pistolett 30.12.05, 20:33 w pracy,ehh taka praca. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów razem i każdego z osobna , życzę ZDROWIA,POMYŚLNOŚCI w 2006 Roku Do nastepnego spotkania: Lubiany lub nie , ale zawsze ten sam PISTOLETT. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caruzzo Re: Nowy Rok przywitam... 30.12.05, 20:36 A ja myslałem ,ze rosyjską ruletką.......;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Nowy Rok przywitam... 30.12.05, 20:51 pistolett to i tak masz lepiej o demnie Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Nowy Rok przywitam... 30.12.05, 21:06 Bawcie się dobrze.Ci w pracy,na balach,prywatkach,samotnie i razem. Oby ten Nowy Roczek był dla Was nie gorszy niż ten który będziemy żegnać. Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: Nowy Rok przywitam... 30.12.05, 21:51 Takie zycie pistolett Wszystkiego najlepszego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pistolett Re: Nowy Rok przywitam... 01.01.06, 09:58 I przywitałem nawet duzo pracy nie miałem,bo w moim mieście gdzie ŁóDECZKA w Herbie jest Prezydent zabronił spożycia... na wolnym powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Nowy Rok przywitam... 01.01.06, 12:15 ta lodeczka to tylko do czasu w tym herbie.... juz niedlugo zmieni sie na pavulon...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kama987 Re: Nowy Rok przywitam... 01.01.06, 14:25 Nie słuchasz radia Pistolettcie. Prezydent odwołał wcześniejszą decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
pistolett Re: Nowy Rok przywitam... 01.01.06, 15:19 kama987 napisała: > Nie słuchasz radia Pistolettcie. > Prezydent odwołał wcześniejszą decyzję. ******************************************************************************** ******************************************************************************** Kama no widzisz ,a ja po odprawie byłem i szef ani słowem sie nie odezwał co do odwołania decyzji.HeeH MOZE I ON JESZCZE NIE WIEDZIAŁ. Wazne że i tak spokojnie było. Odpowiedz Link Zgłoś
kama987 Re: Nowy Rok przywitam... 01.01.06, 18:09 Więc wszyscy wiedzieli oprócz Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś