hazir 03.10.01, 07:51 Spełniłem wszystkie swoje marzenia, czego również życzę wszystkim uczestnikom Forum. Raf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta1 Re: Jestem szczęśliwy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 07:57 Gratulacje! Wreszcie ktos w pelni szczesliwy na tym forum!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: Jestem szczęśliwy 03.10.01, 08:03 Ty też się w jakiś sposób przyczyniłaś. Pozdro Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: Jestem szczęśliwy IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 08:45 Jesli pozwolisz to ciesze sie razem z Toba. Gratulacje i ... zamarz jeszcze o czyms !!! Koniecznie to zrealizuj!!! Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: Jestem szczęśliwy 03.10.01, 09:04 Dzięki Krzyś, nigdy nie osiadłem i chyba nie osiądę na laurach. Zawsze jest coś do zrobienia, jakieś cele. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: Jestem szczęśliwy IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 09:09 Jak mawial nieodzalowanej pamieci Wiesiek Dymny, ...jezeli juz mamy cele, to zawsze zapelnione. Pytania wciaz mnoza sie jak - kroliki, a pieniadze- jak impotenty... Dobrego dnia i laurow , laurow i Laur jesli tez w tesknotach czy marzeniach sie pojawiaja Pozdrowionka krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Jestem szczęśliwy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 09:18 hazir napisał(a): > Spełniłem wszystkie swoje marzenia, czego również życzę wszystkim uczestnikom > Forum. > > Raf ... dzien dobry ... ... super uczucie .. skads je znam ... ale zycze Ci dalszych marzen....i oczywiscie ich realizacji .. choc czasami te nierealne sa najcieplejsze... Pozdrowienia/Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: Jestem szczęśliwy 03.10.01, 09:31 Uczucie jest super nawet podśpiewuję sobie, choć słuchu nie mam za grosz. A kasa jak Krzyś napomknął może i jest impotentna, ale kasa to tylko kasa nie trzeba się martwić jak ją oszczędzać, tylko jak ją zarobić. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
kirke Re: Jestem szczęśliwy 03.10.01, 09:25 gratulacje! :) tez chcialabym moc kiedys napisac, ze wlasnie spelnily sie 'wszystkie'moje marzenia - nowe zawsze jestem w stanie sobie wymyslec :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: Jestem szczęśliwy RAF IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 09:39 Cytowalem. Cytowalem, ot dla zabawy. To nie sa moje najwieksze zmartwienia. Strona finansowa, kasa, bieg za szmalem to nie jest jakis moj konik. Marzenia , a zwlaszcza te najpiekniejsze i najwspanialsze realizuja sie glownie w sferze pozamaterialnej, a moze precyzyjniej pozafinansowej, bo materializowac to sie one materializuja... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: Jestem szczęśliwy IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 03.10.01, 09:42 hazir napisał(a): > Spełniłem wszystkie swoje marzenia, czego również życzę wszystkim uczestnikom > Forum. > > Raf Ja na Twoim miejscu bylabym juz nieszczesliwa, spelnic wszystkie swoje marzenia i co dalej? Cale szczescie, ze mam tych marzen tak wiele, ze zycia mi nie starczy do ich spelniania, ale ciesze sie razem z Toba, moze niedlugo znow cos wymarzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Jestem szczęśliwy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.01, 09:55 to jest tak: w miarę jedzenia apetyt rośnie , ale dobrze obejrzeć się wstecz, jak hazir, i dokonać podsumowania, stwierdzając, że to co jeszcze niedawno było marzeniem dziś jest już rzeczywistością. A więc jest się z czego cieszyć, a czasem o tym zapominamy. Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: Jestem szczęśliwy 03.10.01, 10:00 Liczy się podejście do sprawy, pozytywne oczywiście. Zawsze mówię sobie, że to jest proste bo każda rzecz czy cel jest osiągalny. To tylko kwestia nastawienia i chęci. Już gdzieś pisałem wcześniej, że nie można być zgorzkniałym i zawistnym człowiekiem bo to gubi osobowość. Kiedyś miałem sen : idę sobie chodnikiem do pracy, a tu stówka sobie leży, taka bezpańska. Rozglądam się. Nikogo w około bo godzina wczesna, schylam się i co się dzieje-nie mogę jej dosięgnąć. Z całych sił próbuję i nic. Wsiciekam się a ona leży i śmieje się ze mnie. Po paru próbach daję za wygraną. Spoglądam na zegarek i blednę. 2 godziny spóźnienia na bardzo ważne spotkanie. Szef wylał mnie a praca była przednia, nie za jakąś marną stówkę dziennie. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Jestem szczęśliwy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.01, 10:31 pozytywne nastawienie-to ponoć połowa sukcesu? Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: Jestem szczęśliwy mag 03.10.01, 10:49 Gość portalu: magnolia napisał(a): > pozytywne nastawienie-to ponoć połowa sukcesu? W zupełności. Masz rację aniołku. Co miało znaczyć: no to cześć! Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Jestem szczęśliwy mag IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.01, 11:01 Rafałku, to może znaczyć: witaj, żegnaj lub na razie Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: Jestem szczęśliwy mag 03.10.01, 11:09 Jak zawsze dobitnie i wyczerpująco, ale i tak dzięki. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Jestem szczęśliwy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 10:11 .. krotko ... SZCZESCIU TRZEBA POMAGAC .... czego wszystkim zycze.... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś