IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 15:52
Jesli ktos ma informacje o przebiegu, bardzo prosze o kontakt. Pewien moj
znajomy wlasnie dzwonil i powiadomil mnie o jakims grypowym wlasnym
podupadnieciu. Parokrotnie powtorzyl ole...ole...ole... i cos rozmowe
przerwalo. Stad moje przypuszczenie , ze mogla to byc Hiszpanka. A kolega dobry
i chcialbymmu pomoc
krm
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: Hiszpanka 03.10.01, 18:30
      matko kochana Krzysztof wyślij Kolegę jak najszybciej do lekarza hiszpanka w czasie I-szej
      wojny zabiła więcej ludzi niż zgineło ich na froncie!!!!
      • Gość: krm Re: Hiszpanka IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 19:49
        Aniu, juz po pozarze. Nie zdazylem, ale przed chwila dzwonil znow i jest
        przekonany, ze to zdrowa Hiszpanka. Opowiem jak sie cos dowiem, o temperaturze
        mowil, ze goraca... ze sie spocil, ze we dwoje byli spoceni.To jakies strzepy
        wiadomosci. A mowil tez zeby ewentualnie podrzucic mu szampanika, nie wspomnial
        o Aspirynce...
        krm
        • Gość: Anna26 Re: Hiszpanka IP: *.157.49.175.Dial1.Washington1.Level3.net 04.10.01, 01:50
          Me parece que esta seniorita espanola es muy bonita.
          Tu amigo se ya enamoro con ella.
          El amor es una cosa muy bonita.

Mucha suerte!!!

Przepraszam, ze moj komputerek nie wybija hiszpanskich akcentow. Poza tym moga
          byc bledy w gramatyce.
          • Gość: Bizon Re: Hiszpanka IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 04:49
            Puta madre, melleva la chingada,chinga sa tu madre, verga ! Muchos gracias
            queridos radioyentes et hasta la semana que viene ! A qué hora viene el tren
            correo por la estacion de Villafria ? Dona Socorro es una anciana y vive sola
            en su piso................................................
            • Gość: samanta1 Re: Hiszpanka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 07:45
              Przyprowadzcie tlumacza!:)
              • anka1 Re: Hiszpanka . do Krzyśka 04.10.01, 08:17
                jesteś prosię nieoskrobane:))) przestraszyłeś mnie a tu się okazuje że to jak zwykle podpucha!
                już nie uwierzę żadnemu Panu z tego forum!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka