mem6 26.12.05, 19:20 Chciałam spytać, co sądzicie o imprezacht typu reggae party? Prosze o uzasadnienie swoich wypowiedzi. Pozdrawiam. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: Reggae party 26.12.05, 19:21 no wypowiedziałabym sie, ale to uzasadnienie mnie powaliło... Maja z VB odmawia odpwiedzi:P Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Reggae party 26.12.05, 22:35 przypomniala mi sie klasa V, podstawowki przerabialismy "Bajki robotow" lema mielismy napisac wypracowanie "ktora bajka podobala mi sie najbardziej, uzasadnij swoja wypowiedz" a ja kurna ze trzy zmeczylam bajeczki, i na tym zakonczyla sie moja cierpliwosc do czytania czegos co powodowalo we mnie totalna niechec. no to zmeczylam to wypracowanie< naklamalam ile wlezie jak to mi sie niesamowicie jedna z bajeczek tak spodobala ze az sie wzruszylam. Po tygodniu pani oddaje wypracowania: totalna klasowa klapa - takie podsumowanie pani. zaczela oddawac zeszyty od najlepszych prac - zaczynaly sie od trojek moj zeszyt na samiutkim koncu, czyli wychodzilo ze u mnie klapa totalna. ale nic, pani doszla do mnie, i zamiast mnie zbesztac, pyta sie mnie ladnie, kto mi pomaga w lekcjach. no ja na to ze ja sama sobie pomagam. no to pani - a kto ci prace napisal no to ja, ze ja sama - bo tak bylo pani na to - ja ci nie wierze, a oceny ci nie wstawie za to wypracowanie, bo to nie ty napisalas no ja na to ze to ja pisalam, no przeciez a pani na to: No a teraz drogie dzieci wam przeczytam wypracowanie - dokladnie tak jak ono powinno byc napisane...no i przeczytala moje.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś