feber 03.02.06, 07:57 ma dzisiaj urodziny :)) Romy, duzo szczescia, wiary i optymizmu :) a teraz kielonki w gore i wszyscy razem: Sto lat, sto lat! Niech zyje, zyje nam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: A Romy... 03.02.06, 09:02 no to najlepszego Kochanieńka zeby Ci sie wiodlo :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: A Romy... 03.02.06, 09:14 Aaaaaa ktooo z nAAAAAmiii nieeee wypijeeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: A Romy... 03.02.06, 09:57 Romka, najnajnajnajlepszego, niech gwiazdki nad Tobą czuwają:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A Romy... 03.02.06, 11:26 A ILE LAT MA ROOOOOOOOOOMY??????? 8-D)))) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! I ŻEBYŚ CZUWAŁA NAD NAMI DALEJ W SZCZĘŚCIU I ZDROWI i ŻEBY NIESZCZĘSNY DUCH OTTKOWCA NA FORUMIE ZNIKŁ BEZPOWROTNIE w czeluściach piekieł... I ŻEBY PEKAES PRZYJEŻDŻAŁ ZAWSZE NA CZAS... i ŻEBY CIE JUZ NIE WKURZALI INNI...i ja też... i żeby już wiooosna była... end rimember! "daaaaaaaajmod ar de geeerls best frend" Dżemik Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A Romy... 03.02.06, 11:29 ...........*..*..*.............*..*..* ......*................*..*.................* ....*...................*.....................* ...*.........................................* ....*......................... *.*.*......*.*.* .......*...................*............*..........* ..........*............. *...........................* ..............*........... *........................* ...................*..........*................* .........................*..*........*..* Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: A Romy... 03.02.06, 11:41 Hepi berfzdej tu juuuuuuuuuuuuuuuu :-D Wszystkiego najlepszego, kochana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_fruzia1 Re: A Romy... 03.02.06, 11:46 I jeszcze jeden, i jeszcze raz, sto lat sto lat niech żyje nam........... Wyszyskiego naj............ Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A Romy... 03.02.06, 11:55 no , po dajamanty poszła..szampana pija i woooooooogóle..poszła się na BÓSTWO ROBIĆ! Przecież to jej dzień... (dzień świstaka był wczoraj!) :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder jesuuuuuu:))) 03.02.06, 12:13 pamietali! zyczenia skladaja! dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: jesuuuuuu:))) 03.02.06, 12:14 no w koncu!! bo jeszcze troche zwoki i bys nas znalazla tutaj ululanych na amen :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: A Romy... 03.02.06, 12:15 > A ILE LAT MA ROOOOOOOOOOMY??????? 34. A jak donosi dzisiejsze Dzien Dobry, kobieta po 35 r.z. predzej wpadnie pod samochod, niz wyjdzie za maz. Caly rok trzeba jeszcze uwazac! Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: A Romy... 03.02.06, 12:27 hehe, nie ma wyjscia [wiek]:) ale jaki dzien! nawet dostalam... zlecenie od bylej szefowej. mase milych zyczen. kurcze, moze nie zgine marnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: A Romy... 03.02.06, 12:36 romy_sznajder napisała: > kurcze, moze nie zgine marnie... dzie tam! nie pozwolim!:) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: A Romy... 03.02.06, 12:37 > dzie tam! nie pozwolim!:) a wiec to Wy jestescie tymi gwiazdami, co czuwaja? biore! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: A Romy... 03.02.06, 12:44 ja tam masą bardziej czarną dziurę przypominam;) mogę być upadłą gwiazdą, ale nadal czuwającą i wciągającą wszystkie be rzeczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
anieczkapoleczka Re: A Romy... 03.02.06, 12:35 To ja powiem wierszyk: Jestem mała różyczka, Wypadłam z koszyczka, Nie umiem winszować, Tylko ukochać i ucałować. :) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: A Romy... 03.02.06, 12:50 droga Romano-zyczę Ci takiego ogromnego szczęścia, jakie mnie spotkało-tzn takiego ogromnego powodu do szczęścia, jakiego sobie zyczysz! sto lat Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: A Romy... 03.02.06, 12:52 dziekuje! a co do rozmiaru, zycie mnie zdaje sie nauczylo, ze brak nieszczesc to juz wielkie szczescie:) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: A Romy... 03.02.06, 12:53 to tez prawda-hołduje tej prawdzie, ale wiesz-cos extra też Ci sie przyda!:) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: A Romy... 03.02.06, 13:10 Wszystkiego naaaajepszego Romy , samych pogodnych dni :) życzy Ci paproć no dziś powinnam wbić się w jakąś elegantszą donnicę , wstążką się udekorować może nawet zakwitnę z tej okazji Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: A Romy... 03.02.06, 13:31 cmok, cmok! [zyje, zyje i nie chce umierac:P] Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: A Romy... 03.02.06, 16:03 hej Romy! pomyslnych trygonów, kwadratur, tranzytów i koniunkcji!!:)) i zeby narzedzia cenzorskie rdzewiały w kącie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: A Romy... 03.02.06, 18:23 Ech, po tort się zgłosiła, a życzeń nie złożyła :) Romy - najlepszego!! Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: A Romy... 03.02.06, 20:06 Najlepszego - ode mnie też!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: A Romy... 03.02.06, 20:22 Dziekuje, Nowy, Szukający Sensacji, Forumowiczu. Bardzo mi sie fajnie Cie czyta. Witam przy okazji na TbO:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: A Romy... 03.02.06, 20:24 romy_sznajder napisała: > Dziekuje, Nowy, Szukający Sensacji, Forumowiczu. Bardzo mi sie fajnie Cie czyta To się cieszę, widzę, że trafiłem we właściwe miejsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: A Romy... 03.02.06, 20:29 my tu troche, jak Tanczący z Wilkami, który jedna ksiązka czytał - tę, co ja pisał. sami piszemy, sami czytamy [to, co napiszemy:P]. Odpowiedz Link Zgłoś