conejito13 Re: jest tu kto? n/t 17.01.06, 18:05 krugeeeer, jestem. ale ciebie nie ma. juz tak chyba zostanie:( jestem zajebiscie chora. jakies jebane zapalenie pluc czy oskrzeli (neumonia) sie do mnie przypaletalo. biore penicyline i kupe innego gowna po ktorym czuje sie jeszcze gorzej. bleee. wymiotuje i sram jak srajacy kotek. jutro ide do tej knowalki i jej o tym powiem, ze wlasnie ja jestem w tych 1% populacji u ktorej leki, ktore mi dala wywoluja skutki uboczne dokladnie takie, jak napisane na ulotce;(;( czuje sie jak stary gruzlik z gilami. hilfe!;( dobra, poczytam sobie troche i znowu leze sie lupnac na wyro... Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger dużo zdrowia 18.01.06, 12:51 poprawy samopoczucia ja myślałam że w hiszpanii ludzie nie chorują a tu taka brzydka niespodzianka! wracaj szybko do formy, szkoda życia na chorowanie leki zmienione? ja myśle Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: dużo zdrowia 19.01.06, 17:02 wlasnie... lekow niet. nie moge na razie niczego brac, bo tamte antybiotyki tak mnie zamulily, ze ledwie zyje (zoladek i inne takie radosci). schudlam chyba z 4 kilo (postanowienie noworoczne juz zatem mam z glowy:). poki co staram sie wydobrzec z tego obrzydliwego stanu ciaglych mdlosci i latania do kibla co piec minut. bleee.... dzisiaj zjadlam porzadniejszy obiad i mam nadzieje, ze powoli bedzie lepiej. a jedna suka z pracy od HR-u mi powiedziala, ze do dzisiaj mam czas na zaniesienie jej zwolnienia (ktore mam do piatku wlacznie z mozliwoscia przedluzenia!). normalnie pojebalo ja! i zadzwonila do mnie tak, jakby mnie co najmniej miesiac nie bylo w robocie i sluch po mnie zaginal... bosz... co za kutwa, serio! jak samej jej nie bylo tydzien lub wiecej to z pewnoscia nikt o jej zwolnienie sie nie dopytywal. nie wiem, a moze juz chca mnie wypieprzyc... coz zrobic... zobaczymy jak wroce. zasrany swiat, czlowiek nawet pochorowac sobie nie moze:( Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: dużo zdrowia 19.01.06, 19:06 też tak mamy zwolnienie na którym miałam zaznaczone "chory musi leżeć" musiałam dostarczać do 3dni od daty wystawienia...hmmm mdłości nie są miłe ale zawsze kiedyś mijają :) Odpowiedz Link Zgłoś