Dodaj do ulubionych

czy to jest normalne?

15.01.06, 15:42
bo wlasnie obejrzalem sobie z zoną bajke Madagaskar?
Obserwuj wątek
    • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 15:44
      Weź przestań mnie denerwowac, to znaczy że połowa dorosłych Polakow jest
      nienormalna.
      3 razy w kinie na tym byłam.
      • wredna.suka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 15:47
        A ja mimo, że mam niecałe 22 lata,
        oglądam Kubusia Puchatka i Smerfy...
        • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 15:49
          A ja ogladam kota Sylwestra i Epoke lodowcową
    • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 15:51
      jak bedziecie ogladali Pszczolke maje i potem bzykali tak jak ona, to bedzie
      nienormalne :)
      • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 15:54
        Alez mój drogi, bzykanie jest szalenie zdrowe ;-)
        • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 15:55
          Samotne, czy wspolnie z Guciem?

ja nie mialem na mysli podpatrywanie przez te pare zachowan godowych :)
          • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 15:59
            Jakie samotne ? !
            • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:01
              Jak to jakie? zastanow sie...
              Takie jak nie ma z kim :)
              • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:04
                Rozumiem tylko nie rozumiem .... bez sensu, zawsze cos sie znajdzie ;-)
                • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:07
                  Byle co nie daje satysfakcji. Wiem bo wyprobowalem. Chyba warto jednak poczekac
                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:09
                    Czyli czekasz ?
                    • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:10
                      A co mam innego do roboty? :)
                      • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:18
                        Szukaj ;-) Samo nie przyjdzie ;-)
                        • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:19
                          Chyba jednak nie chodzi o szukanie. Zreszta w moim wieku... :)
                          • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:22
                            Co w Twoim wieku ? To ile masz lat ? 100 ?
                            • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:25
                              Tyle nie mam, ale juz duzo. Wiesz- zuzycie materialu, koniec gwarancji- szanse
                              spadaja :)
                              • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:29
                                Wariat ;-) Jesteś wolny i to jest piekne, wszyscy ględza o żonach czy meżach a
                                Ty luuuuz.
                                • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:31
                                  Wiesz jak to jest... Sa ludzie ktorzy raczej preferuja tradycyjny model zycia,
                                  czy zwiazku. Poza tmy tez juz bylem zonaty :)
                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:35
                                    I co ? Chesz jeszcze raz ?
                                    • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:36
                                      Tak, ale tylko z ta jedna jedyna. Polsrodki mnie nie interesuja :)
                                      • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:39
                                        A lubisz walnać pieścią w stół ?
                                        • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:41
                                          Nie lubie, ale czasem inaczej sie nie da. Dlaczego pytasz?
                                          • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:47
                                            Bo jakbys otwierał drzwi z buta, to mam fajna laskę
                                            • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:48
                                              Mowisz o Kici? No wiesz, to pachnialoby pedofilia :)

• inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:51
                                                Jakiej kici ? Pisze, że mam fajna laske, a nie głupiutka blondi ;-)
                                                Babeczka z charakterem i bez oznak infantylnego przymilania ;-)
                                                • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:56
                                                  Tylko preferuje s/m i kopy w drzwi, o waleniu piescia w stol, tudziez oko nie
                                                  wspomne :)
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:59
                                                    ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                    Tylko bez perwersji, ale lekka domonacja mile widziana ;-)
                                                  • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 17:04
                                                    Ty chyba autoreklame uprawiasz? :)
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 17:07
                                                    Nie, nie, nie. Koleżanki mam po jednych pieniądzach ;-)
                                                  • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 17:08
                                                    az takie zdesperowane? :)
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 17:13
                                                    Stapasz po cienkim lodzie, módl się żebyś nie spiewał cienko !!!!!!!!!!
                                                  • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 17:28
                                                    Nie wiem na czym polega niebezpieczenstwo, ale cinkie spiewanie kojarzy mi sie
                                                    z kastratami :)
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 17:31
                                                    Ooooo, idziesz w dobrym kierunku !!!!
                                                  • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 17:33
                                                    to kto ma byc w koncu tym dominujacym?
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 17:35
                                                    Facet, tylko żeby nie za bardzo fikał ;-)
                                                  • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 17:36
                                                    piszesz to ze swojego punktu widzenia, czy z punktu widzenia owej zdesperowanej
                                                    kolezanki? :)
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 17:41
                                                    Jak Ci zaraz odwinę klawiatyrą po ekranie, o czym Ty do diabła piszesz ?
                                                  • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 17:43
                                                    Pytam grzecznie kto ma tendencje do zcieniania meskich glosow :)
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 17:47
                                                    Nie wiem
                                                  • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 18:18
                                                    A straszylas mnie kastracja :)
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 18:20
                                                    Widocznie coś przeczuwałam
                                                  • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 18:28
                                                    Cos bardzo zle przeczuwalas. Wyjasnienie sytuacji masz u siebie
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 18:30
                                                    Wiem. Widze, że kilkumiesięczna kwarantanna z mojej strony nic nie dała.
                                                  • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 18:40
                                                    Potrzebujesz medykamentow na serce :)
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 18:43
                                                    Na serce ? Najpierw trzeba je mieć, a ja mówie o tym, ze chciałam być
                                                    anonimowa. Ale widze że sie nie da
                                                  • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 18:45
                                                    Nie martw sie, bo ja nie trabie na lewo i prawo o tych, ktorych znam :)

Nie masz serca? To co masz? Pompke? :)
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 18:46
                                                    Mieńsień sercowy, dwukomorowy ;-)
                                                  • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 18:52
                                                    bez pierwiastka boskiego zwanego dusza? :)
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 18:56
                                                    Żadnego sakrum, oprócz trwogi przed piekłem
                                                  • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 18:58
                                                    Przeciez piekla nie ma!
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 19:06
                                                    Jest, na ziemi i nie chce tu juz nigdy więcej wrócić
                                                  • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 19:08
                                                    Nie wrocisz, to jest pewne. Ale ponoc w nibie jet jeszcze gorzej. zalezy
                                                    wszystko od tego, jak sami sobie wszystko poukladamy
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 19:13
                                                    No nie wiem są rzeczy n aktóre wpływu nie ma.
                                                  • pazerny Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 19:19
                                                    Moze i cale szczescie, ze nie ma. balbym sie strasznie tego
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 19:22
                                                    Czemu, chciałabym mieć, .... czasem .....
                                                  • pazerny Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 19:33
                                                    Weszlabys w kompetencje Boga, jesli ktos taki istnieje
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 19:38
                                                    Chciałabym poprostu pewne rzeczy wiedzieć, czuć. Tylko tyle.
                                                  • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 19:57
                                                    Wierz mi, ze nie tylko Ty :)
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 19:59
                                                    Ale cóż, świat pikuje w dół, a karawana musi iść dalej ;-)
                                                  • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 20:06
                                                    Tylko nam sie tak wydaje. Bo coz znaczymy my, nasze zycie, mysli i czyy w
                                                    porownaniu ze wszechswiatem i nieskonczonoscia?
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 20:16
                                                    Czytałeś Lema czy Platona ? Nieważne.
                                                    Chyba tylko patrzenie na gwiady przez teleskop mnie uspokaja i napieram
                                                    ogromnego dystanu do świata, do siebie.
                                                    Już sie nie moge doczekać na Perseidy i znów życzenie za zyczeniem ;-)
                                                    Dziękuję za rozmowę, dobranoc.
                                                  • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 20:19
                                                    Lema nie lubie. Platona owszem, czytalem, ale dawno temu. Zazwyczaj operuje
                                                    wlasnymi myslami
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 20:21
                                                    Tak, ale większość twórczośći Lema właśnie opiera sie na filozofii, gł Platona.
                                                    Ludzie myślą, że Lem pisał o ufoludkach, a to kompletna bzdura.
                                                    Nie chodzi o to o czym piszesz, ale o to co chcesz przekazać. Jak bardzo autor
                                                    chce zmusić nas do myslenia, zastanowienia się nad samym sobą, a nawet zmianie
                                                    własnych priorytetów.
                                                  • pazerny Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 20:28
                                                    Widac ta forma nie trafia do mnie. Tak samo zreszta jak forma stosowana przez
                                                    Orzeszkowa, czy Konopnicka, albo Fredre. Ale to tylko rozne galezie literatury.
                                                    Z gustem nie mozna dyskutowac
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 20:36
                                                    To nawet nie jest gust, poprostu tego nie czujesz.
                                                    Tak samo jak ja nie rozumiem tych sztucznych zachwytów nad "Dniem świra".
                                                    Dla mnie jest to dno, której z pewnoscia wielu "fanów" nawet nie rozumie, a le
                                                    w telewizji powiedzieli, że super to wstyd się przyznać, że go nierozumiemy.
                                                  • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 20:40
                                                    Wiec o to wlasnie chodzi. Dziwne i nudne byloby, gdybysmy wszyscy mieli
                                                    jednakowe gusta. Z filmow na mnie duze wrazenie zrobil "Upior w Operze", ale
                                                    dla wiekszosci to bylo no :(
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 20:44
                                                    Podobny do tytanika, straoje, dekoracje i piekne buźki stłamśiły treść i
                                                    zrobiły denne romansidło.
                                                    A film jest o realizacji snów i akceptacji ludzi innych niż my, braku uprzedzeń.
                                                  • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 20:46
                                                    3 razy bylem w Hamburku na tym widowisku. Cos cudownego. Moim zdaniem
                                                    ekranizacja rowniez byla niezla, tyle ze nie ze wzgledu na stroje.
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 20:49
                                                    Jak sztuka jest dobra i warto ja zobaczyć, to artyści nawet w przescieradłam
                                                    mogą chodzić.
                                                    Pamietasz był taki film francuski z lat 50' "Cena strachu". Akcaja działa się w
                                                    kolonii francuskiej i mieli przez góry przewieź nitroglicerynę, to był film
                                                    gdzie można zobaczyć nature człowieka.
                                                    Modlę sie by te amerykańskie przygłupy sie za to nie wxięły, bo beda same
                                                    wybuchy i piekne laleczki w bikini.
                                                  • pazerny Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 20:53
                                                    Przeciez byla juz ekranizacja Hollywoodzka> bajeczko, masz w tym zakresie
                                                    brak :)
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 20:55
                                                    To tylko dobrze o mnie świadczy, nawet mi nie opowiadaj !!!!!!
                                                    Niech w mej głowie pozostanie nieskalane dzieło.
                                                  • pazerny Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 21:00
                                                    To by bylo tk amo jak z ekranizacjami ksiazek , ktore wczesniej przeczytalas.
                                                    Zazwyczaj jest tak, ze czytajac tworzysz sobie w wyobrazni obraz, atmosfere, a
                                                    pozniej konfrontujesz to z tym co sie dzije na ekranie. Mozna to porownac do
                                                    znajomosci z netu. Zafascynujesz sie jakas postacia, stworzysz sobie w glowie
                                                    jej obraz, a real zazwyczaj weryfikuje to negatywnie. Nie zawsze, ale przewaznie
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 21:04
                                                    Oj, Władca pierścieni miło mnie zaskoczył, Tolkien pisze troche rozwlekle.
                                                    Przynudza źdźbłami traw, które się uginały pod stopami Hobbitów kiedy
                                                    maszerowali przez ogromny, ciemny, prastary,....... las ;-)
                                                  • pazerny Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 21:12
                                                    Juz pisalem ze klimaty takie nie przemawiaja do mnie :)
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 21:13
                                                    Ściemniaqsz, poprostu nawet nie próbowałeś ;-)
                                                  • pazerny Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 21:29
                                                    Masz racje- nawet nie pomyslalem, by pojsc na ten film :)
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 21:31
                                                    No widzisz, zawsze trzeba sobie wyrobić zdanie ;-)
                                                  • pazerny Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 21:40
                                                    Tak, ale w interesujacych mnie tematach. :)
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 21:41
                                                    Dlaczego ? Ja zawsze miałam alergie na biologe i nauki pokrewne np. medycyna,
                                                    ale ostatnio i w tym temacie zaczełam cos sobie poczytywać ;-)
                                                  • pazerny Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 21:46
                                                    Nie jestem masochista, no chyba ze mnie poprowadzisz przez owe zaulki :)
                                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 21:51
                                                    Od pięciu lat uskuteczniam różne oesy i inne odcinki specjalne, od początku
                                                    roku wychodze na prostą, wiec pozwolisz, że spacery po zaukach pozostawię
                                                    jakiejść desperatce ;-)
                                                    Teraz to juz naprawdę dobranoc.
                                                    Jutro wyjedźam w trasę na kilka dni i musze się przygotować.
                                                  • pazerny Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 21:56
                                                    Wiec dobranoc i do nastepnego razu :)
                                                  • przeciwiza Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 21:18
                                                    pazerny na jamnikach sie znasz to gadaj laski w bikini chce ogladac, ty +-50
                                                    nie musisz.
        • raar2 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 15:59
          inna-bajka napisała:

> Alez mój drogi, bzykanie jest szalenie zdrowe ;-)
          najlesze byzkanie jest z Mają plus do tego np. jakas inna pszczólka
          • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:00
            No wiesz, to juz jest perwers ;-)
      • wredna.suka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:02
        Masz coś do Pszczółki Mai... ?? ;>
        • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:04
          Tyle ze Gucia z Filipem zdradzala :)
          • wredna.suka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:10
            Hmm... jestes pewien...?
            Bo ja jako MAJA nie mogę tego zaakceptowac:/
            • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:11
              pewnie ogladalas niemiecka wersje tej bajki :)
    • raar2 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 15:55
      a te wszystkie wymienione bajki ogladalem tez - pytalem czy to normalne bo
      mysmy ogladali a dzieci siedzialy obok w drugim pokoju zajete zabawa
      • wietka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 15:57
        całkiem normalne:) człowiek czasami musi odreagowac np. ogladając bajki:)
      • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 15:58
        Powiem tak "Madagaskar" nie jest bajka dla dzieci ;-)
        • wietka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 15:59
          podobnie jak Shrek:)
          • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:00
            Oj tak ;-)
        • wesolutka72 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 15:59
          Jak dzieci, jak dzieci ..... :PPP :)))
          • kashmir42 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:00
            na Misia z kienka se popatrzcie:)
            Albo na Pana Cerowanego
        • raar2 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:00
          a wiec jestesmy jednak dorosli
          • wietka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:01
            raar2 napisał:

> a wiec jestesmy jednak dorosli

a martwi Cię to? :)
            • raar2 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:15
              i tak i nie
    • t-800 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:38
      Ja wolę Inną Bajkę. :-)
      • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:42
        Khmm.... czyścisz mi monitor ;-)
        • t-800 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 16:58
          :-)))))))) Buty też mogę. ;-)
          • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 17:09
            Wariat ;-) Teraz sie znowu mało nie utopiłam colą ;-)
            • t-800 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 18:33
              Też bym sobie wypił, ale nie mam pod ręką. Muszę zadowolić się musującym
              calcium (to profilaktycznie). ;-)
              • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 18:36
                Jaki zapobiegawczy ;-)
                Ja miałam Tonic, ale sie skończył, coli nie lubię.
                • t-800 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 18:51
                  A ja lubię ziiiiiiiiiiimną colę. Ale zimą zimnej nie pijam. W ogóle stram się
                  unikać gazowanego (bo łatwiej się przeziębić), aczkolwiek wczoraj trzasnąłem
                  sobie pepsi. ;-)
                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 18:58
                    No to poszedłeś po krawędzi, a ja sobie strzeliłam półtora piwka ;-)
                    • t-800 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 19:04
                      Łał! Zuch dziewczyna! Ja półtora to bym nie zmógł. ;-)
                      • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 19:07
                        Ty sie smiejesz, a dla mnie to słoniowa dawka, nie lubie promili.
                        • t-800 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 19:12
                          Też nie lubię. I za piwem też nie przepadam. Jedyne co mi raz smamkowało to
                          wino, które mi koleżanka przywiozła z Włoch. ;-)
                          • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 19:14
                            W tej kwestii staję się małym ekspertem i powoli odkrywam uroki winiarstwa.
                            • raar2 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 20:07
                              no to z tematu bajek jestsmy przy winie - uwielbiam i wina - połwytrawne ale i
                              połslodkie - mniam mniam
                              • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 20:10
                                To podobnie jak ja, białe i rózowe.
                                • t-800 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 20:31
                                  W takim razie życzę wina beczkę i córeczkę. ;-)
                                  • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 20:39
                                    No cóż, to chyba nie do mnie z tą prośbą ;-)
                                    • t-800 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 21:16
                                      Jaką prośbą? Przecież to życzenia były. ;-)
                                      • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 21:17
                                        To tez nie domnie, nawet 6 w totolotka nie potrafie sobie życzyć .
                                      • anika44 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 21:17
                                        Ona nie potrafi czytac, a ze zrozumieniem jeszcze gorzej:(
                                        • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 21:25
                                          A ty masz problem z myśleniem, bo co drugi wpis to powtarzanie czudzych
                                          wypowiedzi. Z manierami też na bakier, bo się wcinasz w prywatna rozmowę.
                                          Załóż jakiś watek na miare swoich możliwości, moze coś o pogodzie lub późnej
                                          porze, to takie ambitne ;-)
                                          • anika44 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 21:48
                                            Akurat,
                                            ty przeciez nie potrafisz ani myslec ani czytac, nawet inni (wypowiedz T-800)to
                                            spostrzegaja;)
                                            Sama prowadzisz rozmawe na cudzych watkach, dziewczyno z toba jest juz calkiem
                                            niedobrze;(
                                            Co do moich wypowiedzi to pewnie goraczka przeslania ci obraz monitora i
                                            przezywasz jakies wizje, wspolczuje.
                                            • inna-bajka Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 21:52
                                              Byle co jesz i byle co gadasz.
                                              • anika44 Re: czy to jest normalne? 15.01.06, 22:12
                                                Oooo, zabraklo biedaczce juz intelektu?
                                                • t-800 Drogie Panie! Proszę, nie kłóćcie się! 15.01.06, 22:18
                                                  Od czego macie ręce? ;-)
    • wietka Re: T -800 15.01.06, 17:30
      no, teraz to juz wiem, kim byłeś :)
      • t-800 Re: T -800 15.01.06, 18:33
        Żadna tajemnica. :-)
        • onlyania Re: T -800 15.01.06, 18:43
          to tylko ja dowiaduje sie na koncu...:(((
          • t-800 Re: T -800 15.01.06, 18:52
            Jak zdradzana kochanka! ;-)
            • wietka Re: T -800 15.01.06, 19:54
              nie tajemnica, tylko ja taka gapowata i niedomyślna czasem jestem...
              • t-800 Re: T -800 15.01.06, 20:31
                Eeeea tam. :-) Nie tajemnica, a i ja się tym nie afiszuję, bo i po co. ;-)
                • wietka Re: T -800 15.01.06, 20:45
                  racja, ten, kto chce, to i tak wie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka