Dodaj do ulubionych

łuuuu .... jest tu ktoś ?? ;>

08.01.06, 03:58
Halo halo Mietku?
Halo halo Franku?
Halo halo Mietku?
Halo halo Franku?
...
Obserwuj wątek
    • kotek_sru Re: nie ma, 08.01.06, 09:40
      spadaj glupia_suko.
      • trzpiot_1 Re: nie ma, 08.01.06, 09:43
        Dlaczego odzywasz się tak brzydko z samego rana?
        • nieswietymikolaj Re: nie ma, 08.01.06, 10:05
          A ciebie Kocisko psy pogryzły?
        • kotek_sru Re: bura suka "zasłużyła" 08.01.06, 10:14
          na więcej - a ty kogo tym razem udajesz ?

trzpiot_1 napisała:

> Dlaczego odzywasz się tak brzydko z samego rana?
          • trzpiot_1 Re: bura suka "zasłużyła" 08.01.06, 10:19
            Próbuję się wczuć w takiego jednego, co za dobre wynagradza, a za złe karze.
            A Ty, widzę, masz jakieś osobiste wstręty znowu?
            • kotek_sru Re: to się chyba wybiórczo wczuwasz 08.01.06, 10:23
              w te rolę, albo robisz to w zależności od pogody.

A poza tym, kiedy miałem osobiste wstręty tutaj ?
              • trzpiot_1 Re: to się chyba wybiórczo wczuwasz 08.01.06, 10:26
                Być może to racja :)
                Jednak zauważyłam, że Ty pojawiasz się zazwyczaj tylko ze wstrętami :P
                • kotek_sru Re: to kup sobie okulary, 08.01.06, 10:29
                  albo poczytaj dokładniej.

To, że bronię kogoś lub coś (nawet niesłusznie) to u ciebie nazywa się
                  wstrętami ?
                  Wracaj lepiej do poprzedniego nicka :)
                  • trzpiot_1 Re: to kup sobie okulary, 08.01.06, 10:31
                    A kogo bronisz tym razem, bo nie bardzo mogę się doczytać nawet w okularach :)
                    No chyba, że to robisz dodatkowo równiez pod jakimś innym nickiem :P
                    • kotek_sru Re: suce należy sie porządny .... w doope, 08.01.06, 10:33
                      a ty przestań zgrywać "arbitra elegeancji", bo wycodzi z tego jedynie dwulicowa
                      baba :)
                      • trzpiot_1 Re: suce należy sie porządny .... w doope, 08.01.06, 10:36
                        O, masz też wstręty do mnie :) A ja tylko zadałam Ci proste pytanie.
                        • kotek_sru Re: he, he - babska intuicja 08.01.06, 10:37
                          czyli krytyka=wstręty ?:)
                          • trzpiot_1 Re: he, he - babska intuicja 08.01.06, 10:39
                            Krytyka czy krytykanctwo? :)
                            Gdzie są argumenty?
                            • kotek_sru Re: to już nie wstręty ? 08.01.06, 10:42
                              każda krytyka jest krytykanctwem według adresata krytyki.

Na co argumenty, na ciebie, czy na suke ?

trzpiot_1 napisała:

> Krytyka czy krytykanctwo? :)
                              > Gdzie są argumenty?
                              • trzpiot_1 Re: to już nie wstręty ? 08.01.06, 10:43
                                Jak dotąd nie doszukałam się w twoich wypowiedziach ani jednych, ani drugich.
                                Najwyraźniej muszą być ściśle tajne ;))
                                • kotek_sru Re: tajne ale celne, 08.01.06, 10:46
                                  stąd twoje babskie zainteresowanie (ciekawośc) ?

Co do twoich wypowiedzi, to tylko jedno można w nich znaleść.......
                                  • trzpiot_1 Re: tajne ale celne, 08.01.06, 10:51
                                    Tak, ciekawi mnie, jakiemu innemu Twojemu wcieleniu dopieczono i dlaczego nie
                                    skończyłeś zaczętego zdania. Boisz się, że mnie urazisz?
                                    • kotek_sru Re: znowu oceniasz innych patrząc 08.01.06, 11:02
                                      w lustro ?
                                      Nie boję się, nie zabraniam, nie itd. - zachowuję jedynie prawo do własnej
                                      oceny, która nie zawsze musi być obiektywna, P
                                      • trzpiot_1 Re: znowu oceniasz innych patrząc 08.01.06, 12:05
                                        W porządku, ja też skorzystałam jedynie z prawa zadania pytań, na które miałeś
                                        prawo nie odpowiedzieć. W kazdym razie dzięki za rozmowę :)
                      • nieswietymikolaj Re: suce należy sie porządny .... w doope, 08.01.06, 10:37
                        Możesz nie lubić wrednej Twoja sprawa Ale po cholere w takim razie włazisz na
                        ten wątek
                        • kotek_sru Re: a po cholere się 08.01.06, 10:39
                          wpierniczasz w "rozmowę" ?

Zaraz trzpiot napisze, że do ciebie też mam wstty :)
    • arti260 Re: łuuuu .... jest tu ktoś ?? ;> 08.01.06, 15:16
      Wszyscy Normalni sa na miescie i udzielaja sie dla WOŚP,a nie tak ja Ty na forum.PApa
      • wredna.suka Re: łuuuu .... jest tu ktoś ?? ;> 08.01.06, 15:44
        Ooo znalazł sie obrońca uciśnionych...
        Jak byś nie zauważył to ten wątek był założony ok 4 rano...
        A WOŚP... pfff

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka