romy_sznajder Re: Najbrzydsza postać polskiego "szoł biznesu"!! 10.02.06, 20:46 Janiak [chociaz jaki to biznes?], projektant Zień, Muniek Staszczyk [niestety], Maleńczuk, Kryszak [powinien być na pierwszym miejscu], staff [gl. meska czesc] "Europy, co sie da lubić". Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Najbrzydsza postać polskiego "szoł biznesu"!! 10.02.06, 20:54 Z Paolo Cozzą (cholera wie, jak to się odmienia) na czele Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Najbrzydsza postać polskiego "szoł biznesu"!! 11.02.06, 11:00 a twarzowcy z szokującymi fryzurami z Budki Suflera?? Cugowski też nie grzeszy urodą:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Najbrzydsza postać polskiego "szoł biznesu"!! 11.02.06, 11:10 Urszula Dudziak chiba:) ale sympatyczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: Najbrzydsza postać polskiego "szoł biznesu"!! 11.02.06, 15:52 Wojciech Brzozowski, bueee. To chyba też sportowiec siakiś jest, nie tylko twarz, ale nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Najbrzydsza postać polskiego "szoł biznesu"!! 11.02.06, 20:28 Nie biędę orginalna - Wenia Rosati :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Janiak 11.02.06, 22:01 Bosheee ... co wy macie wszyscy do tego Oliviera? Jest swietnym gosciem, lubie go bardzo, moze dlatego, ze go znam, a nie widze jak wiekszosc z Was w tv. W tv jest jaki jest i wszyscy mamy tego swiadomosc. Ale moze liczy sie cos poza tym? Moze ma swoje zycie, osobowosc ... troche inna od telewizyjnej ... Wspolczuje wszystkim, ktorzy nie znajac czlowieka wieszaja na nim psy. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Janiak 11.02.06, 22:14 > /.../ moze dlatego, ze go znam, a nie widze jak wiekszosc z Was w tv. alez my oceniamy, to co widzimy w mediach. o tym jest watek. przykre, ze jest inny w zyciu prywatnym, a inny w tvn na przyklad. > Ale moze liczy sie cos poza tym? ma na pewno, ale wystepowanie w tv, wiec w naszych domach, ma swoje koszty i takim kosztem jest prawo do krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Janiak 11.02.06, 22:39 Najbardziej mnie wkurza, że ktoś krytykuje nas za to, że krytykujemy, no! To taki offtop trochę ... Janiak jest dla mnie beznadziejny w TIWI. Takim go widze. Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: Najbrzydsza postać polskiego "szoł biznesu"!! 11.02.06, 22:48 Katarzyna Skrzynecka - oooodpychająca ! Mucha - pokurcz z rozdymanym ego Agata Młynarska - twarz przymuła Żona zaczesa z MJM - Kożuchowska chyba - ooooodpychająca ! Maja Komorowska - megapasztet Wojewódzki - piącha sama się zaciska do przyjebania w ten prowokujący swoim fizis ryj Adrianna Biedrzyńska - babochłop Starsza córka Lubiczów z Klanu - bleeeee, młodsza też łeeee, starczy, bo niemiło tak się to wymyśla ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Najbrzydsza postać polskiego "szoł biznesu"!! 11.02.06, 22:52 > łeeee, starczy, bo niemiło tak się to wymyśla to prawda. mnie sie wydawalo, ze samo sie napisze, a wcale nie.... Odpowiedz Link Zgłoś