iwusia 13.11.02, 15:57 hehehehehe oj Tiger ty to jesteś hihihi. do twarzy ci w czerwonym i nieważne czy to wampirowate wdzianko czy też gitara:))))))) Jutro postaram sie zeskanować i powysyłam zainteresowanym:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Mam zdjecia z wizyty Tigera!! 13.11.02, 16:01 zaczynam sie bac.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Mam zdjecia z wizyty Tigera!! 13.11.02, 16:16 witaj Iwusia :)))) mnie tam ni ma, ale czy ja tyz mogem dostac takie zdjatko?? :))))))) mam nadzieje, ze zainteresowani nie benda miec nic na przeciw... buziaczki :)) ps. tylko jesli siem zgodzisz, to podam Ci inny adres, niz gazeta.. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Mam zdjecia z wizyty Tigera!! 13.11.02, 16:19 Szakira nie masz sie czego bac bardzo ladnie na wszystkich zdjeciach wyszłaś:))) Ulalako zapodaj mi ten adres:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Mam zdjecia z wizyty Tigera!! 13.11.02, 16:25 oki Iwusiu :))))) zaraz sprawdz @ :)))))))))0 thxik :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor a sa na ktoryms Twoje nozki? :)) 13.11.02, 16:53 ... chce sobie looknac, wyslij wszystkie, ja poszukam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: a sa na ktoryms Twoje nozki? :)) IP: *.chello.pl 13.11.02, 18:56 Iwuska! ja tyz chcem zdjencie Tajgerka! dawaj, moze byc na gazete!!!! musi byc sliczne :)))))))))) buziaczki dla Ciebie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a sa na ktoryms Twoje nozki? :)) 13.11.02, 19:03 Martelko :))))) ja byndem miec, to jak siem zagada z zainteresowanymi, to CI pokazem ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: a sa na ktoryms Twoje nozki? :)) 13.11.02, 19:49 Spokój spokój dziewczynki wyśle obydwu żeby kłótni nie było:))) Emperor dla ciebie specjalnie zdjęcie moich nóżek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: a sa na ktoryms Twoje nozki? :)) IP: *.chello.pl 13.11.02, 19:50 heh, Iwusia, nozki to Ty swoja droga masz :)))))))) jak ty to robisz? ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a sa na ktoryms Twoje nozki? :)) 13.11.02, 19:54 Martusia :)))))) tego siem nie robi, nozek w sensie, chiba, ze w galarecie... nozki siem MA!! ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: a sa na ktoryms Twoje nozki? :)) 13.11.02, 19:59 nie wiem martucha, spytaj się moich rodziców:))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Mam zdjecia z wizyty Tigera!! 13.11.02, 20:03 daj do nich adres mailowy, albo nr telefonu, to sie skonsultuje :)))))) w zamian moge dac do swoich ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Mam zdjecia z wizyty Tigera!! 14.11.02, 07:13 nosz kurna chata!!!!!, to mnie nie ma a wy se moje zdjęcia rozdzielacie!!!!??? ..bez mojej zgody i wiedzy!!!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Mam zdjecia z wizyty Tigera!! 14.11.02, 09:36 ja sie dziwie ze sie jeszcze zadna gazeta nie zglosila z prosba o Twoje zdjecia, bo slyszalam ze szukaja materialow do felietonu: godowe stroje dzikich:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Mam zdjecia z wizyty Tigera!! 14.11.02, 09:52 a o Tobie nakręcą: "zaginiony swiat"!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Mam zdjecia z wizyty Tigera!! 14.11.02, 10:10 jesli juz to "powrot draculi" ;P tja, widze Twoje zdjecie i podpis: "wybory dragquenn 2002":))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Mam zdjecia z wizyty Tigera!! 14.11.02, 10:30 chyba raczej "Powrót dwóch kuli"! :)))),..mało jędrnych, troche małych i obwisłych ale zawsze to jakieś kule!:))eee...znaczy siem kuleczki!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Mam zdjecia z wizyty Tigera!! 14.11.02, 10:39 no wiesz tiger na jednym zdjęciu masz super 'męskie" czerwone wdzianko i rozpięty rozporek, na innym znowu namiętnie wkładasz sobie kiełbaske do buzi, no sama nie wiem co mam o tym sądzić, no ja nie wiem.......;) Szaki a Ty naprawde bradzo ładnie i grzecznie na wszystkich zdjęciach wyszłaś:) Motor i Mathi, idylla......nawet są zadowoleni hihihi Czort męczący swojego Sławusia No i lubiezny wzrok Robsona trzymającego ręke na nodze Szaki hihihi to tak po krótce:))) Aż Men zakrył twarz w geście nic nie widziałem nic nie słyszałem hehehehe. No i Mario, któremu na tym zdjęciu przydałaby się mównica hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Mam zdjecia z wizyty Tigera!! 14.11.02, 10:47 wkładam kiełbase bo Tygrysy mięsożerne som!!!!:)) ..a z tym rozporkiem to nie wiem... nie pamientam!!:) buźka Iwcia i wysyłaj mi zaraz te fotosy!!:) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Mam zdjecia z wizyty Tigera!! 14.11.02, 10:55 Tiger ale ja myślałam że tygrysy pożerają a nie delikatnie usteczkami obejmują mięsko:))))))) a co do spodni to jak to!!! nie pamiętasz? w ostatniej chwili z Szakirą ci spodnie wciągnęłyśmy bo się chciałes obnażać!;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Mam zdjecia z wizyty Tigera!! 14.11.02, 11:06 no coś Ty Iwa!!!!:)),...ja sam sciągałem???, nieeeeee....to niemożliwe!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: pospiesz sie.... 14.11.02, 12:05 nie popędzać mnie, bede miała je zeskanowane dopiero po południu. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Iwka!!! 14.11.02, 11:54 moze zanim przeslesz te zdjecia to wyslij notke: przed obejrzeniem zdjec, szczegolnie Tajgerowych, prosimy o zazycie duzej dawki waleriany lub 2 kratki piwa:)))) pamietam ten rozporek... boszszeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Iwka!!! 14.11.02, 12:00 kto by pomyslal ze po raz kolejny bede mogl ogladac i zachwycac sie twym pieknem:))) saqqara napisała: > moze zanim przeslesz te zdjecia to wyslij notke: > przed obejrzeniem zdjec, szczegolnie Tajgerowych, prosimy o zazycie duzej dawki > > waleriany lub 2 kratki piwa:)))) > > pamietam ten rozporek... boszszeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwka!!! 14.11.02, 12:04 Empek a kto powiedział że Ci wyśle zdjęcia Szaki?! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Iwka!!! 14.11.02, 12:07 eee nooo!!!! :(( ja chce was obie! :)) i jesczcze Mathi!:)) ale za to zdjecia gosci mozesz sobie darowac wysylanie:) iwusia napisała: > Empek a kto powiedział że Ci wyśle zdjęcia Szaki?! > ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Iwka!!! 14.11.02, 12:11 hehehe, wielu by chcialo, ale to nie znaczy ze dostana, wiec jedyne co zostaje to lizanie mojego podpisu;P Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwka!!! 14.11.02, 12:17 hihihihihi Szakira a mamy takie ładne zdjęcie wspólne:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Iwka!!! 14.11.02, 12:18 bede cie mial, juz niedlugo, potrzebuje jeszcze tylko klebek twoich wlosow do mojej lalki voodoo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwka!!! 14.11.02, 12:23 ciekawam tylko gdzie zadasz cios igłą? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Iwka!!! 14.11.02, 12:25 bo my obie ladne jestesmy:))) i skromne:)) Empek Kochanie, przestan sie lalkami bawic, za duzy chlopiec juz na to jestes:)))) boszeee, kolejny ktory chce mnie miec, malo problemow macie? Odpowiedz Link Zgłoś