mozambique 15.02.06, 11:22 juz wiemy ze Owad pod łózkiem trzyam proszek + pączoszki a co inni ? ja - nic, łozko mam do samej ziemi ( kanape znaczy) Rydż - obstawiam jakieś dragi ojciec Rydża - krem pod oczy Chochoł - jakis pavulon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslawa-siemiankowska Re: co pod łóżkiem? 15.02.06, 11:42 Santamaryja zapewne książeczkę do nabożeństwa i karty pacjentów;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: co pod łóżkiem? 15.02.06, 11:51 Santana gitarrrrę, a Batman nieodłączną deskę do prasowania... Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: co pod łóżkiem? 15.02.06, 12:04 cebulooki - pokarm dla rybek młody Papug - wycinki z numerami 0700... Stefen - Mein Kampf Gosza - ksiązke One z Wenus oni z Marsa, czy jak to tam było ja - troche kurzu i pałę bejsbolową Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: co pod łóżkiem? 15.02.06, 13:03 ifigenia - klucz hydrauliczny i prezerwatywy córka reni - testy na aids i hiv sztefen i elka - szaszłyki i wałczery na jakąś podróż edward (no ten kucharz, nie wiem czy nie mylę imienia) - simonę Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: co pod łóżkiem? 15.02.06, 14:23 kucharz to EGON ja nic nie trzymam jako ze mamkanape rozkladana, czasami sie tylko kurz zaplacze Tulipan trzyma pod lozkiem grzebyk do czesania baczkow Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: co pod łóżkiem? 15.02.06, 14:52 Egon trzyma pod łóżkiem włóczkę i szydełko. Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: co pod łóżkiem? 15.02.06, 15:18 Luckowa - kamizelę, Zaczes - zestaw do układania fryzury, Hanuś - rozjaśniacz ja - nikt się nie wciśnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: co pod łóżkiem? 15.02.06, 19:25 Mateuszek- racuchy Natalka - niedobrych kolegow ze szkoły Teodor - trzy paczki makaronów Ewunia - Oleńkę (upsssss) ja - nie da rady nic wcisnąć, chyba, że do łóżka:) Odpowiedz Link Zgłoś
olesia.z Re: co pod łóżkiem? 15.02.06, 19:47 Grzegorz Goszową makietę ogrodu wraz z oczkiem wodnym Teresa powinna hodowac pod lozkiem depresje i umęczenie, ale ze jeszcze nie wrocila to nie wiem czy sie liczy Gazela laleczke vodoo Filarskiego troche okien, troche farb i scenariusz "Pytania na śniadanie" ja dwie psie piłki Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: co pod łóżkiem? 15.02.06, 19:56 Kaśka - Sebastiana (dość dobrze go upchnęła, od dawna się nie pokazał w pubie) Simona - latający dywan/magiczny pieścień-teleporter u mnie - skarby i skarbuńcie poukrywane w gustownych pudłach z IKEI ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: co pod łóżkiem? 16.02.06, 00:45 aankaa napisała: > Simona - latający dywan/magiczny pieścień-teleporter simona już leży pod łóżkiem egona :D Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: co pod łóżkiem? 16.02.06, 07:53 Chochoły-słomę Zaczes-grzebień Papuga-kodeks karny Big Bombelos-puszapy Owad-skrzydełka ja- 5 złotych, które mi kiedyś wpadło, ale nie chce mi się łóżka odsuwać i tak leży Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: co pod łóżkiem? 16.02.06, 08:30 Lucek- szachy Kisiel- koszyk z owocami dla Simony Odpowiedz Link Zgłoś