danway1 29.01.06, 19:43 Wątek do łączenia się w bólu z ludźmi, których bliscy zginęli w MTK w Chorzowie!! To nieszczęsna tragedia!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojciasf Re: Żałoba 30.01.06, 12:40 Tragednia wielka. W sobote byłem na skokach w Zakopanem. Wielkie swieto, impreza, fiesta od poznych godzin popołudniowych. Nikt o niczym nie wiedział. Dziwne ale w takim wielkim tłumie żadna informacja do nas nie dotarała. Dopiero pozniej juz w miejscu w którym spałem dowiedziałem sie co się stało. W nastepny dzień troche nastroje opadły. Juz ulice Zakopanego nie były takie wesołe. Trabek i spiewu nie było słychac. Prawie wszedzie gdzie sie było właczone było RMF i informacje o Katowicach. Skoki już nie były takie jak dzień wczesniej. Ludzi było prawie tyle samo. Ale wszystko takie w ciszy. Jedynie kiedy Polacy skakali i zwycisca dostali brawa. Smutne to było. Ale ludzie potrafili się zachować. Dwa dni i w sumie dwa inne światy. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: Żałoba [*] 07.02.06, 09:20 trOchE spOzniOnE aLe tEz siE LaczE [*] Odpowiedz Link Zgłoś
edi_misia Re: Żałoba 07.02.06, 12:33 [*] to straszna tragedia, wspołczuje im wszystkim bardzo i łacze sie z nimi w tym ciezkich chwilach. Odpowiedz Link Zgłoś