Dodaj do ulubionych

To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 06:35
a tam - nieziemskie tłumy będą się rozdeptywać :(
Dzień dobry! - To do wszystkich widm, które dziś może nawiedzą to Forum :)
Obserwuj wątek
    • kitek1 siemanko maryjko........... 01.11.02, 07:37
      ja sie do pracki zbieram,
      nawiedzalem bliskich w zeszlym roku,
      az do wawaki dotarlem,
      a tam menik, nas bardzo smutno potrakowal:)
      • Gość: czort Re: siemanko maryjko........... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 08:14
        a nie wszyscy, nie wszyscy beda w tloku, maryjko, dzisiaj tez tak wczesnie???
        • Gość: maryjo2 Re: siemanko maryjko........... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 09:46
          Ano, wcześnie. Od trzech dni ktoś uparcie wyżyma pranie w moim żołądku.
          Najpierw nastawił sobie temperaturę 39, potem się zmitygował nieco, ale dalej
          wyżyma. A zaczyna raniutko - przed świtem jeszcze :(
          • Gość: czort Re: siemanko maryjko........... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 10:26
            maaloxem go, maaloxem!!! ale przynajmniej odlezyn nie bedziesz miala:)))
            • Gość: maryjo2 Re: siemanko maryjko........... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 11:30
              To taka zgaga, że i malox nie pomaga :(
    • kwasna_cytryna Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj 01.11.02, 09:26
      Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> a tam - nieziemskie tłumy będą się rozdeptywać :(
      > Dzień dobry! - To do wszystkich widm, które dziś może nawiedzą to Forum :)

Jako widmo ... postanowiłam dzisiaj nie straszyć, a grzecznie sie przywitać,
      jeśli mozna ?? :-)
      • Gość: maryjo2 Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 09:44
        No pewnie, kwasna_cytryno, że można, a nawet wypada :))
        Witaj w światku widm :o)
        • Gość: randia Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj IP: *.kalisz.mm.pl 01.11.02, 09:53
          Dzień Dobry wszystkim :)
          Ja tyż tu będę częściej zaglądać )
          • Gość: maryjo2 Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 11:33
            Powiedziała Randia i rozwiała się we mgle :)
            • randia_ Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj 01.11.02, 13:04
              jestem, jestem, tylko rodzice doktorka na obiadek wołali :)
              • Gość: maryjo2 Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 14:09
                A co na obiadek? Nereczki czy móżdżek?
                • randia_ Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj 01.11.02, 17:58
                  Ptaszek kurczaczy :)))
                  A po obiadku na spacerek na cmentarz wyprowadzili :))))
                  Ale teraz już jestem................
                  • Gość: maryjo2 Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 06:41
                    Ptaszek kurczaczy? A nie bycze jądra? Dziecko, najadłaś się?
        • kwasna_cytryna Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj 01.11.02, 11:44

> No pewnie, kwasna_cytryno, że można, a nawet wypada :))
          > Witaj w światku widm :o)

Swiat widm bywa rozkoszną projekcją fantazji przełożonych na język wyobrażni:-)
          A co sobie wyobrazimy zależy od bajki:-) te dla dzieci są inne, te dla
          dorosłych - bardziej realne :-)
          • Gość: maryjo2 Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 12:58
            Oj, czasami owa projekcja bywa wręcz koszmarnie "rozkoszna".
            Ile to razy budziłam się z koszmaru zlana potem dziękując, że to nie
            rzeczywistość.
            • kwasna_cytryna Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj 01.11.02, 16:27

> Oj, czasami owa projekcja bywa wręcz koszmarnie "rozkoszna".
              > Ile to razy budziłam się z koszmaru zlana potem dziękując, że to nie
              > rzeczywistość.

Podświadomość dawała znać o sobie??? A skoro tak, znaczy mysli grzesznymi
              bywały :-)
              • Gość: leziox Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj IP: *.arcor-ip.net 01.11.02, 16:49
                Pozdrowienia dla wszystkich w tak radosne dla każdej rodziny święta.
                Nic tylko się cieszyć i do góry skakać.A to dlatego,że jeszcze parę godzin i
                będzie po święcie.No.
                • 0nly Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj 01.11.02, 17:12
                  za kilka godzin bedzie dzien wszystkich zmarlych, bo dzis jest dzien wszystkich
                  swietych.......a ponoc nie kazdy kto zmarl zostaje swietym, taka jest wiara
                  tylko ze kazdy kto zmarl jest swietym.....
                  • Gość: maryjo2 Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 22:34
                    A mówi się: nie święci garnki lepią. I całe szczęście, bo co by to było, gdyby
                    wszyscy zmarli świetymi zostawali?? Chyba wiarę bym straciła jak ręka odjął.
                    Znałam takich, co im się świętość absolutnie nie należy.
                    • 0nly Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj 01.11.02, 23:18
                      czyli wiec na to wychodzi ze dzis byl dzien leniwca, skoro ci swieci garow nie
                      lepia....
                      a jutro jest dzien ciezko pracujacego smiertelnika.......
    • Gość: czarnapantera102 Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 17:04
      dzień dobry Maryjko.
      Już uciekam, pa.
      • Gość: maryjo2 Re: To straszne, jak tu pusto będzie dzisiaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 22:35
        Dobry wieczór, panterko.
        I od razu dobranoc ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka