Dodaj do ulubionych

chwile radości

03.10.01, 14:31
sposób na radosne chwile???
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: chwile radości 03.10.01, 14:37
      upojna impreza w dobrym dowarzystwie?
      • motor Re: chwile radości 03.10.01, 14:44
        Romantyczna kolacja w dużej wannie?
        • mag_nolia Re: chwile radości 03.10.01, 14:45
          no to chyba muszę sobie przebudować łazienkę, bo pomysł mi się podoba
          • motor Re: chwile radości 03.10.01, 14:47
            Jest fajny, ale występują w jego realizacji pewne utrudnienia - ale idź na
            całość
            • mag_nolia Re: chwile radości 03.10.01, 14:49
              to może natrysk-zaoszczędzę na nakładach inwestycyjnych?
              • Gość: Bizon Re: chwile radości IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 14:51
                A gdyby tak zaprosic fajne towarzystwo, wypelnic wanne "Zywcem" i chlup !? Nie
                ma wiekszego romantyzmu !
                • Gość: samanta1 Re: chwile radości IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 14:54
                  Biziu! W twoim towarzystwie po chwili siedzieliby wszyscy w suchej wannie!
                • mag_nolia Re: chwile radości 03.10.01, 14:54
                  to chyba masz na myśli basen?
                  a kto będzie zasilać piwem?
    • mag_nolia Re: chwile radościBizon 03.10.01, 14:55
      zdrobniale jesteś: Bisiu, czy Biziu?
      • Gość: samanta1 Re: chwile radościBizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 14:58
        Jak to kto bedzie piwem dopelnial? ten co to wymyslil! najwiekszy piwosz swiata-
        Bizon ( pieszczotliwie Biziu)
        • mag_nolia Re: chwile radościBizon 03.10.01, 15:00
          oczywiście, tym bardziej, że później sam to wypije
          • motor Re: chwile radościBizon 03.10.01, 15:03
            To przestało być romantyczne i zapachniało degustacją.
            • mag_nolia Re: chwile radościBizon 03.10.01, 15:08
              motorku, jeśli chodzi o mnie - to generalnie jestem romantyczna i wolałabym
              natrysk bez tłoku, a tutaj miej pretensje do Bizona, zmienił koncepcję
      • Gość: Bizon Re: chwile radościBizon IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 15:03
        Jak to kto ??? krm bedzie nam dowozil piwo na oswojonym Lajkoniku nie
        zapominajac, rzecz jasna, o kielbasie wiejskiej i pieknie uwedzonej. Albo
        odkryjemy wreszcie te slynna Rure Piwa, ktora gdzies tam biegnie pod ziemia w
        Polsce tylko nikt jeszcze na nia nie trafil. Co do zdrobnien, droga Mag-nolio,
        musisz zapytac o to Samantezdrobniajacapopomorsku- ona jest tu najwiekszym guru
        od tych spraw. A poza tym mozesz mowic do mnie nawet "koteczku". Miau
        • Gość: aniela Re: chwile radościBizon IP: *.mst.gov.pl 03.10.01, 15:06
          albo żabciu. kum.
        • mag_nolia Re: chwile radościBizon 03.10.01, 15:07
          koteczku - mam już zarezerwowane, nie załapałeś sie
          co do piwa - to zostałe już uzgodnione na górze - tzn:Samanta i ja
          zdecydowałyśmy, że Ty zajmiesz się zaopatrzeniem
          aha - zostałeś Biziem
          • motor Re: chwile radościBizon 03.10.01, 15:15
            Można też spotkać się wieczorem nad brzegiem jeziora i przy blasku księżyca z
            flaszką w kieszeni i z kawałkiem kiełbasy w ręku
            • mag_nolia Re: chwile radościBizon 03.10.01, 15:18
              i będziemy wówczas kąpać się w jeziorze?
              to ja nie reflektuję, woda jest dla mnie za zimna o tej porze
              • motor Re: chwile radościBizon 03.10.01, 15:25
                To był splot wątku romantycznego z konsumpcyjnym
                Z jednej strony wieczór i księżyc, a zdrugiej flaszka.
                Jak doczekamy do zimy to może kulig
                • Gość: krm Re: chwile radości na kuligu... IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 15:38
                  Pewnie, ze kulig. Tak go widze- w przodzie MOTOR, dalej ssanie i sanie.
                  W saniach Panie....
                  Lubie kulig. Dbac trzeba o motor.
                  krm
                  • motor Re: chwile radości na kuligu... 03.10.01, 15:40
                    Bardzo śmieszne Krm - ja dymam, a Ty w saniach z Paniami, bardzo śmieszne -
                    czuję się oszukany
                    • Gość: krm Re: chwile radości na kuligu... IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 15:45
                      A jakze Cie uglaskac?
                      No nie badze tak srogi. Zamienic sie niby nie ma jak , ale siadaj i wyswistaj
                      zady konskie. Ja sobie poleze do jurgowskiej karczmy...
                      • motor Re: chwile radości na kuligu... 03.10.01, 15:49
                        Trzeba nam zatrudnić jakiegoś konia - nie wiesz gdzie go szukać?
                        A my z Bizonem i Paniami zamkniemy jakiś chmiel - co Ty na to?
                        • Gość: krm Re: chwile radości na kuligu... IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 15:55
                          A myslisz, ze Bizon nie da sie wpuscic?
                          Widzialem, ze gna to jak cholera...a jakos sie go wprzegnie...
                          krm
                          • motor Re: chwile radości na kuligu... 03.10.01, 16:02
                            Pierdut - sprawa zaklepana - Bizon w zaprzęgu - teraz niech się broni i szuka
                            następnego łosia
                            • Gość: Bizon Re: chwile radości na kuligu... IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 16:36
                              Motor, jak ja Ci dam "pierdut, zaklepane, Bizon w zaprzegu itd.", to zapomnisz
                              skad woda leci, jak mawia pewna Polko-Korsykanka, znajoma krm. To Wy, dupki
                              zoledne bedziecie ciagnac, Ty i ten Krakowiaczek ci ja, podczas gdy ja,
                              panisko, na skorach niedzwiedzich rozparty, z paniami bede sie raczyl
                              boskim "Zywcem" i ich wdziekami niewatpliwie boskimi tez. Jak to sobie,
                              zasrancy, obmyslili pod moja nieobecnosc !
              • Gość: Bizon Re: chwile radościBizon IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 15:26
                Jestem pewien, ze Motor mowi o jeziorze Tanganika. Zaopatrzeniowiec ze mnie jak
                z koziej dupy gwizdek, bo zanim zaopatrze, to juz wszystko skonsumuje. A propos
                zopatrzenia, zostawiam Was bo musze isc, jak sie kiedys mowilo na kresach "za
                pokupko". Wracam niebawem. Pa! P.S. No to "pieseczku". Hau !
                • Gość: samanta1 Re: chwile radościBizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 18:51
                  No co Wy? projekt nabral takich pieknych rumiencow a Wy Bizia spusciliscie za
                  smyczy na zakupy? Myslicie ze wroci i da sie dobrowolnie zawlec do zaprzegu?
                  oj,wyjdzie kicha z tej wycieczki,przyjdzie nam pieszo dreptac!
                  • motor Re: chwile radościBizon 04.10.01, 08:58
                    Wyszła kicha bo Bizonek się zeźlił i sanie utkneły w martwym puncie.
                    Czym się żywią Bizony? Może go jakoś przkupić?
                    • mag_nolia Re: chwile radościBizon 04.10.01, 09:00
                      nasz żywi sę piwem
                      • Gość: samanta1 Re: chwile radościBizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 09:14
                        I kielbasa wiejska!Za kielbase nawet na biegun nas pociagnie!
                        • motor Re: chwile radościBizon 04.10.01, 09:27
                          Drogie Panie użyjcie swych wdzięków by bestja ruszyła w knieje z kopyta - na
                          browara się jakoś złożymy
                          • Gość: samanta1 Re: chwile radościBizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 09:34
                            A przynete masz na Bizia? Mowie ze na samo piwo nie pojdzie!
                            • motor Re: chwile radościBizon 04.10.01, 09:38
                              No to nabędę i tą kiełbaskę wiejską - myślisz, że ruszy z kopyta?
                              • Gość: samanta1 Re: chwile radościBizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 09:53
                                jasne ale dajmy sie mu wyspac .Lepiej go nie budzic bo sie znarowi i znowu
                                pojdzie w chaszcze!:)
                                • motor Re: chwile radościBizon 04.10.01, 10:54
                                  A, a, a, koty dwa - śpij Bizonie, niech Ci mucha nie drwi na ogonie, oczka
                                  zmruż niech po przebudzeniu z pod kopyt pójdzie kurz.
                                  • mag_nolia Re: chwile radościBizon 04.10.01, 11:18
                                    dziwne, po 11-ej, a bizon jeszcze w nocnych pieleszach?
                                    ciekawe, co on tak odsypia?
                                    pewno jakąś nocną balangę
                                    wobec tego nie jestem pewna jego kondycji fizycznej w tym zaprzęgu
                                    może trzeba go na kogoś wymienić, bo nie dotrzemy na ten biegun?
                                    • Gość: mea Re: chwile radościBizon i reszta zaprzęgu IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 11:39
                                      znalazlam pare do zaprzegu dla Bizona. Jest to Los o ksywce Czarny Woron. Las
                                      mowia na niego wszystkie moje kumpele - on tez lubi piwo i nie tylko. Po
                                      wodeczce nie zapija jeno zakasza. Bizonie Los jest duzy i silny i napewno
                                      pomoze Ci uciagnac ten zaprzeg. co prawda jeszcze o tym nie wie, ale czego sie
                                      nie robi dla pieknych pan
                                      pzdr
                                    • Gość: Bizon Re: Witajcie moi mili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 11:42
                                      Witajcie, kochani! Ty, SamantoSzymborska, ktora w sztuce ukladania limerykow
                                      niedlugo zakasujesz Mistrza a ktorej slodko brzmiace imie kolysze mnie do snu,
                                      Ty Mag_nolio, kwiecie tajemniczy o lodyzce wirtualnej (jak miewa sie Twoj
                                      stozek wzrostu?), i Ty, Motorze dieslowskiacozatymidziehalasliwy, ktory
                                      wyobrazales sobie w naiwnosci swej, ze Bizon bedzie cos tam ciagnal na
                                      polecenie, witajcie w nowym dniu ! Biegne pod prysznic, by doprowadzic sie do
                                      stanu uzywalnosci i nie straszc Pan wygladem. Pa!
                                      • mag_nolia Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.10.01, 11:47
                                        Dlaczego tak długo spałeś?
                                        Sanie stoją w wysokim śniegu, a mnie nogi już z zimna zesztywniały
                                        • Gość: Bizon Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!do mei (?) i innnych Pan i Panow IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 11:55
                                          Droga Meo (jak odmienia sie Twoje pseudo ?), Wybacz, iz nie wymienilem Cie w
                                          powitalnym slowie, ale nie mialem pojecia o Twej obecnosci. Nie chce bys
                                          pomyslala sobie, ze jestem zle wychowanym Bizonem. Mag_nolio mila, a Ty do
                                          ktorej spalabys polozywszy sie spac po 5-tej ? Teraz naprawde ide pod
                                          prysznic ! Papapapapapa !
                                          • Gość: mea Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!do mei (?) i innnych Pan i Panow IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 12:07
                                            dobra, dobra Bizonie Drogi, zorientowales sie, ze chce Ci ulzyc w zaprzegu nie
                                            tylko dostarczajac wspolciagnacego, ale jeszcze do tego wspolciagnacego
                                            majacego (zawsze) w zanadrzu napoje wysokoprocentowe. No coz wybaczam Ci.
                                            Pamietaj jedno - po tuszu nie zlewaj sie za bardzo pachnidlami, bo to odstrasza.
                                            Pozdrawiam ciagnacego zaprzeg i tych w zaprzegu
                                            • motor Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!do mei (?) i innnych Pan i Panow 04.10.01, 13:21
                                              Cześć - czy ten zaprzęg w końcu ruszy?
                                              Przecież nie bedziemy żłopać piwa w saniach pod domem.
                                              • Gość: magnolia Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!do mei (?) i innnych Pan i Panow IP: 62.87.136.* 04.10.01, 13:28
                                                no nie wiem
                                                śnieg stopniał
                                                teraz to chyba panowie sanie na plecy i na piechotę?
                                                • woland? Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!do mei (?) i innnych Pan i Panow 04.10.01, 13:45
                                                  to niech oni targają sanie, a ja mogę Panią wziąć na ręce.
                                                  Woland
                                                  • Gość: magnolia Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!do mei (?) i innnych Pan i Panow IP: 62.87.136.* 04.10.01, 13:51
                                                    OK
                                                    czy będzie mi wygodnie?
                                                    Obiecuję, że nie będę się wiercić
                                                • Gość: Bizon Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!do mei (?) i innnych Pan i Panow IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 13:47
                                                  Mili moi ,strasznie glosno rozmawiacie a ja mam leb jak karmelicka banie. Ten
                                                  Wasz kulig to przedni pomysl ale nie rokuje mu przyszlosci,bo, po pierwsze brak
                                                  sily pociagowej ( ja,ewentualnie, dalbym sie namowic za odpowiednim zywcowo-
                                                  kielbasianym wynagrodzeniem, ale dzis naprawde nie jestem w stanie), po drugie
                                                  zas co chwila ktos zlazi z tych san a to za potrzeba, a to pod prysznic, a to
                                                  nakarmic kota Behemota czy na urodziny WujaKazka. Ja tez oddale sie, gdyz musze
                                                  sprawdzic czy aby nie ma mnie w pewnym sklepie gdzie maja zawsze swieze
                                                  zeberka. Sciskam Was i do zobaczenia pozniej. Wasz oddany i wierny B.
                                                  • motor Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!do mei (?) i innnych Pan i Panow 04.10.01, 13:51
                                                    Trudno się nie zgodzić z przedmówcą - jakiś szalony bajzel panuje na tych
                                                    saniach. Trzeba w końcu wyznaczyć jakiś podział zadań i co jaki czas może być
                                                    przerwa na siusiu.
                                                  • Gość: magnolia Re: Motor IP: 62.87.136.* 04.10.01, 13:56
                                                    OK, Ty dżwigasz przednie sanie, ja jestem na rękach u Wolanda, a na Bizia nie
                                                    ma co liczyć, bo on ciągle znika
                                                  • motor Re: Motor 04.10.01, 14:01
                                                    Nie no - tak to ja się nie bawię - ciągle mam do czynienia z tymi przeklętymi
                                                    saniami. Zostawiamy je w czorty i idziemy na piechotę - trudno - i tan na
                                                    barana u Wolanda nie czuła byś wiatru we włosach - nie będę nosił tych sań, bo
                                                    jeszcze nabawię się ruptury, a później nici z wycieczki tylko kleik w szpitalu
                                                    - chromolę
                                                  • Gość: magnolia Re: Motor IP: 62.87.136.* 04.10.01, 14:04
                                                    Motorku, ale sanie się zmarnują, a byłyby na drugi rok
                                                    A gdybym słodkim uśmiechem dodawała Ci otuchy?
                                                    Albo wystosujemy ogłoszenie i znajdziemy kogoś do pomocy, chcesz?
                                                  • motor Re: Motor 04.10.01, 14:25
                                                    Też bym wolał nieść jakąś Panią i trzymać ją za nogi, niż targać te śmieszne
                                                    sanie za płozy
                                                  • Gość: magnolia Re: Motor IP: 62.87.136.* 04.10.01, 14:30
                                                    a kogo motorku chciałbyś ponieść, może Ci załatwię?
                                                  • motor Re: Motor 04.10.01, 14:33
                                                    Niech będzie kobieca i wesoła - dobrze by było by nie była strasznie ciężka
                                                  • Gość: magnolia Re: Motor IP: 62.87.136.* 04.10.01, 14:41
                                                    Ok, w zaprzęgu były tylko kobiece, wesołe, inteligentne imało ważące.

Ma być brunetka, czy blądynka, a może poniesiesz obie naraz?
                                                  • motor Re: Motor 04.10.01, 14:43
                                                    Niech będzie śliczna - w końcu coś za coś.
                                                    Kolor włosów nie przedstawia znaczenia - ale wolę ciemną - jeśli będzie taka
                                                    możliwość
                                                  • Gość: magnolia Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: 62.87.136.* 04.10.01, 13:54
                                                    każdy już chyba zauważył Biziu, że najczęściej oddalającym się za różnymi
                                                    potrzebami jesteś Ty, że aż w końcu śnieg stopniał, o czym już informowałam.
                                                    Następnym razem Cię przywiążemy do zaprzęgu, to nam tak łatwo nie uciekniesz
                                                  • woland? Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka 04.10.01, 14:26
                                                    magnoliu nie wierć się tak i nie rozglądaj za bizonem, bo mi się wysuniesz z
                                                    rąk i guza sobie nabijesz. a później i tak będzie na mnie. ;)
                                                    Woland
                                                  • Gość: magnolia Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: 62.87.136.* 04.10.01, 14:29
                                                    jak Ci się nie podoba, to mogę iść do Motora
                                                  • woland? Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka 04.10.01, 14:36
                                                    no motor,<...> zgodnie z umową ;))
                                                  • motor Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka 04.10.01, 14:38
                                                    Wiedziałem, że jesteś Kimś z klasą - wchodzę w ten układ
                                                  • Gość: magnolia Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: 62.87.136.* 04.10.01, 14:42
                                                    chwileczkę, jeszcze ja nie powiedziałam ostatniego słowa
                                                    chcę znać warunki umowy
                                                  • woland? Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka 04.10.01, 14:45
                                                    to się nazywa zmowa milczenia vel liczenia.
                                                  • motor Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka 04.10.01, 14:48
                                                    dobra podpowiedź
                                                  • woland? Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka 04.10.01, 14:43
                                                    na mnie zawsze możesz liczyć.
                                                    Woland
                                                  • motor Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka 04.10.01, 14:46
                                                    I na wzajem
                                                  • Gość: samanta1 Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 15:46
                                                    A Wy chlopy co tu sobie grzecznosci prawicie ? Widze ze mi to juz przyjdzie
                                                    pichota dyrdac bo wszyscy faceci raczki maja zajete?:(
                                                  • motor Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka 04.10.01, 15:49
                                                    Tak nie jest do końca - Bizon zaginoł w akcji.
                                                    Magnolia się nie może zdecydować więc serdecznie zapraszamy
                                                  • Gość: samanta1 Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 15:56
                                                    Znajdzie sie Bizonek,znajdzie! bede perwersyjna i pojade na grzbiecie Bizona na
                                                    oklep .Jak bedzie fikal to go batem przez zad!;)))
                                                  • motor Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka 04.10.01, 15:57
                                                    Sam sexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                                                  • Gość: samanta1 Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 16:01
                                                    fe!Masz brzydkie mysli ! dziki zachod a nie sex!!!
                                                  • Gość: Bizon Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 18:49
                                                    Ja Ci pokaze dziki zachod, kobieto przewrotna i rzecznoportowa ! MNIE batem
                                                    przez zad ???!!! Przez moje najzgrabniejsze w cieniu wiezy Eiffel'a
                                                    posladki ???!!! Co zas do jazdy na oklep na Bizonie.......
                                                    hmmmmmmmmmmmm.........o tym zawsze mozna podyskutowac....................
                                                    Poza tym witam Wszystkich jak zwykle niezwykle serdecznie !
                                                    ..........Samanta na oklep na Bizonie............. to jest niezla
                                                    mysl..............
