sms9 27.12.05, 10:24 Hej Moj maz niedlugo skonczy 30 lat i chcialabym zrobic mu odlotowy prezent zeby go zwalilo z nog. Jezeli macie jakies fajne pomysly to podzielcie sie z nimi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maraiss Re: prezent na 30 urodziny 27.12.05, 10:41 wspólny skok z samolotu:))) oczywiście ze spadochronem:))) w Polsce ze względu na pore roku odpada taki prezent, wiec niech ten skok bedzie w jednym z krajów basenu morza śródziemnego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
huberto80 Re: prezent na 30 urodziny 27.12.05, 16:14 Ach Sylwia ale orginał-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
spey Re: prezent na 30 urodziny 27.12.05, 19:09 hihihi :) taką extra laseczkę w skąpym bikini, w wielkim pudle przewiązanym czerwoną kokardą !!!!!! hihihi tego NA PEWNO by się nie spodziewał hihihi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: prezent na 30 urodziny 28.12.05, 12:57 Pomoz zrealizowac mu jego marzenie, o ktorym zawsze myslal, ale nie mial czasu/ochoty go spelnic. Odpowiedz Link Zgłoś
xy66 Re: prezent na 30 urodziny 29.12.05, 00:03 hi, zrob mu niezapomniany wieczor we dwoje. Np. kolacja, kapiel i sex - z elementami czegos, czego jeszcze nie mial: np. oral, lekka domina, anal czy cokolwiek co by chyba chcial a jeszcze od ciebie nie doznal. Takich rzeczy sie nie zapomina! Wiem z doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: prezent na 30 urodziny 29.12.05, 00:16 xy66 napisał: > hi, > zrob mu niezapomniany wieczor we dwoje. a może on marzy o większym gronie? <rotfl> > kolacja, kapiel i sex - z elementami czegos, czego jeszcze nie mial: > np. oral, lekka domina, anal czy cokolwiek co by chyba chcial a jeszcze od > ciebie nie doznal. > Takich rzeczy sie nie zapomina! Wiem z doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sms9 Re: prezent na 30 urodziny 29.12.05, 08:03 Dziekuje wszystkim za pomysly. Ale wolalabym bardziej realne i przyziemne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: prezent na 30 urodziny 29.12.05, 09:57 to kup zegarek lub dobre perfumy Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: prezent na 30 urodziny 29.12.05, 10:52 kup mu zdrową kołdre:))))))))))))))))))))))))))))))))) cokolwiek to znaczy hahahahahaha Ps: dawno nie miałam tak dobrego humoru jak dzisiaj:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: prezent na 30 urodziny 29.12.05, 11:16 > Ps: dawno nie miałam tak dobrego humoru jak dzisiaj:)))) To dlatego tak zalecasz sie do mnie w mailach? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: prezent na 30 urodziny 29.12.05, 11:25 voker napisał: > To dlatego tak zalecasz sie do mnie w mailach? :-)) chciałbyś buhahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: :-) 29.12.05, 12:53 voker napisał: > slodziutka jestes... :-) szkoda, że o tobie nie można tego napisac:-( Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: :-) 29.12.05, 13:23 maraiss napisała: > szkoda, że o tobie nie można tego napisac:-( To dobrze, bo slodki facet, to nie facet :-)P Cmok Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: :-) 29.12.05, 14:00 voker napisał: To dobrze, bo slodki facet, to nie facet :-)P > Cmok biedni faceci o wyglądzie słodkiego paczka:-) cmok w te wysportowane uszko Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: :-) 29.12.05, 22:49 maraiss napisała: > biedni faceci o wyglądzie słodkiego paczka:-) > cmok w te wysportowane uszko Drugie tez chce. :-) Odpowiedz Link Zgłoś