Dodaj do ulubionych

Poszukuje kogos z Turku

11.02.06, 01:58
:)
Obserwuj wątek
    • megzon Re: Poszukuje kogos z Turku 11.02.06, 02:00
      hallooooooo!!!!
    • kar.morena Re: Poszukuje kogos z Turku 11.02.06, 02:02
      :)
      • kar.morena Re: Poszukuje kogos z Turku 11.02.06, 02:04
        nio jestem,ale jakos tak dziwnie mi sie tu pisze..
        • kar.morena jestes tam? 11.02.06, 02:11
          ??
          • megzon Re: jestes tam? 11.02.06, 02:14
            co za debilne kmpy... jestem
            • megzon Re: jestes tam? 11.02.06, 02:16
              i jak tam w domu... co tam w Pl, zimno teraz czy jak??
              JAk sesja, nadal pracujesz jako pomoc...
              • megzon Re: jestes tam? 11.02.06, 02:17
                aha... a dlaczegp morena
              • kar.morena Re: jestes tam? 11.02.06, 02:18
                nadal pracuje tam gdzie ostatnio..w domku ok,tak jak pisalam atmosfera bardzo
                wesola.:)
                • kar.morena Re: jestes tam? 11.02.06, 02:19
                  a w Polsce...hmmm..teraz juz cieplo:)ale byly mrozy,ja juz mam dosc,chcialabym
                  wiosne:)
                  • kar.morena Re: jestes tam? 11.02.06, 02:20
                    dlaczego morena???:)
                  • megzon Re: jestes tam? 11.02.06, 02:24
                    wiosna... dobre, ja tez chce... dwa razy :)
                • megzon Re: jestes tam? 11.02.06, 02:20
                  no to swietnie... to co jarus tak Cie rozwesela, jakies plany na prezent... a
                  dobre ze slub maja w moje urodziny, kto to wymyslil,stawiam`piwo :))
                  • kar.morena Re: jestes tam? 11.02.06, 02:22
                    hehehe...no widzisz..w Twoje urodziny..hmm..to wypijemy Twoje zdrowko;)
                    • kar.morena Re: jestes tam? 11.02.06, 02:23
                      jestes tam??
                      • kar.morena Re: jestes tam? 11.02.06, 02:24
                        puk puk!!!!jest tam kto??????
                        • megzon Re: jestes tam? 11.02.06, 02:26
                          zajete...:)
                      • megzon Re: jestes tam? 11.02.06, 02:25
                        no mam nadzieje ze wypijecie :))
                        a gdzie weselicho,a jak tam Twoja mam na to wszytsko reaguje ?
                        • kar.morena Re: jestes tam? 11.02.06, 02:26
                          no wiesz...chyba,ze sie sam zjawisz na weselu;)
                          • kar.morena Re: jestes tam? 11.02.06, 02:27
                            a mama...mama powiedziala,ze i tak pozno sie zdecydowali,bo juz za dlugo...nawet
                            nie wiesz ile razy oni sie rozstawali..
                            • kar.morena Re: jestes tam? 11.02.06, 02:28
                              jeszcze jakies 3 miesiace temu nie byli razem hehe,normalnie takie jaja z nimi
                              sa,ze...echhh..a wesele oczywiscie w Turku niedaleko nas
                              • kar.morena Karolcia;) 11.02.06, 02:31
                                ojj..Ty chyba zajety jestes..to moze nie bede Ci przeszkadzac..
                                • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:33
                                  nie jestem zajety, przepraszam, chcialem tylko odpisac na maila, skonczylem,
                                  ile razy sie rozstawali? 5 to moja liczba, 6 lat bez slubu, potem juz trudniej
                                  sie rozstac, taki cement ...
                          • megzon Re: jestes tam? 11.02.06, 02:29
                            ja chetnie, tylko odpowiednnia wladza musi m,nie zaprosic, bo na slub i tak
                            przyjade bardzo chetnie, ciekawe jak te mordki teraz wygladaja?
                            • kar.morena Karolcia;) 11.02.06, 02:32
                              mordki!!!!!!hahaaha:)))))))no super!!
                              • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:33
                                Jarka to zobaczysz na zdjeciu,ktore Ci przesle jak bede juz w Poznaniu,ale
                                Dage...to raczej na slubie najpredzej;)
                                • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:36
                                  no chyba na slubie... Jarus, sie zeni, jak mysle to mi sie w glowie przewraca,
                                  pamietam te wfrytki na osrodku jak do ... no tej z konina kiedys startowal...
                                  hihihihihihi
                                • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:36
                                  to..co Ty w koncu porabiasz na tej Alasce?
                              • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:34
                                a co szykujesz na prezent...
                                • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:38
                                  nie mam pojecia jaki prezent im sprawie,w koncu to dopiero za poltora roku jakby
                                  nie bylo...mam jeszcze mnostwo czasu-cos wymysle;)
                                  • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:38
                                    mowisz o Dominice???Bo tylko ona mi przychodzi do glowy..z Konina..
                                    • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:41
                                      tak Dominika... zapomnialem jak miala na imie
                                  • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:40
                                    pracuje jako rybak, dzisiaj nie wyplynalem bo jest kiepska pogoda, teraz pogoda
                                    bardzo szybko sie tu zmienia. a w styczniu nie wyplywalemk i pracowalem jako
                                    masazysta
                                    • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:46
                                      oj..krotka masz pamiec;)jako rybak...to super!no o tym masazu to wspominales cos
                                      • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:48
                                        dlugo planujesz tam zostac?wiesz juz kiedy wracasz do Stanow?mowisz,ze pogoda
                                        jest kiepska,ale..mimo wszystko tam i tak musi byc pieknie..
                                        • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:53
                                          bo jest, czasem surowo, skaly, orki, wieloryby, orly, sniezyce, rekiny i takie
                                          tam... zostaje tu bo moge niezle zarobic, chce wrocic koncem sierpnia... mam
                                          nadzieje ze sie uda, wiza mi sie skonczylai troche kombinuje, ale raz sie zyje
                                    • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:49
                                      a kiedy tata do Irlandi leci?
                                      • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:51
                                        jakos pod koniec lutego..troche sie martwie tym wszystkim,bo to nie jest kwestia
                                        odwagi tak jak wczesniej pisales tylko przymus:(
                                        • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:55
                                          kiepsko z kasa, czy cos powazniejszego
                                          • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:56
                                            BARDZO kiepsko z kasa:(dlatego jak na razie ciesze sie,ze mam te stypendia,bo w
                                            przeciwnym razie juz bym pewnie sobie nie postudiowala
                                            • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:57
                                              mam jednak ogromna nadzieje,ze bedzie lepiej,kiedy tata tam pojedzie,oby nie
                                              gorzej..:/
                                              • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:00
                                                3.00 rano a ja zamiast spac to juz od kilku godzin przy kompie siedze..:/tak to
                                                jest jak sie nie ma stalego dostepu do netu a pozniej trzeba nadrabiac
                                                zaleglosci,bo kiedy tylko wejde na kompa to od razu znajomi mnie zaczepiaja i
                                                wypytuja o wszystko:)
                                            • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:59
                                              rozumiem... dlatego tu jestem, no i czasem sie nie usmiecha ale sama wiesz.
                                              trzymam kciuki, dobrze ze ma szanse.a ty swietnie sobie radzisz.
                                              na poprawe humoru przesle tobie foty z Dani z zeszlego roku, taki ciekwasze :)
                                              ciekawe co powiesz
                                              • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:02
                                                ok:)jestem bardzo ciekawa
                                                • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:03
                                                  aha..a powiedz mi o co chodzi z tymi smsami..?cos kiedys pisales,ze nie mozna
                                                  stamtad wysylac czy jakos tak..A tak poza tym to o co chodzilo z tymi gluchymi.??
                                                  • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:06
                                                    poszly foty...
                                                    opertator kom. sie nazywa Alaska Wireless- nie ma jeszcze funkcji wysylania i
                                                    odbierania wiadomosci, a te gluche, to nie byly gluche, tylko dzwonilem....
                                                    pilem na lodzi do piecyka i tak dzwonilem
                                                  • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:06
                                                    wiesz..mam teraz nad lozkiem swietnego aniola:)Ewita go dla mnie
                                                    namalowala..powiedzialam jej jak ma wygladac no i teraz wisi juz u mnie w pokoju
                                                    w antyramie i czuwa nad moimi snami hehe..nazwalam go Jonatan;))To kolejny
                                                    aniolek do mojej kolekcji;)
                                                  • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:08
                                                    dobrych kumpli sobie dobierasz - jonatan, dobre imie ...:)
                                                • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:04
                                                  ale ja mam mloda gebe, jak dziecko
                                                  • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:09
                                                    a gdzie mloda para chce mieszkac?? Daga pracuje
                                                  • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:12
                                                    a teraz co do aniola sie usmiechasz czy zdjecia przegladasz
                                                  • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:14
                                                    no prosze Cie...staruszek sie odezwal..;))haaha..ale te zdjecia sa swietne,a
                                                    szczegolnie to czarno-biale Twoje..bo juz nie wspomne o tym,na ktorym spalales
                                                    skreta...czy sie myle..??:))hehe
                                                  • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:15
                                                    do aniola to pousmiecham sie w nocy;))hehe.razem sie do siebie
                                                    pousmiechamy;)))hahaha
                                                  • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:16
                                                    a co do zdjec to mojego tam nie zauwazylam,ale moze to i dobrze;)a
                                                    propos..fajnie wygladales w tej fryzurce,pamietam ja jeszcze,kiedy sie ostatni
                                                    raz widzielismy w akademcu:)
                                                  • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:18
                                                    a co do mlodej pary to planuja na razie zamieszkac u Dagi,bo jej siostra sie
                                                    wyprowadza.Daga na razie pracuje.A pozniej..hmm..to zalezy od kasy,jak
                                                    zwykle..:/Jarek zamierza tez pojechac do Irlandii do pracy jesli sie uda co
                                                    szalatwic
                                                  • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:21
                                                    a gdzie daga pracuje, Irlandia... ten kraj faktycznie brzmi jak ostatnia deska
                                                    ratunku
                                                  • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:23
                                                    a co planujesz w wakacje-stopem do hiszpani
                                                  • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:18
                                                    no teraz jestem podobny do Curta Cobaina
                                                  • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:22
                                                    wlasnie stwierdzilam,ze tak dlugo po nocach to nawet przed egzaminami nie
                                                    siedzialam hehe
                                                  • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:22
                                                    ale jak to mawia moj kumpel"wyspisz sie po smierci";)
                                                  • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:24
                                                    a co tam u Agaty i Bartka?i w ogole jak tam Twoja rodzinka sie miewa?
                                                  • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:26
                                                    w wakacje planuje wyjazd do Anglii i mam nadzieje,ze to wypali,bo jak nie to sie
                                                    potne hehe,zartuje oczywiscie,ale na serio to nie wytrzymam tej bezczynnosci
                                                    przez cale wakacje..
                                                  • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:29
                                                    a ja sie wlasnie dowiedzialem ze wyplywam wieczorem
                                                  • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:27
                                                    a co planujesz w wakacje-stopem do hiszpani
                                                    sitra sie broni w czerwcu na europeistyce, robi certyfikaty, ostatnio zdawala z
                                                    niemca, Bartas ostatnio wkoncu sie onronil i jest mgr inzynier. parcuje w
                                                    poznaniu, ale szuka czegos innego, a michal jest na Alasce
                                                  • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:32
                                                    Michal..hmm..jaki Michal..ja znam w ogole kogos takiego???Nigdy mi o nim nie
                                                    mowiles..hmm..;)))
                                                  • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:33
                                                    napisalam Ci wczesniej,ze w wakacje zamierzam pojechac do Anglii;)
                                                  • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:35
                                                    taki jeden z grzywka, nigdy as nie przedstawialem cholera...
                                                  • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:33
                                                    Angli... masz cos nagranego czy w ciemno?
                                                  • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:35
                                                    raczej planujemu z Gosia cos zalatwic,ale jesli sie nie uda to chyba bedziemy w
                                                    ciemno probowac...wiem,ze to nie jest zbyt bezpieczne,ale..co dzisiaj jest
                                                    bezpieczne...idziesz poogladac golebie na targi i nie wracasz juz do domu..:(
                                                  • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:37
                                                    coprawda to prawda... tragedia sie moze zdazyc wszedzie.
                                                    rzycze powodzenia, i mam nadzieje ze sie spotkamy jak wroce
                                                  • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:38
                                                    hmm..a kiedy zamierzasz wrocic?w ogole zamierzasz..?:)Z Ciebie sie taki
                                                    wedrownis zrobil,ze..zebys czasami nie zapomnial drogi do domu;)
                                                  • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:40
                                                    jak zawsze, do strzechy to nadol, w prawo i prosto... na wschod :)
                                                  • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:40
                                                    cholera jasna!znowu mi krew z nosa leci..chyba powinnam sie wyspac porzadnie,bo
                                                    ostatnio zawalalam nocki przez te egzaminy i teraz mam tego skutki..:(
                                                  • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:42
                                                    to kiedy zamierzasz wrocic?
                                                  • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:45
                                                    urodziny zamierzam obchodzic w kraju... koniec sierpnia, poczatek wrzesnia.
                                                    a kiedy wyjezdzasz do Anglii
                                                  • agrest15 Re: kar.morena 11.02.06, 03:46
                                                    nie boisz sie raka.
                                                  • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:47
                                                    podejrzewam,ze bede chciala jak najszybciej tzn najlepiej byloby juz w
                                                    czerwcu,ale to chyba nie da rady,bo chcialabym byc na weselu kolegi..a wesele
                                                    jest 24 czerwca,wiec podejrzewam,ze jakos pod koniec czerwca bym wyjechala..
                                                  • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:47
                                                    a nie napisalas gdzie dagmara pracuje
                                                  • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:49
                                                    Daga pracuje w zakladzie,w ktorym produkuja guziki:)
                                                    Raka...????odnosnie czego to pytanie?
                                                  • kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:51
                                                    cholewka...no tak Ty dopiero teraz we wrzesniu skonczysz 23latka...hmm..fajnie
                                                    masz..
                                                  • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:54
                                                    kuchnia... a ja nigdy nie wiem kiedy to dokladnie sie urodzilas w tym lutym...
                                                    ale wszytkiego naj, wiele szczescia w angli, i na codzien, duzo pomyslow na
                                                    urozmaicanie zycia i ... no buziak :))
                                                  • megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:51
                                                    weselicho, oj ja dawno na zadnym nie bylem, a co robi daga
                                                  • agrest15 Re:raka? 11.02.06, 03:52
                                                    Ta krew z nosa.
                                                  • kar.morena Re:raka? 11.02.06, 03:54
                                                    Daga..no pisalam,ze pracuje w zakladzie,gdzie produkuja guziki a oprocz tego
                                                    studiuje zaocznie ekonomie wPoznaniu
                                                  • kar.morena Re:raka? 11.02.06, 03:56
                                                    krew z nosa to od zmeczenia,ja zawsze tak mam,kiedy jestem niewyspana.Jak na
                                                    razie to boje sie o moje serce,dostalam skierowanie do kardiologa,bo bylam u
                                                    lekarza na badaniach krwi-mialam anemie.No a to moje serduszko to cos zbyt wolno
                                                    bije,wiec nie moge tego bagatelizowac:/
                                                  • megzon Re:raka? 11.02.06, 04:00
                                                    oj, serduszko slabo puka... niedobrze, witaminki czary mary, to moze juz sie
                                                    poloz spac, bo ja za chwile i tak koncze bo wyplywam
                                                  • megzon Re:? 11.02.06, 03:58
                                                    tak tak pisalas, ale sie pospieszylem bo myslalem ze nie odpisalas, ... ale
                                                    ktos z tym rakiem wyskoczyl
                                                  • kar.morena Re:? 11.02.06, 03:59
                                                    no wlasnie a ja teraz dopiero tak przegladam i sie zorientowalam hehe
                                                  • kar.morena Re:? 11.02.06, 04:00
                                                    dziekuje za te zyczonka:*duzo sie nie spozniles;)ja mam urodziny 6 lutego;)
                                                  • megzon Re:? 11.02.06, 04:02
                                                    ja zawsze myslalem ze kolo 16, ale ja zawsze z czasem na bakier
                                                  • megzon Re:? 11.02.06, 04:05
                                                    ale z tym rakiem ktos wyskoczyl, kurcze, czerwiec, nie moge sie doczekac, czemu
                                                    czerwiec... bo cieplo i blizej wrzesnia, a poza tym to moj ulubiony miesiac
                                                  • kar.morena Re:? 11.02.06, 04:02
                                                    nio lepiej jak sie juz poloze;)udanego polowu zycze:)ide juz lulac..do
                                                    sklikania,przeczytania...hehehe buzka
                                                  • megzon Re:? 11.02.06, 04:07
                                                    no milych snow, niech cie sie przysni wiele jonatanow z kumplami
                                                    ozdrowienia dla mlodej pary i rodzicow :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka