Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 06:35 a tam - nieziemskie tłumy będą się rozdeptywać :( Dzień dobry! - To do wszystkich widm, które dziś może nawiedzą to Forum :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 siemanko maryjko........... 01.11.02, 07:37 ja sie do pracki zbieram, nawiedzalem bliskich w zeszlym roku, az do wawaki dotarlem, a tam menik, nas bardzo smutno potrakowal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: siemanko maryjko........... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 08:14 a nie wszyscy, nie wszyscy beda w tloku, maryjko, dzisiaj tez tak wczesnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: siemanko maryjko........... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 09:46 Ano, wcześnie. Od trzech dni ktoś uparcie wyżyma pranie w moim żołądku. Najpierw nastawił sobie temperaturę 39, potem się zmitygował nieco, ale dalej wyżyma. A zaczyna raniutko - przed świtem jeszcze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: siemanko maryjko........... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 10:26 maaloxem go, maaloxem!!! ale przynajmniej odlezyn nie bedziesz miala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: siemanko maryjko........... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 11:30 To taka zgaga, że i malox nie pomaga :( Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj 01.11.02, 09:26 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > a tam - nieziemskie tłumy będą się rozdeptywać :( > Dzień dobry! - To do wszystkich widm, które dziś może nawiedzą to Forum :) Jako widmo ... postanowiłam dzisiaj nie straszyć, a grzecznie sie przywitać, jeśli mozna ?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 09:44 No pewnie, kwasna_cytryno, że można, a nawet wypada :)) Witaj w światku widm :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randia Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj IP: *.kalisz.mm.pl 01.11.02, 09:53 Dzień Dobry wszystkim :) Ja tyż tu będę częściej zaglądać ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 11:33 Powiedziała Randia i rozwiała się we mgle :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj 01.11.02, 13:04 jestem, jestem, tylko rodzice doktorka na obiadek wołali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 14:09 A co na obiadek? Nereczki czy móżdżek? Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj 01.11.02, 17:58 Ptaszek kurczaczy :))) A po obiadku na spacerek na cmentarz wyprowadzili :)))) Ale teraz już jestem................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 06:41 Ptaszek kurczaczy? A nie bycze jądra? Dziecko, najadłaś się? Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj 01.11.02, 11:44 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > No pewnie, kwasna_cytryno, że można, a nawet wypada :)) > Witaj w światku widm :o) Swiat widm bywa rozkoszną projekcją fantazji przełożonych na język wyobrażni:-) A co sobie wyobrazimy zależy od bajki:-) te dla dzieci są inne, te dla dorosłych - bardziej realne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 12:58 Oj, czasami owa projekcja bywa wręcz koszmarnie "rozkoszna". Ile to razy budziłam się z koszmaru zlana potem dziękując, że to nie rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj 01.11.02, 16:27 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Oj, czasami owa projekcja bywa wręcz koszmarnie "rozkoszna". > Ile to razy budziłam się z koszmaru zlana potem dziękując, że to nie > rzeczywistość. Podświadomość dawała znać o sobie??? A skoro tak, znaczy mysli grzesznymi bywały :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj IP: *.arcor-ip.net 01.11.02, 16:49 Pozdrowienia dla wszystkich w tak radosne dla każdej rodziny święta. Nic tylko się cieszyć i do góry skakać.A to dlatego,że jeszcze parę godzin i będzie po święcie.No. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj 01.11.02, 17:12 za kilka godzin bedzie dzien wszystkich zmarlych, bo dzis jest dzien wszystkich swietych.......a ponoc nie kazdy kto zmarl zostaje swietym, taka jest wiara tylko ze kazdy kto zmarl jest swietym..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 22:34 A mówi się: nie święci garnki lepią. I całe szczęście, bo co by to było, gdyby wszyscy zmarli świetymi zostawali?? Chyba wiarę bym straciła jak ręka odjął. Znałam takich, co im się świętość absolutnie nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj 01.11.02, 23:18 czyli wiec na to wychodzi ze dzis byl dzien leniwca, skoro ci swieci garow nie lepia.... a jutro jest dzien ciezko pracujacego smiertelnika....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnapantera102 Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 17:04 dzień dobry Maryjko. Już uciekam, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 22:35 Dobry wieczór, panterko. I od razu dobranoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś