mnietka.kokietka 16.02.06, 15:38 romy masz @ :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: słup ogłoszeniowy :) 16.02.06, 15:53 O! bardzo ciekawy wątek! Dziękujemy ci Mnietko. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: słup ogłoszeniowy :) 16.02.06, 15:54 to siem jeszcze okaże. proszem:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: słup ogłoszeniowy :) 16.02.06, 15:57 bo ja na ten przykład KRÓLIKA ODDAC CHCĘ..ładny, czarno-biały, sam sie pasie na ogrodzie... taka niby to angorka.. ZA DARMO! ale słupa mi brakowało, żeby to światu ogłosić! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: słup ogłoszeniowy :) 16.02.06, 16:01 śrut na kaczki sprzedam. Tanio... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka HURTOWNIA MOHOEROWYCH berietow-toruń! 16.02.06, 16:14 Najtaniej! najszybciej! najzdrowiej! NajPolskiej! szczęść Boże:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: HURTOWNIA MOHOEROWYCH berietow-toruń! 16.02.06, 16:18 ale to znaczy ze na DRUTACH robisz? :) szczęsćboże Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: HURTOWNIA MOHOEROWYCH berietow-toruń! 16.02.06, 16:19 robisz:) mam całe hale takich co robio na drutach:) Odpowiedz Link Zgłoś
tullia.blair Re: słup ogłoszeniowy :) 16.02.06, 20:12 Dozorcę do ZOO pilnie zatrudnię! Specjalizacja: drób, pożądany fakultet z hodowli koni. Podstawowa wiedza o uprawie buraków będzie dodatkowym atutem. Zgłoszenia: ul. Wiejska 4/6/8 Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: słup ogłoszeniowy :) 16.02.06, 20:18 Znajdę chętnego do wykończenia serialu MjM. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka tłumacza szukam 17.02.06, 01:39 iż nie wiadomy mi powód czemuż to w nocy najlepiej mi się pracuje i sprząta.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: tłumacza szukam 17.02.06, 10:51 tłumaczy się... osobą zestresowaną jesteś mocno..a gdy stress , wiadomo zasnać trudno. o organizm wie najlepiej co jest dla niego najlepsiejsze, toteż w/w organizm popada w czynności zastępujace sen (czyt.relaksację) w celach relaksujących (!)jak również zmeczenia materiału organicznego, dokonuje się wonczas czynności przesuwu mebli, tudzież wypychu kotów spod łóżek. podpisano dohtor g-looove :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond POSZUKIWANY NOWY WĄTEK 17.02.06, 10:53 p.t. "BURZA LODOWA"!!! wpisów dokonywac nie mogę nadal a chciałbym pospieszyc z informacją o tym ważnym wydarzeniu.. z góry dziekuje się... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: POSZUKIWANY NOWY WĄTEK 17.02.06, 11:27 naprawde? kurde. a pisales do jakiegos admina glownego? np. tebe@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: POSZUKIWANY NOWY WĄTEK 20.02.06, 15:42 romy_sznajder napisała: a pisales do jakiegos admina glownego? pisałeś, pisałeś... ale moze to dobrze..ostatnio i tak nie mam zbyt dużo czasu na Neta a poza tym... czy ja znowu takie SAME MĄDROSCI WYPISUJĘ??? ostatnio było (o)mnie ZA DUZO, to teraz łodpocznę sobię...sie wyrówna! :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun oddałabym 20.02.06, 16:28 nieprawdziwość tego co miało być prawdziwe. ale nikt nie weźmie więc zachowam dla siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: oddałabym 20.02.06, 17:10 znaczy sie, co? III tom filozofijii? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: słup ogłoszeniowy :) 01.03.06, 14:46 romy odebrałaś? @ masz od mnietki!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldfishon Nowootwarta... 01.03.06, 14:51 .....Wypożyczalnia Cukierków Miętowych zaprasza!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka poszukiwacze wrażeń poszukiwani 26.07.06, 15:06 w celach rozbujania forum ponad 140tys onali:) Odpowiedz Link Zgłoś