bad_habit 27.12.05, 21:33 czy ktoś z tu obecnych chce przejąć forum??? zainteresowanych proszę o wpisy! dzięx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: pytanie 27.12.05, 21:35 nekroskop88 napisał: > pytanie - czy ja chcę je oddać :-) > > daj mi skończyć! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: pytanie 27.12.05, 21:37 nekroskop88 napisał: > przepraszam ;( > > i nie płacz!tylko wysłuchaj do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: pytanie 27.12.05, 21:38 mam 2 wyjścia:albo ktoś przejmie moje forum,zmieni ew.nazwę etc.,zrobi z niego własny użytek,albo je usunę. Stad ta propozycja Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: pytanie 27.12.05, 21:35 bad_habit napisała: > > czy ktoś z tu obecnych chce przejąć forum??? > zainteresowanych proszę o wpisy! > dzięx jakie forum? kopytko jest nasze....na FB i tak robimy co chcemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: pytanie 27.12.05, 21:39 nekroskop88 napisał: > chcesz oddac Podlaskich medykow? > > tak! chyba że chćetnych nie będzie,to je wykasuje,bo i taka możliwość jest Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pytanie 27.12.05, 21:39 bad_habit napisała: > nekroskop88 napisał: > > > chcesz oddac Podlaskich medykow? > > > > tak! > chyba że chćetnych nie będzie,to je wykasuje,bo i taka możliwość jest > wykasuj na podlasiu nie ma medyków tylko znachorzy > Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: pytanie 27.12.05, 21:42 nekroskop88 napisał: > i ta babka co pluje pięć razy :) > > przez którę ramię? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pytanie 27.12.05, 21:42 makbrajd_wylogowany napisał: > nekroskop88 napisał: > > > i ta babka co pluje pięć razy :) > > > > > przez którę ramię? z Orli babka tzw Szeptucha Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pytanie 27.12.05, 21:44 nekroskop88 napisał: > i nie przez ramię tylko na Ciebie ;) > > i w dodatku często trafia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany dalibóg.... 27.12.05, 21:45 o siedm wiorat od wsi w kurnej chacie na przyzbie, z krukiem na ramieniu z basiorem i lagą u boku w kir odziana, pod kadzią iskrę nieci o miesiacu napar warzy Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: dalibóg.... 27.12.05, 21:47 stereotypy, a nie moze to być smukłonoga blondynka, w okularach, z laptopem Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dalibóg.... 27.12.05, 21:47 makbrajd_wylogowany napisał: > o siedm wiorat od wsi w kurnej chacie na przyzbie, z krukiem na ramieniu z > basiorem i lagą u boku w kir odziana, pod kadzią iskrę nieci o miesiacu napar > warzy widziałeś babkę z orli?????? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: dalibóg.... 27.12.05, 21:51 nutopia napisała: > makbrajd_wylogowany napisał: > > > o siedm wiorat od wsi w kurnej chacie na przyzbie, z krukiem na ramieniu > z > > basiorem i lagą u boku w kir odziana, pod kadzią iskrę nieci o miesiacu n > apar > > warzy > > > widziałeś babkę z orli?????? wiele rzeczy widział ja już.... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: dalibóg.... 27.12.05, 21:53 niby z Zachodu, a taki doświadczony, kto by pomyślał Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: pytanie 27.12.05, 21:40 > wykasuj > na podlasiu nie ma medyków > tylko znachorzy > > dzięki za komplement Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pytanie 27.12.05, 21:41 bad_habit napisała: > > > wykasuj > > na podlasiu nie ma medyków > > tylko znachorzy > > > > dzięki za komplement > moje drogie dziecko jeśli na pierwszym roku studiów uważasz się za medyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: pytanie 27.12.05, 21:42 nutopia napisała: > bad_habit napisała: > > > > > > wykasuj > > > na podlasiu nie ma medyków > > > tylko znachorzy > > > > > > dzięki za komplement > > > > moje drogie dziecko > jeśli na pierwszym roku studiów uważasz się za medyka.... jak potrafi rysować szlaczki na receptach...to już jest medykiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pytanie 27.12.05, 21:43 > > > > > > > wykasuj > > > > na podlasiu nie ma medyków > > > > tylko znachorzy > > > > > > > > dzięki za komplement > > > > > > > moje drogie dziecko > > jeśli na pierwszym roku studiów uważasz się za medyka.... > > jak potrafi rysować szlaczki na receptach...to już jest medykiem;) > to będą przerabiać na czwartym roku mam bratanicę na piewszym to wiem Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: pytanie 27.12.05, 21:47 nutopia napisała: > > > > > > > > > wykasuj > > > > > na podlasiu nie ma medyków > > > > > tylko znachorzy > > > > > > > > > > dzięki za komplement > > > > > > > > > > moje drogie dziecko > > > jeśli na pierwszym roku studiów uważasz się za medyka.... > > > > jak potrafi rysować szlaczki na receptach...to już jest medykiem;) > > > > to będą przerabiać na czwartym roku > mam bratanicę na piewszym to wiem a na pierwszym zaczynają rozróżniać zawartość kopert dotykiem lewej dłoni? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: pytanie 27.12.05, 21:45 > moje drogie dziecko > jeśli na pierwszym roku studiów uważasz się za medyka.... nie na 1 a na 2 i wcale się nie uważam za medyka! a jeśli uważasz,ze wszyscy lekarze na podlasiu,to tzw.konowały,masz do tego prawo,ok! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: pytanie 27.12.05, 21:46 ale co Ty mówisz! jakie konowały! Znachorzy! A to co innego niż konowały, znachor czerpie mądrość z wiedzy ludowej i z plucia na odległość Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: pytanie 27.12.05, 21:47 makbrajd_wylogowany napisał: > a ja muszę do chirurga... ojej,to straszne!Twoja siostrzenic ajest ponoć na 4 roku,a na 4 r. są zajęcia z chirurgii,może Ci pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: pytanie 27.12.05, 21:48 dla ścisłosći jest to siostrzeniec Nutopii:) ale jakby co to mój też;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: pytanie 27.12.05, 21:49 makbrajd_wylogowany napisał: > dla ścisłosći jest to siostrzeniec Nutopii:) ale jakby co to mój też;) sorry,ale może Ci pomoże,praktycznie się czegoś nauczy przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pytanie 27.12.05, 21:53 makbrajd_wylogowany napisał: > dla ścisłosći jest to siostrzeniec Nutopii:) ale jakby co to mój też;) bratanica. na drugim tak jak ty bad habit powtórzę na drugim roku czyli nie po studiach nie z 10-letnią praktyką tylko na drugimroku ona nie mówi o sobie: medyk, ma dosyć pokory Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pytanie 27.12.05, 21:50 makbrajd_wylogowany napisał: > a ja muszę do chirurga... lumbago??? babka leczy Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: pytanie 27.12.05, 21:52 kosci tez nastawia plunie dwa razy i kosc sie zrasta Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: pytanie 27.12.05, 21:54 nekroskop88 napisał: > kosci tez nastawia > plunie dwa razy i kosc sie zrasta > > hola hola! na zrost kosci trza 3 razy splunąć i mieć przynajmniej 40% many! (albo amulet z koziej łydki) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pytanie 27.12.05, 21:49 bad_habit napisała: > > > moje drogie dziecko > > jeśli na pierwszym roku studiów uważasz się za medyka.... > > nie na 1 a na 2 i wcale się nie uważam za medyka! > a jeśli uważasz,ze wszyscy lekarze na podlasiu,to tzw.konowały,masz do tego pra > wo,ok! a dlaczego uważasz ze znachor to konował????? poza tym nie wszyscy znam jednego całkiem porządnego Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: pytanie 27.12.05, 21:50 > > a dlaczego uważasz ze znachor to konował????? > poza tym nie wszyscy > znam jednego całkiem porządnego ja tak nie uważam!i tak nie napisałam... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: pytanie 27.12.05, 22:27 To może w nazwie wpisać jak już oddajesz Podlaskich emerytów...chyba som...;) A Nutopio....to zdjęcie też jest ładne...Polubiłem Cię Rysiu... Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki są. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pytanie 27.12.05, 22:37 morfeusz_1 napisał: > > To może w nazwie wpisać jak już oddajesz Podlaskich emerytów...chyba som...;) > > A Nutopio....to zdjęcie też jest ładne...Polubiłem Cię Rysiu... > Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki są. > na tym zdjeciu to ja z pieskiem Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: pytanie 27.12.05, 22:44 nutopia napisała: > morfeusz_1 napisał: > > > > > To może w nazwie wpisać jak już oddajesz Podlaskich emerytów...chyba som > ...;) > > > > A Nutopio....to zdjęcie też jest ładne...Polubiłem Cię Rysiu... > > Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki są. > > > > > na tym zdjeciu to ja z pieskiem aha ...ładne Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pytanie 27.12.05, 22:50 > > > > > > > > To może w nazwie wpisać jak już oddajesz Podlaskich emerytów...chy > ba som > > ...;) > > > > > > A Nutopio....to zdjęcie też jest ładne...Polubiłem Cię Rysiu... > > > Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki są. > > > > > > > > > na tym zdjeciu to ja z pieskiem > > > aha ...ładne ale co? ładne ja czy ładne piesek? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit ok,tak więc kasuję,bo widzę ze odbiega tu wszystko 27.12.05, 21:48 od tematu Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: ok,tak więc kasuję,bo widzę ze odbiega tu wsz 27.12.05, 21:50 a jaki jest temat? bom nie w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ok,tak więc kasuję,bo widzę ze odbiega tu wsz 27.12.05, 21:52 makbrajd_wylogowany napisał: > a jaki jest temat? > bom nie w temacie przejęcie lub likwidacja(pomyślnie zakończona) mojego forum Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: ok,tak więc kasuję,bo widzę ze odbiega tu wsz 27.12.05, 21:55 bad_habit napisała: > makbrajd_wylogowany napisał: > > > a jaki jest temat? > > bom nie w temacie > przejęcie lub likwidacja(pomyślnie zakończona) mojego forum > a masz jakieś forum? (coś o medykach?) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ok,tak więc kasuję,bo widzę ze odbiega tu wsz 27.12.05, 21:55 makbrajd_wylogowany napisał: > bad_habit napisała: > > > makbrajd_wylogowany napisał: > > > > > a jaki jest temat? > > > bom nie w temacie > > przejęcie lub likwidacja(pomyślnie zakończona) mojego forum > > > > a masz jakieś forum? > (coś o medykach?) no właśnie a gdzie ono jest? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ok,tak więc kasuję,bo widzę ze odbiega tu wsz 27.12.05, 22:01 było w woj.podlaskim jako prywatne,a ze padło,skasowalam Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ok,tak więc kasuję,bo widzę ze odbiega tu wsz 27.12.05, 22:05 bad_habit napisała: > > było w woj.podlaskim jako prywatne,a ze padło,skasowalam i nie zobaczymy??? dlaczego to zrobiłaś??? kto ci kazał skasowac takie forum? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ok,tak więc kasuję,bo widzę ze odbiega tu wsz 28.12.05, 10:42 jak to kto kazał? TY!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś