Dodaj do ulubionych

Szukam Bizona Stepowego

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 19:00
Bizooon! Gdzies sie podziol,he? Ani chwili nie usiedzisz spokojnie na zadzie
ino lotosz i racice zdzierosz! Ano wracaj sie do chalupy!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bizon Re: Szukam Bizona Stepowego IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 04:14
      Jestem tu dla Ciebie, SamantozmiastaLimerickwIrlandii !!! Na kolacyjce bylem
      nieduzej u przyjaciol moich serdecznych, ktorym przez caly wieczor opowiadalem
      o Tobie. Wybacz moja nieobecnosc, mam nadzieje, usprawiedliwiona jakoscia
      kuchni i wina "Bergerac AOC" u Joli i jej meza Joël'a. Pozdrawiaja Cie oni
      niezwykle serdecznie i, zapewniam Cie, przynajmniej dziesiec razy wznosilismy
      toast za Twoje Szanowne Samantowe Zdrowie. Oczywiscie, o tej porze, kiedy nasza
      przyjaciolka Nola zasiada do kolacji zakrapianej syropem klonowym, limeryk dla
      Samanty jest niejako obowiazkiem (milym), w dodatku, ze w tej wlasnie chwili w
      RMF FM idzie "Przezyj to sam" Lombardu. Toz to moje wakacje w "zielonych
      wzgorzach nad Solina" !!! Zebys Ty wiedziala, co dzieje sie z moim emigranckim
      sercem, kiedy tego slucham ... Och, Kraju moj ojczysty ! Wy drogi pelne
      wybojow, ktore wiedziecie mnie do celu ! I Ty, Samantozekranumojegokomputera !
      Kocham Was !!!!!!!!!!!!!!!!!!! No dobrze, ocieram lze i pisze limeryk dla mojej
      Samanty, o ktorej nic nie wiem poza tym,ze JEST...
      Pewna Samanta szalona
      szukala w necie Bizona.
      I kiedy tak szukala
      pytanie sobie zadala:
      "ten Bizon to on czy ona ?"
      Buziaczki cieple i paryskie dla Ciebie i naszych przyjaciol netowych. Spij
      smacznie, Samanto i niech przysnia Ci sie same pluszowe misie.
      • Gość: Bizon Re: Szukam Bizona Stepowego IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 04:26
        Dziendoberek, Samanto ! Chyba pojde spac w mojej trawie stepowej.............
        • Gość: Bizon Re: Szukam Bizona Stepowego IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 04:37
          Piosneczka na dziendoberekszczecinskidlaSamanty
          W przemoczonej trawie chrapie slimak zly,
          slimaku pokaz rogi, dam ci sera na pierogi...
          Nie pokaze rogow, bo nakapie mi
          na lewy rog, na prawy,
          nie, nie wjde z mojej trawy
          (Juliusz Slowacki i Barbara Szczycinska czyli naszaBasiakochana)
          • Gość: Bizon Re: Szukam Bizona Stepowego IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 04:51
            To po to, aby nasz post byl na czele ! Ide spac, kurwa mac !
            • Gość: Bizon Re: Szukam Bizona Stepowego IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 04:54
              Otoz to, wlasnie !
    • Gość: Behemot Re: Szukam Bizona Stepowego IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 05:03
      Miau
      • Gość: WujKazka Re: Szukam Bizona Stepowego IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 05:10
        Ciszej tam, do cholery ! Tu sie spi i odpoczywa, wy dupki zoledne !
        • Gość: samanta1 Re: Szukam Bizona Stepowego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 07:42
          Dobrze ze sie znalazles Bizonie Stepowy .Juz myslalam ze trzeba bedzie szukac
          Cie listem gonczym jak Joanne .Behemot miauczy bos sam sie najadl a o nim
          zapomniales!
          • Gość: samanta1 Re: Szukam Bizona Stepowego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 09:17
            Razu pewnego znajomi mili
            na kolacje Bizia zaprosili
            Noc prawie cala suszyl im glowe
            pakujac w siebie wciaz potrawy nowe
            O wschodzie slonca sie go pozbyli.:)))
            • Gość: samanta1 Re: Szukam Bizona Stepowego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 09:19
              Stary Bizon mocno spi
              Stary Bizon mocno spi
              My to mamy gdziesik
              siedzimy se w sieci
              Stary Bizon mocno spi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka