Dodaj do ulubionych

Budzimy sie :)

04.02.06, 08:26
szkoda dnia na spanie a jest taki piekny :)

sloneczko i do tego 0 C :)))
Obserwuj wątek
    • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 08:28
      Ja wlasnie zostalam obudzona jakies 30 min temu przez pewnego dzentelmena i od
      razu musialam z nim na dwor wyjsc;))

A teraz pije kawe, i slonca wypatruje, bo u mnie nie ma, buu.
      • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 08:31
        ooo kaaawa :)

wiedzialem ze o czyms zapomnialem ;)
        • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 08:40
          dzis ja Ci moge podac, a co:P
          • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 08:43
            no dobra to czekam grzecznie :)

przekonalas mnie ;)
            • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 08:43
              no dobra, to mow jaka sobie zyczysz?:)
              • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 08:46
                duza mocna biala i slodka :)
                • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 08:47
                  z ekspresu czy moze byc zwykla parzona, czy tez rozpuszczalna?;)
                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 08:47
                    jesli masz ekspress to jasne :)
                    • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 08:51
                      mam ekspres:)
                      OK, to juz wlaczam i za 5 min oczekuj na kawke mocna i aromatyczna;)

PS aha, zapomnialabym-kawe do ekspresu mozesz wybrac, bo mam chyba z 9 rodzajow;)
                      • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 08:52
                        a jakie masz?
                        • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 08:54
                          Kawa z Wietnamu, Puerto Rico, Etopia, Dominicana, Gwatemala, Brazylia,Kenia,
                          Costa Rica, jakas Monsunowa.
                          • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 08:59
                            a ktora polecasz?

a ja skocze po jakies ciasteczka do kawy ;)
                            • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 09:17
                              prawde mowiac pilam tylko te z Dominikany. Niezla, mocna i lagodna jednoczesnie.
                              Od niedawna mam te selekcje kaw:)

Mmmmmm, ciasteczka mowisz?Podoba mi sie;)
                              • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 09:21
                                ok to Ty zrob kawe a ja zorganizuje ciasteczka :)

(jak mozesz to nalej mi do duzego kubka :) nie lubie malutkich filizanek :))
                                • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 09:23
                                  OK, tez wole duze kubki.

Nie bede juz zameczac i pytac jaki ma byc ten kubek, bo tu wybor tez spory;)

Zatem parze kawe, a Ty lec po ciacha;)
                                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 09:32
                                    ciacha zorganizowane :) byly jeszcze jakies pieguski z czekolada :)

no i mam cala czekolade z migdalami :)))))
                                    • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 09:34
                                      nooo proooosze:)
                                      To robimy sniadanie;)

Kawa juz na stole czeka;)
                                      • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 09:36
                                        no to dokladam ciasteczka i czekolade :))
                                        • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 09:37
                                          no to ja tosty z dzemem truskawkowym:)
                                          • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 09:40
                                            ooo na tosty to moge sie dopisac?
                                            • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 09:42
                                              no przeciez z Toba tylko rozmawiam tu, wiec dla Ciebie te tosty:)

Czestuj sie:)
                                              • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 09:42
                                                dziekuje bardzo :)

bardzo dobre :)
                                                • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 09:44
                                                  bardzo sie ciesze, ze smakuje:)
                                                  Na zdrowko:)

PS wyszlo slonce u mnie, huuura:)
                                                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 09:45
                                                    no widzisz troche usmiechu i od razu sloneczko wyszlo :)

trzeba sie czesciej usmiechac :)))
                                                  • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 09:46
                                                    wierz mi,ze ja sie ciagle usmiecham, chociaz od czwartku przyznaje, w powodu
                                                    pewnych wydarzen, ciut mniej...

Ale widze, ze mile wspolne sniadanie potrafi cuda zdzialac i slonce wywolac:)
                                                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 09:50
                                                    pewnie ze tak :)

mam nadzieje ze dalej bedziesz sie duzo usmiechala :)
                                                  • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 09:53
                                                    bede:)
                                                    dzieki:)
                                                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 09:56
                                                    nie za ma co :)

ale kawa pyszna :)
                                                    dziekuje :)
                                                  • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 10:02
                                                    :)))
                                                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 10:06
                                                    sniadanie pyszne kawa super i zaraz musze sie zbierac na jakies zakupy :)

czas sie przygotowac na dzisiejsza impreze :))
                                                  • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 10:08
                                                    a co planujesz kupic?
                                                    Ja dzis nie imprezuje, wczoraj zabalowalam i glowka lekko boli;)
                                                    Imprezka w klubie czy prywatka?;))
                                                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 10:09
                                                    musze kupic koszule i krawacik :))

studniowka :))
                                                  • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 10:11
                                                    no no:)
                                                    Twoja czy jako osoba towarzyszaca idziesz?:P
                                                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 10:18
                                                    moja kolejna :)))

i jeszcze jedna jest dzisiaj :))) ale z ta druga to bedem sie laczyl :)))
                                                    kolejna impreza w Krakowie laczona ;)))
                                                  • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 10:28
                                                    zatem zycze udanej zabawy:)
                                                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 10:29
                                                    dziekuje bardzo :)

a Ty jakie masz plany na dzisiejszy dzionek? :)
                                                  • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 10:33
                                                    dzisiejszy dzionek poswiece glownie na sprzatanie, bo mamy remont lazienki. Oraz
                                                    czeka mnie masa papierkowej roboty, ktorej nie moge juz w nieskonczonosc
                                                    odwlekac;) Poniedzialek to deadline:)
                                                    Poza tym musze obmyslec co spakowac-uwielbiam to:)

A wieczorem moze jakas kawa czy cos.
                                                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 10:35
                                                    to co z tym poniedzialkiem? az dead? ;)
                                                  • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 10:37
                                                    noo, jak nie oddam tych papierkow to bede dead;)))
                                                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 10:39
                                                    aaa :)

to lepiej oddaj :)
                                                    bo z kim bede jadl sniadanie w soboty?
                                                    moze Ci pomoc? ;)
                                                  • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 10:43
                                                    :)

jesli moglbys wymyslec kryteria oceniania mojego egzaminu pisemnego i ustnego
                                                    oraz zaliczenia semestralnego-to bylabym wdzieczna:)
                                                    Ja sie zajme sprawozdaniem za caly semestr pracy:)
                                                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 10:45
                                                    mozemy pokombinowac :)

ale musisz cos wiecej powiedziec :)
                                                  • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 10:46
                                                    przedmiot: j.ang
                                                    Szkoly: LO dla doroslych, studium administracji
                                                    Egz pisemny w formie testu, egz ustny w formie dialogu.

Cos jeszcze?:)
                                                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 10:48
                                                    tak na marginesie: jestes nauczycielka?
                                                  • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 10:50
                                                    tak na marginesie tak, chociaz nie jest to moje marginalne zajecie:)
                                                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 10:58
                                                    z angielskiego niestety nie umiem Ci pomoc :)
                                                    jestem kiszka z anglika :(

uczylem w studium ale juz stracilem kontakty z dziewczynami od ang .....
                                                  • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 11:03
                                                    moge pisac posty po ang-bedzie i rozrywka i nauka;)

A czego uczyles?
                                                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 11:05
                                                    ogolnie przedmiotow informatycznych :)

oprogramowanie biurowe, systemy operacyjne ..... :)
                                                  • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 11:07
                                                    a widzisz, tu gdzie ucze tez jest taki przedmiot:)
                                                    Jestes z Krakowa?
                                                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 11:09
                                                    nie jestem z Krakowa :)

za chwilke bedem :)
                                                  • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 11:12
                                                    przeprowadzka?
                                                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 11:30
                                                    nie chodzilo o to ze sie przenosze do Krakowa :)
                                                  • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 11:35
                                                    a to juz nie wiem. No chyba, ze narzeczona w Krakowie znalazles;)
                                                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 11:37
                                                    no cos Ty :)
                                                  • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 11:40
                                                    hahaha, a czemu nie?;)

Czyli to tejemnica z tym Krakowem?:>
                                                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 11:43
                                                    do Krakowa pojechala delegacja z wawy ktora ;))

to nie tajemnica :)

a gdyby nie studniowka to tez bym pojechal :))
                                                  • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 11:45
                                                    aaaahhaaaaa;)
                                                    A tak w ogole to z jakiego miasta jestes?
                                                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 11:48
                                                    tak w ogole to kole Jeleniej Gory :))

zmykam na te zakupy bo zaraz mi zamkna sklepy ;))

bedem pozniej :)
                                                    milego dzionka :)
                                                  • anula001 Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 11:49
                                                    aha:)
                                                    ja tez zmykam, udanych zakupow;)
    • sereni Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 12:20
      A kuku ;)
      Jestem ! :))) I wstałam juz ;))
      • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 16:08
        ale ranny ptaszek z Ciebie :PPPP
        • sereni Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 16:40
          adams_kip napisał:

> ale ranny ptaszek z Ciebie :PPPP
          >

Zawsze ;)))
          • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 16:45
            pozostaje mi tylko wierzyc na slowo pisane ;)))
            • sereni Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 16:52
              adams_kip napisał:

> pozostaje mi tylko wierzyc na slowo pisane ;)))
              >

Słowo pisane to zapamiętane, nieodwracalne :))
              • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 17:17
                pisane wiecej znaczy niz mowione ;))
                • sereni Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 17:25
                  adams_kip napisał:

> pisane wiecej znaczy niz mowione ;))
                  >

Do czasu az nie usłyszysz mówionego ;)))
                  • adams_kip Re: Budzimy sie :) 04.02.06, 18:09
                    zmykam na studniowke :)

milego wieczorku wszystkim :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka