morfeusz_1 Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 00:21 Ty mię lepij powiedz jak se sieknąć nicka kolorowego bo mi koparka opadła jak żem twojego obaczył,a tera siadaj tu przy stoliku ,pij i gadej ino prawdę ceperze sakramencki hej Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 00:27 czerwony zółty zielony a może pomarańczowy i lawendowy lub jaśminowo-wrzosowy Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 00:29 Chodzi Tobie o kolor forum? A gdzieś mój widział? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 00:30 koczisss napisał: > Chodzi Tobie o kolor forum? > A gdzieś mój widział? > nie forum bo forum to laleczka, o nick mię się rozchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 00:33 No to kurka wodna nie wiem o co chodzi:( A jaki kolor u mnie widziałeś i jak to zobaczyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 11:26 Może masz koczisssa jako przyjaciela wstawionego, dlatego jest kolorowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 00:29 Maku wrócił przebił się przez zaspy ciekawe czy wreszcie przyniósł korkociag, ile człowiek może w siebie wlać tego piwska... oto jest pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 00:32 A u mnie zasp brak, jest +2 i pada deszcz:))) Normalnie dziwna sprawa, bo zawsze na zachodzie Polski jest cieplej, a tu wieczna zima, a teraz odwrotnie, wszędzie śnieg, a tu chlapa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 00:32 ano wrócił...ale bez korkociągu....ale mam scyzoryk wprost ze szwajcarii a poza tym był ja na naradzie...ogólny plan jak przejąć włądzę na świecie został nakreślony...od stycznia czas na konkrety! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 00:36 Nie wiem ale mam koczisssa na zielono a nick maka i swój na czarno a może ja już pić nie powinienem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 00:41 O to Ci chodzi:) Musiałeś mnie wpisać w ustawieniach 'moje forum' jako przyjaciela:) Jest jeszcze jeden kolor, a mianowicie szary, tym się zaznacza nieprzyjaciela:) Ja sam siebie też mam na zielono, żeby jak jest dużo wpisów w wątku mógłbym siebie widzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 00:47 koczisss napisał: > O to Ci chodzi:) > Musiałeś mnie wpisać w ustawieniach 'moje forum' jako przyjaciela:) > Jest jeszcze jeden kolor, a mianowicie szary, tym się zaznacza nieprzyjaciela:) > Ja sam siebie też mam na zielono, żeby jak jest dużo wpisów w wątku mógłbym sie > bie widzieć:) > no tak,mam ciebie,ale maka nutopię np.też mam a ich widzę i siebie widzę na czarno Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 00:50 no idzie makbrajd z korkociągiem Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 00:51 a u mnie nutopia jest na zielono tylko:) ale dobry ów patent zaznaczyć siebie samego;) no i mam koczissa wśrod friendów na wizytówce morfi pyknij se wizytówkę to se Twoj obrazek podczepię Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 00:57 makbrajd napisał: > a u mnie nutopia jest na zielono tylko:) > > ale dobry ów patent zaznaczyć siebie samego;) > > no i mam koczissa wśrod friendów na wizytówce > > morfi pyknij se wizytówkę to se Twoj obrazek podczepię > u mnie trochę trudniej z wizytówką nie mogę znaleźć pięknego obrazu B.V. co by go podczepić,a zdjęcie mógłbym sieknąć ale nie chcę nastolatek rozczarować Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 01:01 koczisss napisał: > Działa:) > Nie masz uprawnień do oglądania tej strony Możesz nie mieć uprawnień, aby przeglądać ten katalog lub tę stronę przy użyciu podanych poświadczeń. -------------------------------------------------------------------------------- Jeśli sądzisz, że przeglądanie tego katalogu lub strony powinno być możliwe, spróbuj skontaktować się z witryną sieci Web używając dowolnego z adresów e- mail lub numerów telefonu, które mogą być podane na stronie głównej koczisss.host.sk. Możesz kliknąć Wyszukaj, aby poszukać informacji w Internecie. Błąd HTTP 403 - Dostęp zabroniony Internet Explorer Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 01:02 Takie jaja? A to nie wiedziałem, u mnie działa:) Zaraz wrzucę na inny serwer:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 01:07 koczisss napisał: > A teraz dzała? > > > tera rychci Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 01:02 koczisss napisał: > Działa:) > Nie działa :( może by się do tego przydała jakaś "działa" to byśmy odkryli że jednak działa...:) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 01:06 Teraz będzie toast: Aby nam się w życiu działo, a że działo to armata, żeby nam sie armatało... No to siup w ten głupi dziób:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 01:07 koczisss napisał: > Teraz będzie toast: > > Aby nam się w życiu działo, a że działo to armata, żeby nam sie armatało... > > No to siup w ten głupi dziób:))) > łykniem bo odwykniem chluśniem bo uśniem Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 01:10 makbrajd napisał: > koczisss napisał: > > > Teraz będzie toast: > > > > Aby nam się w życiu działo, a że działo to armata, żeby nam sie armatało. > .. > > > > No to siup w ten głupi dziób:))) > > > > łykniem bo odwykniem > chluśniem bo uśniem > Bęc gorzoła kto nie pije tyn pierdoła!!! hej Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 01:14 koczisss napisał: > jebniem bo zbledniem > pierdykniem bo odwykniem Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 01:15 morfeusz_1 napisał: > koczisss napisał: > > > jebniem bo zbledniem > > > > pierdykniem bo odwykniem chuj ten luj ale mój Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 01:18 makbrajd napisał: > morfeusz_1 napisał: > > > koczisss napisał: > > > > > jebniem bo zbledniem > > > > > > > pierdykniem bo odwykniem > > > > chuj ten luj ale mój A teraz tak po prezydencku: Zdrowie Wasze w gardło moje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 01:18 koczisss napisał: > makbrajd napisał: > > > morfeusz_1 napisał: > > > > > koczisss napisał: > > > > > > > jebniem bo zbledniem > > > > > > > > > > pierdykniem bo odwykniem > > > > > > > > chuj ten luj ale mój > > A teraz tak po prezydencku: > Zdrowie Wasze w gardło moje:))) spieprzaj dziadu;) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Pomór jakis cy co??? 31.12.05, 01:01 właśnie po co mi green card do U.S.A. wolę tu żywca strzelić Odpowiedz Link Zgłoś