Dodaj do ulubionych

Alternatywy 4

06.01.06, 10:05
dzisiaj na 2 o 20.45 :)
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: Alternatywy 4 06.01.06, 10:08
      ale dlaczego tylko CZTERY?
    • invicta1 Re: Alternatywy 4 06.01.06, 10:44
      ZAWSZE oglądam
      to 1 odcinek?
      • feber Re: Alternatywy 4 06.01.06, 10:47
        mam nadzieje :)
        dopiero dzisiaj przyuwazylam w programie
        • feber Re: Alternatywy 4 06.01.06, 10:47
          a tak w ogole, to Invicta jak sie czujesz? :)
          • invicta1 Re: Alternatywy 4 06.01.06, 10:51
            extra! serio:)
            i więcej mnie:)-Romy sie wkurzy
            • feber Re: Alternatywy 4 06.01.06, 10:53
              to dobrze :))
              a czemu sie wkurzy??
              • drzejms-buond Re: Alternatywy 4 06.01.06, 10:57
                INVI! a co? źle się cujes??? też chora?

alternatywy leciało nie tak dawno codziennie rano..i tera znowu? bożżżż
                • feber Re: Alternatywy 4 06.01.06, 11:00
                  na rano to ja sie zalapac nie moge
                  w ten sposob tez czterdziestolatek mi przeszedl obok nosa
                • invicta1 Re: Alternatywy 4 06.01.06, 11:09
                  no choroba to TO nie jest:)) dzieki za troske
                  kurdce jak ja lubie odcinki z "murzynem":)))
                  no wkurzy sie, za prywate-może...
                  • romy_sznajder Re: Alternatywy 4 06.01.06, 11:10
                    hehehe! wal prywate!
                    • invicta1 Re: Alternatywy 4 06.01.06, 11:11
                      dziekuje:)
                    • romy_sznajder Re: Alternatywy 4 06.01.06, 11:11
                      im wieeeecej ciebie, tym mnieeeeeeeeeeeeeej!
                      • invicta1 Re: Alternatywy 4 06.01.06, 11:13
                        nie do końca
                        Jonas w grudniu sie nie pomylił:)
                        • feber Re: Alternatywy 4 06.01.06, 11:18
                          czuje sie niedoinformowana, kto to Jonas?
                          • invicta1 Re: Alternatywy 4 06.01.06, 11:19
                            jesteś doinformowana:)
                            Romy teraz też bedzie:)Ona wie, kto zacz
                            • feber Re: Alternatywy 4 06.01.06, 11:21
                              no tak z jednym jestem
                              ale z Jonasem nie wiem
                              ale przypuszczam, ze jakis znajomek Romy :)
                              • invicta1 Re: Alternatywy 4 06.01.06, 11:22
                                chłop od gwiazd mówiąc dużym skrótem:)
                                • feber Re: Alternatywy 4 06.01.06, 11:24
                                  no tak sobie myslalam wlasnie :)
                                  • romy_sznajder Re: Alternatywy 4 06.01.06, 11:47
                                    invicta!!!!!!!!!!!!!!
                                    super, super! boze, jak fajnie.
                                    • invicta1 Re: Alternatywy 4 06.01.06, 11:47
                                      :)))) i to naturalnie!
                                      • feber Re: Alternatywy 4 06.01.06, 11:51
                                        :))
                                        ogolna radaosc :))
                                        • aasiek Re: Alternatywy 4 06.01.06, 12:19
                                          Łał!! Jupi! :)
                                          • invicta1 Re: Alternatywy 4 06.01.06, 12:20
                                            :)
                                            • pomme Re: Alternatywy 4 06.01.06, 13:34
                                              invicta może se załozymy forum do gadania:-)))))
                                              • invicta1 Re: Alternatywy 4 06.01.06, 14:53
                                                ja już nie nadążam odwiedzać tych wszystkich forumów:)
                                            • mameluch Re: Alternatywy 4 06.01.06, 14:43
                                              no Victa, gratulacje!:))) cieszę się weri również:) i pamiętasz o naszej umowie?
                                              czuję że miałem w tym swój mały udział;) teraz ma być tylko u nas przez parę
                                              najbliższych lat bez takich wieści, w końcu naszą pulę Wam przekazałem...;)
                                              proszę trzymać kciuki żeby u nas było wszystko w porządku i po staremu, czyli na
                                              razie model 2+0:)
                                              • invicta1 Re: Alternatywy 4 06.01.06, 14:53
                                                to trzymam!:)
                                                dziekuje!!!
                                      • xemxija Re: Alternatywy 4 06.01.06, 19:34
                                        ajajajajaj:))))
                                        to JA wykrakalam, prosze, prosze, przypomnij se Invicta, ze ja:))))))
                                        Ale fajowo:)))))
                                        Wszystkiego Wam dobrego:)))))
                                        • forumowicz_pospolity Re: Alternatywy 4 06.01.06, 19:42
                                          taka fajowa nowina ukryta w takim niepozornym wątku:)
                                          wszystkiego najlepszego:)))
                                          • feber Re: Alternatywy 4 06.01.06, 20:26
                                            ja mysle, ze Invicta powinna byla osobny watek na ten temat zalozyc :)
                                            • pomme A SUWACZEK GDZIE? 06.01.06, 20:52
                                              no kolezanko suwaczek mi tu szybko załozyc żebysmy mogli kciuki trzymac, jakby
                                              co pomoge
                                              • feber Re: A SUWACZEK GDZIE? 06.01.06, 21:56
                                                oo, tak
                                                suwaczek by sie przydal
                                                wtedy wszyscy beda na biezaco :)
                                                • agata_christie I N V I C T A 06.01.06, 23:49
                                                  Dbaj o się dziecko drogie! Ja to zostanę wróżką chyba, jak trochę stąd znikłaś
                                                  to mnię tknęło i kukłam na Inne Wiadome Forum i tam coś z zapałem obliczałaś w
                                                  głowie i się zastanawiałaś czy aby aby. Od tej pory czekałam wieści i się
                                                  doczekałam.

Dwie moje koleżanki są właśnie w trakcie two at once, może teraz taki sezon pod
                                                  wpływem wpływów polityczno-społecznych? Z dwururki praktyczne rozwiązanie i ma
                                                  przyszłość.

Pozdrawiam, sie czim dzioucha.
                                                  • mameluch Re: I N V I C T A 07.01.06, 00:37
                                                    agata_christie napisała:

> Dwie moje koleżanki są właśnie w trakcie two at once, może teraz taki sezon pod
                                                    >
                                                    > wpływem wpływów polityczno-społecznych? Z dwururki praktyczne rozwiązanie i ma
                                                    > przyszłość.

ekhm... ja jednak poproszę dla maj Low i dla mnie o ochronę w tym sezonie:)
                                                  • invicta1 Re: I N V I C T A 07.01.06, 08:01
                                                    dzikuję wszystkim!
                                                    suwaczka nie bedzie-ja jestem oryginalna:))))
                                                    co do powodó-no wiecie BECIKOWE mnie tak zachęciło, że...:D
                                                  • invicta1 Re: I N V I C T A 07.01.06, 08:01
                                                    powodów
                                                  • mmk9 Re: I N V I C T A 07.01.06, 09:21
                                                    Gratiora sunt, quae pluris emuntur. Gaudeamus !!!
                                                  • feber Re: I N V I C T A 07.01.06, 09:11
                                                    hihi
                                                    taaak,to beciowe to jak lep na muchy dziala :)
                                                  • anies75 Re: I N V I C T A 07.01.06, 10:54
                                                    GRATULUJĘ
                                                    to pierwsze??

ja mam synka 2,5 roku ma :))
                                                  • invicta1 Re: I N V I C T A 08.01.06, 17:18
                                                    pierwsze wyczekane, wypłakane, wymodlone
                                                  • romy_sznajder Re: I N V I C T A 08.01.06, 18:57
                                                    tyle pytan sie cisnie... jak to bylo?
                                                  • drzejms-buond Re: I N V I C T A 09.01.06, 09:24
                                                    romy_sznajder napisała:

> tyle pytan sie cisnie... jak to bylo?

no własnie ...
                                                    JAK DO TEGO DOSZŁO???? opowiedz nam ze szczegółami..
                                                  • invicta1 Re: I N V I C T A 09.01.06, 10:11
                                                    hahaha Drzejms-no NIE WIESZ???:)
                                                  • invicta1 Re: I N V I C T A 09.01.06, 10:11
                                                    naturalnie z zaskoczenia:)
                                                  • drzejms-buond Re: I N V I C T A 09.01.06, 10:27
                                                    invicta1 napisała:

> naturalnie z zaskoczenia:)

tak chop siup przyleciał z gwiazd...?
                                                    dokonał bliskiego spotkania IV-go stopnia
                                                    i co? i co?
                                                    zamiast świec zapalił halogeny?
                                                    otarł czułkami twe gibkie ciało?
                                                    poczem odleciał w kossssssssssssssssmos?
                                                    pozostawiając po sobie zapach wanilii?
                                                    norrrrrrrrrmalnie nie wiem skad sie dzieci biorą?
                                                    ponoć z kapusty...kiszonej
                                                    dlatego zawsze gdy sie rodzą mają kwaśną minę
                                                    :-{
                                                  • invicta1 Re: I N V I C T A 09.01.06, 10:37
                                                    spuszczam woal tajemnicy:)
                                                  • drzejms-buond Re: I N V I C T A 09.01.06, 10:44
                                                    invicta1 napisała:

> spuszczam woal tajemnicy:)

to moze ja też coś spuszczę....

idęęę sobie... urażony :-[
                                                  • invicta1 Re: I N V I C T A 09.01.06, 11:03
                                                    no jaki kurna obrażony???:)
                                                    mąż zabronił opowiadać:)))
                                                  • romy_sznajder Re: I N V I C T A 09.01.06, 11:15
                                                    e, ja myslalam o takich innych. czy np. zupelnie lekarz odstawiony.
                                                  • invicta1 Re: I N V I C T A 09.01.06, 11:15
                                                    lekarze odstawieni od ponad pół roku-no dar niebios i tyle!
                                                  • feber Re: I N V I C T A 09.01.06, 11:27
                                                    a Invicta, kiedy to bedzie?
                                                  • invicta1 Re: I N V I C T A 09.01.06, 11:32
                                                    co "to"?
                                                  • feber Re: I N V I C T A 09.01.06, 11:45
                                                    no dzidzia kiedy sie pojawi?
                                                  • invicta1 Re: I N V I C T A 09.01.06, 11:51
                                                    jeszcze mi gin nie wyliczył, ale wg mnie termin ok 24 sierpnia
                                                  • romy_sznajder Re: I N V I C T A 09.01.06, 13:11
                                                    o masz. chyba sie przyjrze tym listom jonasa. jestem w lekkim szoku.
                                                  • drzejms-buond Re: I N V I C T A 09.01.06, 13:27
                                                    invicta1 napisała:

> lekarze odstawieni od ponad pół roku-no dar niebios i tyle!

no to w końcu DAR NIEBIOS czy MĘŻA????????????
                                                    i tyle???? ale ILE?????
                                                    tyle pytań i znikąd odpowiedzi...bożżżżżżżżżżż
    • ja27-09 Re: Alternatywy 4 06.01.06, 11:44
      Nie, no ja generalnie uuuuuuwielbiam ten serial, ale ileż można go oglądać?????
      Niektóre teksty znam na pamięć. Czt tefaupe nie ma innych seriali do powtórek??
      Ja bym se chętnie obejrzała na ten przykład "Żenę za pultem"
      ;-))
      ----------
      Duże kobiety zimą Cię ogrzeją a latem dają cień.
      • feber Re: Alternatywy 4 06.01.06, 11:46
        Zena za pultem albo Nikdo neni doma :)
        ale to chyba marzenia tylko

pare lat temu zalapalm sie na Arabele na czeskim :)
      • invicta1 Re: Alternatywy 4 06.01.06, 11:47
        no niby tak, ale Bareja lepszy niz inny szmelc hamerykański
        a Chalupari? znaczy sie "pod jednym dachem"-też bym chciała!!!!!!!!!!!!!
        nie macie znajomości w tefałape?
        • feber Re: Alternatywy 4 06.01.06, 11:50
          to tez pare lat temu zaliczylam na czeskiej :)
          • ja27-09 Re: Alternatywy 4 06.01.06, 12:03
            Oj tak, oj tak!!!!!!!
            Arabela, albo Pod jednym dachem!!!!! Pamietam tych dwóch starszych panów w
            nieśmiertelnych beretach.
            Robimy zrzutę na łapówkę dla dyr. programowego???
            • invicta1 Re: Alternatywy 4 06.01.06, 12:05
              abonament dostaje-niech puszcza! łachy nie robi!:)))
              nawet ja zaczęłam płacić:)))))))))))))))
              • drzejms-buond Re: Alternatywy 4 06.01.06, 13:33
                TO CO Z TYM JAZONEM Z GWIAZD??????????
                czy ktoś doinformułuje mięęę? hęęę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka