyba że trafię na ślepotkę :(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 21.11.02, 14:46 nie pozwol, zeby Twoj dzien byl koloru i konsystencji jakiej wstretnej cytoplazmy. Coreczka Ci tego zyczy, zebys jak najszybciej odzyskal dobr humor, bo rozpromieniona buzie Taty lubi ogladac. Zycie oslodzic trzeba, choc nie tylko lizaczki to potrafia. moze odrobina hormonu szczescia pochodzaca z czekolady tu pomoze ;)))) usmiech, Slonko :))))))))))))))))))), przesylam pozytywne fluidy Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 21.11.02, 15:04 Bolszoje spasiba, SOL dobrze zrobi, fluidki są wspaniałe przechodzą przez dermę jak seria z kałasza tylko z innym skutkiem, słodki buziaczek od Córuni dopełnia działanie fluidów jest wspaniale, szkoda że to już ta godzina :(((((( papciowe cimmmmmmmmmki :)))))))))))) do jutra Pa Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 21.11.02, 15:10 ano papatki, Tatusiu, do jutra. dla mnie juz weekend sie zaczal, wiec sie jutro bardziej w necie wyzyje. mam nadzieje, ze nastroj jutro bedzie lepszy :))))))))))))))) buziaki na droge :)************ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 22.11.02, 10:11 czesc, Tatku, dzis poszlam sobie ma wagary ;))) napiszesz mi usprawiedliwienie do szkoly? ;)))))))))) witam slodko i calusnie :))))))))))) poytywne fluidki dalej do Ciebie powinny docierac! :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 22.11.02, 10:21 Witaj Córcio wagarowiczko:))))))) Ten co tam Ci książki nosi na wagarch co tak zaśliniony, Ty na niego uważj chyba doleciał mu jakiś zapach, co Ci mama dała na drugie sniadanie? fluidki dochodzą jak do Ciebie dzisiejsze wypracowanie. Toż ten jełop Ci śniadanie zjada, ale lepiej to niż by miał .......no właśnie ;)))) Choć z daleka ściskam ściśle :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 22.11.02, 10:28 hihi, kolega zawsze ode mnie wyblaga te kanapki, mowi ze to jest forma oplaty dla niego, tylko nie wiem za co ;))))) ale za to nigdy mu nie oddaje lizaczkow od Ciebie, sa za pyszne. Jak sie czuja wujkowie z pracy? ;))))))))) dzieki za @, postaram sie skrobnac cos jeszcze dzis przed Twoim wyjsciem (troche sie zdziwisz jego zawartoscia, ale mowie to specjalnie, zeby Cie zaciekawic). Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 22.11.02, 10:51 Córuniu lizaczki sa nieustająco, wujkowie w pracy pytasz, jeden dopiero wczoraj zdjął ciemne okulary bo kolory już są właściwe, drugi to jeszcze reke ma w gipsie, dwaj pozostali to niewiadomo kiedy wyjdą ze szpitala tak im małżonki po twojej wizycie przypomniały o swoim istnieniu ;))))))) Proszą Cię nie zjawiaj się bez uprzedzenia bo to może jeszcze gorzej się dla nich sokńczyć :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 22.11.02, 11:08 no dobrze, to bede uprzedzala o swoich wizytach telefonicznie. tylko wiesz, ja nie chce, zeby clae biuro sie wyludnilo, jak przyjdzie mi ochota Ciebie odwiedzic w pracy. bo to zadna frajda. kto bedzie robil ksero mojej golej pupci, alebo faksem te kopie przesylal do wszystkich jako biurowy biuletyn? ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 22.11.02, 11:16 to wszystko Ja dziś, jutro Ja, Ja, Ja, a co też umie te ksera i faxy puszczać, tylko musisz mi pomóc wkładać papiery bo tego jeszcze nie opanowałem ;(((((( na razie muszę mieć przerwę w dmuchaniu, do 13 zejdzie ta uroczystość :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! 22.11.02, 11:24 nie ma problemu, idz i obraduj. wracaj szybko. ja tym czasem poszukam kolorowego papieru do drukarki, faksu i ksero ;)))))))) bedzie zabawa!!! a moge sobie podzwonic jak Cie nie bedzie w gabinecie? ;))))))) na komorke?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Mawyr, tato, ujawnij sie!!! IP: *.chello.pl 25.11.02, 11:54 Tatku, jestes??? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś