szakaszwili 09.01.06, 21:19 Jestem zszokowany - dziś w MJM 2 sceny łóżkowe! Jedna po drugiej! Ta druga bardzo ostra - Cebulooki złapał za rękę Papugę. Co to się dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Zszokowany - MJM 10.01.06, 10:34 aga_ata napisała: > Nawet nie mów... ico? ico? i co un z tą ręką robił? opowiedzcie?.. wziął papugę na rękę?? :-D)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 gołąbki.... 09.01.06, 22:34 A mnie zszokowały gołąbki w pracy. Łepkowskiej chyba juz na rozum padło wymyślać takie sceny. Pielęgniarka z lekarzem wcinają sobie gołąbki w robocie a pacjentów nie ma. Jak ta przychodnia się jeszcze przy życiu trzyma, oświeci mnie kto???? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: gołąbki.... 10.01.06, 09:24 no jak to ? dzisiaj PACJENTKA w poczekalni siedziała !!!!! co prawda gulgający jazgot Krysi do jabłuszek byłby w stanie zabic ptaka w locie , ale pacjentka cicho siedziała, grzecznie i tylko poprawiała stopery w uszach dzwiękowcy , pliiiissss, utemperujecie troche tę Krysię bo przy jej akcjach musze telepudło przełaczać na MUTE !!! Odpowiedz Link Zgłoś