zewsi Re: Jaki macie numer stopy? 07.01.06, 17:24 Do pracy dyplomowej jest Ci to potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Jaki macie numer stopy? 07.01.06, 20:21 Ja tyle samo, co kochany_dzieciak. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Jaki macie numer stopy? 08.01.06, 21:05 stefan.bialystok napisał: > Ja tyle samo, co kochany_dzieciak. to i wzrostu napoleońskiego jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Lat? 13.01.06, 13:16 co lat?stopy a nie lat!:) Chcesz obejrzeć Olecko,koczisss? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Taki żart mały:) 13.01.06, 14:20 koczisss napisał: > Dawno tam już nie byłem:) > to ja Cię zaproszę na wirtualną wycieczkę z Bad,jak tylko Nekruś się pojawi i wkleją się nadesłane przeze mnie zdjęcia;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Taki żart mały:) 13.01.06, 14:29 mam nadziej,ze teraz nie bada nocne i bedzie widac cos wiecej niz jezdnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Taki żart mały:) 13.01.06, 14:34 tygrysio_misio napisała: > mam nadziej,ze teraz nie bada nocne i bedzie widac cos wiecej niz jezdnie:)) > > na razie wysłałam zdjęcia znad jeziora,są robione w dzień,ale w galerii są także zdjęcia dzienne,dawno nie odwiedzałaś chyba tej stronki.. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Taki żart mały:) 13.01.06, 14:37 nie....wogole dawno na forum nie bylam... mam co tydzien po 3 zaliczenia i jescze musze 5 projektow zrobic...a i tak nie oddam ich w termienie....jeju....kiedy bedzie ta sesja i bedzie juz luzniej Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Taki żart mały:) 13.01.06, 14:41 > ja przynajmniej raz w tygodniu próbuję odwiedzić forum... > zostało mi jeszcze tylko jedno koło z biochemii w przyszły piątek i egzamin z histologii 1 lutego,dobrze,ze jestem zwolniona z części praktycznej,pozostaje tylko teoria;)ale i tak od nowego roku się "obijam",chodzę na koło naukowe i śpię,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Taki żart mały:) 13.01.06, 14:43 ja sie obojala z powodow milosnych i teraz mam zapierdol...jak ja bym chciala byc na jakims normalnym kierunku gdzie nie trzeba robic projektow i sprawozdan i wogole Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Taki żart mały:) 13.01.06, 14:44 są już zdjęcia,więc zapraszam:) zaraz będę kontynuować! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Taki żart mały:) 13.01.06, 14:44 > to ja Cię zaproszę na wirtualną wycieczkę z Bad,jak tylko Nekruś się pojawi i w > kleją się nadesłane przeze mnie zdjęcia;) już są :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Taki żart mały:) 13.01.06, 14:47 prosze bardzo, a kiedy bedzie Białystok? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Taki żart mały:) 13.01.06, 14:52 nekroskop88 napisał: > prosze bardzo, a kiedy bedzie Białystok? ;p Białystok będzie 21stycznia,jak przyjadę przed sesją do Olecka.Mój tata "dopadł" aparat i przesłał wszystkie dotychczasowe zdjęcia do PC,nie zdążyłam ich nagrać na płytkę... Na razie podziwiaj mazurskie krajobrazy;)i bądź cierpliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Taki żart mały:) 13.01.06, 14:46 wkleiłam też kilka zdjęć w galerii lubelskiej z Puław,ale chyba moderator śpi:( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Jaki macie numer stopy? 13.01.06, 14:27 eeeee.ja mam mniej:PP ale nie narzekam...na moj wzrost to dobrze;pp ponoc Van mowil, ze widzial Cie jak lodowke we wrzesniu wnosilas:PP Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Jaki macie numer stopy? 13.01.06, 14:33 > ponoc Van mowil, ze widzial Cie jak lodowke we wrzesniu wnosilas:PP > > nie we wrześniu!w sierpniu wnoszona była lodówka ale przez |andy|ego i mojego tatę(Van proponował mi pomoc,ale dzień nie pasował),a listopadzie wnosiłam pralkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Jaki macie numer stopy? 13.01.06, 14:36 a o widzisz...ja moge Ci co najwyrzej portfel potrzymac:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Jaki macie numer stopy? 13.01.06, 14:42 tygrysio_misio napisała: > a o widzisz...ja moge Ci co najwyrzej portfel potrzymac:) > hehe,ale z Vana plotkarz,już pewnie wszyscy wiedzą o tej lodówko-pralce:P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Jaki macie numer stopy? 13.01.06, 14:44 nie wiem...ja wiem ze wiem i tyle:PP Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Jaki macie numer stopy? 13.01.06, 14:55 cho na moje forum i powiedz co widzisz w "tescie" Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Jaki macie numer stopy? 13.01.06, 14:57 tygrysio_misio napisała: > cho na moje forum i powiedz co widzisz w "tescie" > > zaniedługo przyjadę tylko wkleję resztę zdjęć,ok? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Nekro,ja wysyłam kolejne zdjęcia 13.01.06, 14:54 mam też takie stare cudactwa przedwojenne,skany jakieś(?),też można kilka wysłać? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Nekro,ja wysyłam kolejne zdjęcia 13.01.06, 15:02 ok,to wybiorę kilka...a ile muszę czekać,aż pojawią się następne zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Nekro,ja wysyłam kolejne zdjęcia 13.01.06, 15:12 a tak BTW,jak Ci się podoba mazurskie miasteczko?:) Odpowiedz Link Zgłoś