xemxija 09.01.06, 20:55 Bo on jakis podejrzany taki, z tymi tlumaczeniami swoimi... I w ogole to musze pozalowac Janeczki, popoludnie spedzone w towarzystwie dwoch satyrow to musialo byc straszliwe przezycie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza232 Re: Co kreci Teodor?? 09.01.06, 21:03 No na początku faktycznie miała minę zbitego psa, jak Teodorek zaczaił się na nią z tym swoim qmlem. Ale potem w knajpce była cała rozanielona jak nigdy, więc tak źle chyba jej nie było. Poza tym mam wrażenie,że Teodor wrócił z tej randki nawalony. Też wam się tak wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Co kreci Teodor?? 09.01.06, 21:27 Oboje z Janka sie wylakierowali w tej knajpie, mam wrazenie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: Co kreci Teodor?? 10.01.06, 10:50 oj dzejmsik od razu gej - to ostatnio takie passe :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Co kreci Teodor?? 10.01.06, 11:04 Coś tu śmierdzi i Teodor i "pan starszy w dupę uprzejmy" noszą pod szyją gejowskie apaszki....tfuu na psa urok... obrzydliwe:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Co kreci Teodor?? 10.01.06, 11:58 co to jest gejowska apaszka, pisac mi tu szybciutko! fular? mialam nabyc beret, nabede od razu dwie rzeczy, jakze odmienne w swej wymowie. to beda symbole mojego poparcia dla wolnosci i niezaleznosci jednostki:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Co kreci Teodor?? 10.01.06, 12:04 ale to chłop nosić musi...takie cuś pod szyją, takie świecące, znaczy materiał jedwabisty taki...w ciapki najlepiej zawiazane toto pod szyją i schowane pod koszulę ale tak,zeby wystawało.... z elementów ozdobnych, gejowskich polecam jeszcze zakup tzw.pedałówki, takiej szszszaszetki na dzyndzlu, znaczy na paseczku, na nadgarstek, błłłłeeeeeeee na samą myśl skórrra cierpnie i to nie z podniecenia... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Co kreci Teodor?? 10.01.06, 12:20 > z elementów ozdobnych, gejowskich polecam jeszcze zakup tzw.pedałówki, hahaha powiem ojcu, to sie zastrzeli, on to nosi i nazywa "saszetką":)))) Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Co kreci Teodor?? 10.01.06, 12:23 apaszka gejowska to takie cóś po szyją uwiązane schowane z lekka pod koszulą facet wygląda ja indor w koralach...a co do "pedałówki" to myślałam że tylko ja tak saszetkę nazywam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Co kreci Teodor?? 10.01.06, 12:37 FULAR [fr.]: 1) tkanina jedwabna o splocie skośnym lub atłasowym, używana od XIX w. na strojne suknie, bieliznę, szaliki itp.; 2) chustka na szyję z tkaniny fularowej charakterystyczna dla mody męskiej okresu biedermaieru. www.swistak.pl/aukcje/1395942.html "/.../ Fular jest dodatkiem wyjątkowym. Awangardowy, ale prezentujący się naprawdę ekskluzywnie i dający sygnał, że mamy przed sobą osobę nietuzinkową, o dużym poczuciu smaku. Polecamy do ślubu, gdyż ceremonia ślubna jest niewątpliwie jednym z najbardziej uroczystych momentów w życiu każdego mężczyzny. Wypustka - dopełnienie perfekcyjnej elegancji Całość wystawiona bez ceny minimalnej - zapraszam do licytacji" Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Co kreci Teodor?? 10.01.06, 12:47 ser elton dżon ma tego na pęczki we szafie:) Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Co kreci Teodor?? 10.01.06, 17:51 u mnie sie mowi pederastki, co i tak na jedno wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_fruzia1 Re: Co kreci Teodor?? 11.01.06, 08:54 no coż mój ojciec też pederastkę nosi, hmmmm... faktycznie można mieć rózne skojarzenia...Ale wiecie co, lepsze to dyndające u facetów niż ponad miare wypchane kieszenie, spodni, kurtek. Takie moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Co kreci Teodor?? 10.01.06, 18:47 Czy to jest moze skórzane i koórke sie w tym nosi? U mnie nosi to moj ojciec i dziadek :) Mowi sie na to 'piterek' :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 piterek 11.01.06, 09:25 Oj to chyba przeniesienie nazwy z innego teen...desygnatu. Piterek to chyba portfel/portmonetka po wielkopolsku ??? pomorsku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: piterek 12.01.06, 11:54 piterek jet piterek...pedałówka musi być większa, niemieszcząca sie w kieszeń, na takim smyku zakładanym na nadgarstek...no muuuusi, no.. tylko po co? no i źródłosłów też mnie interesuje...że co? i czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: Co kreci Teodor?? 14.01.06, 15:51 No dobra, ale co kręci Teodor? Bo że kręci to fakt, po tylu latach separacji sąd daje rozwód szast- prast. Tu ma rację siostra Janeczki. W jakim celu więc, Teodor stara się wmówićJaneczce, że to prawie niemożliwe... Odpowiedz Link Zgłoś