sereni 19.01.06, 23:52 Który kanał lepszy , na którym więcej premier a mniej powtórek ? Mam do wyboru tylko jeden i nie mam pojęcia na który się zdecydować. Orientujecie się ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: HBO czy Canał + 20.01.06, 00:02 mnie sie bardziej HBO podobalo, ale to daaaaaawno bylo i pewnie nieprawda...i co gorsza o ile dobrze pamietam to do tego na lewo - a ze to do mnie podobne to moze i prawda...:))) ee, idz moze na forum telewizja.... Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: HBO czy Canał + 20.01.06, 11:49 na Canal + jest więcej ciekawszych filmów. Odpowiedz Link Zgłoś
dresiarz007 Re: HBO czy Canał + 20.01.06, 11:57 HBO bazuje na amerykanskiej produkcji-jest na pewno wiecej przebojow kinowych z ostatnich lat w C+ jest za to sporo niezlego kina europejskiego,amerykanskie niestety to raczej drugi sort-choc oczywiscie zdazaja sie wyjatki a wiec zalezy co lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: HBO czy Canał + 20.01.06, 21:03 Dzięki ale i tak dalej nic nie wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: HBO czy Canał + 20.01.06, 21:32 schizoo napisał: > ja tam wolę na stojaka:))) A ja niekoniecznie ;)Ale czasem...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel20001 Re: HBO czy Canał + 21.01.06, 00:21 Witam.Mam HBO od jakiegos czasu(2 lata) i chce zamienić na Canał + bo są zdecydowanie lepsze filmy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: HBO czy Canał + 21.01.06, 00:27 a ile tak wlsciwie sie teraz buli za to HBO< i za CANAL???? Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: HBO czy Canał + 21.01.06, 00:55 onlyania napisała: > a ile tak wlsciwie sie teraz buli za to HBO< > i za CANAL???? > u mnie 20 zł/ miesiac do pozostałego abonamentu, czyli do 45 zł za 50 kanałów Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: HBO czy Canał + 21.01.06, 17:45 no tak, 45 pln za 50 kanalow, z ktorych oglada sie zaledwie piec w porywach do 10-ciu,a na reszcie testuje sie pilota...:) a nic to tam, kolejny polski rozbuj w bialy dzien.... (nie wspominajac juz o abonamentach za odbiorniki tv i radiowe).... Odpowiedz Link Zgłoś