braineater 22.02.06, 20:06 pl.shvoong.com/About-Us-Shvoong/#1 ktoś korzystał? ktoś może zweryfikować? P:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broch Re: praca w sieci 22.02.06, 21:07 np tp ja se skrytykuje :)) Pomysl fajny, ale co o Czarodziejskiej gorze dowiesz sie z tego streszczenia? pl.shvoong.com/books/128168-czarodziejska-g%C3%B3ra/ Ten punkt mnie martwi: "Wszystkie streszczenia są pisane przez przypadkowych internautów w zamian za honoraria autorskie." Chyba nie bedzie to zrodlo informacji dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: praca w sieci 22.02.06, 21:15 No dobra, do rzeczy - proszę uściślić kwestię - czy piszący ma się wzbogacić, czy czytający ubogacić? (Przez grzeczność nie spytam, czy wszystko razem) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: praca w sieci 22.02.06, 21:23 no oczywiście, że piszący ma zarobić, z tym, że akurat mam zwyczaj w miare poprawnie robic to, za co mi w miarę przyzwoicie płacą. choć napisanie straszczenia na 900 znaków, to graniczy z cudem - to jest jakieś 8 linijek tekstu. I chodzi mi własnie o płatności, bo przyznam się, że w ogole tego punktu nie rozumiem - 10% Honorarium autorskiego - ale czyjego? Autora, co ksiązkę stresczana napisął, Shvoonga, za umieszczenie ksiązki w serwisie, czy jaki inny jeszcze? P:) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: praca w sieci 23.02.06, 13:36 O ile zrozumialam, mowa jest o 10% z calkowitego dochodu reklamowego, czyli ile osob wlazlo na twoje opracowanie i przy okazji obejrzalo reklamy. Z czego wnosze, ze placic ci beda do konca dni twoich :-))) Niejasna jest ta kwestia z platnoscia i nie odczuwam glebokiego zaufania do tego przedsiewziecia. Wole wiki :-) Odpowiedz Link Zgłoś