Dodaj do ulubionych

Jestem szczęśliwy

03.10.01, 07:51
Spełniłem wszystkie swoje marzenia, czego również życzę wszystkim uczestnikom
Forum.

Raf
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta1 Re: Jestem szczęśliwy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 07:57
      Gratulacje! Wreszcie ktos w pelni szczesliwy na tym forum!!!! :)
      • hazir Re: Jestem szczęśliwy 03.10.01, 08:03
        Ty też się w jakiś sposób przyczyniłaś.

Pozdro
        Raf
        • Gość: krm Re: Jestem szczęśliwy IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 08:45
          Jesli pozwolisz to ciesze sie razem z Toba. Gratulacje i ...
          zamarz jeszcze o czyms !!! Koniecznie to zrealizuj!!!
          Pozdrawiam
          krm
          • hazir Re: Jestem szczęśliwy 03.10.01, 09:04
            Dzięki Krzyś, nigdy nie osiadłem i chyba nie osiądę na laurach. Zawsze jest coś
            do zrobienia, jakieś cele.

Raf
            • Gość: krm Re: Jestem szczęśliwy IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 09:09
              Jak mawial nieodzalowanej pamieci Wiesiek Dymny,
              ...jezeli juz mamy cele, to zawsze zapelnione.
              Pytania wciaz mnoza sie jak - kroliki, a pieniadze-
              jak impotenty...
              Dobrego dnia i laurow , laurow i Laur jesli tez
              w tesknotach czy marzeniach sie pojawiaja
              Pozdrowionka
              krm
    • Gość: enancjo Re: Jestem szczęśliwy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 09:18
      hazir napisał(a):

> Spełniłem wszystkie swoje marzenia, czego również życzę wszystkim uczestnikom
      > Forum.
      >
      > Raf

... dzien dobry ...
      ... super uczucie .. skads je znam ... ale zycze Ci dalszych marzen....i
      oczywiscie ich realizacji .. choc czasami te nierealne sa najcieplejsze...
      Pozdrowienia/Enancjo
      • hazir Re: Jestem szczęśliwy 03.10.01, 09:31
        Uczucie jest super nawet podśpiewuję sobie, choć słuchu nie mam za grosz. A
        kasa jak Krzyś napomknął może i jest impotentna, ale kasa to tylko kasa nie
        trzeba się martwić jak ją oszczędzać, tylko jak ją zarobić.

Raf
    • kirke Re: Jestem szczęśliwy 03.10.01, 09:25
      gratulacje! :)

tez chcialabym moc kiedys napisac, ze wlasnie spelnily sie 'wszystkie'moje
      marzenia - nowe zawsze jestem w stanie sobie wymyslec :)

pozdrawiam
      • Gość: krm Re: Jestem szczęśliwy RAF IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 09:39
        Cytowalem. Cytowalem, ot dla zabawy. To nie sa moje najwieksze zmartwienia.
        Strona finansowa, kasa, bieg za szmalem to nie jest jakis moj konik. Marzenia ,
        a zwlaszcza te najpiekniejsze i najwspanialsze realizuja sie glownie w sferze
        pozamaterialnej, a moze precyzyjniej pozafinansowej, bo materializowac to sie
        one materializuja...
        krm
    • Gość: 2001 Re: Jestem szczęśliwy IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 03.10.01, 09:42
      hazir napisał(a):

> Spełniłem wszystkie swoje marzenia, czego również życzę wszystkim uczestnikom
      > Forum.
      >
      > Raf

Ja na Twoim miejscu bylabym juz nieszczesliwa, spelnic wszystkie swoje marzenia i
      co dalej? Cale szczescie, ze mam tych marzen tak wiele, ze zycia mi nie starczy
      do ich spelniania, ale ciesze sie razem z Toba, moze niedlugo znow cos wymarzysz.
    • Gość: magnolia Re: Jestem szczęśliwy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.01, 09:55
      to jest tak: w miarę jedzenia apetyt rośnie , ale dobrze obejrzeć się wstecz,
      jak hazir, i dokonać podsumowania, stwierdzając, że to co jeszcze niedawno było
      marzeniem dziś jest już rzeczywistością.
      A więc jest się z czego cieszyć, a czasem o tym zapominamy.
      • hazir Re: Jestem szczęśliwy 03.10.01, 10:00
        Liczy się podejście do sprawy, pozytywne oczywiście. Zawsze mówię sobie, że to
        jest proste bo każda rzecz czy cel jest osiągalny. To tylko kwestia nastawienia
        i chęci. Już gdzieś pisałem wcześniej, że nie można być zgorzkniałym i
        zawistnym człowiekiem bo to gubi osobowość. Kiedyś miałem sen : idę sobie
        chodnikiem do pracy, a tu stówka sobie leży, taka bezpańska. Rozglądam się.
        Nikogo w około bo godzina wczesna, schylam się i co się dzieje-nie mogę jej
        dosięgnąć. Z całych sił próbuję i nic. Wsiciekam się a ona leży i śmieje się ze
        mnie. Po paru próbach daję za wygraną. Spoglądam na zegarek i blednę. 2 godziny
        spóźnienia na bardzo ważne spotkanie. Szef wylał mnie a praca była przednia,
        nie za jakąś marną stówkę dziennie.

Raf
        • Gość: magnolia Re: Jestem szczęśliwy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.01, 10:31
          pozytywne nastawienie-to ponoć połowa sukcesu?
          • hazir Re: Jestem szczęśliwy mag 03.10.01, 10:49
            Gość portalu: magnolia napisał(a):

> pozytywne nastawienie-to ponoć połowa sukcesu?

W zupełności. Masz rację aniołku.
            Co miało znaczyć: no to cześć!

Raf

• Gość: magnolia Re: Jestem szczęśliwy mag IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.01, 11:01
              Rafałku,
              to może znaczyć: witaj, żegnaj lub na razie
              • hazir Re: Jestem szczęśliwy mag 03.10.01, 11:09
                Jak zawsze dobitnie i wyczerpująco, ale i tak dzięki.

Raf
    • Gość: enancjo Re: Jestem szczęśliwy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 10:11
      .. krotko ... SZCZESCIU TRZEBA POMAGAC .... czego wszystkim zycze....
      Enancjo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka