robsonick 22.11.02, 08:36 nie chce aby tak do niej mowic ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robsonick Re: pewna dupeczka .... 22.11.02, 08:39 i twierdzi ze sie nie odezwie na tym watku zeby nikt nie wiedzial o kogo chodzi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: pewna dupeczka .... 22.11.02, 08:41 pewnie to moj ostatni post bo moja malenka dupeczka powiedziala ze mnie zabije ... aha dla ulatwienia dodam ze powiedziala ze nie odezwie sie dzisiaj w ogole na forum duzo normalnie pisze wiec pewnie zauwazycie jej brak hihihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: pewna dupeczka .... 22.11.02, 08:45 i po glebszym zastanowieniu i ocenie kilku faktow zgadzam sie z jednym stwierdzeniem z forum .... JEST PERWERSYJNA moj malutki skarbek moja slodka dupeczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: pewna dupeczka .... IP: *.chello.pl 22.11.02, 10:14 czyzbys zaczal powoli odslaniac swoje prawdziwe oblicze????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pewna dupeczka .... 22.11.02, 10:16 witaj Marteczko :)))))) czesc Robsonick :)))) hi hi hi.. Martus, powoli??? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: pewna dupeczka .... 22.11.02, 10:22 Cze Robson:) Cze dziołchy:) Robson i dlatego ją tak lubie:)) a nawet kocham:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pewna dupeczka .... 22.11.02, 10:25 czesc Iwusia :))))) no!... nalezy doceniac osoby o charakterze prawda?? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: pewna dupeczka .... 22.11.02, 10:30 Laski, buziaczki!!!!! Wyspalam sie jak nigdy!!! jestem w boskim humorze, pewnie mi jeszcze od wczoraj nie przeszlo :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Martusia :))) 22.11.02, 10:32 bardzo siem ciesze :))))) nalezalo sie dyc :))))) wreszcie!! :)))))) ja tam zaraz zapierniczam do pracy.. heh.. (patrz sygnaturka...), a pono piatki mam wolne... pozdrooveczki :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: pewna dupeczka .... 22.11.02, 10:34 iwusia napisała: > Cze Robson:) > Cze dziołchy:) > Robson i dlatego ją tak lubie:)) a nawet kocham:))))) Top masz Iwusia tak samo jak ja. Konkurencja czy współpraca ??? Cześć Skarbie i CMOKAL :)**** Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: pewna dupeczka .... 22.11.02, 10:37 to zalezy jakie masz zamiary, jeśli czysto ojcowskie to nie będziemy sobie wchodzić w droge:))))) buźka:) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: pewna dupeczka .... 22.11.02, 10:39 Hehe no nie wiem to ja tak staro wygladam ??? hihih echhh posunelem sie (a wolalbym gogos(?) posunac hihi ) acz przyznam ze bardziej zachwyca mnie pomysl ze wspolpracąw tej materii co ty na to dlugonoga ???:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: pewna dupeczka .... 22.11.02, 10:46 o jakiej współpracy mówisz? no bo jeśli chodzi o posuwanie się wiekiem to ok, będziemy dawać ci fory hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: pewna dupeczka .... 22.11.02, 10:43 Usluszalem ze wolalby jak bym do niej mowil krolewno ... ale to takie trywialne nie uwazacie ??? slodka mala dupeczka jest takie mile i pieszczotliwe hihi. Ale widze ze cisza w eterze jakby dupeczka serfujac po fali poszla na dno hihi, a slyszalem ze deski nie tona ;))) no chyba ze nie dotyczy to tych nie heblowanych Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pewna dupeczka .... 22.11.02, 10:58 ....na razie! nie skomentuje... ale poczekaj, Twoj czas nadejdzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: pewna dupeczka .... 22.11.02, 11:17 gdybyś umiał oplatać nogami to moze byłaby inna rozmowa;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pewna dupeczka .... 22.11.02, 11:25 ooo wlasnie!!! i nie potrafi tak pleckow masowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: pewna dupeczka .... 22.11.02, 11:34 ani porozmawiać jak kobieta z kobietą o!;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pewna dupeczka .... 22.11.02, 11:42 i nigdy nie bedzie wiedzial co to znaczy zespol napiecia itd..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: pewna dupeczka .... 22.11.02, 11:46 i nie zrozumie rozpaczy jak paznokieć się złamie hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: pewna dupeczka .... 22.11.02, 11:46 hihi, ani golenie nog nie bedzie wchodzilo w gre :( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pewna dupeczka .... 22.11.02, 13:39 i zdecydowanie nie pozna, co to znaczy kupic dobry krem przeciwzmarszczkowy ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: pewna dupeczka .... 25.11.02, 10:56 No dobra pojeździły sobie na biednym Robsonicku i majom radochem po pachy. On Ci taki milusi i kazda go przecież tak bardzo lubi nie ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pewna dupeczka .... 25.11.02, 11:01 musiales to wyciagac? wiem, musiales... ;)) jasne, milusi, jak spi;P Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: pewna dupeczka .... 25.11.02, 11:03 No jak nie wyciągnąc jak same cieple slowa o Tobie tu som ujete to przeciez zal by bylo cieplym slowem nie widac Cie co dzień Słodka Maleńka Dupeczko ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pewna dupeczka .... 25.11.02, 11:07 chcesz dzieci osierocic? to nie zaczynaj ze mna..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: pewna dupeczka .... 25.11.02, 11:08 saqqara napisała: > chcesz dzieci osierocic? to nie zaczynaj ze mna..... > ;) Hahahahaha one duze som to im siem krzywda nie stanie ale Ty nie bondz taka bojowa bo jak mnie zabijesz to kto cie bedzie z rana w "dobry" nastroj wprowadzal ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pewna dupeczka .... 25.11.02, 11:49 boszsze, naprawde? mogalbym dzien bez nerwow zaczac? to prowokuj dalej, spokoj wieczny przede mna..:) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: pewna dupeczka .... 25.11.02, 11:57 saqqara napisała: > boszsze, naprawde? mogalbym dzien bez nerwow zaczac? to prowokuj dalej, spokoj > wieczny przede mna..:) alez ja nie prowokuje, ja tylko samo cieple slowo i po glowce pomasowac i po dupeczce ... ;) hihih Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pewna dupeczka .... 25.11.02, 12:33 ekhm..ekhm... prosze swoje masowacze przy swojej dupeczce trzymac, oki?:)) Odpowiedz Link Zgłoś