                                                  • Gość: samanta1 Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 18:53
                                                    No,no!Przyhamujta tatulu!!!! Bez skojarzen prosze! rece na klawiature!!!;)
                                                  • Gość: Bizon Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 19:12
                                                    No, no, ja Ci dam tatula, Samantoodziwnierozdwojonymnakoncujezyku ! ten tatulo
                                                    to niejednego smarkacza zakasowalby z latwoscia ! A co do rak na klawiaturze,
                                                    one sa gdzie trzeba, bo w przeciwnym wypadku czym, wedlug Ciebie, wystukiwalbym
                                                    moje bzdury ??????? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • samanta1 Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka 04.10.01, 19:16
                                                    Ocho! urazona duma bizonowata?:)))) jedna reka mozna stukac nie????;))))
                                                  • Gość: Bizon Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 19:20
                                                    Samanto, jestes wielka !( pod kazdym kolem itd.)Ze tez ja na to wczesniej nie
                                                    wpadlem ! Jedna reka pisze do Ciebie, a w tym czasie druga...........otwieram
                                                    sobie kolejne piwo. Dzieki Tobie od dzis moje zycie zmieni sie radykalnie !
                                                  • samanta1 Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka 04.10.01, 19:24
                                                    dzieki temu odkryciu mam popalona papierochami klawiature.:))
                                                  • Gość: Bizon Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 19:31
                                                    A jakie palisz ? Ja- Dunhill'e kupowane w Polsce bo 3 razy taniej niz tu.
                                                  • Gość: samanta1 Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 20:10
                                                    Goldeny Light:)
                                                  • Gość: Bizon Re: do Samanty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 21:12
                                                    Slowko male do Ciebie w watku "Limeryk...."
                                                  • Gość: samanta1 Re: do Samanty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 21:41
                                                    Nie takie male bylo!:)))
                                                  • motor Re: do Samanty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.01, 09:05
                                                    Człowiek od komputera i wszystko przepadło Samanta na Bizonie, Magnoli nie ma -
                                                    przechlapane. Pozdrawiam z rana
                                                  • mag_nolia Re: do Samanty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.01, 09:14
                                                    Wiem , że Ty jeasteś motor, ale zwolnij trochę
                                                    Już kończę poranną kawę, na śniadanko dużo nie zjadłam,
                                                    zaraz do Ciebie przybiegnę
                                                  • Gość: samanta1 Re: do Samanty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 11:57
                                                    Magnolia!!!! Co to za uczta ze juz trzy godziny wcinasz??????????:)))
                                                  • motor Re: do Samanty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.01, 14:20
                                                    Tak tylko ściemnia - miała przybyć i nic
                                                  • Gość: samanta1 Re:Magnolia!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 19:41
                                                    Rozpeklas sie z przejedzenia????????????????:)
                                                  • motor Re:Magnolia!!!!!!!!!!!! 06.10.01, 10:32
                                                    cześć Gwiazdy i mistrzowie słowa
                                                  • Gość: samanta1 Re:Magnolia!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 12:01
                                                    czesc super machino!:)
                                                  • motor Re:Magnolia!!!!!!!!!!!! 08.10.01, 12:25
                                                    Wiam serdecznie wciąż rozkwitające kobiety
                                                  • Gość: kaja Re:Magnolia!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.78.* 08.10.01, 14:21
                                                    Rozkwitajace choc pora nie ku temu, a co z saniami i zabawą? Tyle zapału i co z
                                                    nim? umarl?
                                                  • motor Re:Magnolia!!!!!!!!!!!! 08.10.01, 14:33
                                                    To nie ta drużyna - zamias w plener w saniach siedzą w domu i klepią w klawisze
                                                  • Gość: samanta1 Re:Magnolia!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 14:34
                                                    ja to chyba za Bizonem puszcze list gonczy!Poszedl do pracy i juz nie
                                                    wrocil.nie wiedzieliscie go gdzies klusujacego???
                                                  • motor Re:Magnolia!!!!!!!!!!!! 08.10.01, 14:36
                                                    Cześć - miło Cię widzieć, ale i tak sanie nie ruszą brak kompletu
                                                  • Gość: kaja Re:Magnolia!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.78.* 08.10.01, 15:44
                                                    Moze uzywacie zbyt malej zachety dla Bizona?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka