proces7 02.01.06, 05:49 Testuję swój blog. Zapraszam Was do obejrzenia go i wymiany sugestii. Adres w sygnaturce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagus007 Re: Test mojego Bloga. 02.01.06, 09:58 Mam już w ulubionych jedną pozycję więcej, tylko jakoś nie potrafię się tam odezwać... Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Test mojego Bloga. 02.01.06, 17:18 Będzie tam niebawem szczegółowa instrukcja, jak zrobić notkę, jak załączyć plik na blogu itd. Sam niestety jeszcze dokładnie wielu rzeczy nie wiem. W kwestii komentarza: 1)Klikasz "Leave comment" (lub jeśli są komentarze już, to "comments"). 2)W tabelce "Your Comment" wpisujesz tekst. 3)Wypełniasz pola: "Nick" i "E- mail". 4)Klikasz "Say It!" Oczywiście komendy zrobię po polsku. I to co napisałem, będzie za moment nieaktualne.Ale może Ci się kiedyś przyda. Sam mam problem, gdzie dać ten tekst, który teraz piszę. W zasadzie powinienem w komentarzu na blogu, ale skoro nie umiesz otworzyć pola komentarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: bajka o misie 02.01.06, 12:14 A "misie" otwiera i "misie" udało nawet wpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: bajka o misie 02.01.06, 16:30 I "misie" udało,ale nie wpisałam się, bo jestem nieśmiała. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: bajka o misie 02.01.06, 17:20 Napiszę tam jakieś FAQ, albo co... Tylko ja się za cholerę na tym nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: bajka o misie 02.01.06, 17:33 to po cholerę mnożysz się w tym necie??? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: bajka o misie 02.01.06, 17:42 Chcę sobie wyspamować Ciebie. Potem wykorzystać i porzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: bajka o misie 03.01.06, 02:09 Magdo, czasami człowiek musi, inaczej się udusi;) Odpowiedz Link Zgłoś