mnietka.kokietka 23.01.06, 18:14 przeszła mutacje??!?! czyco?!?!?! słucham jej właśnie w rozmowach w toku u ewki drzazgi - sa te mlode aktorki z seriali- i ruda brzmi jakby miala zabe we gardle! moze to przez te plastry?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oneka Re: czy ta czykulinka ruda to 23.01.06, 18:19 chwaliła sie, że to skutki zabawy sylwestrowej: Sergiusz skomentował, że trochę długo ja trzyma. czikulinka na tle innych młodych aktorów, to na prostaka wychodzi. na siłę chce sie z Majką zakumplować, jak jej podpowiada :) w kazdym razie myślałam, że ludzie plotki na temat jej niemiłości snują, ale to, co widzę chyba jednak utwierdza mnie w przekonaniu, że szmatławce czasem prawdę mówią... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: czy ta czykulinka ruda to 23.01.06, 18:26 jak to! przeciez Fakt zawsze pisze prawde!:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oneka Re: czy ta czykulinka ruda to 23.01.06, 18:31 omatko, nie wytrzymam i przyznam sie do czegoś: nagrałam ten odcinek- jakby cos ktoś...Żymełka też niezłą mutacje przeszedł. a dlaczego "Romek" się nie pochwalił, co studiuje? 2 kierunki. tylko nie wiem, czy się zachwycać jego energią życiową(gdyby to było np prawo i medycyna), czy nie:( Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: czy ta czykulinka ruda to 23.01.06, 18:38 grunt, że jej "cycki urosły"... Odpowiedz Link Zgłoś
oneka Re: czy ta czykulinka ruda to 23.01.06, 18:43 reszta dzieciaków patrzyła na nia jak na ufoka, a Mrozowska nawet próbowała "gasić" - np tekst"ciebie też tym męczą?" na pytanie o sesję w playboyu Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: czy ta czykulinka ruda to 24.01.06, 01:35 nie znam serialu "rodzina zastepcza". ale ten co studiuje dwa kierunki to jak uslyszal slowo"cycki" to az rumiencow dostal:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: czy ta czykulinka ruda to 24.01.06, 02:31 a mnie sie podobalo jak Sergiusz pokazal reakcje ludzi z dworca jak zobaczyli cala piatke razem a student nawet takie wstydnisia w Rodzinie gra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: czy ta czykulinka ruda to 24.01.06, 02:39 aa, to ja nie wiedzialam, ze on taki wstydnis:-))) mialam wrazenie, ze slowo "playboy" juz jest niewlasciwe, a tu Ewa sie go pyta czy ogladal zdjecia:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: czy ta czykulinka ruda to 24.01.06, 02:49 tez wlasnie on nie zrozumial na poczatku i powiedzial, ze widzial Monike w Tele tygodniu, a Rodzina wlasnie leci na polsacie 2 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: czy ta czykulinka ruda to 24.01.06, 15:16 O kurcze, takie coś mnie ominęło :) Będzie powtórka? Odpowiedz Link Zgłoś
oneka Re: czy ta czykulinka ruda to 24.01.06, 20:51 jak już wyznałam : mam nagrane :) Odpowiedz Link Zgłoś