Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 06:30 dla każdego coś miłego. Najpierw ze specjalną dedykacją dla kitka: ŁUBU-DU! Już wstałam! :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 niech nam zyje, prezes naszego klubu.............. 04.11.02, 06:32 no tak, to rozumiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Kitku, pozwól, że :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 06:39 ten siniak, co to go sobie nabiłam przy wstawaniu też Tobia zadedykuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: pozwalam............... 04.11.02, 06:52 dla kitka to oddzial zamkniety powinien zagrac a dla maryjki iglessias....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: pozwalam............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 07:04 Only! Z tymi Iglesiasami i ze mną to tak jest, że na starego za młoda jestem, a na młodego za stara :( *** 0nly napisała: > dla kitka to oddzial zamkniety powinien zagrac a dla maryjki iglessias....:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: pozwalam............... 04.11.02, 07:23 no ale przynajmniej gdzie stary nie moze tam mlodego posle..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: pozwalam............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 07:27 Z czego wniosek, że rozmnażanie ma swoje dobre strony ??? :o Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: pozwalam............... 04.11.02, 07:30 pewnie ma swoje dobre strony, oby tylko z tego za duzo geb do wykarmienia nie bylo........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ano tam, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 07:00 gdzie jesienią i tak słońce nie dochodzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Koncert życzeń czyli 04.11.02, 07:11 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > dla każdego coś miłego. > > A moge kawę z mleczkiem ??? dzien doberek :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Koncert życzeń czyli IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 07:16 Kawą jak najbardziej służę, z jajecznicą będzie gorzej - jaj w domu nie mam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Koncert życzeń czyli IP: *.chello.pl 04.11.02, 07:27 :((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Koncert życzeń czyli 04.11.02, 07:28 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Kawą jak najbardziej służę, z jajecznicą będzie gorzej - jaj w domu nie mam ;) tak duzych sniadan nie jadam :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Do Kwasnej_Cytryny IP: *.chello.pl 04.11.02, 07:33 Czy moge wydusic z Ciebie dla siebue troche szczescia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Do Kwasnej_Cytryny 04.11.02, 07:40 Gość portalu: martucha napisał(a): > Czy moge wydusic z Ciebie dla siebue troche szczescia? ;) a musisz dusic???? wydaje mi się, że na siłe sie nie da .... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Do Kwasnej_Cytryny 04.11.02, 07:47 gdyby cytryna powiedziala cala prawde o swoim zyciu to dopiero by martucha miala kwasna mine, a nie szczesliwa..... Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: :-(((((( 04.11.02, 11:49 0nly napisała: > gdyby cytryna powiedziala cala prawde o swoim zyciu to dopiero by martucha > miala kwasna mine, a nie szczesliwa..... taka??? ;-((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Do Kwasnej_Cytryny 04.11.02, 11:03 Gość portalu: martucha napisał(a): > Czy moge wydusic z Ciebie dla siebue troche szczescia? ;) witam wszystkich, Maryjko dzieki za qqryq milutkie ;))))))))))) ehhhhh... Martucho.. szczescie innymi sciezkami niz my chadza najwyrazniej :((( nio wiec fluidki dobre CI posylam... na dzien caly dobry :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Koncert życzeń czyli 04.11.02, 14:37 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > dla każdego coś miłego. to ja poproszę o ciepłe kaloryfery w domu, bo grzeją jakby chciały a nie mogły : (( buziaki zasmarkane dla Wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Koncert życzeń czyli 04.11.02, 15:51 heh... za zasmarkane dziekuje ;))))) przydadza siem, bo siem jutro oddeleguje do lekarza na ogolna slabosc jesienna, niskie cisnienie i nieszczesliwa mine ;)))) moze lekarz co poradzi ;))))))))) ale do innych to lepiej przez maseczkem :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś