Dodaj do ulubionych

jest tu kto? n/t

17.01.06, 12:30
Obserwuj wątek
    • conejito13 Re: jest tu kto? n/t 17.01.06, 18:05
      krugeeeer, jestem. ale ciebie nie ma. juz tak chyba zostanie:(
      jestem zajebiscie chora. jakies jebane zapalenie pluc czy oskrzeli (neumonia)
      sie do mnie przypaletalo. biore penicyline i kupe innego gowna po ktorym czuje
      sie jeszcze gorzej. bleee. wymiotuje i sram jak srajacy kotek. jutro ide do tej
      knowalki i jej o tym powiem, ze wlasnie ja jestem w tych 1% populacji u ktorej
      leki, ktore mi dala wywoluja skutki uboczne dokladnie takie, jak napisane na
      ulotce;(;( czuje sie jak stary gruzlik z gilami. hilfe!;( dobra, poczytam sobie
      troche i znowu leze sie lupnac na wyro...
      • r.kruger dużo zdrowia 18.01.06, 12:51
        poprawy samopoczucia
        ja myślałam że w hiszpanii ludzie nie chorują a tu taka brzydka niespodzianka!
        wracaj szybko do formy, szkoda życia na chorowanie
        leki zmienione? ja myśle
        • conejito13 Re: dużo zdrowia 19.01.06, 17:02
          wlasnie... lekow niet. nie moge na razie niczego brac, bo tamte antybiotyki tak
          mnie zamulily, ze ledwie zyje (zoladek i inne takie radosci). schudlam chyba z
          4 kilo (postanowienie noworoczne juz zatem mam z glowy:). poki co staram sie
          wydobrzec z tego obrzydliwego stanu ciaglych mdlosci i latania do kibla co piec
          minut. bleee.... dzisiaj zjadlam porzadniejszy obiad i mam nadzieje, ze powoli
          bedzie lepiej. a jedna suka z pracy od HR-u mi powiedziala, ze do dzisiaj mam
          czas na zaniesienie jej zwolnienia (ktore mam do piatku wlacznie z mozliwoscia
          przedluzenia!). normalnie pojebalo ja! i zadzwonila do mnie tak, jakby mnie co
          najmniej miesiac nie bylo w robocie i sluch po mnie zaginal... bosz... co za
          kutwa, serio! jak samej jej nie bylo tydzien lub wiecej to z pewnoscia nikt o
          jej zwolnienie sie nie dopytywal. nie wiem, a moze juz chca mnie wypieprzyc...
          coz zrobic... zobaczymy jak wroce. zasrany swiat, czlowiek nawet pochorowac
          sobie nie moze:(
          • r.kruger Re: dużo zdrowia 19.01.06, 19:06
            też tak mamy zwolnienie na którym miałam zaznaczone "chory musi leżeć" musiałam
            dostarczać do 3dni od daty wystawienia...hmmm
            mdłości nie są miłe ale zawsze kiedyś mijają :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka