mag_nolia 03.10.01, 14:31 sposób na radosne chwile??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: chwile radości 03.10.01, 14:37 upojna impreza w dobrym dowarzystwie? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: chwile radości 03.10.01, 14:45 no to chyba muszę sobie przebudować łazienkę, bo pomysł mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: chwile radości 03.10.01, 14:47 Jest fajny, ale występują w jego realizacji pewne utrudnienia - ale idź na całość Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: chwile radości 03.10.01, 14:49 to może natrysk-zaoszczędzę na nakładach inwestycyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: chwile radości IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 14:51 A gdyby tak zaprosic fajne towarzystwo, wypelnic wanne "Zywcem" i chlup !? Nie ma wiekszego romantyzmu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: chwile radości IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 14:54 Biziu! W twoim towarzystwie po chwili siedzieliby wszyscy w suchej wannie! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: chwile radości 03.10.01, 14:54 to chyba masz na myśli basen? a kto będzie zasilać piwem? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: chwile radościBizon 03.10.01, 14:55 zdrobniale jesteś: Bisiu, czy Biziu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: chwile radościBizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 14:58 Jak to kto bedzie piwem dopelnial? ten co to wymyslil! najwiekszy piwosz swiata- Bizon ( pieszczotliwie Biziu) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: chwile radościBizon 03.10.01, 15:00 oczywiście, tym bardziej, że później sam to wypije Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: chwile radościBizon 03.10.01, 15:03 To przestało być romantyczne i zapachniało degustacją. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: chwile radościBizon 03.10.01, 15:08 motorku, jeśli chodzi o mnie - to generalnie jestem romantyczna i wolałabym natrysk bez tłoku, a tutaj miej pretensje do Bizona, zmienił koncepcję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: chwile radościBizon IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 15:03 Jak to kto ??? krm bedzie nam dowozil piwo na oswojonym Lajkoniku nie zapominajac, rzecz jasna, o kielbasie wiejskiej i pieknie uwedzonej. Albo odkryjemy wreszcie te slynna Rure Piwa, ktora gdzies tam biegnie pod ziemia w Polsce tylko nikt jeszcze na nia nie trafil. Co do zdrobnien, droga Mag-nolio, musisz zapytac o to Samantezdrobniajacapopomorsku- ona jest tu najwiekszym guru od tych spraw. A poza tym mozesz mowic do mnie nawet "koteczku". Miau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: chwile radościBizon IP: *.mst.gov.pl 03.10.01, 15:06 albo żabciu. kum. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: chwile radościBizon 03.10.01, 15:07 koteczku - mam już zarezerwowane, nie załapałeś sie co do piwa - to zostałe już uzgodnione na górze - tzn:Samanta i ja zdecydowałyśmy, że Ty zajmiesz się zaopatrzeniem aha - zostałeś Biziem Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: chwile radościBizon 03.10.01, 15:15 Można też spotkać się wieczorem nad brzegiem jeziora i przy blasku księżyca z flaszką w kieszeni i z kawałkiem kiełbasy w ręku Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: chwile radościBizon 03.10.01, 15:18 i będziemy wówczas kąpać się w jeziorze? to ja nie reflektuję, woda jest dla mnie za zimna o tej porze Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: chwile radościBizon 03.10.01, 15:25 To był splot wątku romantycznego z konsumpcyjnym Z jednej strony wieczór i księżyc, a zdrugiej flaszka. Jak doczekamy do zimy to może kulig Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: chwile radości na kuligu... IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 15:38 Pewnie, ze kulig. Tak go widze- w przodzie MOTOR, dalej ssanie i sanie. W saniach Panie.... Lubie kulig. Dbac trzeba o motor. krm Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: chwile radości na kuligu... 03.10.01, 15:40 Bardzo śmieszne Krm - ja dymam, a Ty w saniach z Paniami, bardzo śmieszne - czuję się oszukany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: chwile radości na kuligu... IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 15:45 A jakze Cie uglaskac? No nie badze tak srogi. Zamienic sie niby nie ma jak , ale siadaj i wyswistaj zady konskie. Ja sobie poleze do jurgowskiej karczmy... Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: chwile radości na kuligu... 03.10.01, 15:49 Trzeba nam zatrudnić jakiegoś konia - nie wiesz gdzie go szukać? A my z Bizonem i Paniami zamkniemy jakiś chmiel - co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: chwile radości na kuligu... IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 15:55 A myslisz, ze Bizon nie da sie wpuscic? Widzialem, ze gna to jak cholera...a jakos sie go wprzegnie... krm Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: chwile radości na kuligu... 03.10.01, 16:02 Pierdut - sprawa zaklepana - Bizon w zaprzęgu - teraz niech się broni i szuka następnego łosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: chwile radości na kuligu... IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 16:36 Motor, jak ja Ci dam "pierdut, zaklepane, Bizon w zaprzegu itd.", to zapomnisz skad woda leci, jak mawia pewna Polko-Korsykanka, znajoma krm. To Wy, dupki zoledne bedziecie ciagnac, Ty i ten Krakowiaczek ci ja, podczas gdy ja, panisko, na skorach niedzwiedzich rozparty, z paniami bede sie raczyl boskim "Zywcem" i ich wdziekami niewatpliwie boskimi tez. Jak to sobie, zasrancy, obmyslili pod moja nieobecnosc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: chwile radościBizon IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 15:26 Jestem pewien, ze Motor mowi o jeziorze Tanganika. Zaopatrzeniowiec ze mnie jak z koziej dupy gwizdek, bo zanim zaopatrze, to juz wszystko skonsumuje. A propos zopatrzenia, zostawiam Was bo musze isc, jak sie kiedys mowilo na kresach "za pokupko". Wracam niebawem. Pa! P.S. No to "pieseczku". Hau ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: chwile radościBizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 18:51 No co Wy? projekt nabral takich pieknych rumiencow a Wy Bizia spusciliscie za smyczy na zakupy? Myslicie ze wroci i da sie dobrowolnie zawlec do zaprzegu? oj,wyjdzie kicha z tej wycieczki,przyjdzie nam pieszo dreptac! Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: chwile radościBizon 04.10.01, 08:58 Wyszła kicha bo Bizonek się zeźlił i sanie utkneły w martwym puncie. Czym się żywią Bizony? Może go jakoś przkupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: chwile radościBizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 09:14 I kielbasa wiejska!Za kielbase nawet na biegun nas pociagnie! Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: chwile radościBizon 04.10.01, 09:27 Drogie Panie użyjcie swych wdzięków by bestja ruszyła w knieje z kopyta - na browara się jakoś złożymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: chwile radościBizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 09:34 A przynete masz na Bizia? Mowie ze na samo piwo nie pojdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: chwile radościBizon 04.10.01, 09:38 No to nabędę i tą kiełbaskę wiejską - myślisz, że ruszy z kopyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: chwile radościBizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 09:53 jasne ale dajmy sie mu wyspac .Lepiej go nie budzic bo sie znarowi i znowu pojdzie w chaszcze!:) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: chwile radościBizon 04.10.01, 10:54 A, a, a, koty dwa - śpij Bizonie, niech Ci mucha nie drwi na ogonie, oczka zmruż niech po przebudzeniu z pod kopyt pójdzie kurz. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: chwile radościBizon 04.10.01, 11:18 dziwne, po 11-ej, a bizon jeszcze w nocnych pieleszach? ciekawe, co on tak odsypia? pewno jakąś nocną balangę wobec tego nie jestem pewna jego kondycji fizycznej w tym zaprzęgu może trzeba go na kogoś wymienić, bo nie dotrzemy na ten biegun? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: chwile radościBizon i reszta zaprzęgu IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 11:39 znalazlam pare do zaprzegu dla Bizona. Jest to Los o ksywce Czarny Woron. Las mowia na niego wszystkie moje kumpele - on tez lubi piwo i nie tylko. Po wodeczce nie zapija jeno zakasza. Bizonie Los jest duzy i silny i napewno pomoze Ci uciagnac ten zaprzeg. co prawda jeszcze o tym nie wie, ale czego sie nie robi dla pieknych pan pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Witajcie moi mili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 11:42 Witajcie, kochani! Ty, SamantoSzymborska, ktora w sztuce ukladania limerykow niedlugo zakasujesz Mistrza a ktorej slodko brzmiace imie kolysze mnie do snu, Ty Mag_nolio, kwiecie tajemniczy o lodyzce wirtualnej (jak miewa sie Twoj stozek wzrostu?), i Ty, Motorze dieslowskiacozatymidziehalasliwy, ktory wyobrazales sobie w naiwnosci swej, ze Bizon bedzie cos tam ciagnal na polecenie, witajcie w nowym dniu ! Biegne pod prysznic, by doprowadzic sie do stanu uzywalnosci i nie straszc Pan wygladem. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.10.01, 11:47 Dlaczego tak długo spałeś? Sanie stoją w wysokim śniegu, a mnie nogi już z zimna zesztywniały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!do mei (?) i innnych Pan i Panow IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 11:55 Droga Meo (jak odmienia sie Twoje pseudo ?), Wybacz, iz nie wymienilem Cie w powitalnym slowie, ale nie mialem pojecia o Twej obecnosci. Nie chce bys pomyslala sobie, ze jestem zle wychowanym Bizonem. Mag_nolio mila, a Ty do ktorej spalabys polozywszy sie spac po 5-tej ? Teraz naprawde ide pod prysznic ! Papapapapapa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!do mei (?) i innnych Pan i Panow IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 12:07 dobra, dobra Bizonie Drogi, zorientowales sie, ze chce Ci ulzyc w zaprzegu nie tylko dostarczajac wspolciagnacego, ale jeszcze do tego wspolciagnacego majacego (zawsze) w zanadrzu napoje wysokoprocentowe. No coz wybaczam Ci. Pamietaj jedno - po tuszu nie zlewaj sie za bardzo pachnidlami, bo to odstrasza. Pozdrawiam ciagnacego zaprzeg i tych w zaprzegu Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!do mei (?) i innnych Pan i Panow 04.10.01, 13:21 Cześć - czy ten zaprzęg w końcu ruszy? Przecież nie bedziemy żłopać piwa w saniach pod domem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!do mei (?) i innnych Pan i Panow IP: 62.87.136.* 04.10.01, 13:28 no nie wiem śnieg stopniał teraz to chyba panowie sanie na plecy i na piechotę? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!do mei (?) i innnych Pan i Panow 04.10.01, 13:45 to niech oni targają sanie, a ja mogę Panią wziąć na ręce. Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!do mei (?) i innnych Pan i Panow IP: 62.87.136.* 04.10.01, 13:51 OK czy będzie mi wygodnie? Obiecuję, że nie będę się wiercić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!do mei (?) i innnych Pan i Panow IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 13:47 Mili moi ,strasznie glosno rozmawiacie a ja mam leb jak karmelicka banie. Ten Wasz kulig to przedni pomysl ale nie rokuje mu przyszlosci,bo, po pierwsze brak sily pociagowej ( ja,ewentualnie, dalbym sie namowic za odpowiednim zywcowo- kielbasianym wynagrodzeniem, ale dzis naprawde nie jestem w stanie), po drugie zas co chwila ktos zlazi z tych san a to za potrzeba, a to pod prysznic, a to nakarmic kota Behemota czy na urodziny WujaKazka. Ja tez oddale sie, gdyz musze sprawdzic czy aby nie ma mnie w pewnym sklepie gdzie maja zawsze swieze zeberka. Sciskam Was i do zobaczenia pozniej. Wasz oddany i wierny B. Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!do mei (?) i innnych Pan i Panow 04.10.01, 13:51 Trudno się nie zgodzić z przedmówcą - jakiś szalony bajzel panuje na tych saniach. Trzeba w końcu wyznaczyć jakiś podział zadań i co jaki czas może być przerwa na siusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Motor IP: 62.87.136.* 04.10.01, 13:56 OK, Ty dżwigasz przednie sanie, ja jestem na rękach u Wolanda, a na Bizia nie ma co liczyć, bo on ciągle znika Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Motor 04.10.01, 14:01 Nie no - tak to ja się nie bawię - ciągle mam do czynienia z tymi przeklętymi saniami. Zostawiamy je w czorty i idziemy na piechotę - trudno - i tan na barana u Wolanda nie czuła byś wiatru we włosach - nie będę nosił tych sań, bo jeszcze nabawię się ruptury, a później nici z wycieczki tylko kleik w szpitalu - chromolę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Motor IP: 62.87.136.* 04.10.01, 14:04 Motorku, ale sanie się zmarnują, a byłyby na drugi rok A gdybym słodkim uśmiechem dodawała Ci otuchy? Albo wystosujemy ogłoszenie i znajdziemy kogoś do pomocy, chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Motor 04.10.01, 14:25 Też bym wolał nieść jakąś Panią i trzymać ją za nogi, niż targać te śmieszne sanie za płozy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Motor IP: 62.87.136.* 04.10.01, 14:30 a kogo motorku chciałbyś ponieść, może Ci załatwię? Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Motor 04.10.01, 14:33 Niech będzie kobieca i wesoła - dobrze by było by nie była strasznie ciężka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Motor IP: 62.87.136.* 04.10.01, 14:41 Ok, w zaprzęgu były tylko kobiece, wesołe, inteligentne imało ważące. Ma być brunetka, czy blądynka, a może poniesiesz obie naraz? Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Motor 04.10.01, 14:43 Niech będzie śliczna - w końcu coś za coś. Kolor włosów nie przedstawia znaczenia - ale wolę ciemną - jeśli będzie taka możliwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: 62.87.136.* 04.10.01, 13:54 każdy już chyba zauważył Biziu, że najczęściej oddalającym się za różnymi potrzebami jesteś Ty, że aż w końcu śnieg stopniał, o czym już informowałam. Następnym razem Cię przywiążemy do zaprzęgu, to nam tak łatwo nie uciekniesz Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka 04.10.01, 14:26 magnoliu nie wierć się tak i nie rozglądaj za bizonem, bo mi się wysuniesz z rąk i guza sobie nabijesz. a później i tak będzie na mnie. ;) Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: 62.87.136.* 04.10.01, 14:29 jak Ci się nie podoba, to mogę iść do Motora Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka 04.10.01, 14:36 no motor,<...> zgodnie z umową ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka 04.10.01, 14:38 Wiedziałem, że jesteś Kimś z klasą - wchodzę w ten układ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: 62.87.136.* 04.10.01, 14:42 chwileczkę, jeszcze ja nie powiedziałam ostatniego słowa chcę znać warunki umowy Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka 04.10.01, 14:45 to się nazywa zmowa milczenia vel liczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka 04.10.01, 14:43 na mnie zawsze możesz liczyć. Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 15:46 A Wy chlopy co tu sobie grzecznosci prawicie ? Widze ze mi to juz przyjdzie pichota dyrdac bo wszyscy faceci raczki maja zajete?:( Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka 04.10.01, 15:49 Tak nie jest do końca - Bizon zaginoł w akcji. Magnolia się nie może zdecydować więc serdecznie zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 15:56 Znajdzie sie Bizonek,znajdzie! bede perwersyjna i pojade na grzbiecie Bizona na oklep .Jak bedzie fikal to go batem przez zad!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka 04.10.01, 15:57 Sam sexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 16:01 fe!Masz brzydkie mysli ! dziki zachod a nie sex!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 18:49 Ja Ci pokaze dziki zachod, kobieto przewrotna i rzecznoportowa ! MNIE batem przez zad ???!!! Przez moje najzgrabniejsze w cieniu wiezy Eiffel'a posladki ???!!! Co zas do jazdy na oklep na Bizonie....... hmmmmmmmmmmmm.........o tym zawsze mozna podyskutowac.................... Poza tym witam Wszystkich jak zwykle niezwykle serdecznie ! ..........Samanta na oklep na Bizonie............. to jest niezla mysl.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 18:53 No,no!Przyhamujta tatulu!!!! Bez skojarzen prosze! rece na klawiature!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 19:12 No, no, ja Ci dam tatula, Samantoodziwnierozdwojonymnakoncujezyku ! ten tatulo to niejednego smarkacza zakasowalby z latwoscia ! A co do rak na klawiaturze, one sa gdzie trzeba, bo w przeciwnym wypadku czym, wedlug Ciebie, wystukiwalbym moje bzdury ??????? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka 04.10.01, 19:16 Ocho! urazona duma bizonowata?:)))) jedna reka mozna stukac nie????;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 19:20 Samanto, jestes wielka !( pod kazdym kolem itd.)Ze tez ja na to wczesniej nie wpadlem ! Jedna reka pisze do Ciebie, a w tym czasie druga...........otwieram sobie kolejne piwo. Dzieki Tobie od dzis moje zycie zmieni sie radykalnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka 04.10.01, 19:24 dzieki temu odkryciu mam popalona papierochami klawiature.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 19:31 A jakie palisz ? Ja- Dunhill'e kupowane w Polsce bo 3 razy taniej niz tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: BIIIIIIIIIIIIIZON!doBizia-Bizonka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 20:10 Goldeny Light:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Samanty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 21:12 Slowko male do Ciebie w watku "Limeryk...." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Samanty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 21:41 Nie takie male bylo!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: do Samanty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.01, 09:05 Człowiek od komputera i wszystko przepadło Samanta na Bizonie, Magnoli nie ma - przechlapane. Pozdrawiam z rana Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: do Samanty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.01, 09:14 Wiem , że Ty jeasteś motor, ale zwolnij trochę Już kończę poranną kawę, na śniadanko dużo nie zjadłam, zaraz do Ciebie przybiegnę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Samanty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 11:57 Magnolia!!!! Co to za uczta ze juz trzy godziny wcinasz??????????:))) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: do Samanty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.01, 14:20 Tak tylko ściemnia - miała przybyć i nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:Magnolia!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 19:41 Rozpeklas sie z przejedzenia????????????????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:Magnolia!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 12:01 czesc super machino!:) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re:Magnolia!!!!!!!!!!!! 08.10.01, 12:25 Wiam serdecznie wciąż rozkwitające kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re:Magnolia!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.78.* 08.10.01, 14:21 Rozkwitajace choc pora nie ku temu, a co z saniami i zabawą? Tyle zapału i co z nim? umarl? Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re:Magnolia!!!!!!!!!!!! 08.10.01, 14:33 To nie ta drużyna - zamias w plener w saniach siedzą w domu i klepią w klawisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:Magnolia!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 14:34 ja to chyba za Bizonem puszcze list gonczy!Poszedl do pracy i juz nie wrocil.nie wiedzieliscie go gdzies klusujacego??? Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re:Magnolia!!!!!!!!!!!! 08.10.01, 14:36 Cześć - miło Cię widzieć, ale i tak sanie nie ruszą brak kompletu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re:Magnolia!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.78.* 08.10.01, 15:44 Moze uzywacie zbyt malej zachety dla Bizona? Odpowiedz Link Zgłoś