niteczka_? Re: Co żeście się pochowali, hę ???? 17.11.02, 19:51 men_ napisał: > nygusy, O !:) .....jakie pochowali,jakie pochowali?:))............ ja jestem.........no przynajmniej na chwile:)) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: i znowu szpilę wsadzisz, 17.11.02, 19:58 men_ napisał: > tfu, igłę, i zwiejesz, hę ?:) ........spróbuj mnie zatrzymać!:))........... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 no meniku, ale masz wyzwanie................ 17.11.02, 20:04 z checia popatrze, co bedziesz robil, zeby niteczke zatrzymac:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ no to kitek totalnie wystraszyłes szpileczkę, 17.11.02, 20:05 ups, Niteczkę :) kitek1 napisał: > z checia popatrze, > co bedziesz robil, > zeby niteczke zatrzymac:) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: nawet nie będę próbował .., 17.11.02, 20:05 men_ napisał: > i tak dasz dyla :) .....nie podpuszczaj:))............ Odpowiedz Link Zgłoś
men_ przecież aż Ciebie nosi, żeby 17.11.02, 20:07 kliknąć ten przycisk na kompie, O !:) niteczka_? napisała: > men_ napisał: > > > i tak dasz dyla :) > > .....nie podpuszczaj:))............ Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: przecież aż Ciebie nosi, żeby 17.11.02, 20:09 men_ napisał: > kliknąć ten przycisk na kompie, O !:) *******Oj Men :))........kiedyś miałeś więcej fantazji:))........no a teraz myśl kim jestem?:))............. > > niteczka_? napisała: > > > men_ napisał: > > > > > i tak dasz dyla :) > > > > .....nie podpuszczaj:))............ Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: przecież aż Ciebie nosi, żeby 17.11.02, 20:09 men_ napisał: > kliknąć ten przycisk na kompie, O !:) *******Oj Men :))........kiedyś miałeś więcej fantazji:))........no a teraz myśl kim jestem?:)).............albo kto Cie podrywa?:)) > > niteczka_? napisała: > > > men_ napisał: > > > > > i tak dasz dyla :) > > > > .....nie podpuszczaj:))............ Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: NIE NA TYM TO POLEGA, COBY 17.11.02, 20:13 men_ napisał: > sie ukrywać, O !:) .......ależ kto tu sie ukrywa?:))........ja ?.......no wybacz.....jakie dane mam podać? Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: do czasu weryfikacji nie odzywam 17.11.02, 21:17 men_ napisał: > się, O !:)) ........nie to nie:))......Żałuj!!.........prosiła się nie bede:))........ a może jednak spróbujesz?.......może warto?:))..........troche danych juz podałam.....teraz czas na Twoja inwencję:))........... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 cienka niteczka jestes............. 17.11.02, 21:22 nie potrafiles naszego manika, zainspirowac:( Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: cienka niteczka jestes............. 17.11.02, 21:26 kitek1 napisał: > nie potrafiles naszego manika, > zainspirowac:( ...........cienki to był Bolek:))........a wymiaru mojej talii i tak Ci nie podam:))......... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 mozesz menikowi podac.................. 17.11.02, 21:28 naiwny, wszystko kupi:) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: mozesz menikowi podac.................. 17.11.02, 21:36 kitek1 napisał: > naiwny, > wszystko kupi:) ....nie będe taka .........widze jak ciekawość Cie zjada:))...........62...... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 szkoda ze w milimetrach i w dodatku........ 18.11.02, 15:24 w stanie wzwodu, takie intymne rozmiarki podajesz:( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ dobra, po kolei ..: 17.11.02, 21:36 Kitek - bęcki, Niteczka - .., w zależności kim ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: dobra, po kolei ..: 17.11.02, 21:37 men_ napisał: > Kitek - bęcki, > Niteczka - .., w zależności kim ..:) .....oj aleś Ty nieufny.....no przecież mówie ,że kobieta:))......... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a nie mowilam:))) 17.11.02, 21:24 a za chwile powie, ze musi spadac, my juz tu menika, dobrze z tych oonikow znamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: a nie mowilam:))) 17.11.02, 21:28 ja tam jestem zimny na takie proste podrywy :) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: nie to nie, 17.11.02, 21:29 men_ napisał: > papa :)) ***Ale Obrażalski!!:)).......no powiedzmy,że jest 1:1:)).......powiem nieskromnie:))...ta runda zdecydowanie dla mnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ bendem skromny .., 17.11.02, 21:32 tylko 1:1 :) niteczka_? napisała: > men_ napisał: > > > papa :)) > > ***Ale Obrażalski!!:)).......no powiedzmy,że jest 1:1:)).......powiem > nieskromnie:))...ta runda zdecydowanie dla mnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: bendem skromny .., 17.11.02, 21:35 men_ napisał: > tylko 1:1 :) *******Ale w dalszym ciągu nie wiesz kim jestem:))...... a jak na razie świetnie sie bawię.........nie ma mnie co podpuszczać:))....powiem tylko tyle ile sama zechce:)).......... > > niteczka_? napisała: > > > men_ napisał: > > > > > papa :)) > > > > ***Ale Obrażalski!!:)).......no powiedzmy,że jest 1:1:)).......powiem > > nieskromnie:))...ta runda zdecydowanie dla mnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: prosze bardzo O !:) 18.11.02, 15:22 men_ napisał: > zabierz sobie to do klasztoru :) .........jeżeli juz to do męskiego:))............ Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: prosze bardzo O !:) 18.11.02, 15:40 To jednak kitek miał racje - jestes chłopem, albo chłopobabą, O !:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a w wzwodzie ma 62 milimetry................ 18.11.02, 15:44 i jeszcze tym sie chwali:((( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: a w wzwodzie ma 62 milimetry................ 18.11.02, 16:02 akle obwodu czy długości, ciekawe ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a gdzie ty meniku, niteczke widziales........... 18.11.02, 16:07 co fi 62 ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ ja myślałem, że to tobie ona gada, żes widział 18.11.02, 16:41 te niby 62, O !:0 Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 leci ci na ambicje................ 17.11.02, 20:07 a za chwile powie, ze musi spadac, my juz tu menika, dobrze z tych oonikow znamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: i tak mam zabawe, jak widze jak kolesia rwies 17.11.02, 20:17 kitek1 napisał: > :))) ........i tu sie mylisz.........jasnowłosa,wysoka ,szczupła........wygadana:)).........bez najmniejszych wątpliwości kobieta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ o cholera, Kitek, nie mogłeś 17.11.02, 20:23 wcześniej gadać ?:) kitek1 napisał: > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Kitek, wyjaśnij na naszym forum, co to za 18.11.02, 15:42 małpeczka, tfu, niterczka mnie tak ordynarnie rwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Kitek, wyjaśnij na naszym forum, co to za IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 16:03 kuzynka Niuni? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek, wyjaśnij na naszym forum, co to za 18.11.02, 16:38 a choloera toto wie, co to za dziwadło ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: .....bez odbioru....... 18.11.02, 17:59 .....bez odbioru Chłopcy........nie chce mi sie nawet tłumaczyć dlaczego.......gdybyście chociaż byli zabawni,a nie jesteście,trochę wulgarności i absolutny brak finezji i poczucia humoru......... ..........no i powiem ci jeszcze Men......kiedyś usiłowałes mnie podpuścić.........teraz ja podpuściłam Ciebie,ale myslałam że masz więcej klasy....... pa Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jęczeć za toba nie bedziemy................... 18.11.02, 18:16 takich anonimowo, malo odwaznych zawodnikow, rowno olewamy, Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: jęczeć za toba nie bedziemy.................. 18.11.02, 18:29 kitek1 napisał: > takich anonimowo, > malo odwaznych zawodnikow, > rowno olewamy, ......i wzajemnie:))........ Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 widac, jakies nieczyste zamiary masz............ 18.11.02, 18:30 skoro tak sie ukrywasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ cos mi Romantiką zapachniało .., 18.11.02, 18:23 zajrznij Nitka czy jak Cie zwą, tutaj w dzień - jest tutaj tylu małolatów, którzy chuchali, dmuchali na ciebie itede :) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: cos mi Romantiką zapachniało .., 18.11.02, 18:27 men_ napisał: > zajrznij Nitka czy jak Cie zwą, tutaj w dzień - jest tutaj tylu małolatów, > którzy chuchali, dmuchali na ciebie itede :) .....a od kiedy to brak kultury świadczy o dojrzałosci?......ja chyba faktycznie jestem z innej bajki......... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ A od kiedy mamy głaskać nieznajomą, która 18.11.02, 18:31 na dokładkę w ciula leci z nami ukrywając inny nick, hę ? p.s.: juz w główkach wam sie poprzewracało totalnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: Men & Kitek 18.11.02, 18:33 ........no wiecie chlopcy to sie nazywa działanie na wyobraźnie:))............ Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 chyba tobie stymulacja............... 18.11.02, 18:36 do czegos potrzebna, bo nam nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: chyba tobie stymulacja............... 18.11.02, 18:38 kitek1 napisał: > do czegos potrzebna, > bo nam nie:) ....oj ja mam zwyczajnie swietna zabawe patrząc jak sobie mózgi przegrzewacie:))....... Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: niby czym.................. 18.11.02, 18:45 kitek1 napisał: > toba???? ......myśleniem Zlotko:)........zaraz widać żeś do niego nieprzyzwyczajony:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 myslisz ze myslenie o tobie....................... 18.11.02, 18:47 to myslenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: myslisz ze myslenie o tobie.................. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 18:53 raczej instynkt zachowania gatunku Kitusiu, tylko problem do rozwiazania jest: Czy czlowiek ( mezczyzna) moze sie krzyzowac z pantofelkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ przestań Maryś, niteczka ma conajmniej jedną 18.11.02, 18:57 komóreczkę więcej od pantofelka - w torebce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: przestań Maryś, niteczka ma conajmniej jedną IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 18:59 Niteczka jest postepowa kobieta- wiec ma 2 komorki w torebeczce- nie zapominaj o sluzbowej :o) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No widzisz Niteczko, juz wiesz czym się różnią 18.11.02, 18:54 mózgi od móżdżków - móżdżki to cos takiego małego, co niektóre przemądrzałe panienki noszą w kosmetyczkach :) niteczka_? napisała: > kitek1 napisał: > > > do czegos potrzebna, > > bo nam nie:) > > ....oj ja mam zwyczajnie swietna zabawe patrząc jak sobie mózgi > przegrzewacie:))....... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ myślisz kitek, że z niteczki 18.11.02, 18:38 to jakaś dawna, forum erotiki, fanka ?:) kitek1 napisał: > do czegos potrzebna, > bo nam nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nie szkoda ci myslenia na piertoolki.............. 18.11.02, 18:40 czy to wazne, skad sie ten patafian tutaj wzial:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Jeżeli już, to małpeczka, bo podobno kieckę ma, 18.11.02, 18:55 chociaż tego typu baby zazwyczaj w spodniach chodzą, żeby swoja niezaleznośc od facetów pokazać :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: niteczko, 18.11.02, 18:36 niby kto komu, hę ?:) niteczka_? napisała: > ........no wiecie chlopcy to sie nazywa działanie na wyobraźnie:))............ Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: niteczko, 18.11.02, 18:40 men_ napisał: > niby kto komu, hę ?:) ........:)))))) > niteczka_? napisała: > > > ........no wiecie chlopcy to sie nazywa działanie na wyobraźnie:))........ > .... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No tak, blondynki zazwyczaj się śmieją, 18.11.02, 18:58 jak im móżdżki odmawiaja posłuszeństwa :) niteczka_? napisała: > men_ napisał: > > > niby kto komu, hę ?:) > > ........:)))))) > > > > niteczka_? napisała: > > > > > ........no wiecie chlopcy to sie nazywa działanie na wyobraźnie:))... > ..... > > .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: No tak, blondynki zazwyczaj się śmieją, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 19:01 Menik- przeciez ona nie wie co to jest!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No tak, blondynki zazwyczaj się śmieją, 18.11.02, 19:04 Czego ? Co to są włosy, blond ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re:.......wiecie Chłopcy:))...... 19.11.02, 20:35 .........nudni jesteście......nie było tu ani jednego tekstu na który chciałoby mi sie odpowiedzieć:)).....beznadzieja..... pa Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Oj Niteczko, powtarzasz sie .., 19.11.02, 20:43 juz to czytaliśmy, masz cos nowego, czy tylko znowu rozwijasz swoja nic, ups., myśl ?:) niteczka_? napisała: > .........nudni jesteście......nie było tu ani jednego tekstu na który chciałoby > > mi sie odpowiedzieć:)).....beznadzieja..... > pa Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? :)) 19.11.02, 21:40 ...........tak gadasz bo Tobie samemu sie dowcip przytępił i inwencja kończy:)).........o!!!!! > juz to czytaliśmy, masz cos nowego, czy tylko znowu rozwijasz swoja nic, ups., > myśl ?:) > > niteczka_? napisała: > > > .........nudni jesteście......nie było tu ani jednego tekstu na który > chciałoby > > > > mi sie odpowiedzieć:)).....beznadzieja..... > > pa Odpowiedz Link Zgłoś