rayoff 22.11.02, 18:27 Z tymi co ich dawno nie widzialem Witam :) Z gory podpisany Rayoff Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0nly Re: Przywitac sie chcialem 22.11.02, 18:28 no to mnie dawno nie widziales...... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Przywitac sie chcialem 22.11.02, 18:36 badze pozdrowiony i niepokalanie poczety..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Przywitac sie chcialem 22.11.02, 18:31 mnie tam wcale nie widziales :)))) ale widziales moja kolezanke, Martuche, to ja sie zglaszam do witania, bo Jej nie ma :))))) witaj :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Przywitac sie chcialem 22.11.02, 18:32 Witam, a gdzie Martucha I dlaczego jeszcze nie na uczelni? Obie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Przywitac sie chcialem 22.11.02, 18:36 a bo dzis sie byczymy.. nie mozna dyc studiowac kazdy weekend listopada :)) zameldujemy sie next Friday :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Przywitac sie chcialem 22.11.02, 18:38 jak sie chce to wszystko mozna! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Przywitac sie chcialem 22.11.02, 18:42 totez dzis studiuje przed kompem.. notatki do mgrki robie :)))) a Martucha w powaznych sprawach sie udala z dala od domku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Przywitac sie chcialem IP: *.warszawa.tpnet.pl 22.11.02, 18:57 Ja sie udam w niepowaznych i mam nadzieje, ze dlugo zabawie :) E, nie oplaca sie pracowac nad mgrka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Przywitac sie chcialem 22.11.02, 19:02 nio to zycze Ci, zeby wypad byl dluuuuuugi i niepowazny :)))))) i mily :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Przywitac sie chcialem 22.11.02, 20:03 Rayoff, tu Twoj samochodzik. wlasnie dotoczylam sie do swego garazu, zgasilam swiatelka i silnik. teraz czas na relaks, wycisze sie do jutra kontemplujac swoje jestestwo w oparach benzyny 98 oktanowej :)))))) pibip pibip pibip. aha, alarm tez juz mam wlaczony ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: Przywitac sie chcialem IP: *.warszawa.tpnet.pl 24.11.02, 23:35 I byl niepowazny i mily i dlugi byl, ale cholera to jednak juz dawno bylo ;) Alarm na noc? Widzial kto... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Przywitac sie chcialem 25.11.02, 10:43 no ale bedzie kolejny niepowazny dluuugi i mily, czego zyczem na dzien doberek :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: Przywitac sie chcialem IP: *.warszawa.tpnet.pl 25.11.02, 12:04 ale keidy, ale kiedy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Przywitac sie chcialem 25.11.02, 16:43 noooo.. weekend sie chiba nadaje...?? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Przywitac sie chcialem IP: *.warszawa.tpnet.pl 25.11.02, 17:19 Wlasnie nikt nic nie wie, wlasnie, ze nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Przywitac sie chcialem 25.11.02, 20:40 oooo... brrr.... nio to bede trzymac kciuki, zeby sie ten weekend udal tako wlasnie, dobrze? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przywitac sie chcialem 25.11.02, 10:56 aha, wpadasz i wypadasz. ladnie to tak? i gdzie ta obiecana kawa? o moich 5 stowach juz nawet nie mowie.... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: Przywitac sie chcialem IP: *.warszawa.tpnet.pl 25.11.02, 12:04 500? Saqqara, nie mozesz byc taka stara... :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przywitac sie chcialem 25.11.02, 12:30 moge, ale Ty tego wieku nie dozyjesz, jak mi kasy nei oddasz. sponsorke masz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Przywitac sie chcialem IP: *.warszawa.tpnet.pl 25.11.02, 13:23 Przebieram w ofertach :) Kurde, Szakira - wez se napisz, ze to Ty mi wisisz kesz, bo Ci sie placze caly czas i sie czepiasz jak rzep :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przywitac sie chcialem 25.11.02, 13:32 hahahaha, przebierasz?chyba siebie na karnawal:))) kurde, Ray, to Ty sie czepiasz, kase dostales? dostales! to teraz oddaj!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Przywitac sie chcialem IP: *.warszawa.tpnet.pl 25.11.02, 13:34 Ty, a masz jakies pokwitowanie, ze kase wzialem? Wiec nie fikaj, bo sie bedziemy procesowac za naruszenie czegos tam i wcale nie mowie o fizycznosci :) Na karnawal sie przebieram, spoko. Za Ciebie sie przebiore i futryne na siebie zaloze :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przywitac sie chcialem 25.11.02, 13:46 pewnie ze mam pokwitowanie, wlasna krwia podpisales, nb. dobra byla:) za mnie?? hehehe, nie uda Ci sie, nie masz szans na wykrzesanie z siebie takiego poziomu IQ jaki ja mam:)) a futryne uniesiesz? oj, nie wydaje mi sie..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: Przywitac sie chcialem IP: *.warszawa.tpnet.pl 25.11.02, 13:50 Gorszych głupkow musialem udawac, spoko, z Toba tez sobie jakos poradze :) Futryna bedzie elementem stroju i bedzie zrobiona z ultralakkich stopow metali, wiec tez luz i to zdecydowanie nie byla moja krew. Moja nie jest dobra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przywitac sie chcialem 25.11.02, 14:01 wydaje mi sie ze jesli chodzi o tych gorszych glupkow to ich wogole udawac nie musiales. byles soba i tyle:)) element stroju? kurna, idziesz jakas panienke o reke prosic? nie fatyguj sie, odp bedzie negatywna, zareczam:) Twoja krew, jeszcze ja mam na kubkach smakowych;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Przywitac sie chcialem IP: *.warszawa.tpnet.pl 25.11.02, 14:04 > wydaje mi sie ze jesli chodzi o tych gorszych glupkow to ich wogole udawac nie > musiales. byles soba i tyle:)) Masz racje. Wydaje Ci sie :) > element stroju? kurna, idziesz jakas panienke o reke prosic? nie fatyguj sie, > odp bedzie negatywna, zareczam:) Pewnie, ze bedzie nagatywna. Jak ma byc inaczej jak sie za Ciebie przebiore. Stare i naiwne :)))) > Twoja krew, jeszcze ja mam na kubkach smakowych;) Ee, nie moja. Ja mam swoja na miejscu. Musialas sie przez przypadek wgryzc w jakiegos innego szlachetnego czlowieka :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przywitac sie chcialem 25.11.02, 14:15 nie badz taki skromny, wszyscy wiemy, jakim potencjalem dysponujesz:)) jesli sobie darujesz futryne to bedzie oki, kazda Twoja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Przywitac sie chcialem IP: *.warszawa.tpnet.pl 25.11.02, 14:26 No tu sie nie zgodze, nie wszyscy wiedza jakim potencjalem dysponuje, a i ja nieskorym do chwalenia sie, choc oczywiscie jest czym :) Bez futryny wyglada jeszcze gorzej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przywitac sie chcialem 25.11.02, 14:35 nie martw sie, zle wiadomosci szybko sie rozchodza:)) slynny jestes w okolicy... fakt, gorzej, bo bez futryny bardziej Cie widac, moze jednak ja naloz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Przywitac sie chcialem IP: *.warszawa.tpnet.pl 25.11.02, 14:48 bardziej mie widac i jak Ty wygladam, wiec moze faktycznie naloze ;) Slynny w okolicy to ja wiem. I nie tylko w okolicy trzeba dla sprawiedliwosci dodac :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przywitac sie chcialem 25.11.02, 15:08 moze jeszcze worek na glowe, bedzie pasowac:) aaa, slawa sie rozeszla w okolicy? a ja myslalam ze to jakies wedrowki ludow, a to kobiety uciekaly;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Przywitac sie chcialem IP: *.warszawa.tpnet.pl 25.11.02, 15:11 A co? Ostatnio w worku chodzisz? Chcac wygladac jak Ty pojde na daleko idace ustepstwa :) Oj Szakara, intelektem to Ty nie blyszczysz, oj nie... Nie uciekaly, tylko altruistycznie biegly glosci moja chwale i wielkosc innym kobietom :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przywitac sie chcialem 25.11.02, 15:52 pewnie ze w worku, w ten sposob nie musze Cie ogladac:)) altruistycznie biegly glosci Twoja chwale i wielkosc innym kobietom ? a dlaczego robily to majac obled i przerazenie w oczach, zabierajac tylko najpotrzebniejsze rzeczy?:)tak im sie spieszylo do tego gloszenia? bajki opowiadasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: Przywitac sie chcialem IP: *.warszawa.tpnet.pl 25.11.02, 17:23 Ty, Ty bys te 500 dala i jeszcze pare razy tyle doplacila, zeby moc mnie ogladac... Dobytek mialy, bo sie podzielily stronami swiata w celu gloszenia mojej chwaly, to przeciez jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Przywitac sie chcialem IP: *.warszawa.tpnet.pl 25.11.02, 12:05 Witam - hej :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Przywitac sie chcialem 25.11.02, 13:29 Witaj, słodkie dzien dobry :)))) Jak po weekendzie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: Przywitac sie chcialem IP: *.warszawa.tpnet.pl 25.11.02, 13:32 Od słodkich dzien dobry jeszcze mnie nikt nie wyzywal, dziekuje :) Po jakim weekendzie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Przywitac sie chcialem 25.11.02, 13:51 Zawsze musie byc ten pierwszy raz :))) No nie mów, że dni wolnych nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Przywitac sie chcialem IP: *.warszawa.tpnet.pl 25.11.02, 13:57 Milo mi bylo niezwykle przezyc go z Toba i mam nadzieje, ze nie byl to ostatni raz ;) Dni wolnych nie bylo, byl wolny wieczor, ale tylko w piatek i nie bardzo pamietam, kiedy ten piatek byl. Aczkolwiek wnioskuje, ze Twoj weekend szampanski byc sie okazal? Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Przywitac sie chcialem 25.11.02, 14:09 Pierwszy nie musi być ostatnim i obiecuje, że nie będzie :))) Mój jak najbardziej, cudowny hmmmmmmmmmmmmmm................. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Przywitac sie chcialem... i ja tyz!:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 14:12 Dzien dobry dzieci ,milego dnia zycze;))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Przywitac sie chcialem... i ja tyz!:)) 25.11.02, 14:16 Matus słońce ty moje :)****** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Przywitac sie chcialem... i ja tyz!:)) IP: *.warszawa.tpnet.pl 25.11.02, 14:22 Dobry dzien, dobry, dziekuje, nawzajem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: Przywitac sie chcialem... i ja tyz!:)) 25.11.02, 14:25 Cześć - też Dzień Dobry Wszystkiem i wobec 111 ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Przywitac sie chcialem... roseland 25.11.02, 14:29 O co chodzi z 111, na romantice cała kupa...................duzo ich :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Przywitac sie chcialem IP: *.warszawa.tpnet.pl 25.11.02, 14:27 Mrrrr - zamruczal zadowolony z odpowiedzi Rayoff Absolutnie cudowny? Znaczy mam zaczac zazdroscic? Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Przywitac sie chcialem 25.11.02, 14:32 Dzien wolny jest zawsze cudowny ale dodając jeszcze pare czynników hmmmmmmmm, powiedzmy czynników, moze być jeszcze lepszy :)))) Wszystko przed tobą............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Przywitac sie chcialem IP: *.warszawa.tpnet.pl 25.11.02, 14:49 Ehe, ale to mi musisz tych czynnikow pozyczyc, albo chociaz powiedziec co zacz, zebym wiedzial gdzie szukac, albo jeszcze lepiej czego. niecierpliwie czekajac caluje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Przywitac sie chcialem 25.11.02, 14:56 Jezu pożyczyć ???? No nie wiem, ale mogę się postarać pokazać :))) Może być?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Przywitac sie chcialem IP: *.warszawa.tpnet.pl 25.11.02, 15:01 Jak sie nie ma co sie lubi to moze byc i pokazac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Przywitac sie chcialem 25.11.02, 15:06 Malkontent :)))) Jeszce mu źle, 21 zobaczysz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Przywitac sie chcialem IP: *.warszawa.tpnet.pl 25.11.02, 15:09 Ktos musi :) 21 czynnikow? Na raz? Przestaje narzekac i czekam :) > Malkontent :)))) > Jeszce mu źle, 21 zobaczysz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś