Dodaj do ulubionych

Mathi wita nocne marki;)

16.11.02, 22:07
dawno sie nie widzielismy. co slychac, ludzikowie?
Obserwuj wątek
    • martucha_ Re: Mathi wita nocne marki;) 16.11.02, 22:08
      hejeczka Mathi, ja zaraz stad splywam, ale nocny cmokas dla Ciebie :)
      • Gość: maryjo2 Re: Mathi wita nocne marki;) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 22:12
        Hej, Matji!
        Jeszcze zipię, ale wyrko już rozesłane, aaaaa...
        :)
        • mathildae Re: Mathi wita nocne marki;) 16.11.02, 22:14
          no, nieee, ja sie dopiero rozkrecam, a wy o spaniu???
          ;)
          • martucha_ Re: Mathi wita nocne marki;) 16.11.02, 22:17
            heh, co zrobic??? wolalabym tu z Wami posiedziec, ale trzeba jutro wczesnie wstac :(
    • killah_babe Re: Mathi wita nocne marki;) 16.11.02, 22:22
      ja piernicze a mi sie nudzi...
      • mathildae Re: Mathi wita nocne marki;) 16.11.02, 22:32
        to zasuwaj babe...
        • Gość: leziox Re: Mathi wita nocne marki;) IP: *.arcor-ip.net 16.11.02, 22:56
          Matylda ciocia,jeszcze ci pewnie nie mówiłem ale ja też cię kocham.
          • iwusia Re: Mathi wita nocne marki;) 16.11.02, 22:59
            kochac to nie zawsze znaczy to samo.....nananananana
            Cze Mathi:))))))))
            • mathildae Re: Mathi wita nocne marki;) 16.11.02, 23:01
              dobry wieczor i dobranoc jednoczesnie;( bo na mnie juz pora....
          • mathildae Re: Mathi wita nocne marki;) 16.11.02, 23:00
            piekne zakonczenie wieczoru, Leziox;)
            tylko co u diabla znaczy to tez?!
            i z tym dylematem udaje sie do sali japonskiej....

• Gość: pom Re: Mathi wita nocne marki;) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.02, 23:02
            Mogę się podłączyć? Tak tylko pytam...
            • iwusia Re: Mathi wita nocne marki;) 16.11.02, 23:04
              Witaj Pomncia:)) a prosze prosze :)
              • Gość: pom Re: Mathi wita nocne marki;) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.02, 23:12
                to jestem:) mam jakieś tanie wino, całą noc przed sobą i nie powiem, żebym źle
                się z tym czuła:)

Pozdrawiam wierzbko:)
                • iwusia Re: Mathi wita nocne marki;) 16.11.02, 23:28
                  ha ja tez winko popijam:)) kalofornijskie niedrogie i nawet dobre:)
                  • Gość: pom Re: Mathi wita nocne marki;) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.02, 23:45
                    A ja mam jakiegoś sikacza z promocji. Ale nawet dobrze się pije.:) Od dawna
                    spędzam wieczór w taki sposób i chyba to jest niezłe, od czasu do czasu.:)
                    • Gość: ART Re: Mathi wita nocne marki;) IP: *.radom.pilickanet.pl 17.11.02, 01:15
                      Co Wy tak sobie w całej Polsce popijacie ???
                      Jest jakaś okazja , czy Wam się nudzi ,kiedy ja śpię ???
                      • Gość: pom Re: Mathi wita nocne marki;) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.02, 01:24
                        Nie wiem jak Iwusia ale ja po prostu mam dzis natchnienie. Nie robię tego
                        czesto ale dziś wlewam w siebie plyny
                        • mathildae Re: Mathi wita nocne marki;) 18.11.02, 09:21
                          kobialki, to moze zorganizujemy kiedys takie nocne Polek rozmowy zza szybki
                          monitora?
                          trzymajcie sie cieplutko, bo znowu ochlodzenie idzie.....
                          • saqqara Re: Mathi wita nocne marki;) 18.11.02, 09:52
                            a nie mozna bez szybki monitora, co?
                            buzka, Slonce moje:))
                            • tygrysek_ Re: Mathi wita nocne marki;) 18.11.02, 10:04
                              zaś te wasze babskie pitolenie!!!!!!:))

cześć Mathi!! co u ciem!???:))
                              • saqqara Re: Mathi wita nocne marki;) 18.11.02, 10:26
                                pitolisz to Ty, na daszku, my prowadzimy kobiece dyskusje o waznych
                                problemach!!!
                                :)
                                • tygrysek_ Re: Mathi wita nocne marki;) 18.11.02, 10:31
                                  eeeeee tam!! ,.. jak zwykle pitolicie zaś bez sensu!!:)))
                                  • saqqara Re: Mathi wita nocne marki;) 18.11.02, 10:33
                                    za to Ty pitolisz z sensem??? nono, milo wiedziec:))))))
                                    • tygrysek_ Re: Mathi wita nocne marki;) 18.11.02, 10:35
                                      ja nie pitole!:)), to WY baby pitolicie!!!!:)))
                                      • saqqara Re: Mathi wita nocne marki;) 18.11.02, 10:41
                                        a Ty co robisz? moze pieprzysz?:)))
                                        • tygrysek_ Re: Mathi wita nocne marki;) 18.11.02, 10:52
                                          pieprze bo jezdem popieprzony!!!:))

..a Wy baby pitolicie bez sensu!!!!:)
                            • mathildae Re: Mathi wita nocne marki;) 18.11.02, 10:35
                              wszystko mozna;) nawet to co nie mozna, byle z wolna i ostrozna;))
                              czyli szykuje nam sie babski wieczor?
                              • tygrysek_ Re: Mathi wita nocne marki;) 18.11.02, 10:36
                                Mati ty tu nie poetyzuj ino godej co u ciebie!!!!!??:))
                              • saqqara Re: Mathi wita nocne marki;) 18.11.02, 10:42
                                no pewnie ze tak, masz jakis wolny wieczor? ja dzisiaj i jutro nie moge ale
                                potem juz jestem frii:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka