Gość: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 19:00 Bizooon! Gdzies sie podziol,he? Ani chwili nie usiedzisz spokojnie na zadzie ino lotosz i racice zdzierosz! Ano wracaj sie do chalupy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bizon Re: Szukam Bizona Stepowego IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 04:14 Jestem tu dla Ciebie, SamantozmiastaLimerickwIrlandii !!! Na kolacyjce bylem nieduzej u przyjaciol moich serdecznych, ktorym przez caly wieczor opowiadalem o Tobie. Wybacz moja nieobecnosc, mam nadzieje, usprawiedliwiona jakoscia kuchni i wina "Bergerac AOC" u Joli i jej meza Joël'a. Pozdrawiaja Cie oni niezwykle serdecznie i, zapewniam Cie, przynajmniej dziesiec razy wznosilismy toast za Twoje Szanowne Samantowe Zdrowie. Oczywiscie, o tej porze, kiedy nasza przyjaciolka Nola zasiada do kolacji zakrapianej syropem klonowym, limeryk dla Samanty jest niejako obowiazkiem (milym), w dodatku, ze w tej wlasnie chwili w RMF FM idzie "Przezyj to sam" Lombardu. Toz to moje wakacje w "zielonych wzgorzach nad Solina" !!! Zebys Ty wiedziala, co dzieje sie z moim emigranckim sercem, kiedy tego slucham ... Och, Kraju moj ojczysty ! Wy drogi pelne wybojow, ktore wiedziecie mnie do celu ! I Ty, Samantozekranumojegokomputera ! Kocham Was !!!!!!!!!!!!!!!!!!! No dobrze, ocieram lze i pisze limeryk dla mojej Samanty, o ktorej nic nie wiem poza tym,ze JEST... Pewna Samanta szalona szukala w necie Bizona. I kiedy tak szukala pytanie sobie zadala: "ten Bizon to on czy ona ?" Buziaczki cieple i paryskie dla Ciebie i naszych przyjaciol netowych. Spij smacznie, Samanto i niech przysnia Ci sie same pluszowe misie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Szukam Bizona Stepowego IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 04:26 Dziendoberek, Samanto ! Chyba pojde spac w mojej trawie stepowej............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Szukam Bizona Stepowego IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 04:37 Piosneczka na dziendoberekszczecinskidlaSamanty W przemoczonej trawie chrapie slimak zly, slimaku pokaz rogi, dam ci sera na pierogi... Nie pokaze rogow, bo nakapie mi na lewy rog, na prawy, nie, nie wjde z mojej trawy (Juliusz Slowacki i Barbara Szczycinska czyli naszaBasiakochana) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Szukam Bizona Stepowego IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 04:51 To po to, aby nasz post byl na czele ! Ide spac, kurwa mac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Szukam Bizona Stepowego IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 04:54 Otoz to, wlasnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Re: Szukam Bizona Stepowego IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 05:03 Miau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WujKazka Re: Szukam Bizona Stepowego IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 05:10 Ciszej tam, do cholery ! Tu sie spi i odpoczywa, wy dupki zoledne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Szukam Bizona Stepowego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 07:42 Dobrze ze sie znalazles Bizonie Stepowy .Juz myslalam ze trzeba bedzie szukac Cie listem gonczym jak Joanne .Behemot miauczy bos sam sie najadl a o nim zapomniales! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Szukam Bizona Stepowego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 09:17 Razu pewnego znajomi mili na kolacje Bizia zaprosili Noc prawie cala suszyl im glowe pakujac w siebie wciaz potrawy nowe O wschodzie slonca sie go pozbyli.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Szukam Bizona Stepowego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 09:19 Stary Bizon mocno spi Stary Bizon mocno spi My to mamy gdziesik siedzimy se w sieci Stary Bizon mocno spi! Odpowiedz Link Zgłoś