Dodaj do ulubionych

Cylońska osnowa bez wątku

10.02.06, 23:47
Pojawia się coraz więcej głosów, że forum stało się bazarowym kramem, wszystko
to z powodu cylonów i magdy ich jedynej. Wiele osób nie ma ochoty natykać się
wciąż i potykać o ich, pozbawione przeważnie sensu, wypociny. W związku z tym
tu proponuję miejsce dla nich, niech sobie odpowiadają, komentują i co tylko
chcą, ale niech stąd nie wyłażą na inne wątki. Niech się tu snują jak bierna
osnowa, a czynne wątki będą od nich wolne.
Obserwuj wątek
    • magdajeden Re: Cylońska osnowa bez wątku 10.02.06, 23:53
      i to jest własnie potwierdzenie mojej teorii, nt zachowania grupy.
      bez komentarza.
      sądzę, ze jest tu kilka inteligentnych osób, które potrafią wysnuwać prawidłowe
      wnioski, współczuję tylko zaszczucia i braku odwagi wyrażenia opinii.

faktycznie bazarowo tu jest.
      • sprawa7 Re: Cylońska osnowa bez wątku 10.02.06, 23:59
        Rozgość się, tu będzie od teraz Twoje miejsce, masz zarezerwowane 100 wpisów. Ja
        się pożegnam, nie będę Ci więcej przeszkadzać.
        • gryzellda Re: ... a kuku!!! Do sprawy7!! 11.02.06, 10:06
          Niestety Sprawo7, ale z przykrością muszę stwierdzić: Gadasz totalne głupoty,
          ponieważ:
          Po 1
          Sami robicie na swoim forum totalny bazar - a głównie gospodarz, co widać gołym
          okiem i dziwię się droga Sprawo jak można tego nie spostrzegać!
          Po 2
          Zauważ, że wiele wątków (ostatnich) na tym forum zostało poświęcone, Cylonom.

Więc dziwię się Sprawo jak możesz wymagać, aby oni nie pisali w nich, skoro one
          dotyczą ich bezpośrednio. Jeżeli proces nie chciałby, aby dane osoby w nich nie
          pisały to by Cylonów zablokował. A jeżeli tego nie zrobił to znaczy, że mu taka
          sytuacja odpowiada!!! Więc, po co się burzysz DROGA SprawoSeven!!! I Twoje
          zakładanie tego typu wątku nie bardzo wiadomo, czemu ma służyć?? Gdzie masz w
          takiej sytuacji tą wolność w imię, której proces i inni wyzywa, ubliża i
          próbuje poniżać jak i robić teatr ze swojego forum jednego aktora :> !! Sprawo
          chcesz zrobić obóz koncentracyjny dla Cylonów :(?? … ale to już było!! To chyba
          ma mało wspólnego z wolnością !!WSTYDŻ się SprawoSeven.

• grzes_wies Re: ... a kuku!!! Do sprawy7!! 11.02.06, 14:39
            Gryzelldo jeśli ktos gada głupoty to napewno nie sprawa7.
            Zdupcyliście wszystkie wątki i wasza czcza gadanina, odsunęła na drugi plan
            wątki w których ludzie mieli coś do powiedzenia.
            Na każdym kroku, można się na was natknąć, na wasze beznadziejne nacechowane
            wrogoscią, nieobiektywne i przepełnione emocjami posty.
            Powstydzę się zatem ze sprawą i wbijam palik pod zasieki.
            Ale nie obozu koncetracyjnego, lecz zakładu dla nerwowo chorych.
            Prawo powinno przewidywac ubezwłasnowolnienie jednostek chorych, bo normalni
            obywatele musze mieć poczucie komfortu życia na wolności:)

Pozwolę sobie zarezerwowac kolejnych 150 postów dla Ciebie gryzeldo, mam
            nadzieje ze sprawa nie obrazi się za rozporzadzanie przez mnie nimi:)
            • gryzellda Re: ... a kuku!!! Do sprawy7!! 11.02.06, 15:01
              Grzesiu Wiesiu bardzo mi przykro ale nie zgodzę się z Twoją opinią, nikt z
              Cylonów dobrowolnie i nie wywołany do tablicy nie pisze na tym forum.
              Wyznaczanie i określanie granic gdzie można pisać, a gdzie nie wolno - jak dla
              mnie jest ograniczeniem wolności wypowiedzi (Grzesiu to nie komuna .. epoki Ci
              się pomieszały :)). Nie sądzę, abyś się o mnie potykał gdziekolwiek nie
              zauważyłam takiego zjawiska, gdyby tak było chętnie bym ustąpiła Tobie miejsca,
              więc jeżeli chcesz możesz zapełnić te 150 wolnych miejsc. Co do chorych
              jednostek przeanalizuj psychikę gospodarza tego miejsca. A diagnozę wystaw sam!
              Nie przekonałeś mnie (!!), w dalszym ciągu twierdzę, że Sprawa7 opowiada
              banialuki.:)))
              • grzes_wies Re: ... a kuku!!! Do sprawy7!! 11.02.06, 16:51
                Gryzeldo pozwolę sobie po raz kolejny z Tobą niezgodzić.
                Sławna magdajeden pisze niewywołana do tablicy w wilu wątkach, uczestniczyła w
                rozmowach dotyczacych kary śmierci w wątku stworzonym przeze mnie jak i wielu
                innych wątkach których nie bede przytaczał bo forum jest po to zeby samemu
                czytac nie pokladac gotowe linki.
                Jest to dowód na to ze to forum jest ciekawe i magdajeden co by o nie nie
                powiedziec potrafiła w normalny sposób zauczestniczyc w zdrowym normalnym
                zyciu tego miejsca.Potem jej sie popiórkowało i juz tak zostało ...

Wywołaliscie się do tablicy sami, pisząc równoważniki zdan na swoim forum i
                obrazajac tam innych.
                Jesli zas chodzi o epoki i systemy to nie komuna oczywiscie, ale demokratycznie
                zaproponowane autonomiczne miejsce dla cyclonów, oddajemy wam na naszym forum,
                jeden z "pokoi", mozecie zobie w nim bazgrac , sikac obok toalety i wymiotowac.
                najlepiej opisując to w równoważnikach zdan tak jak robicie na swoim pustym
                forum.
                To dar od nas, a wy nawet tego nie potarficie uszanować niewdzięczni!!! (ne)
                Dostaliscie od nas scianę płaczu, miejce w Hyde Parku a chce sie drzec z
                kazdego rogu ulicy jak radio Maryja.
                A co do gospodarza forum to pamiętajcie jedno wypowiadać się, ale nie obrażać
                Królowej!!!
                Dowodem demokracji forum wogóle jest fakt ze pozwolono wam tu gryzmolić.
                Demokracja rzadzi się róznymi prawami.
                Obawiam się ze nie uszanowaliście innych piszacych na rym forum, zdupcajac im
                zabawę i zmuszajac do czytania swoich wypocin.
                Zostawiacie tu klasycznego bąka , ktróry nie pozawala innym bawić się .
                Wy sie nie potarficie bawić, bo zabawa w plucie na przechodniów nie jest zabawa
                ale głupotą i brakiem kulutry.
                Gówno mnie obchodza wasze rozterki i żale do proca.
                Ja tu przychodze sie bawić i dopóki tu bedziecie panoszyć się jak zaraza a nie
                normalni uczestnicy forum, bedziecie się spotykali z kpiną niechęcią i
                ośmieszeniem i ja do tego ręke dołożę:)
                Podrawiam z tego miejsca sprawę7
                • nadziejkaa Re do Re itd. 11.02.06, 18:12
                  A ja sobie tak myślę, że prawidłową reakcją na pewne sprawy i sytuacje, jest po
                  prostu brak reakcji, co też czynię.
                  • proces7 Re: Re do Re itd. 11.02.06, 20:09
                    Przecież zareagowałaś.
                • gryzellda Re: ... a kuku!!! Do sprawy7!! 11.02.06, 19:05
                  Grzesiu Wiesiu jak widzę nie jesteś doinformowany. Więc Ci wyjaśnię. Magda One
                  nie jest Cylonem. Określiłabym JĄ jako wolnego strzelca. A co za tym idzie, Ona
                  pisze tam gdzie chce i gdzie ma w danym momencie ochotę wyrazić swoją opinie,
                  poglądy. A jak pisze to nie moja sprawa póki nie zwraca się do mnie.

Nazywasz to, co zrobiła (napisała) Sprawa7 demokracją. Nie rozśmieszaj mnie –
                  porównałabym to raczej do próby zepchnięcia do niższy społecznych, lub z
                  dyskryminacją itp. Jakoś nie kojarzy mi się to raczej z demokracją. Ani z
                  utopią czatową, jaka propaguje proces.

Jeżeli chodzi o mnie nie zamierzam pisać na waszym forum w wątkach, w których
                  nie poruszono by mojego nicka ;D, i reaguje w sytuacjach już ekstremalnych w
                  moim przekonaniu (czy mi tego nie wolno!?) i robię to tylko po to, żeby
                  zaakcentować swoją negacje względem wyrażanej opinii (najczęściej kłamliwej).

” Wywołaliscie się do tablicy sami, pisząc równoważniki zdan na swoim forum i
                  obrazajac tam innych. „

A co byś chciał? Uprawiać monolog? Chciałbyś skopać i nie usłyszeć cienia
                  protestu – To Grzesiu Wiesiu oświadczam CI to nie ta bajka !!!
                  Jeszcze jedno: proces nie jest dla mnie królową? nie ma w moim pojęciu królów i
                  królewiąt ! a przynajmniej nie w necie.

„Obawiam się ze nie uszanowaliście innych piszacych na rym forum, zdupcajac im
                  zabawę i zmuszajac do czytania swoich wypocin.
                  Zostawiacie tu klasycznego bąka , ktróry nie pozawala innym bawić się .
                  Wy sie nie potarficie bawić, bo zabawa w plucie na przechodniów nie jest zabawa
                  ale głupotą i brakiem kulutry.
                  Gówno mnie obchodza wasze rozterki i żale do proca.”

Zmuszać was do czytania (?) jakbym śmiała (czy ja Cię wiązałam zwracając oczy w
                  danym kierunku, krzycząc - czytaj, Amorze Ci przystawiłam pistolet do
                  skroni?):). Sami się zmuszacie. Nie czytajcie! Jedyną osobą, która was zmusza
                  do czegokolwiek to jest WASZA KRÓLOWA – zamieszczając takie a nie inne wątki o
                  takiej a nie innej treści.:)).

„Wy sie nie potarficie bawić, bo zabawa w plucie na przechodniów nie jest
                  zabawa
                  ale głupotą i brakiem kulutry.”

Naprawdę tak uważasz? To chyba bardzo mało wiesz! Moim zdaniem to proces (
                  ups!), przepraszam Królowa Wasza sprowadza was do poziomu opluwania
                  przechodniów. Poczytaj sobie jogo wątki

GrzesiuWiesiu nawet w najmniejszym stopniu nie interesuje mnie wasze forum,
                  ponieważ:
                  70% to rozmowy o układach damsko-meskich,
                  10% to pisanie różnych innych nickach,
                  5% to Cylony,
                  15% to inne.
                  Baw się GrzesiuWiesiu miłej zabawy! ) Ośmieszając innych: jaka królowa taka
                  świta :P. (to odnośnie ostatnich twoich stwierdzeń).

Sugestia: jeżeli Sprawa7 nie chciała, aby nie pisała na tym forum konkretna
                  osoba, to może nich to napisze w temacie tego wątku! Niech ma odwagę!

Nie pozdrawiam Sprawy7 bo jej nie znam, ale jak widzę ma dziwne poglądy!
                  • proces7 Her Majestic 12.02.06, 20:45
                    gryzellda napisała:

> Magda One
                    > nie jest Cylonem.

To kim jest magdajedyna? Bo "wolny strzelec" mnie nie przekonuje. Czy mogłabyś
                    podać nam tutaj listę Cylonów i ich numery ID?

> A jak pisze to nie moja sprawa póki nie zwraca się do mnie.

Jak się zwróci, to zgnoisz ją, albo Twój mąż to zrobi.

> Jeszcze jedno: proces nie jest dla mnie królową? nie ma w moim pojęciu królów > i
                    > królewiąt !

Nawet nie wiesz, jak się mylisz, tępa kobieto. God save our gracious Queen, long
                    live our noble Queen!

> a przynajmniej nie w necie.

To myślisz, że możesz mi oddawać cześć w realu, a tu w necie pluć na mnie?
                    Sądzę, że szacunek dla powagi mego majestatu obowiązuje również w necie.
                    Błądzisz, kobieto.
          • proces7 Re: ... a kuku!!! Do sprawy7!! 11.02.06, 20:19
            gryzellda napisała:

> Jeżeli proces nie chciałby, aby dane osoby w nich nie
            > pisały to by Cylonów zablokował.

Niestety nie. Piszę to, choć wiem, że tego nie pojmiesz. Sowiecką i faszystowską
            cenzurę stosują Twoi koledzy: mysiakkkk i nieboski pimpek. Ja nie pozwalam pisać
            tego, co ja chcę, ja w ogóle nie mam tu nic do gadania. Nie mam prawa, ani
            ochoty żądać w jakikolwiek sposób od ludzi, by pisali tu to, co ja lubię, a nie
            pisali tego, czego nie lubię.

> chcesz zrobić obóz koncentracyjny dla Cylonów :(?? … ale to już było!! To
            > chyba
            > ma mało wspólnego z wolnością !!

To jak z tym procesem, banować go na tlenie? Blokować mu loginy, tylko dlatego,
            bo pimpkowi sie jego nick nie podoba, czy nie? Posadzić go w obozie
            koncentracyjnym i uśpić /by magdajeden/ czy dać wolność?
    • proces7 Re: Cylońska osnowa bez wątku 11.02.06, 20:08
      Sprawo. Pisałem już, ze to wolne forum, dla każdego. Jeśli nie chcesz czytać
      wątków magdyjedynej i tych o cylonach, to możesz wejść w "Moje forum" w górze
      strony i tam sobie ustawić "przyjaciół" i "nieprzyjaciół". Możesz w ogóle
      ustawić tak, że posty i wątki "nieprzyjaciół" nie będą widoczne.
      To jest wolne forum i żadna siła mnie nie zmusi, bym kogokolwiek blokował lub
      jakiekolwiek posty usuwał.
      Nie zniżę się do poziomu tych, którzy używają siły i cenzury, takich
      postsowieckich cenzorów jak toratoratora, Starypryk, boskie_yapko, pshemo, czy
      navision.
      Można mi wiele zarzucić, ale jestem konsekwentnie liberałem i zwolennikiem
      wolności prasy i wolności słowa w Internecie. Ze wszystkimi konsekwencjami tej
      wolności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka