men_ 22.11.02, 20:53 Oczywiście poza "milutką" only i jego afrokawalerem ?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0nly Re: Qwa, ktos tutaj teraz ???? 22.11.02, 20:55 alez poza afromenem nie ma nikogo kogo by afromen interesowal.... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.02, 20:56 uciekam stąd :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.02, 20:58 jestem, ale wychodzem zaraz :))))) czy ja jestem milutka?? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Ulalka, spać, bo tutaj jędze sie pojawiły .., 22.11.02, 21:03 chyba, że chcesz do Ligii :) ulalka napisała: > jestem, ale wychodzem zaraz :))))) > > czy ja jestem milutka?? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ulalka, spać, bo tutaj jędze sie pojawiły .., 22.11.02, 21:15 men_ napisał: > chyba, że chcesz do Ligii :) > nie chce do Ligii.. ale nie chce tez jeszcze spac... no ale jak mnie wywalasz, to idem sie uczyc :(( pa pa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
babiarz papa, 22.11.02, 21:44 tyś jedna rozsądna ?:) ulalka napisała: > men_ napisał: > > > chyba, że chcesz do Ligii :) > > > > nie chce do Ligii.. ale nie chce tez jeszcze spac... no ale jak mnie wywalasz, > to idem sie uczyc :(( > pa pa :)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.02, 21:00 men, siedzisz wciaz w kiblu i widzisz swoje wlasne odbicie w lustrze..... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Only, przestań, 22.11.02, 21:02 i tak ciebie nie prze-testuje twój nowy telefon :) 0nly napisała: > men, siedzisz wciaz w kiblu i widzisz swoje wlasne odbicie w lustrze..... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Only, przestań, 22.11.02, 21:06 men, nie jestes na bierzaco..... ja nie mam telefonu....... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Only Malinowskiemu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 21:16 będzie miała szansę dorównać. Popełni kolejne "Życie seksualne dzikich", albo rekord w biegu na przełaj z przeszkodami do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Only Malinowskiemu 22.11.02, 21:19 szkoda w sumie ze najwieksza przeszkoda dla menika jest klawiaturka..... nie moze a skacze, skacze choc nie moze..... mniejmy nadzieje ze wrescie zasnal......na klawiaturce...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryjo2 Zapomnij! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 21:25 To się nie zdarza. A jeśli nawet kiedyś tak było, to to była tylko nostalgia za oną jedyną :) Co ludzkie jest, i nie jest nam obce. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Only, nauczyłas kunta-kinte klepać 22.11.02, 21:28 (i kleptomanii) czarnucha ?:) 0nly napisała: > szkoda w sumie ze najwieksza przeszkoda dla menika jest klawiaturka..... > nie moze a skacze, skacze choc nie moze..... > mniejmy nadzieje ze wrescie zasnal......na klawiaturce...... > :) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Only, nauczyłas kunta-kinte klepać 22.11.02, 21:30 no wiesz menik ze nie...... za to naumialam czrnego ze jak inny czarny (w sensie kunta-kinte-men_ potrzebuje transportu to albo go sie doprowadza do taksowki , no albo odnosi do audi........)....... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ a figę !!!! 22.11.02, 21:27 A kuku :) Gość portalu: maryjo2 napisał: > będzie miała szansę dorównać. > Popełni kolejne "Życie seksualne dzikich", > albo rekord w biegu na przełaj z przeszkodami do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a figę !!!! 22.11.02, 21:28 zapomniales dodac ze te kuku na muniu masz......meniku.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: a figę !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 21:29 Dlaczego nie? Wystarczająco jest zdolna i pojętna. No i wytrwała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: a figę !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 21:35 No!! Cały Menik sie tam mieści i jeszcze paru innych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a figę !!!! 22.11.02, 21:41 wielkie serce to sie ma jak sie go rozpycha... rozpycha sie przez nadcisnienie.... nadcisnienie poprzez powiekszanie cisnienia..... no ale najwiekcej problemu od wczoraj i tak daja mnie te kamienie..... mam nadzieje ze juz ich nie ma...... won stones..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: a figę !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 21:44 No niestety, są. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a figę !!!! 22.11.02, 21:49 no to tym bardziej : won stones...... i taka mam nadzieje....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: a figę !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 21:52 Hi,hi, a tymczasem żółć mnie jeszcze troszkę pozalewa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a figę !!!! 22.11.02, 22:01 kazda kropelke zlewaj na forum...... za kazda dostaniesz worek slodyczy..... to sie chyba w sumie oplaca, maryjko...:)))) no juz nie musze dodawac ze to nam forumowym najbardziej sie oplaca.....:))) no maryjko sama powiedz, kto jest tu taki na forum kto osladza poranne wstawanie o 7-ej, podczas kiedy spogladajac na toje "witaj witaj" widzi godzinke....o ludzie .....6-ta...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a figę !!!! 22.11.02, 22:04 A pamiętasz te czasy, kiedy to Ty pierwsza się pojawiałaś rano? Odpalałam wtedy kompika, patrzyłam- Only jest! I tez mi było słodko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a figę !!!! 22.11.02, 22:09 normalnie to wtedy wciaz bylam, bez pojawiania sie na nowo..... mysle ze na razie 6.30 to maksimum sie mojego pojawiania...... no i niech bog da....... a wszystkim innym rowniez lekkie wstawanie o tej porze..... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: kunta-kinte tak daleko ciebie 22.11.02, 21:17 no wiesz menik.... ten co drinki rozdawal....., to kitek powiedzial ze ty jako steward dorabiasz z wafelkami...... Odpowiedz Link Zgłoś