czort 05.11.02, 08:19 na chlebek zarabiac, na maselko, na wedlinke, a niektorzy nawet na wodeczke (znaczy siem chlebek w plynie). no to siegac po segregatory - do roboty!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: do roboty, do roboty:)))) 05.11.02, 08:22 czy Ty znasz znaczenie slowa "litosc"???? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: do roboty, do roboty:)))) 05.11.02, 08:24 ja???? zwariowalas????? chyba, ze po makowczyku, to czemu nie! ale jak wiesz, zaczelam siem juz odchudzac to i makowczykna czas jakis bye, bye!!! w koncu sylwester blisko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: do roboty, do roboty:)))) 05.11.02, 08:31 juz sie odchudzasz? to juz TEN podzniedzialek?;)) aha, dzisiaj dostaje swiezutki makowczyk.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: do roboty, do roboty:)))) 05.11.02, 08:27 jakoś mam tak dziwnie, że do roboty to ja zdejmuję spodnie a do pracy marynarkę?;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: do roboty, do roboty:)))) 05.11.02, 08:29 pierdolony kusiciel!!! a moze tylko kusiciel bez tego pierwszego??? no to sciagaj marynare:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: do roboty, do roboty:)))) 05.11.02, 08:34 no właśnie, czyli do pierdolonej pracy ;((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś