wredna.suka 08.01.06, 03:58 Halo halo Mietku? Halo halo Franku? Halo halo Mietku? Halo halo Franku? ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzpiot_1 Re: nie ma, 08.01.06, 09:43 Dlaczego odzywasz się tak brzydko z samego rana? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_sru Re: bura suka "zasłużyła" 08.01.06, 10:14 na więcej - a ty kogo tym razem udajesz ? trzpiot_1 napisała: > Dlaczego odzywasz się tak brzydko z samego rana? Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: bura suka "zasłużyła" 08.01.06, 10:19 Próbuję się wczuć w takiego jednego, co za dobre wynagradza, a za złe karze. A Ty, widzę, masz jakieś osobiste wstręty znowu? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_sru Re: to się chyba wybiórczo wczuwasz 08.01.06, 10:23 w te rolę, albo robisz to w zależności od pogody. A poza tym, kiedy miałem osobiste wstręty tutaj ? Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: to się chyba wybiórczo wczuwasz 08.01.06, 10:26 Być może to racja :) Jednak zauważyłam, że Ty pojawiasz się zazwyczaj tylko ze wstrętami :P Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_sru Re: to kup sobie okulary, 08.01.06, 10:29 albo poczytaj dokładniej. To, że bronię kogoś lub coś (nawet niesłusznie) to u ciebie nazywa się wstrętami ? Wracaj lepiej do poprzedniego nicka :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: to kup sobie okulary, 08.01.06, 10:31 A kogo bronisz tym razem, bo nie bardzo mogę się doczytać nawet w okularach :) No chyba, że to robisz dodatkowo równiez pod jakimś innym nickiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_sru Re: suce należy sie porządny .... w doope, 08.01.06, 10:33 a ty przestań zgrywać "arbitra elegeancji", bo wycodzi z tego jedynie dwulicowa baba :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: suce należy sie porządny .... w doope, 08.01.06, 10:36 O, masz też wstręty do mnie :) A ja tylko zadałam Ci proste pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_sru Re: he, he - babska intuicja 08.01.06, 10:37 czyli krytyka=wstręty ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: he, he - babska intuicja 08.01.06, 10:39 Krytyka czy krytykanctwo? :) Gdzie są argumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_sru Re: to już nie wstręty ? 08.01.06, 10:42 każda krytyka jest krytykanctwem według adresata krytyki. Na co argumenty, na ciebie, czy na suke ? trzpiot_1 napisała: > Krytyka czy krytykanctwo? :) > Gdzie są argumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: to już nie wstręty ? 08.01.06, 10:43 Jak dotąd nie doszukałam się w twoich wypowiedziach ani jednych, ani drugich. Najwyraźniej muszą być ściśle tajne ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_sru Re: tajne ale celne, 08.01.06, 10:46 stąd twoje babskie zainteresowanie (ciekawośc) ? Co do twoich wypowiedzi, to tylko jedno można w nich znaleść....... Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: tajne ale celne, 08.01.06, 10:51 Tak, ciekawi mnie, jakiemu innemu Twojemu wcieleniu dopieczono i dlaczego nie skończyłeś zaczętego zdania. Boisz się, że mnie urazisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_sru Re: znowu oceniasz innych patrząc 08.01.06, 11:02 w lustro ? Nie boję się, nie zabraniam, nie itd. - zachowuję jedynie prawo do własnej oceny, która nie zawsze musi być obiektywna, P Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: znowu oceniasz innych patrząc 08.01.06, 12:05 W porządku, ja też skorzystałam jedynie z prawa zadania pytań, na które miałeś prawo nie odpowiedzieć. W kazdym razie dzięki za rozmowę :) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: suce należy sie porządny .... w doope, 08.01.06, 10:37 Możesz nie lubić wrednej Twoja sprawa Ale po cholere w takim razie włazisz na ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_sru Re: a po cholere się 08.01.06, 10:39 wpierniczasz w "rozmowę" ? Zaraz trzpiot napisze, że do ciebie też mam wstty :) Odpowiedz Link Zgłoś
arti260 Re: łuuuu .... jest tu ktoś ?? ;> 08.01.06, 15:16 Wszyscy Normalni sa na miescie i udzielaja sie dla WOŚP,a nie tak ja Ty na forum.PApa Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: łuuuu .... jest tu ktoś ?? ;> 08.01.06, 15:44 Ooo znalazł sie obrońca uciśnionych... Jak byś nie zauważył to ten wątek był założony ok 4 rano... A WOŚP... pfff Odpowiedz Link Zgłoś