Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 00:13 www.sydes.net/jokes/flash/girl_power.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oona Re: dla znudzonych kobiet:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.02, 00:44 dzięki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 i jakaz ta zabawa w samantkowym stylu........... 04.11.02, 06:04 chyba wczoraj schabowe walila na obiad:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: i jakaz ta zabawa w samantkowym stylu........ 04.11.02, 07:05 kotlety z konia??? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: dla znudzonych kobiet:) 04.11.02, 11:57 a żeby Ci się taki "po" trafił, sam-dystka jedna ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: dla znudzonych kobiet:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 13:29 Alez z Was malkontenci...Jeden sie oburza(jak zwykle;) ,drugi zlorzeczy...Ech ,wiecej rozrywki nie bede wam dostarczac ! Hurrrrrrra!-krzyknal w tym momencie Kitek Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: dla znudzonych kobiet:) 04.11.02, 13:33 A mnie siem podobało!!!!! I nawet siem troszkie pobawiłam :))))) Dzięki sami, bo już myslałam, że cały dzień będzie do dupy ...............:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: dla znudzonych kobiet:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 13:35 No..przynajmniej wlasne dziecko mnie rozumie!Czesc corcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: dla znudzonych kobiet:) 04.11.02, 13:40 Witaj Matus :)* Sliczne, nawet wgrałam sobie, zeby w wolnum czasie..................tłuc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: dla znudzonych kobiet:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 13:43 Wkurzy mnie chlop...no przeca na zywca go nie uszkodze nie? No to wtedy lapie za wirtualny mlotek i ...heja po wirtualnych fiutkach;) Odpowiedz Link Zgłoś