dzidzia_bojowa 01.02.06, 09:03 a Papug, a Papuga, a Chochoły??? Dla nie wtajemniczonych: Drzejms na pytanie o najmniejlubianą postać w Mjm wymienił TYLKO Renię... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja27-09 Re: Drzejms, czemu wymieniłeś tylko Renię 01.02.06, 09:08 Oj przecież widziałaś jaki był zestresowany, a baby i fryzjer (ekhem) go peszyli. Poza tym uważam, że w tym serialu wszystkie postaci są "ulubione", wiec ciężko tak szybko powiedzieć. Myślę również, że Dżejms chciał rozwinąć wątek, ale mu baby nie dały :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Drzejms, czemu wymieniłeś tylko Renię 01.02.06, 09:12 wy sie nie pytajcie CO DŻEJMS mógł zrobić dla SPRAWY wy się spytajcie...eeemm... CO SPRAWA MOZE ZROBIĆ DLA DŻEJMSA...? bez sensu :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Drzejms, czemu wymieniłeś tylko Renię 01.02.06, 09:23 drzejms-buond napisał: > bez sensu :-/ no jak na ARTYSTĘ przystało Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Drzejms, czemu wymieniłeś tylko Renię 01.02.06, 09:28 rozwijam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Drzejms, czemu wymieniłeś tylko Renię 01.02.06, 10:15 podobało mi siem bałdzo monsz tyż oglądał ...ja kcem jeszcze raz...... Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Drzejms, czemu wymieniłeś tylko Renię 01.02.06, 10:53 OOOOO!!! A potem przez takie wątki wkurza się szynszylacośtam i zakłada wątki,ze ją denerwują. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond cemu..cemu..? 01.02.06, 11:23 wy mi powiedzcie cemu nie wspomniałem o moim UKOCHANYM OWADZIE?Cemu? cemu nie wspomniałem o "DREAM ON", "Trzeciej planecie od słońca", "CYBILL" "Podróży za jeden uśmiech", "Wakacjach z duchami" , "Klosie", "Czterech pancernych" "Milenium" "Koralgolu" no cemu? cemu? ....i o tym ze nas ottek wypieprzył :) jak zrobią ze mną PROGRAM WSPOMNIENIOWY ( taką monografię, w sensie) to wspomnę :) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: cemu..cemu..? 01.02.06, 11:26 mówiłam, ze w mieście kobittt jadą po łebkach z tematem Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: cemu..cemu..? 01.02.06, 12:05 Haha :-D przeoczenie Owada było z Twojej strony pewnym nietaktem, a Ottek Ci pewnie wybaczy, że go nie opieprzyłeś na wizji :) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: cemu..cemu..? 01.02.06, 12:10 mnie tam bardziej isnteresuje ten fryzjer Dzejms , zrobili ci na glowie Małacha ????? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: cemu..cemu..? 01.02.06, 12:12 no i jeszce , kto to jest ta mencizna tu : ? tvnstyle.pl/1,25374,1,3,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: cemu..cemu..? 01.02.06, 12:18 sprobujcie prze to i na galerie Miasta Kobiet, tam Młynarska i Rogalsja z jakims facetem na kanapiew sie melanżują kto on ? tvnstyle.pl Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: cemu..cemu..? 01.02.06, 12:59 to nie nsz Drzejmsik-Drzejms miał skarpety Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: cemu..cemu..? 01.02.06, 14:20 moze mu juz zdjęęęłły one takie wygłodniałe Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: cemu..cemu..? 01.02.06, 13:00 mozambique napisała: > no i jeszce , kto to jest ta mencizna tu : ? > > tvnstyle.pl/1,25374,1,3,galeria.html czy to jest dzejms?! ja pier..... ;) kurna, zara ide po tantiemy do waltera. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: NIESTETY... :-{{{{{{ 01.02.06, 14:48 tylko twój brat bliźniak ? he, h e ale podsumujmy : lico rumiane jest ? jest włos anielski jest ? jest ócz błękity są ? są wiek niegówniarski jest ? jest ja ci mówie Dzejms , to ty ! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: NIESTETY... :-{{{{{{ 01.02.06, 14:51 ja chciałam fote dzejmsa miec co to na wizytówce miał zle zaproszenie me zostało odrzucone :/ Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: NIESTETY... :-{{{{{{ 01.02.06, 14:57 bożżżżżżżżżżżżżżżżżż gdybym ja TAK wyglądał..nie traciłbym czasu na FORUM :-D)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: NIESTETY... :-{{{{{{ 01.02.06, 15:01 cholera .... obrażę się !!!!!!!! grr..... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: NIESTETY... :-{{{{{{ 01.02.06, 15:08 ten na focie to ma być dżejms??? no co Wy!!! uroczyście obznajmiam, że to nie uny! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: NIESTETY... :-{{{{{{ 01.02.06, 15:10 erałundka, to opisz jak uny jest w końcu ??? moze byc włąsnymi słowami , z głwoy czyli z niczego dawaj już ! bo ja TVNSTAJL ni mom!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: NIESTETY... :-{{{{{{ 01.02.06, 15:36 faaaaaaaaajny :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: NIESTETY... :-{{{{{{ 01.02.06, 16:26 ale w kwestii fejsu znaczy , i tak w ogóle bo juz wiem za ma pekaesy hipisowskie ale cuż dalej ? wąsy ? okulary? jakaś ozdoba na twarzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: NIESTETY... :-{{{{{{ 01.02.06, 16:40 chryste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dżejms ma PE KA ESY ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie róbcie ludzie cyrków, bo to juz za daleko idzie. No teraz jestem zniesmaczona. Naprawdę. Oadoba na twarzy? Tak! ma tatuaż na czole, wielki jak wyobraźnia coponiektórych... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: NIESTETY... :-{{{{{{ 01.02.06, 17:00 mozambique napisała: > ale w kwestii fejsu znaczy , i tak w ogóle > > bo juz wiem za ma pekaesy hipisowskie ale cuż dalej ? > wąsy ? > okulary? > jakaś ozdoba na twarzy ? OJ, WŁASNY P.K.S. TO MI SIĘ MAAAAAAAAAAAARZY....fakt! to nic! zgadnijcie jaki mam tatuaż i gdzie??? dodam tylko ,że to zwierze jest i się oplata!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: NIESTETY... :-{{{{{{ 01.02.06, 15:09 mozambique napisała: > cholera .... > obrażę się !!!!!!!! grr..... to taki dżołk był ....bo wiecie ....ja jestem taki "zabawny" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Drzejms, czemu wymieniłeś tylko Renię 01.02.06, 12:49 Renie Pączkowską??????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond JA BARDZO PRZEPRASZAM 01.02.06, 15:36 ...że mnie w telewizji pokazali i to podczas żałoby :-( ale co wam powiem, to to,ze ja najbardziej na swiecie stresowałem się,żeby nie jechać SLANGIEM FORUMOWYM, tylko mówić ę i ąąą i poprawnąąą polszczyznąą CZY BYŁO WIDAC SKUPIENIE NA MEJ TWARZY? pewnie przez te pudry- NIE! idę włosienicę przybrać...i poklęczeć na grochu Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: JA BARDZO PRZEPRASZAM 01.02.06, 15:48 dżejms, nie garbiłeś się, nie jąkałeś, wszystko wedle przykazań :) Zaprezentowałeś nasze forum jak sie patrzy. I ja osobiście jestem ci dźwięczna, że o forumie wspomniałeś, bo mogłes przemilczeć na ten przykład albo udawać, żeś z innej planety. Piszę to nie jako kożelaneczka, jeno jako forumowiczka i telewidzka. A że się cieszę, że to wszystko ładnie wyszło no bo sie przecież cieszę, to też mogę na grochu poklęczeć, włosienicy nie przywdzieję bo zaraz uczulenia dostanę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: JA BARDZO PRZEPRASZAM 01.02.06, 16:02 Jakby Ottek tam poszedł, to na pewno nie wspomniałby o forum! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: JA BARDZO PRZEPRASZAM 01.02.06, 16:28 a nie jąkałeś się ? i cie nie zatchło ?? czyżby wieśka przeszkolenie zrobiła ? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: JA BARDZO PRZEPRASZAM 01.02.06, 17:01 dzisiaj mnie zatchło, przyznaję... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: JA BARDZO PRZEPRASZAM 01.02.06, 17:04 :-D ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: JA BARDZO PRZEPRASZAM 01.02.06, 19:04 kurza dupa no! od wczoraj mnie nie bylo na forum i widze ze zapozniona jestem NIE OGLADALAM! kiedy powtorka? prosze napisac pilnie Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: JA BARDZO PRZEPRASZAM 01.02.06, 23:52 Życiowe niedopatrzenie z mej strony nie posiadać kablówki. Już PRZENIGDY nie dowiem się jak Dżejms siem prezentuje. Chlip! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: JA BARDZO PRZEPRASZAM 02.02.06, 09:26 Tak jak na wizytówce albo...spytaj ARIWEDERCZIego :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Drzejms, czemu wymieniłeś tylko Renię 04.02.06, 14:42 Patrzę patrzę i uszom nie wierzę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Drzejms, czemu wymieniłeś tylko Renię 04.02.06, 23:52 o Jezusicku, a ja nie oglądałam !!!! czy jeszcze mogę jakoś obejrzeć ?? o ja nieszczęsna :[[[ Odpowiedz Link Zgłoś