kar.morena Re: Poszukuje kogos z Turku 11.02.06, 02:04 nio jestem,ale jakos tak dziwnie mi sie tu pisze.. Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: jestes tam? 11.02.06, 02:16 i jak tam w domu... co tam w Pl, zimno teraz czy jak?? JAk sesja, nadal pracujesz jako pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: jestes tam? 11.02.06, 02:18 nadal pracuje tam gdzie ostatnio..w domku ok,tak jak pisalam atmosfera bardzo wesola.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: jestes tam? 11.02.06, 02:19 a w Polsce...hmmm..teraz juz cieplo:)ale byly mrozy,ja juz mam dosc,chcialabym wiosne:) Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: jestes tam? 11.02.06, 02:24 wiosna... dobre, ja tez chce... dwa razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: jestes tam? 11.02.06, 02:20 no to swietnie... to co jarus tak Cie rozwesela, jakies plany na prezent... a dobre ze slub maja w moje urodziny, kto to wymyslil,stawiam`piwo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: jestes tam? 11.02.06, 02:22 hehehe...no widzisz..w Twoje urodziny..hmm..to wypijemy Twoje zdrowko;) Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: jestes tam? 11.02.06, 02:25 no mam nadzieje ze wypijecie :)) a gdzie weselicho,a jak tam Twoja mam na to wszytsko reaguje ? Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: jestes tam? 11.02.06, 02:26 no wiesz...chyba,ze sie sam zjawisz na weselu;) Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: jestes tam? 11.02.06, 02:27 a mama...mama powiedziala,ze i tak pozno sie zdecydowali,bo juz za dlugo...nawet nie wiesz ile razy oni sie rozstawali.. Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: jestes tam? 11.02.06, 02:28 jeszcze jakies 3 miesiace temu nie byli razem hehe,normalnie takie jaja z nimi sa,ze...echhh..a wesele oczywiscie w Turku niedaleko nas Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Karolcia;) 11.02.06, 02:31 ojj..Ty chyba zajety jestes..to moze nie bede Ci przeszkadzac.. Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:33 nie jestem zajety, przepraszam, chcialem tylko odpisac na maila, skonczylem, ile razy sie rozstawali? 5 to moja liczba, 6 lat bez slubu, potem juz trudniej sie rozstac, taki cement ... Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: jestes tam? 11.02.06, 02:29 ja chetnie, tylko odpowiednnia wladza musi m,nie zaprosic, bo na slub i tak przyjade bardzo chetnie, ciekawe jak te mordki teraz wygladaja? Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:33 Jarka to zobaczysz na zdjeciu,ktore Ci przesle jak bede juz w Poznaniu,ale Dage...to raczej na slubie najpredzej;) Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:36 no chyba na slubie... Jarus, sie zeni, jak mysle to mi sie w glowie przewraca, pamietam te wfrytki na osrodku jak do ... no tej z konina kiedys startowal... hihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:36 to..co Ty w koncu porabiasz na tej Alasce? Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:38 nie mam pojecia jaki prezent im sprawie,w koncu to dopiero za poltora roku jakby nie bylo...mam jeszcze mnostwo czasu-cos wymysle;) Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:38 mowisz o Dominice???Bo tylko ona mi przychodzi do glowy..z Konina.. Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:41 tak Dominika... zapomnialem jak miala na imie Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:40 pracuje jako rybak, dzisiaj nie wyplynalem bo jest kiepska pogoda, teraz pogoda bardzo szybko sie tu zmienia. a w styczniu nie wyplywalemk i pracowalem jako masazysta Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:46 oj..krotka masz pamiec;)jako rybak...to super!no o tym masazu to wspominales cos Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:48 dlugo planujesz tam zostac?wiesz juz kiedy wracasz do Stanow?mowisz,ze pogoda jest kiepska,ale..mimo wszystko tam i tak musi byc pieknie.. Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:53 bo jest, czasem surowo, skaly, orki, wieloryby, orly, sniezyce, rekiny i takie tam... zostaje tu bo moge niezle zarobic, chce wrocic koncem sierpnia... mam nadzieje ze sie uda, wiza mi sie skonczylai troche kombinuje, ale raz sie zyje Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:51 jakos pod koniec lutego..troche sie martwie tym wszystkim,bo to nie jest kwestia odwagi tak jak wczesniej pisales tylko przymus:( Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:56 BARDZO kiepsko z kasa:(dlatego jak na razie ciesze sie,ze mam te stypendia,bo w przeciwnym razie juz bym pewnie sobie nie postudiowala Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:57 mam jednak ogromna nadzieje,ze bedzie lepiej,kiedy tata tam pojedzie,oby nie gorzej..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:00 3.00 rano a ja zamiast spac to juz od kilku godzin przy kompie siedze..:/tak to jest jak sie nie ma stalego dostepu do netu a pozniej trzeba nadrabiac zaleglosci,bo kiedy tylko wejde na kompa to od razu znajomi mnie zaczepiaja i wypytuja o wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 02:59 rozumiem... dlatego tu jestem, no i czasem sie nie usmiecha ale sama wiesz. trzymam kciuki, dobrze ze ma szanse.a ty swietnie sobie radzisz. na poprawe humoru przesle tobie foty z Dani z zeszlego roku, taki ciekwasze :) ciekawe co powiesz Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:03 aha..a powiedz mi o co chodzi z tymi smsami..?cos kiedys pisales,ze nie mozna stamtad wysylac czy jakos tak..A tak poza tym to o co chodzilo z tymi gluchymi.?? Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:06 poszly foty... opertator kom. sie nazywa Alaska Wireless- nie ma jeszcze funkcji wysylania i odbierania wiadomosci, a te gluche, to nie byly gluche, tylko dzwonilem.... pilem na lodzi do piecyka i tak dzwonilem Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:06 wiesz..mam teraz nad lozkiem swietnego aniola:)Ewita go dla mnie namalowala..powiedzialam jej jak ma wygladac no i teraz wisi juz u mnie w pokoju w antyramie i czuwa nad moimi snami hehe..nazwalam go Jonatan;))To kolejny aniolek do mojej kolekcji;) Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:08 dobrych kumpli sobie dobierasz - jonatan, dobre imie ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:09 a gdzie mloda para chce mieszkac?? Daga pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:12 a teraz co do aniola sie usmiechasz czy zdjecia przegladasz Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:14 no prosze Cie...staruszek sie odezwal..;))haaha..ale te zdjecia sa swietne,a szczegolnie to czarno-biale Twoje..bo juz nie wspomne o tym,na ktorym spalales skreta...czy sie myle..??:))hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:15 do aniola to pousmiecham sie w nocy;))hehe.razem sie do siebie pousmiechamy;)))hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:16 a co do zdjec to mojego tam nie zauwazylam,ale moze to i dobrze;)a propos..fajnie wygladales w tej fryzurce,pamietam ja jeszcze,kiedy sie ostatni raz widzielismy w akademcu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:18 a co do mlodej pary to planuja na razie zamieszkac u Dagi,bo jej siostra sie wyprowadza.Daga na razie pracuje.A pozniej..hmm..to zalezy od kasy,jak zwykle..:/Jarek zamierza tez pojechac do Irlandii do pracy jesli sie uda co szalatwic Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:21 a gdzie daga pracuje, Irlandia... ten kraj faktycznie brzmi jak ostatnia deska ratunku Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:23 a co planujesz w wakacje-stopem do hiszpani Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:22 wlasnie stwierdzilam,ze tak dlugo po nocach to nawet przed egzaminami nie siedzialam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:22 ale jak to mawia moj kumpel"wyspisz sie po smierci";) Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:24 a co tam u Agaty i Bartka?i w ogole jak tam Twoja rodzinka sie miewa? Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:26 w wakacje planuje wyjazd do Anglii i mam nadzieje,ze to wypali,bo jak nie to sie potne hehe,zartuje oczywiscie,ale na serio to nie wytrzymam tej bezczynnosci przez cale wakacje.. Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:29 a ja sie wlasnie dowiedzialem ze wyplywam wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:27 a co planujesz w wakacje-stopem do hiszpani sitra sie broni w czerwcu na europeistyce, robi certyfikaty, ostatnio zdawala z niemca, Bartas ostatnio wkoncu sie onronil i jest mgr inzynier. parcuje w poznaniu, ale szuka czegos innego, a michal jest na Alasce Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:32 Michal..hmm..jaki Michal..ja znam w ogole kogos takiego???Nigdy mi o nim nie mowiles..hmm..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:33 napisalam Ci wczesniej,ze w wakacje zamierzam pojechac do Anglii;) Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:35 taki jeden z grzywka, nigdy as nie przedstawialem cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:35 raczej planujemu z Gosia cos zalatwic,ale jesli sie nie uda to chyba bedziemy w ciemno probowac...wiem,ze to nie jest zbyt bezpieczne,ale..co dzisiaj jest bezpieczne...idziesz poogladac golebie na targi i nie wracasz juz do domu..:( Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:37 coprawda to prawda... tragedia sie moze zdazyc wszedzie. rzycze powodzenia, i mam nadzieje ze sie spotkamy jak wroce Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:38 hmm..a kiedy zamierzasz wrocic?w ogole zamierzasz..?:)Z Ciebie sie taki wedrownis zrobil,ze..zebys czasami nie zapomnial drogi do domu;) Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:40 jak zawsze, do strzechy to nadol, w prawo i prosto... na wschod :) Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:40 cholera jasna!znowu mi krew z nosa leci..chyba powinnam sie wyspac porzadnie,bo ostatnio zawalalam nocki przez te egzaminy i teraz mam tego skutki..:( Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:45 urodziny zamierzam obchodzic w kraju... koniec sierpnia, poczatek wrzesnia. a kiedy wyjezdzasz do Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:47 podejrzewam,ze bede chciala jak najszybciej tzn najlepiej byloby juz w czerwcu,ale to chyba nie da rady,bo chcialabym byc na weselu kolegi..a wesele jest 24 czerwca,wiec podejrzewam,ze jakos pod koniec czerwca bym wyjechala.. Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:49 Daga pracuje w zakladzie,w ktorym produkuja guziki:) Raka...????odnosnie czego to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:51 cholewka...no tak Ty dopiero teraz we wrzesniu skonczysz 23latka...hmm..fajnie masz.. Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:54 kuchnia... a ja nigdy nie wiem kiedy to dokladnie sie urodzilas w tym lutym... ale wszytkiego naj, wiele szczescia w angli, i na codzien, duzo pomyslow na urozmaicanie zycia i ... no buziak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re: Karolcia;) 11.02.06, 03:51 weselicho, oj ja dawno na zadnym nie bylem, a co robi daga Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re:raka? 11.02.06, 03:54 Daga..no pisalam,ze pracuje w zakladzie,gdzie produkuja guziki a oprocz tego studiuje zaocznie ekonomie wPoznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re:raka? 11.02.06, 03:56 krew z nosa to od zmeczenia,ja zawsze tak mam,kiedy jestem niewyspana.Jak na razie to boje sie o moje serce,dostalam skierowanie do kardiologa,bo bylam u lekarza na badaniach krwi-mialam anemie.No a to moje serduszko to cos zbyt wolno bije,wiec nie moge tego bagatelizowac:/ Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re:raka? 11.02.06, 04:00 oj, serduszko slabo puka... niedobrze, witaminki czary mary, to moze juz sie poloz spac, bo ja za chwile i tak koncze bo wyplywam Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re:? 11.02.06, 03:58 tak tak pisalas, ale sie pospieszylem bo myslalem ze nie odpisalas, ... ale ktos z tym rakiem wyskoczyl Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re:? 11.02.06, 03:59 no wlasnie a ja teraz dopiero tak przegladam i sie zorientowalam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re:? 11.02.06, 04:00 dziekuje za te zyczonka:*duzo sie nie spozniles;)ja mam urodziny 6 lutego;) Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re:? 11.02.06, 04:02 ja zawsze myslalem ze kolo 16, ale ja zawsze z czasem na bakier Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re:? 11.02.06, 04:05 ale z tym rakiem ktos wyskoczyl, kurcze, czerwiec, nie moge sie doczekac, czemu czerwiec... bo cieplo i blizej wrzesnia, a poza tym to moj ulubiony miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
kar.morena Re:? 11.02.06, 04:02 nio lepiej jak sie juz poloze;)udanego polowu zycze:)ide juz lulac..do sklikania,przeczytania...hehehe buzka Odpowiedz Link Zgłoś
megzon Re:? 11.02.06, 04:07 no milych snow, niech cie sie przysni wiele jonatanow z kumplami ozdrowienia dla mlodej pary i rodzicow :) Odpowiedz Link Zgłoś