Dodaj do ulubionych

Helo, helo,helo...

15.01.06, 18:36
jak tam minął weekendzik???
Bo ja to się wyfikałam :)
Obserwuj wątek
    • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 18:37
      sama czy z kims? :)
      • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 18:38
        a różnie :)

a ty?
        • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 18:39
          A ja tez roznie :)
          • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 18:40
            ale było miło?

bo mi bardzo :)
            • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 18:41
              No nie zawsze bylo milo, czasami nawet bardzo smutno
              • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 18:43
                buuu... a czemu?

Koniecznie trzeba to naprawić!
                • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 18:46
                  Takich rzeczy nie da sie naprawic! :(
                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 18:47
                    Wszystko się da. Wystarczy chcieć :)
                    • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 18:53
                      Nie jestem Bogiem, czasu nie cofne
                      • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 18:54
                        przyznaj się! coś narozrabiał? :)
                        • przeciwiza Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 18:56
                          fakt nie cofniesz
                          • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 19:01
                            zawsze można spróbować
                        • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 18:58
                          To zbyt osobiste. Ale nie o rozrabianie tu chodzi
                          • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 19:00
                            OK. Nie będę wnikała, jeśli nie chcesz :(
                            Ale jeśli chcesz, to pisz :)))

A co tu dziś tak skromniutko?
                            • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 19:04
                              Nie wiem, moze bractwo gdzie imprezuje, albo pozamykalo sie w forach prywatnych.

@
                              • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 19:10
                                ja już mam dosyć po weekendzie :)

@
                                • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 19:16
                                  Tak sie zaimprezowalas? :)
                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 19:19
                                    nie tyle zaimprezowałam, co był to bardzo intensywny weekend
                                    dużo sportu!!!
                                    • pazerny Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 19:20
                                      aerobik pod kolderka jest tez sportem :)
                                      • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 19:22
                                        nieładnie, nieładnie :) ty tylko o jednym

miałam na myśli np. pół dnia na basenie
                                        • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 19:31
                                          Juz nie przesadzaj, ale ja was znam :)
                                          • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 19:33
                                            kogo?
                                            kobiety?
                                            my po prostu wciąż odczuwamy niedosyt :)
                                            • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 19:36
                                              a jak juz ten jeden nie daje rady, trza sie posilkowac drugim :)
                                              • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 19:39
                                                no co ty?
                                                nigdy w życiu!!!
                                                mimo swego hedonizmu, jestem zagorzałą monogamistką
                                                nawet nie uznaję czegoś takiego jak zdrada, dla mnie to po prostu koniec związku
                                                • przeciwiza Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 19:49
                                                  witaj pazerny jak tam zima , co u jamnikow i +-
                                                • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 19:56
                                                  gdzie Ty sie chowalas?
                                                  Poza tym mozna szybko zwiazek skonczyc, by moc zdradzic :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:02
                                                    chowałam się w całkiem normalnym domu :)))

jeżeli ma się ochotę na zdradę tzn.że związek nie ma racji bytu
                                                  • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:08
                                                    Tyle, ze sa tlumaczenia, ze z czasem sie cos wypala, przemija i wtedy konczy
                                                    sie zwiazek po to, by byc z innym. To nie moja teoria, ale ona funkcjonuje.
                                                    Mnie tylko dziwi, jak mozna - znajac swoje inklinacje ku temu- ladowac siebie,
                                                    lub kogos w zwiazek? Przeciez to jest chyba krzywdzenie, nie?
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:12
                                                    krzywdzenie to to jest na pewno
                                                    wiesz, nawet osoby, które skaczą z kwiatka na kwiatek potrzebują odrobiny
                                                    stabilizacji. Znajdują sobie ofiarę i ..... Smutne, ale prawdziwe :(

A ty? Skrzywdziłeś kogoś kiedyś?
                                                  • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:14
                                                    Wstyd sie przyznac, ale tak. I tego bardzo sie wstydze
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:15
                                                    ojjj.... niedobry!!!

z jakiego powodu? zdrada?
                                                  • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:16
                                                    Chyba nie myslisz, ze bede tu rozpisywal sie na takie tematy :) To byl
                                                    konglomerat zdarzen
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:21
                                                    ok, czekam na @

ja nie skrzywdziłam nigdy nikogo. Przynajmniej nic na ten temat nie wiem.
                                                    Wszystkie moje związki kończyły się po prostu z wypalenia :(
                                                  • pazerny Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:24
                                                    Tez dobry powod :) OK- w wolnym czasie na pewno odpisze :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:26
                                                    czy ja wiem czy dobry?
                                                    niewłaściwy facet, niewłaściwa kobieta..... a gdzie ci właściwi?
                                                  • pazerny Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:29
                                                    Sa, na pewno sa! ja nawet o tym wiem :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:31
                                                    szczęściarz
                                                    jak ich się znajduje?
                                                  • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:34
                                                    Czesto prez przypadek :) Ale i przypadkom, podobnie jak marzeniom nalezy
                                                    pomagac :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:35
                                                    a ty jak pomogłeś?
                                                  • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:38
                                                    Caly czas pomagam :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:40
                                                    no zdradzisz rąbek tajemnicy czy nie??? :)
                                                  • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:42
                                                    A nie zdradze, po co inni maja kozystac z patentu :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:43
                                                    buuu.... nie chcesz, żeby inni byli szczęśliwi, tak jak ty?
                                                  • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:45
                                                    chce, ale mysle, ze kazdy ma swoja droge ku szczesciu. Kazdy wiec musi ja sam
                                                    odszukac, tak jak i metody pomagania szczesciu. One sa indywidualne dla kazdego
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:49
                                                    ja już ich tyle wypróbowałam i nic :(

podzieliłbyś się z koleżanką
                                                  • pazerny Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:53
                                                    Podzielilem sie juz, tylko poszukaj :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:59
                                                    :)
                                                    chodziło mi o bardziej praktyczne i konkretne porady :)
                                                  • pazerny Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:01
                                                    To jet bardzo praktyczne i bardzo... konkretne :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:07
                                                    konkretne? polemizowałabym ;)
                                                  • pazerny Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:09
                                                    Jak na mnie nawet bardzo :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:12
                                                    eee.... to coś mało konkretny facet jesteś ;)
                                                  • pazerny Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:15
                                                    Raczej bardzo konkretny :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:18
                                                    to konkrety proszę :)
                                                  • pazerny Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:25
                                                    Chcialaby dusza do raju :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:29
                                                    a kto by nie chciał?
                                                    pokaż mi choć jednego
                                                  • pazerny Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:32
                                                    Ja , bo w raju pewnie jest nudno, a ja nie lubie piesni choralnych :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:36
                                                    a skąd wiesz, że gdzie indziej ich nie będzie tylko w innym wykonaniu :)
                                                  • pazerny Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:38
                                                    Jesli w wykonaniu King Crymson, albo M. Davisa, to ok :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:40
                                                    nie sądzę, żeby Davis się tam znalazł :)
                                                  • pazerny Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:43
                                                    To moze chociaz Rydel? :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:46
                                                    ja bym nie liczyła :)
                                                  • sunday16 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:23
                                                    Moze byles potworkiem?;)
                                                    Dziwne to Wasze forum, to nie do Ciebie, same smutki i rozmowy dla
                                                    wtajemniczonych:(
                                                    pozdrawiam
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:26
                                                    smutki? ja nie zauważyłam :)
                                                  • sunday16 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:29
                                                    Moze i nie smutno, ale jakas dziwna atmosfera tu jest. Tu zawsze tak?
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:31
                                                    a w czym przejawia się ta dziwność?

zważ na to, że dziś niedziela
                                                  • sunday16 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:34
                                                    Masz racje, to pewnie przez ta niedziele;)
                                                  • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:35
                                                    Tak jest zawsze po piatku 13 :)
                                                  • sunday16 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:36
                                                    To znaczy, ze byla jakas katastrofa?!
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:36
                                                    to mój najszczęśliwszy dzień :))

nie wiem czemu wszyscy sie go boją
                                                  • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:39
                                                    bo poprzedza o 13 dni dzien moich urodzin :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:42
                                                    uuuu... to ostre picie się zapowiada na południu :D
                                                  • kashmir42 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:44
                                                    alez ja nie pije alkoholu :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:48
                                                    na sylwestra szampana też nie piłeś?
                                                  • pazerny Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:54
                                                    tak- wypilem, przeciez nie jestem ortodoksem w moherowym berecie :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:00
                                                    o nie błagam!!! tylko żaden moher!!!! ja i tak mam tu za dużo kaczek!!!
                                                    :D
                                                  • pazerny Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:01
                                                    Masz o dwie za duzo.To jeszcze nie stado :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:06
                                                    wszędzie ich pełno, więc można mówić o stadzie :)

@
                                                  • pazerny Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:10
                                                    Nie zauwazylem jak bylem ostatnio. Natepnym razem lepiej sie przyjrze :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:14
                                                    Nie radziłabym. Ja się staram poruszać wyłącznie metrem albo schylać głowę jak
                                                    idę :)
                                                  • pazerny Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:19
                                                    tak? masz cos wspolnego z kaczkami? :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:25
                                                    dzięki bogu, nie!!! ale chcąc nie chcąc otaczają mnie :(
                                                  • pazerny Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:27
                                                    Nie tylko Ciebie- u nas tez ich czuc :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:30
                                                    to moje kondolencje! myślałam, że my mamy jak zawsze najgorzej, a tu proszę....

a tak a propo, kiedy masz zamiar zawitać w nasze skromne progi?
                                                  • pazerny Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:34
                                                    Tak mam zamiar gdzies - no nie wiem jeszcze- to zalezy od kilku czynnikow :)
                                                  • zosia500 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:35
                                                    Panie Pazerny, czy może sie Pan odezwać???
                                                  • pazerny Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:36
                                                    a jasne :)
                                                  • zosia500 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:37
                                                    Wiesz o czym piszę?
                                                    wiem, ale cisza i spokoj u mnie :)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:37
                                                    a co olał cię niedobry? :)
                                                  • zosia500 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:38
                                                    jak zwykle:(
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:39
                                                    ładnych rzeczy się o panu dowiaduję
                                                    e tam olal zaraz. Dlaczego mialby olewac? :)
                                                  • zosia500 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:39
                                                    :) co za radość:)
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:41
                                                    np. jakich?
                                                  • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:42
                                                    sorki :)
                                                    to miało być w innym miejscu :)
                                                  • pazerny Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 21:52
                                                    a niech bedzie gdzie chce :) @
    • raar2 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:08
      fika_mika napisała:

> jak tam minął weekendzik???
      > Bo ja to się wyfikałam :)
      ja sie tez wyfikalem, do tego odpoczelem, mialem wczoraj i dzis gosci, troche
      piwa, troche wina, no a teraz pale w kominku - pozdrawiam forumowiczow
      • wietka Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:10
        w imieniu forumowiczów dziękuję za pozdrowienia:)
        hmm...chyba zazdroszczę kominka...
        • raar2 Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:13
          wietka napisała:

> w imieniu forumowiczów dziękuję za pozdrowienia:)
          > hmm...chyba zazdroszczę kominka...
          tak szczerze to w domu pale od wilkiego dzwonu - bo jakso sie nikomu nie chce
          przy tym chodzic - to chyba przez moje wyuzdanie, tak sobie mysle
      • fika_mika Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:14
        ja chyba troszkę więcej pomieszałam :) do obiadu wino, wieczorkiem piwko, a
        gdzy już się skończyło.... pozostały tylko drinki :D

kominka również zadroszczę :)
        • wietka Re: Helo, helo,helo... 15.01.06, 20:42
          Raar powiedziałabym raczej - "rozbestwienie" :)
          jakbym miała kominek, to bym pochodziła kolo niego, albo pogoniła męskich
          domowników:)
    • zosia500 weekendzik lekko męczący:) 15.01.06, 21:32
      • fika_mika Re: weekendzik lekko męczący:) 15.01.06, 21:35
        mam nadzieję, że przynajmnie zdrowo :)
        • zosia500 Re: weekendzik lekko męczący:) 15.01.06, 21:36
          lekkie pranie mózgu:) 12h poza domem bleee...
          • fika_mika Re: weekendzik lekko męczący:) 15.01.06, 21:44
            ojoj... a coż za niedobry ci to zrobił? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka